kaka-22 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδιά μόλις χθες πήρα το pes 2008 ps3 version και οταν παίζω τραβάει μικρά επαναλάμβανόμενα κολλήματα στην κίνηση(όπως τα replay pes6 για ps2) και δεν μπορείς να παίξεις.ξέρετε τι φταίει?
littlelouievegos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδιά μόλις χθες πήρα το pes 2008 ps3 version και οταν παίζω τραβάει μικρά επαναλάμβανόμενα κολλήματα στην κίνηση(όπως τα replay pes6 για ps2) και δεν μπορείς να παίξεις.ξέρετε τι φταίει? Διαβασε λιγο μερικες σελιδες πισω και θα καταλαβεις, ολα εχουν απαντηθει..
kirileman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Συμφωνω φιλε μου!Βασικα οσοι εχουν και τα δυο παιχνιδια μονο μπορουν να εχουν μια ολκληρωμενη αποψη στο πιο απ τα δυο ποδοσφαιρακια βελτιωθηκε αισθητα!Αν δεμπορει να παραδεχτει κανεις οτι ολοι μας αγορασαμε φετος ενα update του pes6 με τοσα λεφτα, τοτε τι να πω!Φετος στο fifa βρηκα πιο ενδιαφεροντα πραγματα προσωπικα!Στο Pes βρηκα σχεδον τα ιδια!Αυτο που λεει και ο φιλος Teofross: ο κοσμος προχωραει... Το θέμα δεν είναι πιο βελτιώθηκε περισσότερο (αν το ένα είναι update και το άλλο νέο παιχνίδι) αλλά σε τι επίπεδο έχουν φτάσει σήμερα. Η μόνη ανάγκη βελτίωσης του pro είναι τα καλύτερα animations παιχτών και τα όσο το δυνατόν πιο λεπτομερή γραφικά (ίσως και καλύτερη "σκηνοθεσία"). Ο κόσμος προχωράει αλλά όχι απαραίτητα προς την σωστή κατεύθυνση, look around. Οπότε, ας αφήσουμε αυτές τις "ατάκες", αν έχει κάποιος να πει κάτι επί της ουσίας, ευχαρίστως να τον ακούσουμε, πιστεύω ότι η ""αλήθεια"" (με πολλά εισαγωγικά) θα προκύψει μέσα από τον ουσιαστικό διάλογο.
kaka-22 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 ξέρει κανείς μήπως η ps2 version θα εχει αντίστοιχο κόλλημα?
MiltoZ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Πολύ απλά στο pc. Έχει τα θετικά και των 2 console versions. No slowdowns πιο αργό gameplay και κορυφαίο editing. Εκτός από editing έχει και κορυφαίο formating, piasokolating και petamoleftating
klainmaingr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Το Fifa είναι κλάσεις ανώτερο από το Pro στα γραφικά και στα καλούδια(ήχος,μενού,πολλά πρωταθλήματα,επίσημες εμφανίσεις κτλ) αλλά ώς εκεί. Από gameplay όμως είναι πολύ πίσω ακόμα για να μπορέσει να κοντράρει έστω και λίγο το ανυπέρβλητο Pro. Για την έκδοση για Pc δεν την σχολιάζω κάν, πρέπει να έχεις τάσεις αυτοκτονίας για να το παίξεις εκεί. Απλά πολλοί οπαδοί του απογοητεύτηκαν γιατί περίμεναν 1 τρελλή super next gen έκδοση με photorealistika γραφικά και πολλά ακόμα +. Στο gameplay δεν υπάρχει αντίπαλος. +800 Και μυαλό να είχαμε... πάλι ΠΡΟ θα παίζαμε...
