Προς το περιεχόμενο

personal training

vforvivaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι γνώμη έχετε για το personal training?Πιστεύετε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος γυμναστικής στην εποχή μας?έχει κάποιος προσωπική εμπειρία?

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ενταξει περα απο το οτι ειναι πανω απο το κεφαλι σου συνεχεια και σε διορθωνει στις κινησεις δεν σε αφηνει να χαλαρωσεις να μην ξεχαστεις στα διαλειματα αναμεσα στα σετ , γιατι αυτο ειναι και το πιο σημαντικο να ειναι σε συνεχη ενταση οι μυς σου.

Δημοσ.

Έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα στην Ελλάδα , από οικονομικής απόψεως , το μόνο που μας έλειπε είναι το personal training. Εδώ η συνδρομή του γυμναστηρίου πέφτει βαριά , θα κάνει ο έλληνας και ιδιαίτερα για την γυμναστική; Δεν θέλω να είμαι ερειστικός αλλά αυτά είναι σαχλαμάρες! Όλοι μπορούν να μάθουν να γυμνάζονται, δεν είναι δα και πυρηνική φυσική! Να δίνεις 20-30 ευρο για μια ώρα jogging και ασκήσεις ενδυνάμωσης ? Λέμε τώρα γιατί οι γιάπηδες σκάνε 50άρες και βάλε . . .

Βέβαια σε όποιον του περισσεύουν και δεν έχει όρεξη και χρόνο να το ψάξει μόνος του δικαίωμα του , να προσλάβει γυμναστή.

Άλλωστε έτσι σκατά που τα έχουνε κάνει στην Ελλάδα όσον αφορά την επαγγελματική αποκατάσταση των καθηγητών φυσικής αγωγής , δεν μας μένουν και πολλές επιλογές από το να πρωτοτυπήσουμε , θες personal training, θες σουπερ μάρκετ συμπληρωμάτων διατροφής , θες σύμβουλοι προϊόντων υγείας, μέχρι και στελέχη πυραμίδων σχετικά με παρόμοια προϊόντα.

Εδώ ρε στην τενεκεδοχώρα πέρα από τον ατλαντικό , προσλαμβάνουν γυμναστές για την προώθηση μασαζοκορσέδων και μαντζουνιών αδυνατίσματος, ενώ έχουμε δει και πολύ χειρότερα από αθλητές να υποστηρίζουν παρόμοιες μλκιες.

Τέλος πάντων , ο σωστός γυμναστής , αν ξέρει καλά αυτό που κάνει μπορεί να προσφέρει σε κάποιον που θα αποφασίσει επιτέλους να ασχοληθεί με ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ και την σωματική του απόδοση , στην καθημερινότητά του ! Να του μάθει 5-10 βασικά πράγματα σε μια σειρά ατομικών προπονήσεων και μετά να τον αφήσει στην ευχή της πανγιας να συνεχίσει μόνος του. Τώρα πόσοι καλοί υπάρχουν από όλους τους γυμναστές που κυκλοφορούν που ενδιαφέρονται πραγματικά για την δουλειά τους και σέβονται τον εαυτό τους ,αυτό παίζεται . . .αλλά αυτό ισχύει για όλους τους τομείς, ετσι;

Δημοσ.

Παντως fidelio αυτό που λες ότι η γυμναστικη δεν είναι δα και πυρινική φυσική, δεν είναι επιχείρημα. Αν το ψάξεις λίγο θα καταλάβεις ότι η γυμναστική είναι από τις πιό πολύπλοκες επιστήμες. Δε σε αδικώ γιατί όπως οι περισσότεροι την βλέπεις απλά επιφανειακά και δεν έχεις επιστημονική γνώση και άποψη. Δυστυχώς η χώρα μας είναι πολύ πίσω σε κάποια πράγματα....

Δημοσ.

Ανάλογα το πρόγραμμα και τη συχνότητα. Οι τιμές στην αγορά εινα απο 25?. Αλλά περιλαμβάνει βενζίνες,παρκιν,ταλαιπωρία συν την επιστημονική γνώση,το μάθημα στο σπίτι σου και την αποκλειστικότητα. Αν το καλοσκεφτείς δεν είναι μεγάλο ποσό σχετικά με αυτά που δίνουμε αλλού και για άλλουσ λόγους.

