bchris Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Αιγεα και λοιποι γατοφιλοι, ΕΥΓΕ ΣΑΣ. Ειναι εκπληκτικα και παρεξηγημενα ζωα. Δεν φανταζεστε ποσο με χαλαει ν' ακουω απο ανθρωπους που βαπτιζονται ζωοφιλοι το κλασικο: "Τα γατια εγω δεν τα γουσταρω. Για τα σκυλια ομως πεθαινω"
lary7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Ενα μπράβο και απο εμένα. Εχουμε και εμεις μαζέψει αρκετά γατια απο τον δρόμο.Δυστηχώς τα περισσοτερα τα βρίσκω δηλητιριασμένα μετα απο 0,5-1,5 χρόνια.ΜΑΛΑΚΕΣ γειτονες γρρρρρρρρρ (πότε θα πάρω το πριόνι να δω και όποιον πάρει ο χάρος).
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Έχω και τα ροτβάιλερ του σατανά. Δεν διανοούνται όμως να πειράξουν γάτα γιατί ξέρουν καλά ποιός είναι το λιοντάρι του σπιτιού. Για τον ίδιο λόγο οι γάτες γνωρίζουν καλά τι καταστροφές μπορεί να τους φέρει το κίτρινο καναρίνι, ασχέτως αν δολοφονούνε ένα σωρό ελεύθερα πουλιά των δέντρων. Όχι όμως το δικό μου πουλί. Πράγμα που σημαίνει πως όλα μπορούνε να μάθουνε να ζούνε αρμονικά, εκτός από τον άνθρωπο που είναι προβληματικός και απροσάρμοστος. Καλά είναι τα ζωάκια αλλά στοιχίζουνε, τόσο σε προσωπικό χρόνο όσο και σε προσωπικό χρήμα. Αλλά η ανταμοιβή είναι πως από ένα σημείο και μετά πιάνεις το νόημα του οικοσυστήματος. Όποιος πιστεύει ότι είναι με οποιοδήποτε τρόπο ανώτερος από γάτα, από σκύλο, ή από άλλο ζώο, είναι σίγουρα πολύ κακιά μαϊμού. Και έχει πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του.
Dikemou Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Έχω πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου. Μπορώ να έχω τώρα μια μπανάνα;
Panahs Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Έχω πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου. Μπορώ να έχω τώρα μια μπανάνα; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ωχ, να σαι καλά!
pappous_soulis Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Αλλά η ανταμοιβή είναι πως από ένα σημείο και μετά πιάνεις το νόημα του οικοσυστήματος. Όποιος πιστεύει ότι είναι με οποιοδήποτε τρόπο ανώτερος από γάτα, από σκύλο, ή από άλλο ζώο, είναι σίγουρα πολύ κακιά μαϊμού. Και έχει πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. +1 απο εμένα Υ.Γ. Εσείς πιστεύεται οτι τα γατιά (και ίσως και τα άλλα είδη ζώων) επικοινωνούν όχι απλά με κραυγές αλλά με λεξιλόγιο? Εγώ 4 χρόνια που έχω τα γατιά στην αυλή μου και τα φροντίζω έχω δει χίλιους δυο τσακομούς και μου έχει δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση. Πόσες περιπτώσεις είδα να τσακώνονται και να "μιλάνε" σαν να έλεγαν πραγματικά κάτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.