Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

distixws mou ekanan katalipsi to ps2 (vlepoun heroes) kai den mporw na dokimasw tin voutia. logika den iparxei kapoios logos gia na min ginetai i voutia. den einai kati eksezitimeno gia na min mporei to ps2 na tin kanei.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν ξερω αν το ρωτησες και στο αλλο thread εσυ αλλα ο ηχος πρεπει να ειναι direct απο τα ηχεια σου γιατι ειναι 5.1 οχι stereo οπως στα μεχρι τωρα pes..Για αυτο πιθανοτατα δεν ακους, περιγραφη υπαρχει κανονικοτατα..

Τον ήχο τον στέλνω με spdif σε ενισχυτή και από εκεί στα 6.1 ηχεία. Πάω λίγο στις ρυθμίσεις γλώσσας, επιστρέφω στο παιχνίδι, λέει μια φράση ο σπίκερ και μετά σιωπή. Θα ξαναδοκιμάσω. Ευχαριστώ.

edit. Τελικά είχες δίκιο. Για κάποιο λόγο, η περιγραφή δεν ακούγεται όταν έχω ορίσει στην κάρτα να δίνει 5.1 ήχο, ακούγεται μόνο στην επιλογή 4.1. Άρα. δεν υπάρχει bug!

Δημοσ.

Παίξτε στο 360 με vga cable και θα με θυμηθείτε! Το παιχνίδι είναι πιο αργό και πιο smooth! Αλήθεια λέω όσο και αν ακούγεται απίστευτο. Πάει πιο αργά και από το ps3!

Υ.Γ. Petran δεν νομίζω ότι τα προβλήματα στην έκδοση ps3 είναι θέμα δύναμης της κονσόλας. Είναι νομίζω θέμα δύσκολου προγραμματισμού αλλά και χαβαλέ πιστεύω της Κονάμι, που δεν το δούλεψε καθόλου ή δεν πρόλαβε να το δουλέψει όποως είπε και ο seabass (που ήθελε να το βγάλει 2-3 μήνες μετά σε ps3 αλλά τον ανάγκασαν)...

Δημοσ.

sto ps2 den uparxei h voutia, to grhgoro xtyphma sta foul einai opws sto pes6(sto pc den kanei katholou diakoph), h sumperifora tou termatofylaka einai paromoia me to pes6, dld sta tet a tet bgainei monos tou(sto pc prepei na ton bgaleis esu,opote einai pio duskolo na ton peraseis). Kainoyria Ai den uparxei, sto pc einai pio duskolo...Pleon sto single player(an kai den me endiaferei, giati sunithws paizw me parea) sto top epipedo tous nikaw aneta, sto pes6 panta duskoleuomoun...

EPishs exw thn entypwsh oti to pes7 einai sxetika pio grhgoro apo to pes6 sto ps2...

Dld h ps2 version einai mia kalh ekdosh, an sas arese to pes6, einai san na valate to epishmo patch ths konami me ta nea roster kai face corrections...

Δημοσ.

...malista....dld an kapios exei to pro6 as meinei se auto...ektos an thelei na ta dwsei etsi...opoios den eixe to pro6 aksizei sigoura to pro7...na voutagan kiolas....twra pou girise k o karagounis....pfff...paidia paratirise kaneis otan kanei theatro o karagounis i o papadopoulos pws to kanei?ws sinithws xtipontas to ena podi me to allo????

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους..Εγω με την σειρα μου επαιξα για πρωτη φορα χτες το παιχνιδι στο ps3 και μου φανηκε μουφα.Τωρα θα μου πειτε μια συνηθεια ειναι ολα!Απλα να ξερετε οτι η αντιδραση σας οπως κ η δικη μου ηταν απολυτως φυσιολογικη.Οταν ακουμε για next-gen παιχνιδια τα οποια τα παρουσιαζουν οι μαρκετιστες της καθε ιστιοσελιδας σαν απιστευτα με τελεια γραφικα κτλ κτλ κτλ τοτε κατι αναλογο περιμενουμε κ για τον pro.Μονο που εδω δεν προκειται για παιχνιδι φαντασιας η τιποτα με τρελα background.Προκειται απλα για ενα ποδοσφαιρακι το οποιο το αγαπησαμε για το τρομερο gameplay του και οχι τοσο για την αναλυση που θα ειχαν οι παικτες η το γηπεδο η οι οπαδοι οταν πανηγυριζουν.Οποτε ηταν παρα πολυ φυσικο να δουμε ενα παιχνιδι ανανεωμενο ως προς τις αναλυσεις του αλλα οχι κ τοσο βελτιωμενο ως προς την ταχυτητα του.

