polakis21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Συμφωνώ απόλυτα για το winning eleven 2008 για ps3!.Ελπίζω ο seabass να πρόλαβε να διορθώσει τα κακώς κείμενα της έκδοσης pro2008 ps3 και να βγάλει το we2008 διορθωμένο για τους συμπατριώτες του αλλά και για εμάς. Διότι φίλοι μου με αυτό το pro η Κονάμι αποτυγχάνει στο ps3! Μόλις γύρισα από σπιτι φίλου όπου κάναμε την απόλυτη σύγκριση στις 2 κονσόλες. Ίδια τηλεόραση, με vga το 360 (όχι component γιατί είναι χειρότερο!), με hdmi το ps3, ίδια πλάνα μέσα στο παιχνίδι και ίδιες φάσεις και κινήσεις. Αποτέλεσμα? Το ps3 χάνει κατά κράτος φίλοι μου! Είναι λυπηρό αυτό για το ps3 που ομολογώ ότι με βόλευε πάντα το we/pro στην ps φάση (για πολλούς λόγους). Είναι και λυπηρό για την Κονάμι που ξεφτιλίζει έτσι μια κονσόλα που υποτίθεται ότι είναι πάρα πολύ δυνατή. Είναι δυνατόν να υπάρχουν παιχνίδια τύπου ΝΒΑ2Κ8, Rachet, GT5, Metal Gear κλπ με τρελά γραφικά στο Ps3 και να μην μπορεί η Κονάμι να προσφέρει, έστω το ίδιο pro2008 αλλά χωρίς κανένα πρόβλημα? Δεν είπε κανείς να είναι καλύτερο ως παιχνίδι, αλλά να μην σέρνεται φίλοι μου... Ακούστε (θα μιλάω πάντα για σύγκριση με το vga του 360): 1)Πιο γρήγορο στο ps3 με hdmi σε σχέση με το vga του 360! Απίστευτο και ομως αληθινό! 2)Καλυτερα χρώματα στο 360 και με πιό polished γραφικά (το περίγραμμα των παικτών και των γραμμών είναι λείο στο 360 ενώ στο ps3 είναι με γωνίτσες). 3)Τα πρόσωπα ούτε καν συγκρίνονται στα κοντινά. Μακράν ανώτερα στο 360, όπου φαίνονται μέχρι και οι πόροι στα μάγουλα, ενώ στο ps3 με φανερά χαμηλότερα textures φαίνονται σαν ζωγραφισμένα ενώ στο 360 σαν πραγματική φωτογραφία! 4)Οι οπαδοί στα backround των cutscenes και των replay είναι της πλάκας πιξελιασμένοι στο ps3, επιπέδου ps2, ενω στο 360 είναι κανονικοί άνθρωποι τουλάχιστον! 5)Τα slowdown και τα framerate drops είναι τραγικά στο ps3 ακόμα και μετά το install στον δίσκο, και ιδιαίτερα όταν παίζεις διπλό! Στο 360 δεν υπάρχει κανένα κόλλημα ή slowdown! 6) Τα replay ειναι το ίδιο ψιλοάσχημα και στις 2 κονσόλες αλλά και πάλι δεν υπερτερεί το ps3 7) Η αίσθηση που σου δίνει η έκδοση 360 με vga είναι μια εικόνα τύπου φιφα08 σε γραφικά από μακριά! 8) Οι 2 γραμμές που λέγαμε για το χορτάρι δεν πολυφαίνονται σε καμία κονσόλα (εως καθόλου), απλά φαίνεται η βελτίωση του γρασιδιού όπου πάει η μπάλα...Αυτό όμως δεν κουράζει και δεν το προσέχεις πάνω στην ένταση... Με λίγα λόγια, κατα κράτος νίκη του 360 φίλοι μου. Έχω και τις 2 κονσόλες και δεν είμαι κολλημένος, βλέπω την αλήθεια! ΤΟ ΑΚΟΥΣ PETRAN? Δεν είμαι fanboy καμίας κονσολας. Απλά ήθελα το καλύτερο pro! Ξέρω θα πείτε παίξε στο pc για να το χαρείς, αλλά 8 στους 10 δεν έχουν 1500-2000 ευρώ για να τρέχουν το pro τέλεια... Ετσι λοιπόν καταλήγω στην έκδοση για 360 για φέτος, εκτός και αν βγει στις 22 Νοεμβρίου το winning eleven 2008 στο ps3 το γιαπωνέζικο και είναι διορθωμένο και τέλειο (χλωμό όμως να πρόλαβαν) Τεράστια ήττα για την Σονυ αυτό, που μπορει και να την καταστρέψει διότι το pro ήταν το μεγάλο της όπλο μαζί με τα rachet,metal gear , final fantasy, gt5 Κρίμα και ήθελα να πιστέψω ότι στο ps3 θα μπρούσα να απολαύσω ένα τέλειο pro. Όποιος δεν βλέπει τα μειονεκτήματα της έκδοσης ps3 είτε είναι fanboy είτε δεν καταλαβαίνει.