sotosko Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Εχω κανει εδω και κατι μερες bios update αλλα δεν αλλαξε κατι! Σας ευχαριστω ολους. Οτι νεο βρειτε... πειτε μου
CivilNikolas Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Geia se olous! Egw den kserw kai polla ap'ayta ta pragmata apla tromaksa mayta pou diavazw edw mesa. Exw enan E6600 se mia asus P5N-SLI. Ayti to "PC Probe II" tis asus mou dinei stathera 70-75 vathmous. Paizei na deixnei lathos? eimai 30C panw apo olous edw mesa. Me tin arxiki psiktra panta milame... Episis i psiktra, symfwna me to idio programma, einai stathera stis 2100rpm... Kamia idea?? Thnx
Vatos_locos Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 δοκιμάστε το Core Temp αν το Bios της μητρικής σαw διαβάζει λάθος θερμοκρασίες τότε όλα τα προγράμματα τα ίδια λάθη θα λένε εκτός απο αυτά που διαβάζουν απο το θερμίστορ που έχει ο Cpu σας μέσα του
sotosko Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Βρηκα λυση για το προβλημα μη σωστης αναγνωσης θερμοκρασιας CPU στο motherboard Asus P5B. Στο BIOS στην ενοτητα CPU Configuration εχει μια επιλογη PECI αν το κανετε enable τοτε στο PC Probe II θα διχνει την σωστη θερμοκρασια του επεξεργαστη! Εμενα τωρα μου διχνει 40C σε half load ενω πριν μου εδειχνε 60C. Δοκιμαστε το και πειτε μου! Εχω τον επεξεργαστη της υπογραφης μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.