pappous_soulis Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Συμφωνώ μαζί σου για το τελικό αποτέλεσμα ,αλλά επειδή διάβασα στο thread ,πολλά χυδαιολογήματα , για τους δήθεν φταίχτες παπάδες , θεώρησα καθήκον μου να μεταφέρω την αλήθεια και να καταδείξω τον υπαίτιο Και τελικά το μόνο πράγμα που αυτοαναιρείται είναι ο ρόλος του κοινωνικού κράτους μέριμνας και πρόνοιας !! ΝΤΡΟΠΗ Κατηγόρισα τους παπάδες,η αλήθεια είναι οτι δεν ασχολήθηκα με το θέμα,όμως δεν αναιρεί το γεγονός οτι η εκκλησία μας πουλάει μπαρούφες. (Αν δεν είχαν καταγραφεί στα ιστορικά βιβλία,τα συγχωροχάρτια μπορεί και να επανεκδίδονταν στις μέρες μας )
Spartacos Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Κατηγόρισα τους παπάδες,η αλήθεια είναι οτι δεν ασχολήθηκα με το θέμα,όμως δεν αναιρεί το γεγονός οτι η εκκλησία μας πουλάει μπαρούφες. (Αν δεν είχαν καταγραφεί στα ιστορικά βιβλία,τα συγχωροχάρτια μπορεί και να επανεκδίδονταν στις μέρες μας ) τοση ωρα βγαζατε μισος για την καθολικη εκκλησια και δεν το καταλαβα;:???: καλο ειναι να ξερουμε τουλαχιστο πριν αρχισουμε να θαβουμε και τους παππαδες και τον καθε γραφικο ψηφοθηρα
Γηρυόνης Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Εγώ θα έλεγα πως δικαίωμα να μιλήσουν για *ρουσφέτια* σ' αυτήν την χώρα, έχουν μόνο όσοι δεν έχουν εμπλακεί ποτέ σε ένα τέτοιο. Δηλαδή κανένας. Για να μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. Εγώ που δεν έχω κάνει ποτέ ρουσφέτι (άλλως τε η λέξη ρουσφέτι δεν είναι ελληνική ) δικαιούμαι τότε να μιλάω.
k_antoni Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Εγώ που δεν έχω κάνει ποτέ ρουσφέτι (άλλως τε η λέξη ρουσφέτι δεν είναι ελληνική ) δικαιούμαι τότε να μιλάω. όχι, γιατί δεν ξέρουμε ότι δε θα κάνεις στο μέλλον
realestate Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Κατηγόρισα τους παπάδες,η αλήθεια είναι οτι δεν ασχολήθηκα με το θέμα,όμως δεν αναιρεί το γεγονός οτι η εκκλησία μας πουλάει μπαρούφες. (Αν δεν είχαν καταγραφεί στα ιστορικά βιβλία,τα συγχωροχάρτια μπορεί και να επανεκδίδονταν στις μέρες μας ) Αν διάβασες το thread απο την αρχή εως το τέλος , θα παρατήρησες οτι αναφέρθηκα σε συγκεκριμένους παπάδες , που βρέθηκαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου χωρίς να έχουν καμία ανάμειξη στο θέμα < H εκκλησία εμποδίζει την κατασκευή σχολείου >!!!!!! Τώρα όσον αφορά τις προσωπικές σου απόψεις περί εκκλησίας , είναι δικαιωμά σου να πιστεύεις ότι θέλεις γιατί ούτε εγώ μπορώ να σου αλλάξω την γνώμη , ούτε εσύ την δικιά μου , που πληροφοριακά είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με την δική σου!!!