Κρίμα...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 paidia kai ego dyskoleuomai na to pistepso! sto ps3 einai xalia! oute pou pisteuo oti to leo auto.... makran kalytero kai pio grigoro sto 360 pantos auo pou den boro na katalabo (akoma kai sto 360) einai pos diaolo kataferan ta replays na fainontai TOSO XALIA! milame gia 20 frames to poly! slow motion xali.... pos ginetai auto den boro na katalabo. sto Xbox Live akoma den xreiazetai na miliso, einai xeirotero kai apo to PES6 otan protobgike sto Live, m' aresei pou exei kai ping meter gia tous paixtes... olo 3000+ ping eixa! me 24mbps.... tora san xeirismo mou fanike to pio alithofanes Pro mexri stigmis....
pro2008_ps_2 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 emena pios tha me voithisei pou thelw gnwmi gia pro sto ps2??? re paidia pws ginetai den to katalavainw pragmatika pio proigmeni kosnola kaliteroi epeksergastes ktl k na kataligeis sto ps2? den eimai ironikos oute paizw me to pono sas...apla ipenisomai gia mia akoma fora tin proxirotita sti douleia pou kanane...einai dinaton na akouw atoma na lene ok ksanagirizw sto ps2 k vazw stin akri to ps3 gia na paiksw pro???
man_of_the_moon Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 +1 (θα επερνες παραπανω αλλα δεν σου ξεκολαω την ετικετα οτι εισαι fanboy της sony) Εχεις ενα καλο ! Και το απεδειξες ! Τουλαχιστον παραδεχτηκες καποια πραγματα !
polakis21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Ρε φίλε δεν μας χέζετε πια? Ποιός είναι fanboy της sony ρε φίλε? Εγώ είμαι fanboy του pro/we. Δεν θα ξανασχοληθώ με αυτό το θέμα. Έχω λιώσει 360 και wii και θα με πεις fanboy...
kratistos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 ωραίος ο πολάκις....άλλη μια πατάτα της σόνυ ίσως η ταφόπλακα του 3 ;;; ίδωμεν...
papeipa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Gia osous den gnwrizoun kai einai katoxoi pc kai megalhs hd ready tv as syndesoyn to pc toys me hdmi h dvi to hdmi kawdio me thn tv ,na rithmisoyn to monitor sta 720p kai na paiksoun pro 2008!DEN THA KSERETE TI BLEPETE!!!!pio argo ,teleia xrwmata, grafika apo allo planhth!!!!(gia frames den to syzhtw)
kaka-22 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 epekse kanis tin ps2 version tou pes 2008?exi kanena kolima i edaksi ola?
kirileman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 To έχω και σε pc και σε ps2. Στο ps2 δεν έχει πρόβλημα κίνησης (ούτε στο pc εννοείται)... απλά δεν βλέπεται Στο pc η "έκδοση" που πήρα δεν έχει περιγραφή. Αύριο το πρωί στις 9 θα το τσιμπήσω από το Πλαίσιο, μου είπαν ότι θα το έχουν από εκείνη την ώρα αν και το βρήκα σήμερα και αλλού.
