johnalepou Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Ο γατουλης αυτος ειναι μαλλον 45 ημερων με πρασινα ματακια και τον βρηκα πεντακαθαρο (μαλλον μολις τον ειχαν διωξει απο καποιο σπιτι).Ειναι πολυ μικρουλης και ομορφουλης και δεν θα ηθελα να καταληξει στον δρομο! Το e mail μου ειναι [email protected]
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κάθε επιτυχία φίλε γατόφιλε, αλλά πρέπει να σε προετοιμάσω δεόντως ψυχολογικά, πως δηλαδή θα είναι δύσκολο εώς ακατόρθωτο να το δώσεις γι' αυτό καλύτερα να προετοιμάζεις το μέλλον (εκ πείρας στο λέω) Μην εγκληματίσεις και το πετάξεις, τώρα που έγινε ήμερο θα είναι πολύ μεγαλύτερος ο Γολγοθάς του. Δέξου το γεγονός ότι η μοίρα για κάποιο λόγο το έφερε στα χέρια σου. Έχεις να επιλέξεις μεταξύ του δύσκολου δρόμου και του εύκολου δρόμου, και σίγουρα δεν είναι ωραίο να κάνεις κάτι που δεν θα ήθελες να σου κάνουν. Φιλικά
johnalepou Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Αγαπητε φιλε, εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες, αλλα... μολις δημοσιευσα τη φωτο του γατου σε site ειδικο γατοφιλων (την ιδια μερα με εδω), μετα απο λιγες ωρες ηρθε μια κοπελα και τον αρπαξε! Μου φανηκε πολυ καλη-εχει και κηπο ειπε!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Mια χαρά τότε, στάθηκες πολύ τυχερός. Εμένα μου περίσεψαν 2 φέτος, αλλά θα τα προσθέσω στον υπόλοιπο γατοστρατό. Το ότι περίσεψαν μόνο 2 είναι θαύμα. Ίσως η ιδέα να δημιουργήσω την πρώτη ελληνική ιστοσελίδα αφιερωμένη στης γάτες, που ασφαλώς και βρήκε μιμητές, να επιστρέψει μπούμερανγκ προς το καλό μου. Περίπου αυτός ήταν και ο σκοπός, πλήν βέβαια του να βγάζει το google πολλά αποτελέσματα στην λέξη "γάτες". Εν έτη 2005 το γεγονός και μόνο ότι δεν υπήρχε ανάλογη σελίδα, με έκανε να ντραπώ ως Έλληνας.
Lucifer Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Λοιπόν Αιγέα, προσπαθούσα να σε κάνω add στο MSN να σε ρωτήσω κάτι συναρτήσει των γατιών, αλλά προφανώς το email που έχεις δηλώσει είναι άκυρο σχετικά. Αν έχεις MSN κάνε μια καλή και σκάστο pm.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Τσάμπα προσπαθείς γιατι msn, icq και άλλα τέτοια διαβολικά τα έχω απολύσει προ αμνημονεύτων ετών. Εδώ στο ιnsomnia δεν είχε κάποτε irc? Ισχύει; Y.Γ Τώρα το άνοιξα, δεν φορτώνει $#@!!$#
manic Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Ας το κλειδωσει καποιος αφου το γατι δοθηκε δεν υπαρχει λογος να ειναι ανοικτο
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μέσο όρο; 1,5 μήνα (Ελλάδα) Του διαμερίσματος ίσως όσο ένας σκύλος (12-15 χρόνια) Έχουν καταγραφεί όμως και πολύ πιο ασυνήθιστες περιπτώσεις (υπήρξε κάποια που έζησε 27 χρόνια)
pappous_soulis Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Αιγέα είσαι ωραίος ρε. Γατιά for the win!! Αν δεν γίνομαι αδιάκριτος,πόσα έχεις? Πόσο ζει μία γάτα; 10-20 χρόνια περίπου.
firewalker Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μέσο όρο;1,5 μήνα (Ελλάδα) Σοβαρά μιλάς; Στο χωριό μου πάντως οι αδέσποτες ζούνε πολύ περισσότερο. Μία συγκεκριμένη μου "σπάει" τα νεύρα τα τελευταία 6 χρόνια με τις κραυγές της. Λες και το κάνει επίτηδες και όποτε είναι για ζευγάρωμα μαζεύει όλους του μνηστήρες κοντά στο σπίτι μου. Ίσως επειδή την ταΐζω μερικές φορές. Πάντως δεν ήξερα ότι ζουν τόσο πολύ.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Έχω έναν που είναι τώρα στα 12 (όταν απολύθηκα από φαντάρος τον πήρα σε αντικατάσταση σκύλου, και δέθηκε.... 12 φορές πιο πολύ από τον σκύλο) Απ' ότι τον βλέπω θα ζήσει άλλα τόσα. Αιγέα είσαι ωραίος ρε. Γατιά for the win!!Αν δεν γίνομαι αδιάκριτος,πόσα έχεις? 10-20 χρόνια περίπου. Με τα φετινά έχω ήδη 16 Δεν το σχεδίαζα όμως βλέπεις. Μάλλον λειτουργώ ως θεός τον γατιών ή κάτι τέτοιο, με καταλαβαίνουν από μακρυά. Μία γάτα αδέσποτη φέτος ήρθε και άφησε το άρρωστο γατάκι της μπροστά στην εξώπορτα (!) Ευτυχώς που έχω στρέμματα.
MagicaDeSpell Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 και εγω γατα ειμαι με υιοθετεις? περα απο την πλακα, συγχαρητηρια για το κουραγιο και για την αγαπη που δειχνεις σε αυτα τα πανεμορφα ζωα
pappous_soulis Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Με τα φετινά έχω ήδη 16 Ε όχι! Με περνάς για 1!! Να φτιάξουμε νέο thread να ανεβάσω pics απ'την γατοπαρέα που έχω στο μπαλκόνι. 7 μεγαλωμένα και 8 νεογέννητα (2 μηνών για την ακρίβεια)
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Εντάξει έχει ενδιαφέρον, τόσα χρόνια έμαθα τον γάτο μου καλύτερα κι από τον αδερφό μου. Τώρα που έχω μία ολόκληρη φυλή με γάτες, είναι για να γυρίζω ντοκυμαντέρ. Ξέρω την ιεραρχεία τους από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο και τελικά έχω καταλήξει πως μπορεί να ξέρουμε για μια αγέλη λιονταριών τα πάντα, αλλά για μία... άγελη γατιών έχουμε μαύρα μεσάνυχτα. Γνωρίζουν πολύ καλά η μία την άλλη, και αλλίμονο στους παρείσακτους από τις άλλες γειτονιές. Η ομάδα γατιών που τρώνε μαζί και γνωρίζονται από μικρά, έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, μόνο όμως αν ζεις στην εξοχή και χωρίς γείτονες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.