bandito Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Έτσι έχουμε maria ts μια εκκλησία που όλοι θέλουν να διαχωριστεί από το κράτος, αλλά παράλληλα, πέρα από τα καταπατημένα, πέρα από τις δωρεές, πέρα από τα σχολεία, τα γηροκομεία, τα νοσοκομεία, θέλουμε να δώσει επιπλέον, θέλουμε να τα δώσει όλα, αλλά και όσα δώσει ποτέ δεν θα είναι αρκετά. Θέλουμε να είναι Υπουργείο Παιδείας, Υπουργείο Υγείας & Πρόνοιας, Τράπεζα, το φτωχοκομείο, πράγμα που είναι εν μέρη και χωρίς να έχει υποχρέωση, αλλά ταυτόχρονα ζητάμε και πλήρη διαχωρισμό και επίσης λέμε και κανένα μπινελίκι. Είναι αυτό που έγραψε ένας φίλος σε κάποιο άλλο νήμα "πιο μπασταρδολαός" δεν γίνεται, πράγμα φυσικά που γνωρίζουν όλοι οι ξένοι με πρώτο-πρώτο τον.... Ρεχάγκελ. Δεν μας θέλουνε σε σημείο που να μας συγκρίνουν με τους εβραίους. Αλλά το χειρότερο είναι ότι δεν έχουν άδικο. Είμαστε ανεπιθύμητη φυλή γι' αυτούς τους λόγους σε όλα τα μέρη του κόσμου. Ρωτήστε κανέναν ομογενή να σας πει. Οι ίδιοι οι στρατηγοί που πολεμήσανε τους Πέρσες, οι ίδιοι κάποτε αυτομολήσανε στην Περσία. Δε βγάζεις άκρη με τίποτα. Για την ιστορία και μόνο , θέλω τον πλήρη διαχωρισμό κράτους και εκκλησίας και δεν μου καίγεται 10αρά τι κάνει η εκκλησία με την περιουσία της, πολύ περισσότερο αν τα δίνει σε ιδρύματα ή τα τρώει σε σουβλάκια. Θελω να μην πληρώνω φόρους για τους ιερείς, να μην έχουν φοροαπαλλαγές, να μην έχουν καμία εξουσία. Επι του θέματος πάντως, καλό θα ήταν πρίν κατηγορήσουμε κάποιον να υποθέσουμε οτι τουλάχιστον τα πράγματα είναι έτσι. P.S Αιγαία υπεκφεύγεις. Απο το ένα quote που έκανε τους παπάδες άγιους, πήγαμε στους αναμάρτητους που έχουν το δικαίωμα να μιλάνε. Τελικά έχουν φωτοστέφανο;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Εγώ φίλε bandito είμαι άνθρωπος που αποδίδει τα του Κάισαρος τω Καίσαρι. Το ότι κάποιος είναι ήδη κατηγορούμενος για 19 βιασμούς, δεν μου δίνει το δικαίωμα να του φορτώσω και τον εικοστό. Και τέλος πάντων όλη αυτή η κατάσταση (παπαδομάχοι-δωδεκαθεϊστικά όργια του "Δαυλού" vs απολογητών) καταντάει γραφικότητα. Έχουμε και σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθούμε. Τον Γυρηόνη (σαν παράδειγμα τον αναφέρω), ή τον κάθε Γυρηόνη, το μόνο πράγμα που θα πρέπει να τον απασχολεί θα πρέπει να είναι η θρησκεία του, και όχι οι θρησκείες των άλλων. Και τέλος πάντων να μην υπάρχει μια γενική υποκρισία, απ' όλους ανεξαιρέτως. Διότι αν ο (παράδειγμα πάλι) ο Γυρηόνης δεν είχε μπλέξει με δωδεκαθεϊστικά όργια, ουδόλως θα τον απασχολούσαν τα δημοσιεύματα των εφημερίδων. Αλλά όπως βλέπεις δεν βάζει ξεκάθαρα υπογραφή "ένας δωδεκαθεϊστης", αλλά ενδιαφέρεται δήθεν για το καλό της... Ελλάδος.
