Προς το περιεχόμενο

Μέγιστες στροφές (RPM) σε ψύκτρα Ε6600..

menios_t

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν Intel Ε6600 με την ψύκτρα που είχε μαζί στο κουτί.

Επειδή έχουν πιάσει οι ζέστες και χτυπάει ο επεξεργαστής 45 βαθμούς με normal χρήση και 58 βαθμούς σε full load, θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανένας από εσάς μέχρι πόσα RPM μπορεί να λειτουργήσει η ψύκτρα αυτή....

Έχω μητρική της MSI και μπορώ να ρυθμίσω τα RPM της ψύκτρας...

Δημοσ.

Ανεβάζουν τόσο πολύ οι Core2 Duo? Χθες τον έβαλα και δεν πρόλαβα να δω τι παίζει (6700). Στο φορμάτ και στήσιμο που του έκανα (με μαμά ψύκτα) 39-41 έβλεπα.

Δημοσ.
udropsiksi kai tha douleveis stous +5C apo tin thermokrasia perivallontos...

Ή βάψτο μπλε και πέτα το στην θάλασσα να δουλεύεις σε -5 από θερμοκρασία περιβάλλοντος!!!

Δημοσ.

Εχω τον Intel E6600 και motherboard Asus p5b. Το everest λεει στην cpu 62C και λεει και Core #1 44C και Core #2 44C. Πως γινεται να εχει ολοκληρη η cpu θερμοκρασια 18 βαθμους παραπανω απο οτι εχουν οι πυρηνες (που ειναι το πιο θερμο μερος) ? Μηπως δεν μετραει σωστα το motherboard ? Και στο bios λεει θερμοκρασια 60C. Επισης εχω τσεκαρει την ψυκτρα αν παταει σωστα και ειναι σωστη. Να αλλαξω την θερμοαγωγιμη παστα (εχει αυτην που ειχε απο αρχης η ψυκτρα της Intel) ?

Ευχαριστω

Edit : Ολες αυτες οι θερμοκρασιες (εκτος του BIOS) ειναι σε half load δηλαδη 50% χρηση του επεξεργαστη.

Δημοσ.
Εχω τον Intel E6600 και motherboard Asus p5b. Το everest λεει στην cpu 62C και λεει και Core #1 44C και Core #2 44C. Πως γινεται να εχει ολοκληρη η cpu θερμοκρασια 18 βαθμους παραπανω απο οτι εχουν οι πυρηνες (που ειναι το πιο θερμο μερος) ? Μηπως δεν μετραει σωστα το motherboard ? Και στο bios λεει θερμοκρασια 60C. Επισης εχω τσεκαρει την ψυκτρα αν παταει σωστα και ειναι σωστη. Να αλλαξω την θερμοαγωγιμη παστα (εχει αυτην που ειχε απο αρχης η ψυκτρα της Intel) ?

Ευχαριστω

Edit : Ολες αυτες οι θερμοκρασιες (εκτος του BIOS) ειναι σε half load δηλαδη 50% χρηση του επεξεργαστη.

Egw pantos otan agwrasa ton epeksergasti o texnikos mou ipe na prosthesw pasta mia grami panw ston epeksergasti kai ligo pano stin psiktra.

min ypervalis me tin pasta .dokimase me mia zalman.

• Super Moderators
Δημοσ.

afou vevaia exeis vgalei auto pou exei h psyktra ths Intel...den einai kalo na exeis kai auto kai extra 8ermoagwgimh...

Δημοσ.

Καλά, εννοείται οτι λίγη παστούλα της προκοπής είναι κλάσεις ανώτερη από της intel... Μην το αφήνετε, 3 ευρώ είναι, δεν αξίζει τον κόπο... Ίσως και λόγω της πάστας είμαι χαμηλότερα από σένα (με μαμά ψύκτρα)...

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν μου λετε ποιο προγραμμα να εμπιστευομαι ! Αποκλειεται και τα δυο να λενε σωστες θερμοκρασιες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...