Password Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 axrista leyta.. pare k750i kai den tha to metaniosis ( ta misa leuta kai sxedon idia pramata) den tha sto ksanapo i epilogi diki sou Orea ola afta .. alla gia afto ti lete? ---------> SONY ERICSSON W850I 3G Mou to protinan kati filoi .. kai m lene oti einai AKRIVWS afto p 8elw .. mono oti einai akrivoutsiko .. Dn kserw .. MAKARI na iksera oti einai egiimeno kinito .. na ta xalaliza :/ Kata talla mou gemizei to mati .. kai ektos tis omorfias ta exei kai ola! To exei kaneis na mou pei?? ^^ Edit: Re c ele0s .. afto kanei 400euro apoti leei edw Lati la8os prepei na ekanes gt afto dn exei kan Radio ^^
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Για μουσική πήγαινε σε SE. Είναι τα μόνα με καθαρό και δυνατό ήχο. Κάποιο της σειράς W θα σου ήταν ιδανικό. Για ρίξε μια ματιά στο W850i. Είναι αρκετά καλό και έχει πορτάκι. Επίσης ψάξε να το βρείς σε μεταχειρισμένο, γλιτώνεις πολλά λεφτά. Nai to kserw gia ton eixo tous .. kai stoxevw idi to W850i Pragmatika nmzw oti einai afto p 8elw .. Ektos apo tin timi vevea Alla etc kai parw tin apofasi .. 8a ta volepsw .. panw apolla 8elw na m minei ^^ (Kai epidi 8elw na mou "minei" 8a protimisw kati paketarismeno thx ) axrista leyta.. pare k750i kai den tha to metaniosis ( ta misa leuta kai sxedon idia pramata) den tha sto ksanapo i epilogi diki sou Orea .. eimai sigouri oti ksereis ti les .. Alla ela p exw akousei ta xirotera giafto to kinito .. kai tbh gia OLA ta SE ! Akouw oti einai elatomatika (Oxi se Software) .. kai oti meta apo kairo sou bgazoun apanota provlimata .. To K750I "ENAS" mono filos m to exei .. kai dn mporei na kouni8ei me to Joystic .. exei kolisei kserw gw ti epa8e kai paei dekasia-aristera me XILIA ZORIA .. kai mou erxotan na to spasw mia fora p to epiasa sta xeria mou :( Afto 8a me ekane eksali etc kai to pa8ena mesa se ena xrono opws aftos..grr! :evil: P.S - Ta kinita p koitaw ws twra einai ta : SONY ERICSSON W850I 3G SONY ERICSSON K800I 3G BLACK Sharp V703 SONY ERICSSON W610I Apoti paratirite .. Pio polu se SE koitame ^^ 8a koitousa kai ta nokia .. einai SmartPhones kai einai PARA polu kala kai a8anata .. alla apo to NOKIA 7610 (to opio einai kai palio) kai panw pou mou aresoune .. einai PANAKRIVA .. giafto dn koitame Nokia plevra ^^' Afto elpizw na einai to telefteo post! Protinete oti exete na protinete .. kai analoga 8a figw gia agora! Sas euxaristw polu-polu gia to assist kai tis simvoules sas pedia!
johnykim Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δίκιο έχεις με το K750i.Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι το Joystic.Για τα λεφτά του πάντος αξίζει.Το W850i το έχει ένας φίλος μου.Να σου πω την αλήθεια δεν μου αρέσει καθόλου.Άν είχες προβλήμα με το joystick τότε μπορεί να έχεις και σε αυτό.Μπορεί να μην έχει άλλα τα πλήκτα του είναι πολύ σκληρά.Μου έσπαγε τα νεύρα.Το καλύτερο κινητό που έχει τα καλύτερα πλήκτρα θα έλεγα οτι είναι το W810i.Ένα θα σου πω μην πάρεις nokia.Δέν φαντάζεσαι τα προβλήματα που έχουν.Παλία ήταν τα καλύτερα αλλα τώρα...