Γηρυόνης Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Ο κάθε (υποτιθέμενος) Γηρυόνης θα σταματήσει να ασχολείται με τη θρησκεία των άλλων όταν α) δε θα πληρώνει τη θρησκεία των άλλων από την τσέπη του και β) όταν η θρησκεία των άλλων θα σταματήσει να επηρρεάζει τη ζωή του.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Γηρυόνη μπορεί να έχεις και δίκιο όταν μιλάς για φόρους, αλλά εδώ μάλλον προσέγγισα ένα άλλο θέμα: ότι ο Αιγέας, και ο κάθε Αιγέας, πάει σε ένα "μπλα-μπλα", το οποιοδήποτε μπλα-μπλα, για να μιλήσει για γκόμενες, μηχανές, ενοίκια, κατασκευές, ποδόσφαιρό, εκκλησία κλπ κλπ κλπ Αν ο Αιγέας την έστηνε σε κάθε "μπλα-μπλα" για να πεταχτεί ως καμικάζι-ταλιμπάν όπου και όποτε άκουγε την λέξη "εκκλησία", τότε θα άλλαζε το ζήτημα, καθώς και ο ρόλος του Αιγέα. Θα ήταν περίπου κάτι σαν πορτιέρης ή πρόβατο από κοπάδι, ή τέλος πάντων κάτι τέτοιο. Πάντως κανένας δεν θα τον έπαιρνε στα σοβαρά, ακόμη κι αν είχε δίκιο. Γι' αυτό μπορεί να σε ανέφερα σαν παράδειγμα, αλλά σίγουρα δεν σε ανέφερα τυχαία.
Mijithroulis Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 O Mijithroulis και ο καθε mijithroulis εχει βαρεθει να ακουει για την κακη εκκλησια που δεν δινει λεφτα στους φτωχους και κατατρεγμενους του πλανητη, επεισης εχει βαρεθει να ακουει για την καλη εκκλησια που την κυνηγανε ολοι ( εβραιοι, 12θεοιστες, εξωγηινοι, κουμουνιστες, τα στρουμφακια κ.α). Και δεν θελετε να αρχισει για τους καλους παγανιστες,εθνικους, η οπως αλοιως λεγονται. Κθουλου για αρχιεπισκοπος.
Lucifer Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Υπομονή αδερφέ. Δατ ιζ νοτ ντεντ γουητς καν ητερναλ λαη εντ γουηθ στρεηντζ ηονζ, ηβεν ντεθ μεη νταη. ια, σαμπ νιγκουραθ και τα συναφή.
Γηρυόνης Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Γηρυόνη μπορεί να έχεις και δίκιο όταν μιλάς για φόρους, αλλά εδώ μάλλον προσέγγισα ένα άλλο θέμα: ότι ο Αιγέας, και ο κάθε Αιγέας, πάει σε ένα "μπλα-μπλα", το οποιοδήποτε μπλα-μπλα, για να μιλήσει για γκόμενες, μηχανές, ενοίκια, κατασκευές, ποδόσφαιρό, εκκλησία κλπ κλπ κλπ Αν ο Αιγέας την έστηνε σε κάθε "μπλα-μπλα" για να πεταχτεί ως καμικάζι-ταλιμπάν όπου και όποτε άκουγε την λέξη "εκκλησία", τότε θα άλλαζε το ζήτημα, καθώς και ο ρόλος του Αιγέα. Θα ήταν περίπου κάτι σαν πορτιέρης ή πρόβατο από κοπάδι, ή τέλος πάντων κάτι τέτοιο. Πάντως κανένας δεν θα τον έπαιρνε στα σοβαρά, ακόμη κι αν είχε δίκιο. Γι' αυτό μπορεί να σε ανέφερα σαν παράδειγμα, αλλά σίγουρα δεν σε ανέφερα τυχαία. Ελεύθερη αγορά είναι αγαπητέ, ο καθένας επιλέγει το θέμα στο οποίο θέλει να ομιλήσει. Και εγώ επιλέγω τα θέματα που με ενοχλούνε. Αν υπήρχε "ένωση φίλων ποδηλάτου" και με έβαζε να τους πληρώνω από την τσέπη μου να είσαι σίγουρος ότι θα καταφερόμουνα εναντίον τους
leuko Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 μου λέγαν για ένα παπά στη βόρεια ελλάδα τον πετύχανε έξω από ένα στριπτιζάδικο να πετάει το ράσο σε ένα θάμνο πριν μπει μέσα.
Spartacos Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 μου λέγαν για ένα παπά στη βόρεια ελλάδα τον πετύχανε έξω από ένα στριπτιζάδικο να πετάει το ράσο σε ένα θάμνο πριν μπει μέσα. <<Στον πατο τα ελληνικα στριπτιζαδικα στην αναγνωρηση ιερεων>>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.