Προς το περιεχόμενο

χp me vista

paketas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω μπερδευτει με τα vista οσο αναφορα το μενου τους.γιαυτο δεν μπορω να κανω δικτυο.το menoy που εχει στα xp(εγκαταστασι οικιακου δικτυου η δικτυου μικρου γραφειου που το βρισκω στα vista?εκει εχω κολησει.

Δημοσ.
το menoy που εχει στα xp(εγκαταστασι οικιακου δικτυου η δικτυου μικρου γραφειου που το βρισκω στα vista?εκει εχω κολησει.

Δεν εισαι ο μονος που το ψαχνεις.....:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Φίλε Γιάννη Platano είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Με αρκετό ψάξιμο διπίστωσα ότι τα XP SP2 ήθελαν μια εξειδικευμένη αναβάθμιση ώστε να μπορούνα να εντοπιστούν από τα vista. Πρέπει να είναι το WindowsXP-KB922120-v5-x86-ELL. Κάνε μια αναζήτηση και κατέβασέτο. Έγώ το έτρεξα στα XP και μετα την επανεκίνηση λύθηκε το πρόβλημα. Επίσης διαπίστωσα ότι ήθελε να βάλω να επιτρέπεται το όνομα του χρήστη των vista στο δίκτυο των XP.

Δημοσ.
Φίλε Γιάννη Platano είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Με αρκετό ψάξιμο διπίστωσα ότι τα XP SP2 ήθελαν μια εξειδικευμένη αναβάθμιση ώστε να μπορούνα να εντοπιστούν από τα vista. Πρέπει να είναι το WindowsXP-KB922120-v5-x86-ELL.

Μα τα xp τα βλεπω απο τα vista χωρις αλλη ρυθμιση.Το αναποδο (τα vista απο xp ) δεν μπορω να δω.Ευχαριστω.

Δημοσ.

Νομιζω ότι τα έγραψα ανάποδα. Το αρχείο βοηθάει στο να βλέπουν τα XP ta Vista γιατί τα Vista δουλεύουν το δύκτιο με κάποια άλλη μορφή (Τα αναφέρει όλα η σελίδα βοήθειας του αρχείου, αλλά και σχετική βοηθεια στα vista) Ουτως η άλλως προβλήματα υπάρχουν πάντα με την "προς τα πάνω" συμβατότητα και όχι με την "προς τα κάτω". Φιλικά.

Δημοσ.

Paidia min pnigeste se mia koutalia nero.

Opws kai sta xp etsi kai sta vista tha pate sta tcp/ip settings tis kartas diktiou sas kai tha orisete ip/subnet mask/gateway/dns kai tha fenontai ola mia xara. Exw diktio me 2 vista kai 2xp kai ola douleuoune roloi. Kai file sharing kai printer sharing kai remote desktop connection.

Δημοσ.
Paidia min pnigeste se mia koutalia nero.

Opws kai sta xp etsi kai sta vista tha pate sta tcp/ip settings tis kartas diktiou sas kai tha orisete ip/subnet mask/gateway/dns kai tha fenontai ola mia xara. Exw diktio me 2 vista kai 2xp kai ola douleuoune roloi. Kai file sharing kai printer sharing kai remote desktop connection.

+1

Με το χέρι πάντα όλα δουλεύουν ρολόι.

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έβαλε η MS στα XP τον οδηγό οικιακού δικτύου... σχεδόν ποτέ δεν παίζει η για να παίξει σου σπάει τα @@.

Άσε το σενάριο Pro με Home στο ίδιο δίκτυο που είναι κόλαση.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...