B.F. Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Το θέμα δεν είναι πιο βελτιώθηκε περισσότερο (αν το ένα είναι update και το άλλο νέο παιχνίδι) αλλά σε τι επίπεδο έχουν φτάσει σήμερα. Η μόνη ανάγκη βελτίωσης του pro είναι τα καλύτερα animations παιχτών και τα όσο το δυνατόν πιο λεπτομερή γραφικά (ίσως και καλύτερη "σκηνοθεσία"). Ο κόσμος προχωράει αλλά όχι απαραίτητα προς την σωστή κατεύθυνση, look around. Οπότε, ας αφήσουμε αυτές τις "ατάκες", αν έχει κάποιος να πει κάτι επί της ουσίας, ευχαρίστως να τον ακούσουμε, πιστεύω ότι η ""αλήθεια"" (με πολλά εισαγωγικά) θα προκύψει μέσα από τον ουσιαστικό διάλογο. Για αρχη... sorry που ημουν λιγο αποτωμος πιο πριν... Το παραπονο μου με σενα και μερικους εδω μεσα ειναι οτι δεν παραδεχεσται καποια πραγματα, οπως το ball physics του fifa που ειναι απιστευτο!Πραγματικα εχω μεινει με ανοιχτο το στομα φετος απο το fifa!Και ολα αυτα γιατι τα ποδοσφαιρακια τα ψαχνω πολυ καλα χρονια τωρα, τους δινω αμετρητες ευκαιριες, δεν παιζω ενα με δυο αγωνες και τα παραταω!Τοσες ευκαιριες εδωσα και στα προηγουμενα fifa και στο τελος τα βγαζα μουφα οταν εβλεπε πραγματα που με ενοχλουσαν!Μονο τα γραφικα και ο ηχος με εντυπωσιαζαν....Φετος αν παιξεις fifa σε next gen κονσολα και το τονιζω αυτο, θα δεις πολλα και θα προβληματιστεις τοσο οσο εγω και πολλοι αλλοι εδω μεσα!Οι κινησεις ειναι υπερδιπλασιες των παικτων σε αντιθεση με το Pro!Αν τα βαλεις ολα στο manual θα πεις οτι παιζεις αληθινο ποδοσφαιρο!Οι ομαδες αναλογως την αποδοση τους εχουν τα εκρηκτικα 10λεπτα τους οπου ο αντιπαλος χανει την μπαλα στη κυριολεξια! Σου προτινω να δοκιμασεις αυτο το παιχνιδι αλλα οχι σε pc, αλλα σε x360 ή ps3 και θα με καταλαβεις!Αυτο που δεν δεχομαι ειναι να μειωνεις ενα τιτλο διχως να του χεις δωσει ευκαιριες!Και γω φιλε μου, θα περιμενω ξανα την konami να με κανει παλι ευτυχισμενο οπως τοσα χρονιαι, αλλα του χρονου!Φετος με ξενερωσε πολυ....
polakis21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Αν πάρω το pc τελικά γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα... Γκαντεμιά... Αλλιώς θα έχω πρόβλημα...
Wolfidis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Αν και έχω το νέο Pro δεν το έχω παίξει ακόμα! Όπως κ να χει το νεο PES08, αν είναι ότι καλύτερο υπάρχει ή οχι, αυτό δεν αναιρεί το ΓΕΓΟΝΟΣ οτι το fifa08 είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΤΑΤΟ. Ο B.F. που τοποθετήθηκε παραπάνω ανέφερε μερικά από τα πολλά θετικά του παιχνιδιού, εγώ να προσθέσω την βελτιωμένη ΑΙ, που ξαφνιάζει μερικές φορές με τις αναλαμπές της! Δεν ξέρω πως είναι το Pro, αν είναι πολύ πιο καλό από το προηγούμενο ή απλά καλύτερο, αλλά το fifa08 είναι τόσο εντυπωσιακό που δεν βιάζομαι καθόλου να παίξω άμεσα το PES08.... Αντε να βγει κ το ΝΒΑ2κ8 να τα πάρει κ τα δύο (pro k fifa) ή μπάλα. (του μπάσκετ)
