MrSeanKon Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Mα κι εμενα μου φαινεται παραξενο να στρωνει η μπατταρια μετα απο χρηση γιατι ως ηθισται ελαττωνεται η αποδοση της τωρα αν θελει λιγο καψιμο οπως οι επεξεργαστες ειδομεν. Παντως ενα αλλο που με ΓΚΡ ειναι το κουμπι αναψε/σβησε. Ειναι στην οροφη πανω δεξια κι ειχα συνηθισει απο τα αλλα κινητα να παταω το C και να αναβοσβηνει (εχω κοψει τον ελεγχο του ΡΙΝ) και τωρα βλεπω να δειχνει τι προφαηλ να επιλεξω και με σπαει που να παρει......
KWSN_Men Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δοκίμασε να το κρατήσεις πατημένο, κλείνει άμεσα. Τα περισσότερα νέα κινητά έχουν κουμπί on/off οπότε μάλλον απλά έχεις μείνει λίγο πίσω.
MrSeanKon Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δικιο πρεπει να εχεις αλλα ειδα οτι αυτο το αναθεματισμενο μενου απενεργοποιειται απο καπου (ακομα ψαχνομαι αλλα που θα μου παει θα το μαθω το ρημαδι).... Βρηκα και μια λυση (αν και καπως μπερδεμα) ουτως ωστε να γραφω ελληνικα κι αγγλικα μαζι χωρις να αλλαζω τη γλωσσα. Εχω επιλεγμενη τη Standard abc αλλα τα ελληνικα γραμματα ειναι πιο διασπαρτα. Αυτο το κανω διοτι (ο giorgos th. το ξερει) γραφω αναμικτα sms π.χ. "Δε need να κατεβασεις τη νεα εκδοση cos η πρωην use more code" :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.