Δημοσ.

Οκ τοτε φαινεται μια χαρα και μου φαινεται καλυτερο απο γυμναστηριο. Αλλα απ'την αλλη μαλλον δεν ειμαι και ο πιο καταληλος ανθρωπος για να κρινω,(100+ κιλα στις καλες μου μερες.)

Δημοσ.

Εμένα πάλι όλο το θέμα μου μυρίζει spam. Η vforvivaki έχει μόλις τρία μηνύματα (και τα τρία είναι σε αυτό το θέμα) και η υπογραφή της παραπέμπει σε εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες personal training. Ε, προσθέστε και την απάντησή της στον fidelio και τότε πια η αρχική ερώτηση μοιάζει περισσότερο με δήλωση.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις διαφημίσεις, τα "ύπουλα" δε μου αρέσουν.

Δημοσ.
Εμένα πάλι όλο το θέμα μου μυρίζει spam. Η vforvivaki έχει μόλις τρία μηνύματα (και τα τρία είναι σε αυτό το θέμα) και η υπογραφή της παραπέμπει σε εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες personal training. Ε, προσθέστε και την απάντησή της στον fidelio και τότε πια η αρχική ερώτηση μοιάζει περισσότερο με δήλωση.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις διαφημίσεις, τα "ύπουλα" δε μου αρέσουν.

ολυμπιακος εισαι?

Δημοσ.

Προς απφυγήν παρεξηγήσεων αποσύρω την υπογραφή για να μην υπάρχουν τέτοιες απόψεις. Επειδή έχω ξεκινήσει πρόσφατα αυτό τον τρόπο γυμναστικής θέλω να ξέρω την άποψη και άλλων ανθρώπων. Το site το έγραψα σε περίπτωση που θέλει κάποιος πληροφορίες και συμβουλές και τίποτα παραπάνω. Άλλωστε πέρα από το ότι είμαι πελάτης τους δεν έχω κάποιο κέρδος από το να φαίνεται. Συγνώμη αν το είδατε τόσο ύποπτο. Εξάλλου δεν είμαι πολύ καιρό σε forums για να γνωρίζω συμπεριφορές. Και πάλι συγνώμη.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα στην Ελλάδα , από οικονομικής απόψεως , το μόνο που μας έλειπε είναι το personal training. Εδώ η συνδρομή του γυμναστηρίου πέφτει βαριά , θα κάνει ο έλληνας και ιδιαίτερα για την γυμναστική; Δεν θέλω να είμαι ερειστικός αλλά αυτά είναι σαχλαμάρες! Όλοι μπορούν να μάθουν να γυμνάζονται, δεν είναι δα και πυρηνική φυσική! Να δίνεις 20-30 ευρο για μια ώρα jogging και ασκήσεις ενδυνάμωσης ? Λέμε τώρα γιατί οι γιάπηδες σκάνε 50άρες και βάλε . . .

Aκριβώς έτσι είναι, συμπληρώνοντας βέβαια ότι όλες αυτές οι μέθοδοι γυμναστικής-δίαιτας υπάρχουν για τον μόνο λόγο ότι οι άνθρωποι βαριούνται να κάνουν γυμναστική και επίσης θέλουν να κάνουν δίαιτα με τηλεπάθεια και όχι με βοσκή, που είναι επώδυνη. Με λίγα λόγια δίαιτα χωρίς να πεινάς δεν υπάρχει.

Απ' όσο με θυμάμαι γυμναστικές κάνω, και μόνο μια φορά στα 16 μου πληρωσα 1 μήνα σε ένα γυμναστήριο, όταν έμαθα τις ασκήσεις και είδα και πόσο γελοίο είναι ούτε που ξαναπάτησα σε τέτοιο γιατί το θεώρησα πεταμένα λεφτά. Με πολύ απλά όργανα κάνεις ότι γυμναστικές γουστάρεις με την προϋπόθεση ότι δεν βαριέσαι που ζεις. Personal training, δίαιτες Βαν Μπάστεν και αηδίες.

Δημοσ.

ναι μονο που για να εχεις σωστο αποτελεσμα στην γυμναστικη κανεις διατροφη και οχι διαιτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...