Προς το περιεχόμενο

win fax provlhma

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia ekana egatastash tou winfax pro(mou fenete 10,h telos panton tou teleytaiou pou vghke) & antimetopizo provlhma giati me to pou prospatho na to anoikso mou parousiazei ena mhnyma pou leei "your modem or your communication devices are not properly configured for use at your current location".<BR>den ksero an ennoei oti to modem(ena isdn) prepei na to exo valei sosta pantos to modem douleei mia xara opos & h syndesh mou..kserei kaneis ti na kano?thanx...<P><BR>keep up the good work...

Δημοσ.

Το WinFax 10 με το που γίνεται εγκατάσταση θέλει να του ορίσεις με ποιό modem θα δουλέυει.<BR>Μέχρι τώρα δεν δουλέυει με το NetMod και ούτε έχω ISDN Modem για να το δοκιμάσω.<BR>Εγώ έχω κρατήσει για το Winfax ένα 14400 που είχα μόνο και μόνο για να στέλνω και να λαμβάνω FAX και όλα δουλέυουν ρολόϊ.<BR>Αν το ISDN modem που έχετε μπορεί να λειτρουργήσει και σαν FAX τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στο Program Setup και να πάτε στα Modem and Communication Devices και να του ορίσετε τι θα χρησιμοποιεί.<P>Παλιά χρησιμοποιούσα και εγώ το 9 αλλά είχε προβλήματα και αρκετά Bugs. <BR>Με το 10 δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα.<P><BR>Highlander

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...