Shocker Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Τελικα τι έγινε πήρες κινητο? Πάντως κ εγώ θα σου προτινα το K800i . Είναι απλα κορυφαίο and is kicking asses!
desolatorXT Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Θα σου πω αυτό που λέω σε όλους. Μην ξοδέψεις άδικα τα λευτά σου! Να το κάνεις ένα κινητό των 500 ευρώ τι? Να ακούς μουσική? χάλια ποιότητα σ ένα κινητό. Να βγάλεις φωτογραφίες και να τραβήξεις βίντεο? ακόμα χειρότερα, έχουν ποιότητα κάτω του μηδενός. Να αποθηκεύσεις κάτι? το 1Gb πλέον δεν είναι τίποτα. Να παίξεις παιχνίδια? ασχολίαστo. Συμπέρασμα: πάρε ένα κινητό των 20 ευρώ για να κάνεις την δουλειά σου (αν όχι φθηνότερο). Με τα λεφτά που θα έδινες για το κινητό, πάρε μια ψηφιακή κάμερα 7 Megapixel, ένα mp3 player, και ένα Nintendo Wii. Θα κάνεις τα ίδια με αυτά που θα πρόσφερε το κινητό, μόνο που θα είναι 10 εκατομύρια φορές καλύτερα.
Shocker Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 εννοείται πως δν αξίζει να παρει κανεις τόσο ακριβό κινητο. αλλά σε μια πιο λογικη τιμή γιατι όχι? για τον ήχο,πολλά κινητα έχουν πολυ καλή ποιότητα(δν είμαι σιγουρος για όταν είναι ρυθμισμενο στο μεγάφωνο,αλλα στα ακουστικα δν θα βρεις διαφορα) για τις φωτογραφίες,ποιος κουβαλαει καθε στιγμη μαζί του μια φωτογραφικη?ενω το κινητο το έχεις συνηθως παντα μαζί σου.έτσι δν χανεις ποτε την ευκαιρια να βγάλεις μια αξιολογη φωτογραφια. για την αποθηκευση,τι να αποθηκευσει δλδ?συνηθως είτε τραγούδια αποθηκευεις είτε φωτογραφίες είτε βιντεο.τραγούδια σε 1gb χωράνε πολλα(150+).φωτογραφίες(ατελειωτες),βίντεο(δν ξερω). όσο για τα παιχνίδια,ποιος παίρνει κινητο μονο για τα παιχνίδια?απλα το έχεις κ αυτό στο μυαλο σου σαν πλεονεκτημα,δλδ ποτε δν λες"αχ,αυτό το κινητο δν εχει παιχνιδια,αρα δν θα το αγοράσω". βέβαια,γούστα είναι αυτά,οπότε δν υπάρχει λόγος να διαφωνούμε
equi1908 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Θα σου πω αυτό που λέω σε όλους. Μην ξοδέψεις άδικα τα λευτά σου! Να το κάνεις ένα κινητό των 500 ευρώ τι? Να ακούς μουσική? χάλια ποιότητα σ ένα κινητό. Να βγάλεις φωτογραφίες και να τραβήξεις βίντεο? ακόμα χειρότερα, έχουν ποιότητα κάτω του μηδενός. Να αποθηκεύσεις κάτι? το 1Gb πλέον δεν είναι τίποτα. Να παίξεις παιχνίδια? ασχολίαστo. Συμπέρασμα: πάρε ένα κινητό των 20 ευρώ για να κάνεις την δουλειά σου (αν όχι φθηνότερο). Με τα λεφτά που θα έδινες για το κινητό, πάρε μια ψηφιακή κάμερα 7 Megapixel, ένα mp3 player, και ένα Nintendo Wii. Θα κάνεις τα ίδια με αυτά που θα πρόσφερε το κινητό, μόνο που θα είναι 10 εκατομύρια φορές καλύτερα. Ολα αυτα για μενα αναιρεθηκαν με το που πηρα το NOKIA Ν73 Music Edition...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Hello pedia!! Me 8umaste? Pedia mpika se ena net edw sto eksoxiko m .. na sas pw tin teliki apofasi m .. gt avrio telika paw na parw to kinito >_< !! Argisa 2 mines apo tote p eixame kataliksei sto S.E w850i (kata tin gnwmi sas itan to kalitero Music Kinito me to PIO DINATO eixio!!) kai telika aposir8ike kai apo to E-Shop kai genika .. kai telika bgika na psaksw gia allo :(:( Twra nmzw oti vrika to neo kompso kai Music (me dinato panta eixio) kinito .. kai legete S.E. w610 !! Einai kapws pio f8ino apo to SE850 kai fisika pio kainourio .. Koitakste m exoun pei polu kala logia .. alla re gmt an dn rwtisw esas .... dn niw8w asfalis Loipon! Exw anagi apo kapoion p to exei .. i to exei kapios filos tou .. na m pei ean KSENERWSE me kati se afto to kinito .. To eixio EINAI arketa DINATO ?? Klp klp empiries .. Afta!! 8a eimoun Eugnwmwn!! (P.S Eixa dei kai to SE S500 kai m arese .. alla dn einai Music re gmt >_> Ean kapios m elege oti exei giganta eixio enw to 610 dn einai kalo ... mporei na tsimpousa kai ekeino ) BTW! Itan na parw kin apo to E-shop .. alla akousa oti dn dinoun apodikseis (gia egguisi dld..), Twra na paw na to parw apo kana Germano ? Eiparxei diafora timis me kana allo magazi ?? Peite mou poio na epileksw ama einai ^^' Simera to vradu i kai avrio to proi .. 8a kseklepsw ligo xrono apo tin douleia na er8w pali sto net na dw ta post sas pedia .. Apantiste oso pio asapota .. kai peite m afta p sas zitisa ean gnwrizete panw sto sigekrimeno kinitaki !! Sas euxaristw polu-polu ek twn Prwterwn!! Kisses, Koritsi_ya_PC!
