Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια για μεταφορα

alex2539

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω να μεταφερω ενα μηχανακι απο την Αθηνα στην Κορινθο.

Ξερει κανεις καποιο τροπο και ποσο θα κοστισει?

Δημοσ.

φιλε αν το μηχανακι ειναι του κουτιου ουτε να το σκεφτεσαι για μεταφορικη τυπου δαπο_τε κ τα σχετικα φορτιγα εταιρειας μεταφορων! στο εχουν ρημαξει στις γαρτζουνιες μεχρι να φτασει στον προωρισμο του! στο λεω απο προσωπικη εμπιρια....το φορτωνουν σα σακι με πατατες κ δε χαμπαριαζουν τιποτα , αρκει να καταφερουν να το φορτωσουν κ να παρουν τα 60-80 ευρο!

καλητερα να βρεις αλλο τροπο μεταφορας αν εχεις σκεφτει κατι τετοιο!

Δημοσ.

Δεν εχω κανει κατι τετοιο αλλα φανταζομαι με τρενο γινεται... ή κανενας γνωστος με αμαξι?

Δημοσ.

Γιατί δεν το πας οδηγώντας το?

Δεν είναι δα και μεγάλη απόσταση (80Km) θα του κάνεις και το στρωσιματάκι του...

Μπορείς να κάνεις και 2 στασούλες Μέγαρα και Ισθμό...

Δημοσ.
Γιατί δεν το πας οδηγώντας το?

Δεν είναι δα και μεγάλη απόσταση (80Km) θα του κάνεις και το στρωσιματάκι του...

Μπορείς να κάνεις και 2 στασούλες Μέγαρα και Ισθμό...

Αυτο θα εκανα αλλα επειδη ειναι διχρονο φοβαμαι μηπως κολησει.Αν γινει κατι τετοιο στη μεση του δρομου την κατσαμε την βαρκα.

Με τρενο πως ακριβως γινεται και ποσο κοστιζει?

Με curier παει?αν ναι τιμη?

Παντος οταν ρωτησα εναν σε μια μεταφορικη μου ειπε 400 με 500 ευρω.Ειναι λογικη τιμη αυτη τωρα?????

Δημοσ.

αδικα λεφτα νομιζω και εγω.

80Km δεν ειναι τοσο τραγικα .

κανε 2-3 στασουλες για να κρυωσει και εισαι καλα.

οσο να κολησει δεν παιζει.

εγω στο χωριο μου εχω ενα yamaha 50cc 15 χρωνων και το παω στο βουνο

μεσα σε χωματοδρομο για 2 ωρες ανεβαινω ανηφόρες.

δεν καταλαβε τιποτα.πραγματικα τα 2χρονα δεν καταλαβαινουν τιποτα.

μην το φοβασε πηγενε απο τα δεξια και οι οδηγοι θα σε βλεπουν και θα προσπαρνανε!

ολοι μας εχουμε καβαλησει 2χρονο θα σε καταλαβουν! :D

Δημοσ.

Βαλτο στο τρενο και μην το σκεφτεσαι. Αν κοψεις και εισιτηριο μαζι θα ειναι ποιο φθηνα. Απλα καλα ειναι στην παραλαβη να εισαι εκει γιατι πολλοι επαρχιακοι σταθμοι δεν εχουν ραμπες και μπορει να στο κανουν καμια μικρο ζημια.

Εγω που μεταφερο το δικο μου 125 κιβ Θεσσαλονικη Κατερινη (65χλμ) μου βγαινει περιπου στο 20ευρο.

PS: Δεν κολαει αλλά αν πας οδηγώντας μην το πας και τελικη, περίπου στο 80% της τελικης του και θα εισαι κομπλε.

Δημοσ.

+1 για τρένο και από μένα. Φθηνό και βολικό.

Πάντως θα έκανες ωραία βολτούλα αν το πήγαινες σιγά σιγά από παλαιά εθνική μέχρι την Κόρινθο.

Δημοσ.

Κάνε αυτό που σου λένε... καβάλα το μέχρι την Κόρινθο. Δεν θα πάθει τίποτε. Ο άντρας μου παπί είχε και ανέβαινε τακτικά στο χωριό του (γύρω στα 100χλμ) και μάλιστα ο μισός δρόμος ήταν κατσικόδρομος.

Εκτός αν φοβάσαι να ξαμολυθείς στην εθνική, οπότε... προτίμησε το τρένο! Είναι πολύ πιο οικονομική η μεταφορά από οποιαδήποτε άλλη!

Δημοσ.

με το τρένο , νομίζω, μόνο στην αθήνα και θεσσαλονίκη έχει ράμπα η οποία φτάνει στο ύψος των βαγονιών. στους υπόλοιπους σταθμούς τα πιάνουν τα μηχανάκια στα χέρια και αν τα καταφέρουν τα κατεβάζουν άθικτα. αλλιώς, όλο και κάποιο κουσούρι θα κληρονομήσει. δεν το συνηστώ. καλύτερα ξεκίνα ένα πρωί και σιγά σιγά θα φτάσεις. Με προσοχή όμως.... Εθνική είναι, όχι δρομάκι. Ο κόσμος τρελαίνεται μόλις βγει στην εθνική..

Δημοσ.

Από τιμές για μεταφορική μπορεί να ακούσεις ότι θες.

Αν μιλάμε για 100-125cc 2s μηχανάκι πάει άνετα & μεγαλύτερες αποστάσεις.

Τα έχουμε κάνει αυτά πάμπολλες φορές.

Στάση/εις θα κάνεις ούτως ή άλλως για τσιγάρο, να ξεπιαστείς, φυσικές ανάγκες.

Μη το φοβάσαι, απλά οδήγα το όπως σου είπε ο lary7.

Τώρα αν είσαι πιτσιρικάς κ δεν σε αφήνουν να βγεις εθνική [κ καλά κάνουν], άλλο καπέλο.

/sc

Δημοσ.

Αποκλειεται να το παω οδηγοντας γιατι εκτος οτι φοβαμαι μην μου κολησει στο δρομο επειδη ειναι διχρονο (yamaha z) δεν εχω και διπλωμα!!!!

μαλλον με τρενο θα το παω!!!

Ξερει κανεις που πρεπει να το παω για να το φορτωσουν ( περιοχη εννοω γιατι δεν ειμαι απο Αθηνα ) και γενικα πως γινεται ολη η διαδικασια????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...