Προς το περιεχόμενο

Προβλημα Με Το Βοοτ Των Windows

arxontac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, είχα τρεις δίσκους στο PC, C,D,E.

Στον D είχα το λειτουργικό WINDOWS XP SP2.

Στον Ε προσπάθησα να εγκαταστήσω τα Windows Vista.

Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε είναι ότι με την εγκατάσταση των Windows Vista στον δίσκο Ε, δημιουργήθηκε ένα folder bootmgr στον δίσκο C.

Όταν επανεκκίνησα τον υπολογιστή, είχα πρόβλημα στο boot με το εξής μήνυμα. "Bootmgr is compressed".

Μετά απ' αυτό, μη έχοντας άλλη λύση, έκανα μεταφορά αρχείων από τους δίσκους και φόρμαρα τους δισκους C και Ε. Εγκατάστησα τα Vista στον δίσκο Ε, χωρίς την παρουσία των άλλων δίσκων. Όταν ανοίγω πλέον τον υπολογιστή, αυτός κάνει boot μόνο τα Vista και όχι τα XP(αλλάζοντας τη ρύθμιση στο BIOS).

Ξέρει κανείς πως μπορώ να έχω επιλογή boot για XP ή Vista, ή έστω το folder boot των ΧP?

Συγγνώμη αν σας κούρασα.

Δημοσ.

Δες γενικώς αν υπάρχουν οι εντολές boot.πάνε run γράψε cmd και μετα γράψε bootcfg και enter.Δες εκεί τι υπάρχει.

Δημοσ.

από το command line μου λέει ότι δεν είμαι authorized. Στο Run τρέχει κάτι αλλά δεν εμφανίζεται στην οθόνη. ευχαριστώ για τη βοήθεια

Δημοσ.

nomizw oti an apla antigrapseis thn onomasia tou onomatos twn xp (ws yparxon leitourgiko) apo to arxeio boot.ini twn xp(px sto diko mou anaferontai ws [ multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect ] ,sto antistoixo boot.ini arxeio twn vista (8eou 8elontos einai to idio arxeio-den exw idea apo vista),8a exeis epilogh na kaneis boot kai apo ta xp..

An ta arxeia den diaferoun ,rikse ligh meleth,kai 8a vreis ti akrivws kai pou prepei na kaneis copy/paste.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...