MrSeanKon Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μπορω να πω οτι ειναι καλες! Να εδω στο πρωτο post θα δειτε δυο φωτο με flash τραβηγμενες! OK δεν εχω κακες προθεσεις χαλαρωστε! 2048*1536 η μεγιστη αναλυση αλλα εκεινο που μου τη δινει ειναι με τα μυνηματα με μπερδευουν τα γραμματα καποιες φορες π.χ. μ δε γραφεται με το ΜΝΟ (το 6 στο keyboard) αλλα με το διπλα κουμπι.... Ειχα συνηθισει με τα Siemens....:???:
dali13gr Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 δες και μια δική μου για να ζηλέψεις :mrgreen: Και που να σου πω από που είναι η φώτο! Παρεπιπτόντως, αυτό είναι σωστό, το Μ στο 5, όχι στο 6! Το 6 δείχνει το αγγλικό αλφάβητο. Γι αυτό έκλεισε η Siemens :p
MrSeanKon Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 ΓΚΡ :evil: τι να κανω αναθεμα τα χρονια μου ειναι καπως σπασα***δικο. Για να σε ρωτησω κατι...... Ελληνικα μικρα γραμματα πως γραφεις στα sms??? Λογω του encoding απο οτι καταλαβα το μεγεθος του sms παει στο μισο (80 χαρακτηρες).
dali13gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Sorry για την καθυστέρηση αλλά έστηνα ένα blog! Για να γράψεις με μικρά, όταν είσαι μέσα στο μήνυμα, πας Πρόσθετα-->Επιλογές γραφής-->Εθνικοί χαρακτήρες και ενεργοποιείς.
MrSeanKon Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Thanks for support OK δεν εισαι υποχρεωμενος να βρισκεσαι 24 ωρες το 24ωρο στο forum! Eχω ομως παρατηρησει οτι η μπατταρια του (παρολο που ειναι 900αρα) αδειαζει καπως αποτομα..... Μπας και θα στρωσει με τον καιρο? :?
dali13gr Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 βασικά εγώ έχω μειώσει τη φωτεινότητα της οθόνης στο 60% και την ανεβάζω όποτε χρειάζεται. επίσης το έχω μονίμως στο αθόρυβο, μόνο με δόνηση(με βολεύει πολύ γιατί με εκνευρίζει όταν χτυπάει )
MrSeanKon Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Eμενα ειναι στο 80% (νομιζω) αλλα θα δοκιμασω να τη βαλω στο 60% ή το 70% (φτου 69% δεν εχει) Το εγχειριδιο χρησης του ειναι για τα μπαζα κι αυτο που μου τη δινει ειναι οτι δεν ειναι γραμμενο και σε αλλες γλωσσες (οπως τα Αγγλικα) διοτι Αγγλικη γλωσσα εχω στα menu συνεπως οταν διαβαζα τις ελληνικες οδηγιες μπερδευομουνα. Η Siemens τουλαχιστον μοιραζε και σε αλλες γλωσσες τα manuals. Τελος παντων θα το συνηθισω που να παρει και δεν προκειται να αλλαξω ξανα μαρκα γιατι παλι θα απαιτηθει χρονος προσαρμογης ΓΚΡ αμα ειναι να κλεισει κι η Sony τοτε δεν ξαναγοραραζω κινητο....... Μια ερωτηση: Στην κεντρικη οθονη πως διαολο επιλεγουμε να εχουμε τη συντομευση που μας αρεσει??? Γιατι εμενα δειχνει αριστερα το Calls (Κλησεις) και δεξια το Menu. Παρατηρησα οτι στις κλησεις δε φαινεται ο χρονος της τρεχουσας εισερχομενης-εξερχομενης και δεν κραταει αρχεια ποσο ειναι ο συνολικος χρονος εισερχομενων-εξερχομενων (θα με διευκολυνε κατι τετοιο ΓΚΡ αναθεματισμενη Siemens το ειχες στα μενου)
merkoutio Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Για τα εγχειρίδια ψάξε εδώ. Δεν ήταν δύσκολο? Τα πλήκτρα "Κλήσεις" και "Μενού" νομίζω ότι δεν προγραμματίζονται, μπορείς όμως να προγραμματίσεις το πλήκτρο πλοήγησης (Μενού - Ρυθμίσεις - Γενικές - Συντομεύσεις). Συγκεντρωτικά στοιχεία χρόνου κλήσεων: Μενού - Ρυθμίσεις - Κλήσεις - Διάρκεια & Κόστος - Μετρητές κλήσεων. __________________________________ You can not teach an old dog new tricks.
