AggeLON Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Καλημέρα σε όλους! Πρόσφατα αγόρασα μέσω eBay μια ψηφιακή μηχανή Canon, την οποία χρησιμοποίησα για μια εβδομάδα πριν την αποφοίτησή μου, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Την ημέρα εκείνη, έβγαλα αρκετές φωτογραφίες, μεγάλης συναισθηματικής αξίας, όπως μπορείτε να καταλάβετε. Το βράδυ, λίγο πριν τις μεταφέρω στο PC, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, βγάζω μια φωτογραφια, οκ, πάω να βγάλω άλλη μια, "memory card error". Να διευκρινήσω οτι δεν έβγαλα την κάρτα από την αρχή της ημέρας, δεν πειράχτηκε τίποτα, δεν υπήρχαν ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία κοντά. Φυσικά το PC λέει device not formatted, το MAC λέει device not recognised και το kubuntu δεν λέει ούτε βλέπει τίποτα. Θα ήθελα τη βοήθεια οποιουδήποτε έχει να προτείνει κάτι πάνω στο θέμα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνουν recover? Καμμια πρόταση για recovery software? Η κάρτα δεν έχει πειραχτεί καθόλου. Έκτοτε δεν έχει ξαναυπάρξει πρόβλημα με μια άλλη κάρτα, αλλά οι φωτογραφίες αυτές είναι αναντικατάστατες, λες και με μούντζωσε ο διάολος. Η κάρτα είναι SD. Ευχαριστώ πάρα πολύ
olatalefta Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 exei kapoios full?apo to programma epsaxa sta gnwsta merh gia thn sugkekrimenh version k tipota episis k gia to f-recover for sd http://www.filerecoverytools.com/products/fr_sd/
greeneagle Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Για όσους το χρειάζονται έχω ψάξει όλα τα εξειδικευμένα καταστήματα στην Αθήνα για να εντοπίσω κάποιο ή κάποια επιχείρηση που θα μπορούσαν να ανακτήσουν τις εικόνες μιας 8GB κάρτας SD που η σύζυγός μου κατέστρεψε. Μίλησα με πολλούς από τους αποκαλούμενους εμπειρογνώμονες τοπικά και κανένας από αυτούς δεν ήταν ικανός να με κατευθύνει προς μια λύση. Πριν από αυτό είχα προσπαθήσει διάφορα προγράμματα που υποστήριζαν ότι θα μπορούσαν να επισκευάσουν ή να ανακτήσουν τα χαμένα στοιχεία (δηλ. οι εικόνες, τα βίντεο, κ.λπ.) και δυστυχώς κανένας από αυτούς δεν λειτούργησε. Για να είναι τίμιος ήμουν έτοιμος να σταματήσω όταν συνάντησα τυχαία στο διαδίκτυο αυτό το site: http://card-recovery.biz/us/service.php . Διάβασα την προσφορά τους που ήταν αρκετά καλή. Πραγματικά δεν είχα τίποτα να χάσω δεδομένου ότι εάν δεν θα μπορούσαν να σώσουν τα στοιχεία δεν θα είχα κανένα κόστος. Το μόνο που θα είχα χάσει είναι τα γραμματόσημα που είχα πληρώσει. Για έκπληξή μου έλαβα ένα μήνυμα ότι είχαν λάβει την κάρτα μνήμης και μετά από δυο μέρες έλαβα ένα e-mail πληροφορώντας με ότι είχαν ανακτήσει όλα τα στοιχεία με ένα δείγμα περισσότερων από 50 τοις εκατό του υλικού που ανακτήθηκε, το οποίο ήταν πραγματικά πολύ περισσότερος από ότι περίμενα. Τους δίνω 10 αντίχειρες επάνω. Και η σύζυγός μου πρόκειται να πάρει την έκπληξη της ζωής, για να μην αναφέρουμε ότι και εγώ τρώω το αγαπημένο γεύμα μου για τουλάχιστον έναν μήνα!!!!!
WoodSell3r Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 και πόσο σου κόστισε αν επιτρέπεται; πχ αν δώσω μια κάρτα μνήμης 2 giga και μπορέσουν να ανακτήσουν μόνο μια φωτογραφία πάει με το κεφάλι, δηλαδή 89e?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.