Luxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Πως ακριβως το χρησιμοποιουμε; Το ξεπλενουμε ή το αφηνουμε στα δοντια μας; Πηρα ενα μπλε της listerine και το ξεπλενα, αλλα η γλωσσα μου εμεινε μπλε. Εγω που ρωτησα, αλλοι λενε το ξεπλενεις και αλλοι λενε οτι το αφηνεις. Ποια ειναι η αληθεια τελικα;
happy Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Το κρατας 30 δευτερολεπτα στο στομα και το φτυνεις,εξαλλου τα λεει και στη συσκευασια και το εχω επιβεβαιωσει και απο τον οδοντιατρο.Tωρα οσον αφορα το χρωμα υπαρχει και πορτοκαλι listerine για αποφυγη προβληματων ασυμβατοτητας με το χρωμα της γλωσσας..:-P:-P
giorkarapas Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Εγώ θα έλεγα ότι δεν το ξεπλένεις αν αντέχεις. Με το νερο θα φύγει και η δράση του θα περιοριστεί στα 30 δεύτερα μπουκώματος
angmar Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Προφανώς ο "χαρούμενος" συμφορουμίτης μας, έχει απόλυτο δίκιο. Δεν ξεπλένουμε με νερό μετά τη χρήση του στοματικού διαλύματος γιατί έτσι κάνουμε πολύ απλά μια τρύπα στο νερό. Πολύ σωστά o happy ανέφερε τις οδηγίες χρήσεως, γι αυτό είναι εκεί...RTFM φιλικά πάντα
Luxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Ναι αλλα δεν πρεπει να το καταπινουμε. Πως θα γινει κατι τετοιο, αν δε το ξεπλενουμε με νερο;
1980 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Ναι αλλα δεν πρεπει να το καταπινουμε. Πως θα γινει κατι τετοιο, αν δε το ξεπλενουμε με νερο; ε αφου το φτυνεις πως θα το καταπιεις. αν ενοεις τα καταλοιπα δεν παθαινεις τιποτα. κατι που εμαθα προσφατα ειναι μερικα διαλυματα που εχουν μεσα χλωρεξιδιλη καπως ετσι λεγετε που βοηθανε στην ουλιτιδα. ε αυτα αν τα χρησιμοποιησεις πανω απο 2 μηνες μαυριζουν τα δοντια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.