littlelouievegos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 To έχω και σε pc και σε ps2. Στο ps2 δεν έχει πρόβλημα κίνησης (ούτε στο pc εννοείται)... απλά δεν βλέπεται Στο pc η "έκδοση" που πήρα δεν έχει περιγραφή. Αύριο το πρωί στις 9 θα το τσιμπήσω από το Πλαίσιο, μου είπαν ότι θα το έχουν από εκείνη την ώρα αν και το βρήκα σήμερα και αλλού. Δεν ξερω αν το ρωτησες και στο αλλο thread εσυ αλλα ο ηχος πρεπει να ειναι direct απο τα ηχεια σου γιατι ειναι 5.1 οχι stereo οπως στα μεχρι τωρα pes..Για αυτο πιθανοτατα δεν ακους, περιγραφη υπαρχει κανονικοτατα..
pro2008_ps_2 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 ...oriste endiaferete k allos gia pio analitiki enimerwsi sxetika me tin ekdosi gia ps2...
kallair Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 loipon apo apopsis taxititas mou fanike poli grigoro. me poli grigoro tempo. pragma paradokso gia pes. tetoia taxitita eixa sinantisei sto winning eleven mono. se sxesi me to pes6, kamia sxesi. veltiomeno se olous tous tomeis ektos twn grafikwn. ekei mou fainetai akrivws to idio alla xoris dropframes sta korners me alla logia veltiothike kai ekei. se olous tous tomeis exei ginei pio alithofanis. apo tis pases, tis kontres mexri k to pws patane oi paiktes sto xorto. ksexaste tis ilithies amines pou ekane to AI sto pes6 kai ta paidariodi lathi. oi paiktes kleinoun sosta tous xorous k an paikseis sosta, bgainoun protoi stin mpala k kovoun tis plagiokopiseis. theatro den eida an exei mias k den kserw kan ton sindiasmo twn koumpiwn gia tin voutia. auto pou me pareksenepse itan to menu. mporw na pw an k prototupo, einai distropo k disxristo... mporw na pw oti itan to mono arnitiko pou exw vrei mexri tora.
pro2008_ps_2 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 euxaristw poli gia tin apantisi sou....safestati apantisi....aurio elpizw na to exw k na mporesw na sxolasw sxetika nwris wste na sou pw k tin diki mou gnwmi..k pali se euxaristw...
nzeppos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Το θέατρο γίνεται με το συνδυασμό L1+L2+R1. Το πρόβλημα είναι ότι αν δεν πάρεις φάουλ, η κάρτα είναι σίγουρη. Και η δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) δίνεται με την ίδια ευκολία. Κανονικά θα έπρεπε (αν είχε μυαλό ο Τσακατσούκας) να δίνεται κάρτα μόνο σε ανατροπές στην μεγάλη περιοχή και γενικά σε κραυγαλέες βουτιές, αλλά όχι σε κάθε βουτιά που κάνω (ακόμα κι αν όντως μου κάνει φάουλ ο αντίπαλος, πχ. με σπρώχνει λίγο κι εγώ πέφτω για να εκβιάσω το φάουλ, αν όμως δεν σφυριχτεί το φάουλ η κάρτα είναι σίγουρη). Προσωπικά δεν έχω καταφέρει ακόμα να πάρω κάποιο σφύριγμα, μιας και το pad του 360 δεν βοηθάει καθόλου, χρειάζεται πολύ γρήγορη αντίδραση. Και το ζήτημα των καρτών με αποτρέπει από το να κάνω πολλές δοκιμές.
