Sincere Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Παιδιά, προχθές μου χτύπησε την πόρτα η γειτόνισα μου και με ρώτησε αν έχω πρόβλημα με την τηλεφωνική μου συσκευή. Αυτή, όποτε σηκώνει το ακουστικό ακούει ένα συνεχές πσσσσσσσσ Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, ενώ έχω την αίσθηση οτι έχει προβλήματα απο τότε που έβαλα ADSL. Ρωτάω τώρα εγώ, Υπάρχει περίπτωση να γίνεται παρεμβολή στο κουτί στήν είσοδο που είναι για τις τηλεφωνικές γραμμές της πολυκατοικίας??? Υπάρχει τρόπος να το επιβαιβεωσω έγω?? Υπάρχει τρόπος να δώ πως ακούγεται μια συσκευή που εχει παρεμβολή απο DSL?? Αν βάλω μια συσκευή πάνω στην τηλεφωνική γραμμή μου πριν το φίλτρο θα μου καέι?? Δεδομένου οτι άκουσα την συσκευή της μπορώ να καταλάβω αν είναι το ιδιο. Παιδιά HELP!!! Υ.Γ. Πρόσφατα έκανα αίτηση και πήρα 2play. (Το λέω σε περίπτωση που έχει κάποια σχέση)
VasKag Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 καλο ειναι να ενδιαφερομαστε για τους αλλους αλλα αν εσυ δεν εχεις κανενα απολυτως προβλημα θα ελεγα να το αφησεις οπως ειναι... δεν ειναι να μπλεκεις με αυτα τα πραγματα (γνωμη μου)
Mhs2k Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Mhpws einai ligo omorfoterh h geitonissa apo oti 8a eprepe kai 8es na ths ftia3eis th "grammh"?
Melissa_virus Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Πες της να πάρει τον οτε και να δηλώσει βλάβη. ότι ακούει θόρυβο μέσα στο τηλ. το ποιό απλό. και χωρίς χρέωση. σε 1,2 μέρες θα έχουν πάει να το κοιτάξουν. εκτός βέβαια και αν θες να κάνεις κάτι άλλο με το κουτί στην πολυκατοικία σου.....
Silent Arrow Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Αν βάλω μια συσκευή πάνω στην τηλεφωνική γραμμή μου πριν το φίλτρο θα μου καέι?? Δεδομένου οτι άκουσα την συσκευή της μπορώ να καταλάβω αν είναι το ιδιο. Λοιπον μαλλον δεν ξερεις πολλα απο ADSL (με την καλη εννοια....ολοι κατι δεν ξερουμε...).... Ακουσες την συσκευη της????? Το θεμα αποκτα ιδιαιτερο ενδιαφερον, για σενα βεβαια, αρκει η γειτονισσα να ειναι καλη.... :twisted:
polidis Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 καλο ειναι να ενδιαφερομαστε για τους αλλους αλλα αν εσυ δεν εχεις κανενα απολυτως προβλημα θα ελεγα να το αφησεις οπως ειναι... δεν ειναι να μπλεκεις με αυτα τα πραγματα (γνωμη μου) A!!! oreos eise esy An kai andifaskeis ti mia les kala einai na endiaferomaste gia tous alous kai apo tin ali san na mas les pera apo to kolo mas kai opou alou as einai. E!! den einai etsi re file. Sorry alla an ego ertho avrio apenandi apo to spiti sou kai anixo enan piratiko stathmo kai sou kapso oles tis tileoraseis pou exeis kai oti ilektriko ti tha les diladi? Giafto den pame fisika mprosta san kinonia. Giati apla o kathenas kitaei mono to kolo tou kai den kitame na kanoume kati silogika. Sto thema tora file mpori i gitonisa sou ondos na exei to provlima opou efthinese esy giafto. Mpori na min mpori i gineka na sinenoithi kiolas me afta ta parasita sto tilefono. Fonaxte kapion texniko kai tha lithi to provlima.Giati diladi na to afiseis etsi kai na pedeveis adika kapion sinanthropo sou? Apla pragmata
HER_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 nai mporei na sumbainei kati tetoio....kai se mena polles fores akouw sunomilia allis tilefwnikis grammis asxeta an kai oi duo einai sto idio spiti....ala epireazete kai akouw tin sunomilia....bebaia einai para polu xamilo...pithanon kai se esena na sou sumbainei kati tetoio kai oxi bebaioa oti tha sou akouei tin sunomilia sou alla tha akouei ton thoribo tis adsl sou...dokimase na baleis to thlefvno sou kateuthian xwris to filtro gia na akouseis ton thoribo pou kaneis wste na to sugkrineis...den tha kaei...twra dustixos den nomizw na yparxi kamia lusi se auto...isws an tha alaxsei kanena tilefwno kai parei tipota allo...