privateer Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 PS3 review http://www.pro-g.co.uk/ps3/pes7/review-1.html 7/10 PES 2008 on PS3 is for a next-gen console but it is not a next-gen game. You cannot ignore the fact that, for whatever reason, this is a poor effort from Konami. PES executive producer Shingo 'Seabass' Takatsuka himself has said that he was "shocked" at the PS3 slowdown and that he doesn't have a clue why it's happening. Unfortunately this won't cut it for gamers who have forked out hundreds of pounds for a PS3, a platform that is supposed to be the most powerful console in the world. Slowdown and poor frame rates are so last gen. It's amazing to think that some scientists have replaced supercomputers with PS3s, and an experienced game developer can't get a football game to run without having a heart attack. It is with a heavy heart, a heart that has been in love with Konami's brilliant football series for longer than I can remember, that I cannot recommend PES 2008 on the PS3 over FIFA 08 on the same console. Plenty of editing options At its core it's pure PES brilliance Shocking presentation Awful frame rate
teofross Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Το θέμα δεν είναι πιο βελτιώθηκε περισσότερο (αν το ένα είναι update και το άλλο νέο παιχνίδι) αλλά σε τι επίπεδο έχουν φτάσει σήμερα. Η μόνη ανάγκη βελτίωσης του pro είναι τα καλύτερα animations παιχτών και τα όσο το δυνατόν πιο λεπτομερή γραφικά (ίσως και καλύτερη "σκηνοθεσία"). Ο κόσμος προχωράει αλλά όχι απαραίτητα προς την σωστή κατεύθυνση, look around. Οπότε, ας αφήσουμε αυτές τις "ατάκες", αν έχει κάποιος να πει κάτι επί της ουσίας, ευχαρίστως να τον ακούσουμε, πιστεύω ότι η ""αλήθεια"" (με πολλά εισαγωγικά) θα προκύψει μέσα από τον ουσιαστικό διάλογο. Ρε συ kirileman επι της ουσιας μιλαμε που βρισκεις το περιεργο.Ειναι δυνατον να δινεις ενα καρο λεφτα για νεα συστηματα τηλεορασεις κονσολες ηχεια 5.1 και ανω και να δεχεσαι να παιζεις ενα ποδοσφαιρακι πουεχει χαλια μαυρο ηχο που δεν αξιοποιεις τα ηχεια σου μετρια γραφικα που δεν αξιοπιουν την tv soy και την κονσολα και σαν να μην φτανουν ολα αυτα με την νεα κονσολα να εχεις και προβλημα frame rate σε 4 απο τα 14 γηπεδα? καλα μιλας σοβαρα τωρα? Και σαν να μην φτανουν ολα αυτα να υπαρχει στο ps2 οπου εχει 40 γηπεδα απο οτι λενε τα παιδια και εχει καλυτερο editmode και καλυτερη κηνηση? Ρε συ kirileman εγω δεν το δεχομαι αυτο γιατι ειναι μαλακια.Αν ητανε δεν θα αγοραζα τιποτα και θα ειχα ακομα ps2 ή amiga ή zx spectrum kai comodore που ειχα παλια.Αυτοι στην κοναμι μενουν στασιμοι.Δεν γινεται να το δεχομαστε αυτο.Αν ητανε ολοι σαν την κοναμι τοτε δεν θα παιζαμε τις παιχνιδαρες νεας γενιας.Στο κατω κατω επιδη και εγω ειμαι παλιος gamer αν ητανε ετσι καλο ηταν και το microprose soccer του 80κατιπου ητανε "απαιχτο" και πιο παλιο απο το kickoff που ητανε κορυφη οταν ειχε βγει και σε ολους αρεσε το gameplay διοτι τιποτα αλλο δεν ειχε.Η κοναμι εχει ενα καλο παιχνιδι απο το 2000 και μετα στο οπιο δεν κανει βηματα προοδου αλλα παει και πισω οταν πχ το game κολλαει στο ps3 ή δειχνει γραμμες και μπαλοματα στο χορτο στο 360.Πως να το κανουμε τωρα ρε φιλε? αμα δεν σαρεσει να το καταλαβεις τι να σου πω.Οι περισσοτεροι δεν το μπορουνε αυτο
ProEvoFan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 teofross den exeis adiko...ego de katalavaino pos ginete na exoume 9,5gb diskaki sto 360...25gb sou leo ego sto ps3 k to game sto ps2 se 4gb diskaki na exei 40 gipeda k trelo edit k stis nees konsoles na einai lipsa ola...an exei kapoios apanthsh na th dexto giati mou fenete apisteyta trelo...
