Dimitris® Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Κατ' αρχάς καλησπέρα σε όλους. Πολλές φορές βλέπω κάποια βίντεο ή και εικόνες (π.χ για το πως να χειρίζεται κάποιος ένα πρόγραμμα). Από ότι καταλάβατε είμαι ψιλοάσχετος και έτσι θα ήθελα να ρωτήσω πώς γίνεται αυτό και αν χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα(ποιο?) για να κάνω κάτι τέτοιο. Αν δεν καταλάβατε τι θέλω να πω, εννοώ ότι ποιος είναι ο τρόπος να βγάλω ''φωτογραφία'' ή ''βίντεο'' π.χ. την επιφάνεια εργασίας μου. Ευχαριστώ
Mariosxaniaomg Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 A me to programma camtasia,fraps yparxoyn polla.An kai ayto eprepe na htane sto software forum.Den pisteyw na nomizes oti i microsoft eixe tetoio programma sta xp kai na to egrapses sto windows forum etc? A oso gia thn epifaneia ergasias patas to plhktro prntscreen i opws legetai pas sto mspaint kai patas ctrl+v kai eisai etoimos apo8hkeysh ws jpeg kai ok.TWra gia binteo ayta poy soy eipa.
Dimitris® Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Sorry αν το εγγραψα σε λαθος forum, αλλα νομιζα οτι ειχε σχεση με τα Windows (σαν προγραμμά τους). Πάντως ευχαριστώ.
Eusebius Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Θα βρεις απάντηση στο νέο (και υποσχόμενο) υπόμνημα: Με ποιο πρόγραμμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.