Sincere Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Ρε παιδιά με παρεξηγήσατε. Το μόνο που θέλω είναι να της πώ αν φταίει η γραμμή μου, ώστε την επόμενη που θα έρθει ο τεχνικός του οτε να βρούμε μια λύση. Φανταστείτε ότι έρχεται τεχνικός σχεδόν κάθε 10-15 μέρες. Είναι κρίμα.. Δεν θα ήθελα να μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Έχει που έχει προβλήματα με τον (π)οτε, γιατί να μην βοηθήσω αφού μπορώ?? Να ενημερώσω οτι έχει ασύρματο τηλέφωνο, οπώς και εγώ (έγω πάντως δεν ακούω παρεμβολές), Ναι άκουσα το σταθερό της γιατί της ζήτησα να μπώ, να σηκώσω και να ακούσω το ακουστικό, απλά. Επίσης έχω ενεργοποιημένο και το ασύρματο ιντερνετ. Αν αυτό βοηθάει.
polidis Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Ρε παιδιά με παρεξηγήσατε...... Το μόνο που θέλω είναι να της πώ αν φταίει η γραμμή μου, ώστε την επόμενη που θα έρθει ο τεχνικός του οτε να βρούμε μια λύση. Φανταστείτε ότι έρχεται τεχνικός σχεδόν κάθε 10-15 μέρες. Είναι κρίμα.. Δεν θα ήθελα να μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Έχει που έχει προβλήματα με τον (π)οτε, γιατί να μην βοηθήσω αφού μπορώ?? Etsi Bravo!!!! Fonaxte enan texniko ti to pio aplo. Kai tha lithi to provlima pistevo. Kai to kiriotero min katapianese na kaneis kati pou den xeris monos.
Silent Arrow Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Ρε παιδια για να σοβαρευτουμε λιγο τωρα! Εσεις οταν αντιμετωπιζετε ενα προβλημα ρωτατε τον γειτονα???? Οσο προσχαρος και να εισαι θα σηκωσεις το τηλεφωνο και θα συνενοηθεις με εναν υπευθυνο. Κι αυτος ειναι ο ΟΤΕ εν προκειμενω. Τωρα το τι δουλεια εχουν οι γειτονες, φιλοι, συγγενεις και αλλοι ασχετοι ειναι αλλη ιστορια.
**G** Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Nomizw oti an stamathsei to modem sou na sygxronizei th grammh, to kyklwma ths dsl kleinei mexri ena shmeio. An shkwseis ena thlefwno xwris filtro apla 8a aposyxgronhseis to modem. Akougetai ena hsssss ypshlhs syxnothtas (hiss). AN pali einai wraia h geitonissa opws eipe o Mhs2k tote exeis SIGOURA problhma kai prepei na er8w apo to spiti sou na to dw egw apo konta hehehe :twisted: Ahhh nomizw oti eixa kanei ki egw aithsh double play... paei kairos twra.. palies epoxes
VasKag Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 ενταξει μπορει να ακουστηκε λιγο ασχημο αυτο αλλα μην υπερβαλλουμε κιολας... συγνωμη κιολας αλλα οταν εσυ ακους παρασιτα στο τηλεφωνο σου πας στο γειτονα? εγω παντως παιρνω τον οτε... μιλαμε τωρα για ενα θορυβο στο τηλεφωνο ετσι... edit... με προλαβε ο silent arrow
Sincere Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Βρε παιδιά το θέμα είναι απλό. Εχει τόσο συχνά πρόβλημα με το σταθερό της που είπε να ρωτήσει αν έχω και εγώ δηλαδή είναι γενικό στη γραμμή της πολυκατοικίας ή έχει να κάνει μόνο με την δική της γραμμή. Και για να μην αναρωτιέστε μερικοί, η γειτόνισά είναι φυσιολογική και ίσως κάτι λιγότερο. Το ενδιαφέρον μου ειναι απλά ανθρώπινο. Εγώ πάντως να είχα συνέχες πρόβλημα με την γραμμή θα ενδιαφερόμουν να μάθω αν έχει το ίδιο πρόβλημα και κανείς άλλος στην πολυκατοικία.
Sincere Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 λοιπόν έβγαλα φίλτρα και modem και δοκίμασα το σταθερό. Ομολογώ οτι ξαφνιάστηκα γιατί έπαιζε κανονικά. Κανένας ήχος. Μου έφυγε τουλάχιστον η περιέργεια σχετικά με το χσσσσσσ. Μάλον δεν φταίω έγω. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κατι άλλο απο το να της πώ να αναφέρει στον τεχνικό του οτε που θα έρθει για πολλοστή φορά οτι έχω dsl. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
Silent Arrow Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 λοιπόν έβγαλα φίλτρα και modem και δοκίμασα το σταθερό.Ομολογώ οτι ξαφνιάστηκα γιατί έπαιζε κανονικά. Κανένας ήχος. Μου έφυγε τουλάχιστον η περιέργεια σχετικά με το χσσσσσσ. Μάλον δεν φταίω έγω. Λογικα ειναι ολα αυτα. Αν βγαλεις το modem απο λειτουργια μπορεις να μιλησεις κανονικα στο τηλεφωνο. Δεν ακους κανενα θορυβο. Εγω ετσι κανω για να μιλησω απο το δωματιο μου γιατι δεν φτανουν τα φιλτρα για ολα τα τηλεφωνα στο σπιτι. Λοιπον βγαλε παλι το modem, βεβαιωσου οτι δεν ακους θορυβο στο τηλεφωνο σου και ρωτα την γειτονισσα αν ακουει θορυβο στο τηλεφωνο της. Αν δεν ακουει θορυβο, η ADSL σου προκαλει το προβλημα χωρις βεβαια να φταις εσυ γι αυτο αλλα καποια συνδεση του ΟΤΕ, πιθανοτατα βραχυκυκλωνουν οι συνδεσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.