p3tran Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Μόλις γύρισα από σπιτι φίλου όπου κάναμε την απόλυτη σύγκριση στις 2 κονσόλες. Ίδια τηλεόραση, με vga το 360 (όχι component γιατί είναι χειρότερο!), με hdmi το ps3, ίδια πλάνα μέσα στο παιχνίδι και ίδιες φάσεις και κινήσεις. Αποτέλεσμα? Το ps3 χάνει κατά κράτος φίλοι μου! Είναι λυπηρό αυτό για το ps3 που ομολογώ ότι με βόλευε πάντα το we/pro στην ps φάση (για πολλούς λόγους). Είναι και λυπηρό για την Κονάμι που ξεφτιλίζει έτσι μια κονσόλα που υποτίθεται ότι είναι πάρα πολύ δυνατή. Είναι δυνατόν να υπάρχουν παιχνίδια τύπου ΝΒΑ2Κ8, Rachet, GT5, Metal Gear κλπ με τρελά γραφικά στο Ps3 και να μην μπορεί η Κονάμι να προσφέρει, έστω το ίδιο pro2008 αλλά χωρίς κανένα πρόβλημα? Δεν είπε κανείς να είναι καλύτερο ως παιχνίδι, αλλά να μην σέρνεται φίλοι μου... Ακούστε (θα μιλάω πάντα για σύγκριση με το vga του 360): 1)Πιο γρήγορο στο ps3 με hdmi σε σχέση με το vga του 360! Απίστευτο και ομως αληθινό! 2)Καλυτερα χρώματα στο 360 και με πιό polished γραφικά (το περίγραμμα των παικτών και των γραμμών είναι λείο στο 360 ενώ στο ps3 είναι με γωνίτσες). 3)Τα πρόσωπα ούτε καν συγκρίνονται στα κοντινά. Μακράν ανώτερα στο 360, όπου φαίνονται μέχρι και οι πόροι στα μάγουλα, ενώ στο ps3 με φανερά χαμηλότερα textures φαίνονται σαν ζωγραφισμένα ενώ στο 360 σαν πραγματική φωτογραφία! 4)Οι οπαδοί στα backround των cutscenes και των replay είναι της πλάκας πιξελιασμένοι στο ps3, επιπέδου ps2, ενω στο 360 είναι κανονικοί άνθρωποι τουλάχιστον! 5)Τα slowdown και τα framerate drops είναι τραγικά στο ps3 ακόμα και μετά το install στον δίσκο, και ιδιαίτερα όταν παίζεις διπλό! Στο 360 δεν υπάρχει κανένα κόλλημα ή slowdown! 6) Τα replay ειναι το ίδιο ψιλοάσχημα και στις 2 κονσόλες αλλά και πάλι δεν υπερτερεί το ps3 7) Η αίσθηση που σου δίνει η έκδοση 360 με vga είναι μια εικόνα τύπου φιφα08 σε γραφικά από μακριά! 8) Οι 2 γραμμές που λέγαμε για το χορτάρι δεν πολυφαίνονται σε καμία κονσόλα (εως καθόλου), απλά φαίνεται η βελτίωση του γρασιδιού όπου πάει η μπάλα...Αυτό όμως δεν κουράζει και δεν το προσέχεις πάνω στην ένταση... Με λίγα λόγια, κατα κράτος νίκη του 360 φίλοι μου. Έχω και τις 2 κονσόλες και δεν είμαι κολλημένος, βλέπω την αλήθεια! ΤΟ ΑΚΟΥΣ PETRAN? Δεν είμαι fanboy καμίας κονσολας. Απλά ήθελα το καλύτερο pro! Ξέρω θα πείτε παίξε στο pc για να το χαρείς, αλλά 8 στους 10 δεν έχουν 1500-2000 ευρώ για να τρέχουν το pro τέλεια... Ετσι λοιπόν καταλήγω στην έκδοση για 360 για φέτος, εκτός και αν βγει στις 22 Νοεμβρίου το winning eleven 2008 στο ps3 το γιαπωνέζικο και είναι διορθωμένο και τέλειο (χλωμό όμως να πρόλαβαν) Τεράστια ήττα για την Σονυ αυτό, που μπορει και να την καταστρέψει διότι το pro ήταν το μεγάλο της όπλο μαζί με τα rachet,metal gear , final fantasy, gt5 Κρίμα και ήθελα να πιστέψω ότι στο ps3 θα μπρούσα να απολαύσω ένα τέλειο pro. Όποιος δεν βλέπει τα μειονεκτήματα της έκδοσης ps3 είτε είναι fanboy είτε δεν καταλαβαίνει.Κρίμα... το ακουω poli μου. αν ακουγες κι εσυ εμενα απο περσι, θα ειχες γλυτωσει και τα εγκεφαλικα που επαθες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.