teofross Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 teofross den exeis adiko...ego de katalavaino pos ginete na exoume 9,5gb diskaki sto 360...25gb sou leo ego sto ps3 k to game sto ps2 se 4gb diskaki na exei 40 gipeda k trelo edit k stis nees konsoles na einai lipsa ola...an exei kapoios apanthsh na th dexto giati mou fenete apisteyta trelo... Ναι ρε φιλε proevofan.Ετσι ειναι.Εγω εχω χαλαστει διοτι απο το iss και μετα δεν ειχα ξανακουμπησει φιφα και ημουν τρελλαμενος με το προ μεχρι και το 5.Μετα στο 360 απογοητευτικα με το 6 και φετος το ιδιο με το 08.Η σειρα παντα υστερουσε πολυ σε καποια σημεια που εχω προαναφερει απλα επειδη το gameplay ητανε κορυφη ασχολιομουνα μονο με αυτο το παιχνιδι διοτι το φιφα καταντουσε βαρετο μετα απο 1 εβδομαδα.Ομως πλεον κανενα βημα μεγαλης προοδου.τα ιδια και τα ιδια.Το φιφα που εγω προσοπικα δεν το περιμενα αυτο πλεον φετος ειναι "αλλο" παιχνιδι και δεν εχει καμια σχεση με τα παλια,ουτε με το pc.Οποιος δεν το καταλαβενει αυτο ειναι ητε δεν εχει παιξει το παιχνιδι αρκετα στο 360 ή επειδη γενικα δεν γουσταρει να βλεπει φιφα και ειναι ερωτευμενος με το προ και παιζει φιφα 5 λεπτα και το κλεινει και ετσι δεν μπορει να δει ποσο καλο ειναι φετος το φιφα.Ειλικρινα τωρα οπως λες για τα GBytes προφανος εχουνε κανει πατατα programming διοτι με τοση χωρητικοτητα κλπ πως γινεται να εχει slowdowns και να σερνεται.Επισης πως γινεται να εχει 14 γηπεδα και στο ps2 na exei 40!!!! Επισης τι σοι σοβαρη εταιρια ειναι οταν απο τον δεκεμβρη και μετα εχουν χρονο να φτιαξουν το νεο release δηλαδη 10 μηνες καιρο ,να τεσταρουνε μεχρι λιψσιματος κατι που δεν παει καλα και να το φτιαξουν πχ να μην σερνεται δηλαδη εστω!!! και οχι να λενε 10 μερες πριν βγει το παιχνιδι οτι κολλαει και οτι το 2009 θα ειναι ετσι και αλλιως και καλυτερο.μα καλα μαλακες ειναι? Μαλλον θεωρουναι εμας που θα τα σκασουμε μαλακες που οτι και να βγαλουν αμα πει κανεις μια κρητικη κακη πεφτουν αλλοι ποσοι απο πανω του και του την λενε οτι δεν εχει δικιο και οτι το παιχνιδι ειναι πολυ καλο και οτι δεν μπορουσανε να το βελτιωσουνε αλλο και οτι οτι οτι οτι.και τελικα στο ps2 ειναι πολυ καλυτερο.και καλα ολα ρε ατομα.Ενα απλο.Πως στο καλο γινεται στα 8 και 15+ GB na exei 14 γυπεδα και στο ps2 me oyte ta μισα να εχει 40.Ρε σεις ξεκολληστε ρειχτε τους ενα κραξιμο μηπως βελτιωθουνε.Ειμαστε σαν της 50αρες συζυγους που τρωνε κερατο απο τον αντρα και λενε :ε μωρε δεν πειραζει τι να κανω ολοι ετσι ειναι και τον τρωνε στην μαπα.
B.F. Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Φιλε ProEvoFan η χωρητικοτητα σε οτι αφορα το pes 2008 δεν παιζει κανενα ρολο!Απλα πολλοι απογοητευτηκαν απο την Next gen εκδοση του και η αντιδραση τους ειναι να το παιξουν στο ps2, στο pc τους ή εστω σε ενα wii στην τελικη!Τα γραφικα, ο ηχος, οι cut scenes ειναι μερικα απ τα χαρακτηριστικα που λογικα πρεπει να υπερτερουν στις κονσολες εφοσον η χωρητικοτητα του παιχνιδιου ειναι μεγαλυτερη στις next gen κονσολες!Πραγμα που δεν νομιζω γιατι οι μαρτυριες πολλων αναφερουν ελαχιστες διαφορες! Η ολη εικονα του φετινου pes απο μονη της τα λεει ολα!Τι ψαχνουμε να βρουμε....
pro2008_ps_2 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 teofross den exeis adiko...ego de katalavaino pos ginete na exoume 9,5gb diskaki sto 360...25gb sou leo ego sto ps3 k to game sto ps2 se 4gb diskaki na exei 40 gipeda k trelo edit k stis nees konsoles na einai lipsa ola...an exei kapoios apanthsh na th dexto giati mou fenete apisteyta trelo... telika ontos sto PS2 to pro den exei provlimata?ksereis kaneis sigoura?oute slowdown sta korner i stin apomakrinsi tis mpalas??episis an k den tha me polipirazei theatro mporeis na kaneis??? euxaristw prokatavolika gia tis apantiseis sas k rwtaw giati to exw proparaggiili apo tin paraskeui alla akoma tipota den eirthe me dikaiologia tin apergia twn fortigwn leei...klasika edw stin Ellada alli ftaine....aaa kai DEN FTEW EGW pou ekana edw post alla den vrika thema sxetiko me pro k ps2...eipame...klasika alloi ftaine:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.