MrSeanKon Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Thanks man παω για να τα κατεβασω για να μη σας πρηζω αλλο! Με εσωσες! Παντως η καμερα του ειναι πολυ καραμπινατη!
dali13gr Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Oι συντομεύσεις είναι στο κουμπί δίπλα στο C! Και άμα το πατήσεις έχει κάτω-κάτω απευθείας προσθήκη νέας. Αλλιώς, για περαιτέρω επεξεργασία, όπως είπε ο merkoutio. H διάρκεια κλήσης σε μένα εμφανίζεται την ώρα που μιλάς αλλά δεν θυμάμαι αν το ρύθμισα εγώ ή ήταν έτσι. Δεν βρίσκω κάτι τώρα
agoraki_23 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Kαι εγώ αφού το πήρα έχω να παρατηρήσω ότι το μόνο που με χάλασε είναι ότι εξ αρχής η μουσική οι ήχοι δε παίζουν δυνατά -πρέπει εσύ να πατήσεις το δεξιό πλήκτρο στην άκρη για να αυξήσεις ένταση- και η αναθεματισμένη μπαταρία που μέσα σε μία μέρα μου τελείωσε...Εντάξει το χρησιμοποίησα βέβαια για να περάσω βινμτεάκια και φωτογραφίες απ το παλιό στο καινούριο κιν αλλά πάλι μου φαίνετε ότι τελειώνει απότομα και ας απενεργοποίησα τα 3G και ας έβαλα και τη φωτεινότητα στο 60. Τι να πω δε ξέρω...Δε μπορούν να κάνουν μια μπαταρία να κρατάει αρκετά... Τώρα θα μου πεις με κάμερες,κλήσεις,mp3 άντε βρες τρόπο ... Αλλά εφόσον η τεχνολογία πορχώρησε πρέπει να βρεθεί μια λύση και για αυτό...
MrSeanKon Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Thanks again dali13gr. με χάλασε είναι ότι εξ αρχής η μουσική οι ήχοι δε παίζουν δυνατά -πρέπει εσύ να πατήσεις το δεξιό πλήκτρο στην άκρη για να αυξήσεις ένταση...ΓΚΡ κι εμενα μου τη δινει λιγο αλλα δεν ακουω μουσικη με το κινητο τακτικα. και η αναθεματισμένη μπαταρία που μέσα σε μία μέρα μου τελείωσε...Διαβασα στα εγχειριδια οτι η διαρκεια ζωης της μπατταριας ειναι καπως μικρη στην αρχη κι αυξανεται μετα απο καποιο διαστημα.Οταν το πρωτοαγορασα την αδειασα εντελως και το πρωτο φορτισμα εγινε για 8 ωρες (αλλοι το αφηνουν παραπανω ενω καποιοι για λιγοτερο) τεσπα... Παντως (εκεινο το golf το εχω ξεσκισει) βλεπω οτι κραταει παραπανω μετα απο μια εβδομαδα χρησης. και ας απενεργοποίησα τα 3G...Καλα εκανες και το ειπες θα του ριξω ΒΑΝ γιατι δεν το χρησιμοποιω. και ας έβαλα και τη φωτεινότητα στο 60. Στο 70% την εχω αλλα ειδα οτι και 50% να την εχεις δεν επιμυκηνεται σημαντικα ο χρονος της μπατταριας.Τα βραδυα (επειδη δε χρειαζεται εντονο φως) τη βαζω στο 50%.
KWSN_Men Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Έχω το κινητό από Ιούλιο 2006, οπότε νομίζω ότι η μπαταρία έχει στρώσει όσο ήταν να στρώσει. Ήμουν διακοπές πριν λίγες μέρες και με 20 λεπτά κλήσεις περίπου, 2-3 SMS και το κυριότερο χωρίς να ασχολούμαι μαζί του και να το αφήνω στην ησυχία του, η μπαταρία κράτησε 5 ημέρες εύκολα. Η φωτεινότητα στο 100% παρακαλώ.
manosmad Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Στο θέμα μπαταρία,δεν έχει σημασια η φωτεινότητα όσο το να απενεργοποιήσεις το 3G. Εξάλλου ποσες βιντεοκλήσεις κανεις την ημέρα?? Και συμφωνώ με τον προλαλήσαντα απόλυτα!!
agoraki_23 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δεν ξέρω αν είναι λογικό ή όχι και αν χρειάζετε 8 ώρεσ ή 2,5 όπως λέει το εγχειρίδιο...εμπιστεύομαι το εγχειρίδιο προσωπικά- εμένα η πρώτη φόρτιση κράτησε για λιγότερο από 2 ώρες με κλειστό το κινητό και έγινε η ένδειξη πλήρης φόρτιση.Αυτό πόσο λογικό είναι τώρα? Ελπόζω η μπαταρία να κρατάει περισσότερο με το καιρό αν και μου φαίνετε κουφό αυτό...Λογικά με τη πάροδο του χρόνου πρέπει να μειώνεται η απόδοση,και όχι να αυξάνετε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.