kosmasgr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 tza :* xaxaxaxaxaxaaax bravo to koritsi megia to kinito
Greg7vas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Μη το πολυψυριζεις το θεμα κινητο παιρνεις οχι σπιτι. Το πρωτο λογο για μενα παιζει η εξωτερικη εμφανιση και μετα οι καποιες δυνατοτητες,οι οποιες οσο αφορα τα sony ericsson δεν εχουν και φοβερες διαφορες μεταξυ τους. Αμα σ'αρεσει εξωτερικα, παρτο.
foufoutios Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Εγω θα σου προτεινα απο προσωπικη εμπειρια το w810i. Ραδιοφωνο, mp3 player, πολυ καλο ηχο (δε λεγεται τυχαια walkman αλλωστε), επεκταση μνημης, καλη φωτογραφικη και βιντεο και σε χρηματα που διαθετεις. Για το w610 δεν το εχω τσεκαρει οποτε δε μπορω να σου πω
ana_mas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα, εγώ θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα Sony Ericsson. Moντέλα ή την Κ800i ή την W850. Το Sharp-ακι δεν είναι άσχημο άλλα θα τα "φτύσει" γρήγορα η μπαταρία... Οι Sharp δεν έχουν δυστυχώς δυνατές μπαταρίες....
Nomikaria Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Καλησπερα...Κι εγω αυτο τον καιρο ετοιμαζομαι για αγορα νεου κινητου...Αποφασισα να αλλαξω πλωρη και να παω για Nokia (μεχρι τωρα ειχα παντα Sony Ericsson)και συγκεκριμενα στοχευω σε αυτο http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000300 Πως το βρισκετε??Ειναι καλο??Μου αρεσει και σαν εμφανιση και εχει και πολλες λειτουργιες,αλλα ειπα να ρωτησω και εδω προτου το αγορασω! Θα προτεινατε καποιο αλλο για budget εως 300 ευρω??? Ευχαριστω πολυ...
ana_mas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Καλησπερα...Κι εγω αυτο τον καιρο ετοιμαζομαι για αγορα νεου κινητου...Αποφασισα να αλλαξω πλωρη και να παω για Nokia (μεχρι τωρα ειχα παντα Sony Ericsson)και συγκεκριμενα στοχευω σε αυτο http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000300Πως το βρισκετε??Ειναι καλο??Μου αρεσει και σαν εμφανιση και εχει και πολλες λειτουργιες,αλλα ειπα να ρωτησω και εδω προτου το αγορασω! Θα προτεινατε καποιο αλλο για budget εως 300 ευρω??? Ευχαριστω πολυ... Kαλησπέρα Nomikaria είσαι σίγουρη για Nokia δε λέω όντως κάποιες συσκευές της έιναι πολύ ωραίες αλλά αυτή? Το κολητάρι μου την αγόρασε και εμφάνισε πρόβλημα στο λειτουργικό του (φώτο και αν θυμάμαι καλά στην αποθήκευση αρχείων) και του είπαν από το service ότι πρέπει να γίνει αναβάθμιση σε κινητό μόλις τριών ημερών. Να σου πω την αλήθεια γιατί παρουσιάστηκε αυτό δεν το ξέρω... Για δες και την Κ800ι Sony Ericsson 289.00 E http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000457
Nomikaria Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Αληθεια???Βασικα και το Κ800 φαινεται πολυ καλο αλλα θα ηθελα κατι σε ΝΟΚΙΑ για αλλαγη....Εχετε κατι αλλο υποψη??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.