Ο λογος που το θεωρησα μουφα ειναι ακριβως οτι ειπα πριν.Το θεωρω απαραδεκτο για μια παιχνιδομηχανη με τετοιες δυνατοτητες να παιζει το καλυτερο ποδοσφαιρακι που εχει βγει ποτε με τοσο χαμηλες επιδοσεις.Δεν φταιει η κονσολα μας ομως...παρα μονο ο σχιστοματης ο καρ...λης ο γιαπωνεζος της κοναμι.

Τελοςπαντων το ξερουμε καλα οτι ολοι μας θα παιξουμε το παιχνιδι θελουμε δεν θελουμε γιατι ειναι αρρωστια το pro ακομη κ σκατα να επαιζε.. οποτε μην το κουραζουμε κ πολυ παιδια... συνηθεια ειναι ολα!

Μπορει καποιος να μου πει πως θα εγκαταστησω το παιχνιδι στο σκληρο δισκο του ps3 μου?Θα το εκτιμουσα αν το λεγατε καθως εχει ζητηθει και απο αλλον εναν φιλο εδω μεσα και δεν πηρε απαντηση.. Ευχαριστω! :-)

Δημοσ.

TO testarisma me ton polaki egine spiti moy anamesa se X360 kai PS3. H diafora sta proswpa einai toulaxiston emfanhs gia na mhn pw poly megalh.Me to vga sto Xbox to paixnidi ginetai pio argo kai leiainontai oi gwnies.Ayto den xerw pws ginetai

Tha anevasoume photos na deite th diafora.Pantws sta proswpa otan kaname sygkrish meiname ekplhktoi me thn proxeirothta ths konami gia thn PS3 ekdosh.

Δημοσ.

@pro2008_ps_2: sto mono pragma pou exei meinei stasimo, einai sta grafika. sto framerate exei ftiaxtei k pleon den exoume katholou slowdowns. episis sto pes6 otan ekanes xamiles sentres i pases apo ta plagia, itan kata 80% goal. auto pleon exei diorthothei k bgainei paiktis panw stin mpala. k genika oles oi kontres exoun diorthothei. pio alithofanis.

einai opws eipa san to winning eleven 2007 alla me kaliteri simperifora twn paiktwn, kalitero passing game (gia kapoio logo sto we2007 mou ekane kati ilithies pases pio pisw apo tous paiktes mou kai anagkazomounna kinigaw pases sinexeia). episis ta memorial matches exoun allaksei. pleon otan paizeis metaksi filwn, mporei na kratisei records apo single matches, leagues metaksi sas klp klp kai na bgalei mia geniki vathmologia twn metaksi sas paiktwn. poli kali fasi! exei k tin alli epilogi na tou doseis kapoia kritiria (px apo poia xora tha einai oi paiktes, se poio protathlima na paizoun) kai na sou ftiaksei 2 random omades me paiktes vasi autwn twn kritiriwn kai na paikseis me ton filo sou. voutia to epsaksa xthes ligo k den eida na exei.

Δημοσ.
Παίξτε στο 360 με vga cable και θα με θυμηθείτε! Το παιχνίδι είναι πιο αργό και πιο smooth! Αλήθεια λέω όσο και αν ακούγεται απίστευτο. Πάει πιο αργά και από το ps3!

Υ.Γ. Petran δεν νομίζω ότι τα προβλήματα στην έκδοση ps3 είναι θέμα δύναμης της κονσόλας. Είναι νομίζω θέμα δύσκολου προγραμματισμού αλλά και χαβαλέ πιστεύω της Κονάμι, που δεν το δούλεψε καθόλου ή δεν πρόλαβε να το δουλέψει όποως είπε και ο seabass (που ήθελε να το βγάλει 2-3 μήνες μετά σε ps3 αλλά τον ανάγκασαν)...

τεσπα ρε πολακη, δεν θελω να στεναχωριεσαι...

αλλα σκεψου λιγο... αφου τις φατσες τις ειχανε ετοιμες (εστω απο το 360), γιατι στο ps3 ειναι χειροτερες?

βαρεθηκαν να περασουν τα ιδια files? ειναι τοσο τεμπελης ο seabass?

δεεεεεεε νομιζω.. ;]

αλλωστε το παλευει το ps3 απο τοτε που βγηκε το pro6 στο 360..

Δημοσ.

