johntas Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Σε ένα φιλικό σπίτι, έχω κάνει εγκατάσταση ένα crypto adsl modem λόγω συμβολαίου με altec telecoms Όταν πήγα να κάνω σύνδεση, μου έβγαλε σφάλμα 769 Επικοινώνησα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και μου είπαν να κάνω uninstall το modem Πατάω κανονικά uninstall (από προσθαφαίρεση), το αφαιρεί και από τη λίστα, αλλά μετά όταν πήγα να ξανακάνω install, μου έβγαλε το ακόλουθο μήνυμα: The dsl modem is already installed To upgrade the software, you must remove the current software and then run SETUP again later :confused: Ξαναπήγα στην προσθαφαίρεση και δεν υπήρχε κάτι εκεί. Αντιθέτως υπάρχει ένας φάκελος στα "Προγράμματα μου" με όνομα: conexant DSL modem Μία επιλογή ήταν η uninstall, η οποία δε δουλεύει πλέον (όταν κάνω click, βγάζει το εικονίδιο με το φακό και προσπαθεί να το βρει) Επίσης υπάρχουν οι επιλογές: Configure (που είναι για communication settings που λειτουργεί κανονικά) DSL status Τέλος υπάρχει και φάκελος της conexant στο Program Files Πως μπορώ να κάνω uninstall το software???? :confused:
tsakonas Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 sto device manager sou vgaxei kana modem? dokimases na to kaneis unistall apo kei?
dimitris2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 tha kathariseis to program files me otidipote exei sxesi me to programa pou theleis na vgaleis kai tha kaneis ena katharismo tis registry (px ccleaner)
washcloud Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 a)..ola osa MAS les,kalo einai na ta peis KAI sth grammh epikoinwnias pou eipes prin... ..o fakelos "connexant",ti sxesh exei me to crypto modem?? c)ena system restore(an htan energopoihmeno)einai epishs ena kalo option... d)h olh fash exei nomizw na kanei me to an htan('h oxi) syndedemeno to modem sto pc(mallon usb einai,e?)..Diavase ligo tis odhgies toy epishs(to manual me to opoio sas hr8e)-isws soy kseka8arisoun kapoia pragmata... An den vgaleis akrh,dokimase to installation me to modem syndedemeno-'h oxi,ki an oyte ki ayto den kanei tipota,dokimase to ccleaner pou hdh proteine kapoios...(ena teleytaio twn teleytaiwn isws einai h egkatastash-apegkatastash se safe mode...)
johntas Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 @washcloud and rest a)..ola osa MAS les,kalo einai na ta peis KAI sth grammh epikoinwnias pou eipes prin... ta eipa.. o tipos itan asxetos kai afou eide oti de mporei na vrei lisei, mou eipe "perimene miso lepto" kai mou to ekleise :S ..o fakelos "connexant",ti sxesh exei me to crypto modem?? den kserw..se auto to fakelo egine h egkatastasi... ipothetw pws exei na kanei me tin etairia c)ena system restore(an htan energopoihmeno)einai epishs ena kalo option... mpa den einai... vasika einai neo to pc...molis to pire o filos mou pigame na kanoume tin egkatastasi d)h olh fash exei nomizw na kanei me to an htan('h oxi) syndedemeno to modem sto pc(mallon usb einai,e?)..Diavase ligo tis odhgies toy epishs(to manual me to opoio sas hr8e)-isws soy kseka8arisoun kapoia pragmata... An den vgaleis akrh,dokimase to installation me to modem syndedemeno-'h oxi,ki an oyte ki ayto den kanei tipota,dokimase to ccleaner pou hdh proteine kapoios...(ena teleytaio twn teleytaiwn isws einai h egkatastash-apegkatastash se safe mode...) nai usb einai...iparxei megali pithanotita na einai auto pou les gia to an itan sindedemeno 'h oxi to ccleaner pws ginetai? @tsakonas tha dokimasw kai auto pou les thanks guys
johntas Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Επανήλθα! Λοιπόν.. Για τη διαχείριση συσκευών, δε βλέπω κάτι σχετικό με modem, αλλά επισυνάπτω και τη σχετική εικόνα μπας και μου διαφεύγει κάτι Έκανα ότι μου είπατε.. Χρησιμοποίησα το ccleaner, πήγα να κάνω install-uninstall σε safe mode, διέγραψα ότι σχετικό αρχείο υπήρχε στο program files, αλλά τίποτα Κάθε φορά που πάω να τρέξω το setup, μου λέει ότι είναι ήδη εγκατεστημένο το modem Ο υπολογιστής είναι καινούριος και δεν έχει extra προγράμματα μέσα. Να σκεφτείτε πως η μόνη εφαρμογή που υπήρχε στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων εκτός του modem, ήταν το office (πλέον υπάρχει μόνο το τελευταίο) Δε μπορώ να δω που στο καλό έχει γραφτεί κάτι που επηρεάζει τη διαδικασία της εγκατάστασης; Κάποιο path στη registry ή κάτι τέλος πάντων; Help :confused:
asmilon Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Προφανως φιλε μου δεν εχετε περασει κανενα οδηγο για το συστημα σου και πιθανον δε εχετε ουτε το Service Pack 2 για τα XP. Θα σου προτεινα να ξεκινησεις πρωτα με το να περασεις τους οδηγους για την μητρικη, την καρτα γραφικων κλπ και μετα να ασχοληθεις με το modem. Αν δε εχετε τo SP2 επιβαλλεται να εγκατασταθει. Οταν ξεκινησετε να κανετε την εγκατασταση παλι του modem καλυτερα μην το εχετε συνδεδεμενο στη USB μεχρι να το ζητησει η εγκατασταση. Αν παλι σας βγαζει προβλημα μπορει να φταει ο οδηγος οποτε μια ενημερωμενη εκδοση του πιθανον θα το λυσει.
johntas Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Έφερα το pc του φίλου μου εδώ, για να έχω πρόσβαση στο net Όντως από ότι είδα δεν έχει περασμένο το SP2. Το κατεβάζω τώρα Επίσης από ότι μου είπε, με το laptop δεν του έδωσαν cd από μητρική κλπ (ήταν προσφορά :neutral:), οπότε η εγκατάστασή drivers πιθανών να είναι ένα πρόβλημα Αλήθεια υπάρχει τρόπος να δω ποιο ακριβώς μοντέλο μητρικής, κάρτας γραφικών κλπ έχει για να τα κατεβάσω τους drivers μέσω net;
asmilon Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Αν πας στο Support της εταιριας του Laptop που εχεις μπορεις να βρεις ολους τους οδηγους που χρειαζεσαι, αρκει να τους αναζητησεις με βαση το μοντελο που εχεις. Κανονικα παντως επρεπε να ειχε CD, εστω και σε μορφη recovery δε μπορει να σας εδωσαν γουρουνι στο σακι απο οπου και να αγοραστηκε.
johntas Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δεν ξέρω, δεν ήμουν μπροστά στην αγοραπωλησία :???: Μου είπε πως δεν του έδωσαν cd.. Anyway, αν δε δοθεί λύση με το SP2, θα πάω μαζί του στο μαγαζί που το πήρε για να τα ζητήσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.