Προς το περιεχόμενο

Η ADSl μου και η γειτόνισσά μου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε καλε μου φιλε...απο οτι βλεπω δεν εχεις χαιρη εσυ...αντι να κανεις τιποτα με την γειτονισα, καθεσαι και ρωτας στα φορουμ τι φταιει που κανει ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ η γραμμη της.

ε τοτε θα σου πω τη φταιει μπας και της κανεις τιποτα, αλλα φοβαμαι οτι αν της πεις τι φταιει τοτε μαλλον θα φαε καμια κατσαρολα στο κεφαλι...αντι για τιποτε αλλο...

φταιει ο ΟΤΕ δεν ειχε διαθεσημη γραμμη για την adsl που ζητησες για την πολυκατοικια σου,

και αναγκαστηκε ο ΟΤΕ να γυρισει την γραμμη της γειτονισας σε PCM...ετσι ωστε να πάρεις εσυ την PSTN.....και απο τοτε αυτη ακουει ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ, και ενας νεος ερωτας γενιεταιB) :cool:

για αυτο αν δεν της κανεις τιποτα, κανε την παπια

Δημοσ.
φιλε καλε μου φιλε...απο οτι βλεπω δεν εχεις χαιρη εσυ...αντι να κανεις τιποτα με την γειτονισα, καθεσαι και ρωτας στα φορουμ τι φταιει που κανει ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ η γραμμη της.

ε τοτε θα σου πω τη φταιει μπας και της κανεις τιποτα, αλλα φοβαμαι οτι αν της πεις τι φταιει τοτε μαλλον θα φαε καμια κατσαρολα στο κεφαλι...αντι για τιποτε αλλο...

φταιει ο ΟΤΕ δεν ειχε διαθεσημη γραμμη για την adsl που ζητησες για την πολυκατοικια σου,

και αναγκαστηκε ο ΟΤΕ να γυρισει την γραμμη της γειτονισας σε PCM...ετσι ωστε να πάρεις εσυ την PSTN.....και απο τοτε αυτη ακουει ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ, και ενας νεος ερωτας γενιεταιB) :cool:

για αυτο αν δεν της κανεις τιποτα, κανε την παπια

1) Σε καμία περίπτωση δεν είχα ούτε έχω σκοπό να το γυρίσω στο πονηρό.

2) Θέλησα να ρωτήσω στο forum τι φταίει στην περίπτωση που κάποιος έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα και είχε να προτείνει κάτι.

3) Αυτο το pcm πώς μπορώ να μάθω αν ισχύει χωρις να κινδυνέψει η σωματική μου ακεραιότητα???

4) Και θέτω και το μεγάλο ερώτημα: Αν ήμουν στην θέση της πώς θα αντιδρούσα την στιγμή που θα μου έλεγε ο τεχνικός οτι φταίει ο γείτονας μου?

Απαντώ βέβαια, ότι δεν φταίει ο γείτονας αλλά ο οτε (που τα έχει κανει τοσο χάλια) οπότε θα της το πώ (είναι θέμα συνείδησης) και θα την βοηθήσω να τα βγάλει πέρα με τον οτε.

Απλά πράγματα.

Δημοσ.

Λοιπον παιδιά, έχει πρόβλημα ολη η πολυκατοικία.

Κανείς δεν έχει τηλέφωνο εκτός απο εμένα.

Ηρθε τεχνικος του οτε και βρήκε βλάβη σε όλα πλην του δικου μου, έχει αρχίσει λεει και μπάζει νερο κάπου στη διαδρομή το καλώδιο.

Το θέμα ειναι οτι εγώ εχω κανει την αίτηση 2play, και ειμαι με τηλέφωνο απο 4νετ και περιμένω απο μέρα σε μέρα να μου έρθουν και τα 10.

Ο τεχνικός μου είπε οτι πρέπει να έρθουν και να σκάψουν για φτιάξουν τη βλάβη.

Και ρωτάω τώρα έγω, με την δική μου γραμμή τι θά κάνουν? Ναι μεν ειναι στο ιδιο καλώδιο με τισ άλλεσ αλλα θα την προσέξουν ή θα μου κάνουν καμία στραβή?

Το γενικό ερώτημα μου είναι για κάποιον συνδρομητή άλλου πάροχου (forthnet,vivodi...) σε προγράμματα οπως το 2play (δηλαδή εξω απο οτε πλήρως) ποιος ειναι υπεύθυνος για το καλώδιο που είναι θαμένο κατώ απο τους δρόμους??

Δημοσ.
Το γενικό ερώτημα μου είναι για κάποιον συνδρομητή άλλου πάροχου (forthnet,vivodi...) σε προγράμματα οπως το 2play (δηλαδή εξω απο οτε πλήρως) ποιος ειναι υπεύθυνος για το καλώδιο που είναι θαμένο κατώ απο τους δρόμους??

Για το καλώδιο από το Αστικό Κέντρο μέχρι τον κατανεμητή της πολυκατοικίας σου είναι υπεύθυνος ο ΟΤΕ σαν διαχειριστής. Ο κάθε πάροχος είναι υπεύθυνος για το καλώδιό του μέχρι το αστικό κέντρο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...