Εγω εχτες επαιξα το ντεμο οχι το κανονικο παιχνιδι με το Hd vga ms cable και σχετικα με την ταζυτητα σε 1280χ720 αν θυμαμαι καλα ,παραπανω δεν πηγαινε η tv μου και εχω να πω οτι:Η γενικη ταχυτητα ητανε πιο αργη απο αυτην την τρελλη που ειχε πριν δηλαδη σαν να πηγαινε λιγο ελαχιστα πιο γρηγορα απο το προ6 στο 360.Το κακο ομως ειναι οτι ενω πριν με το componenτ στα 720p μου εκανε κατι κοψιματα στιγμιαια αρεα και που με το vga μου τα εκανε καθε τρεις και λιγο και καταντουσε το game σπαστικο και απαρεδεκτο.Απο περιεργια εβαλα και το φιφα το fullgame και ειδα οτι και εκει εβλεπα κατι ελαχιστα αλλα παλι λιγοτερα σπασιματα οχι τοσο συχνα και χαλια οπως το προ,δεν καναν το παιχνιδι unplayable αλλα υπηρχαν.Οποτε γυρισα στο component.ΠΑντως απο οτι βλεπω δεν μπορει ο κοσμος να ευχαριστηθει το προ οπως το ειχε στο μυαλο του ο καθενας.Ειναι κατω των προσδοκιων της μεγαλης ιστοριας του

Δημοσ.
Καλημερα σε ολους..Εγω με την σειρα μου επαιξα για πρωτη φορα χτες το παιχνιδι στο ps3 και μου φανηκε μουφα.Τωρα θα μου πειτε μια συνηθεια ειναι ολα!Απλα να ξερετε οτι η αντιδραση σας οπως κ η δικη μου ηταν απολυτως φυσιολογικη.Οταν ακουμε για next-gen παιχνιδια τα οποια τα παρουσιαζουν οι μαρκετιστες της καθε ιστιοσελιδας σαν απιστευτα με τελεια γραφικα κτλ κτλ κτλ τοτε κατι αναλογο περιμενουμε κ για τον pro.Μονο που εδω δεν προκειται για παιχνιδι φαντασιας η τιποτα με τρελα background.Προκειται απλα για ενα ποδοσφαιρακι το οποιο το αγαπησαμε για το τρομερο gameplay του και οχι τοσο για την αναλυση που θα ειχαν οι παικτες η το γηπεδο η οι οπαδοι οταν πανηγυριζουν.Οποτε ηταν παρα πολυ φυσικο να δουμε ενα παιχνιδι ανανεωμενο ως προς τις αναλυσεις του αλλα οχι κ τοσο βελτιωμενο ως προς την ταχυτητα του.

Ο λογος που το θεωρησα μουφα ειναι ακριβως οτι ειπα πριν.Το θεωρω απαραδεκτο για μια παιχνιδομηχανη με τετοιες δυνατοτητες να παιζει το καλυτερο ποδοσφαιρακι που εχει βγει ποτε με τοσο χαμηλες επιδοσεις.Δεν φταιει η κονσολα μας ομως...παρα μονο ο σχιστοματης ο καρ...λης ο γιαπωνεζος της κοναμι.

Τελοςπαντων το ξερουμε καλα οτι ολοι μας θα παιξουμε το παιχνιδι θελουμε δεν θελουμε γιατι ειναι αρρωστια το pro ακομη κ σκατα να επαιζε.. οποτε μην το κουραζουμε κ πολυ παιδια... συνηθεια ειναι ολα!

Μπορει καποιος να μου πει πως θα εγκαταστησω το παιχνιδι στο σκληρο δισκο του ps3 μου?Θα το εκτιμουσα αν το λεγατε καθως εχει ζητηθει και απο αλλον εναν φιλο εδω μεσα και δεν πηρε απαντηση.. Ευχαριστω! :-)

Φταίει λίγο και η κονσόλα σου.... δεν μπορεί πάντα να φταίει ο προγραμματιστής.... χθες ήταν η Ubisoft η EA η Starbreeze κλπ, σήμερα η Konami, αύριο μπορεί να είναι η Rockstar (?) Βέβαια στην συγκεκριμένη πείπτωση είχαμε δολοφονικό συνδιασμό Seabass/ ps3 κι αυτός είναι αν μη τι άλλο ένας λόγος που θα έπρεπε να κρατάτε μικρό καλάθι.

Φυσικά δεν λέω ότι δεν είναι πολύ καλό μηχάνημα το ps3, αλλά φαίνεται ότι ζορίζεται να αποδώσει όπως το 360. Θες να είναι θέμα προγραμματισμού, ότι δηλαδή δεν το έχουν μάθει ακόμα και δεν υπάρχουν τα κατάλληλα εργαλεία, θες ότι το περιορίζει λίγο η μνήμη/ gpu, σημασία έχει το αποτέλεσμα.

Και μην μου πείτε πάλι για τους first party τίτλους που ΘΑ βγουν ότι αποδεικνύουν την δύναμη του ps3 γιατί έχει καταντήσει ανέκδοτο αυτή η ιστορία. Απλά όταν τα έλεγαν κάποιοι αυτά εδώ και καιρό, είχαμε τσακωμούς, ειρωνίες, αποχωρήσεις διαμαρτηρίας κλπ. αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι ήξεραν πολύ καλά τι έλεγαν... τεσπα δεν το συνεχίζω άλλο, απλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι το παιχνίδι θα έχει κ Αγγλικό menu??ΜΠΑΣΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ....:X :X :X :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...