Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με κάρτα γραφικών 7600GT (νομίζω)

DeepFloyd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Το νομίζω στον τίτλο δεν πάει στο μοντέλο της κάρτας γραφικών αλλά στο ότι εκεί πιστεύω πως είναι το πρόβλημα!

Πιο συγκεκριμένα αγόρασα πριν από 3 περίπου μήνες καινούριο υπολογιστή με τα εξής :

Επεξεργαστής :Intel Core 2 Duo 6400

Mobo : Asus P5B

Κάρτα γραφικών : Asus 7600GT

Τροφοδοτικό : Hiper 580W

Οθόνη : Eizo S1701

Το πρόβλημα:

Κάποιες φορές, όταν είναι ανοιχτός ο υπολογιστής μου, ξαφνικά κόβεται η παροχή σήματος στην οθόνη, αναζητά για μισό λεπτό περίπου σήμα και αφού δε βρίσκει κλείνει. Ο υπολογιστής παραμένει ανοιχτός (με τα φωτάκια του κουτιού αναμμένα κλπ) αλλά ο μόνος τρόπος για να κλείσει είναι κόβοντας την παροχή ρεύματος (αφού η οθόνη είναι κλειστή και το reset δε δουλεύει).

Τι μπορεί να φταίει?? Έχει κανείς καμία ιδέα? Αγορά από το πλαίσιο!

Συγγνώμη για το τεράστιο post!

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μάλιστα! Το έψαξες καθόλου να δεις αν όντως φταίει αυτο?

Εγώ σκέφτομαι να πάω στο Πλαίσιο να το συζητήσω, να δω τι παίζει!

Δημοσ.

egw thn pira apo ti grammi. akrh akoma den exw bgalei. exw allaxei ta panta sto pc mou(apo motherboard kai trofodotiko mexri drivers kai leitourgiko) kai tipota. tha ti dokimasw se merika akoma pc filwn mou, kai an den doulepsei tha tin girisw na mou thn allaxoun. elpizw na broume akrh...

Δημοσ.

Εγώ σκέφτομαι να το βάλω στο PC του αγοριού μου αφού κι αυτός έκανε ακριβώς το ίδιο setup (μαζί πήραμε τους υπολογιστές) αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα! Θα κάνω και μια ερώτηση στο πλαίσιο!

Κανένας άλλος ρε παιδιά με προτάσεις? Δε δαγκώνω!!

Δημοσ.

Λες να υπερθερμαίνεται και να κλεινει για αυτοπροστασια? Εχω το κουτι το Thermaltake Armor Jr! Τι πιθανότητες δίνετe στο να φταιει η θερμοκρασια? Ευχαριστω για την απάντηση Pink_Panther

Δημοσ.
Λες να υπερθερμαίνεται και να κλεινει για αυτοπροστασια? Εχω το κουτι το Thermaltake Armor Jr! Τι πιθανότητες δίνεται στο να φταιει η θερμοκρασια? Ευχαριστω για την απάντηση Pink_Panther

Egw exw kouti ths Coolermaster.

MEsa sto CD ths VGA exei ena prog, to SmartDoctor, afto to ega8istas kai trexei sto tray twn windows kai se idopiei.

Egatestise to kai esy kai parakolou8a tis 8ermokrasies.

Afth thn stigmh exw GPU 58 *C kai RAM 42 *C

Koita poso exeis k sy twra se IDLE katastasi kai koita poso anevenei otan trexeis kapio game me ipsiles apaithseis.

Δημοσ.

Παιδια κ γω εδω και κατι μηνες που εχω την 7600gt παρουσιαζει το εξης προβλημα:καθε φορα που παω να παιξω αρχεια video ο υπολογιστης μου κολλαει και αναγκαζομαι να κανω reset.H μονη λυση ειναι να χαμηλωνω την επιταχυνση υλικου οταν θελω να δω video και να την επαναφερω οταν προκειται να παιξω.Κατα 99% εχει να κανει με τους drivers και συγκεκριμενα με καποια ασυμβατοτητα με τους drivers της motherboard.Aν καποιος εχει αντιμετωπισει αυτο το προωλημα ας το αναφερει παρακαλω.

Δημοσ.

58c σε 7600GS ???? εμένα 60 βάραγε με Vmod και stock ψύξη γιά κάντε καμιά πατέντα να την κατεβάσετε λίγο και δείτε αν κάνει τα ίδια ? τα extra ρεύματα τα έχετε βάλει ?

Δημοσ.

Opws einai to pc sto plaisio gia service. eite einai i g/c, eite to board, eite to psu. Oti kai na einai den se endiaferei exeis engihsh kai 8a se kalypsoun apolyta,isws mono arghsoun na vroun ti akrivws ftaiei. an itan na stoiximatisw pantws einai to board.. :) alla den vazw oute miso euro sto stoixima! kali tixh kai pes mas ti htan telika..

Δημοσ.

kai egw exw problima me 7600 albatron otan paw na anoixw video. Malista tin allaksa kiolas kai pali tpt enw me tin 4200 paizoun kanonika ta video. Pws borw na xamilwsw tin epitaxinsi tis kartas na dw ama doulevei etsi sta video?

Δημοσ.
Παιδια κ γω εδω και κατι μηνες που εχω την 7600gt παρουσιαζει το εξης προβλημα:καθε φορα που παω να παιξω αρχεια video ο υπολογιστης μου κολλαει και αναγκαζομαι να κανω reset.H μονη λυση ειναι να χαμηλωνω την επιταχυνση υλικου οταν θελω να δω video και να την επαναφερω οταν προκειται να παιξω.Κατα 99% εχει να κανει με τους drivers και συγκεκριμενα με καποια ασυμβατοτητα με τους drivers της motherboard.Aν καποιος εχει αντιμετωπισει αυτο το προωλημα ας το αναφερει παρακαλω.

Επειδή αντιμετώπισα αυτό το πρόβλημα όταν έκανα αλλαγή κάρτας από 5200 σε 7600gt σου επιβεβαιώνω οτι το έλυσα με update του chipset του Μ/Β. Έμενα δεν έπαιζε καν τα video ενώ έπαιζε τα παιχνίδια κανονικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...