polakis21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά δοκίμασα χθες το pro2008 στο 360 με vga cable και πάει πιο αργά με απιστευτα ρεαλιστική ταχύτητα! Δεν ξέρω αν είναι θέμα framerate αλλά πάει τέλεια και το ευχαριστιέμαι! Δεν πάει πάνω κάτω η μπάλα σαν τρελή! Ίσως είναι επειδή το vga είναι ψηφιακό σήμα, όπως και το hdmi καλώδιο του ps3, και γιαυτό πάει πιο αργά και το ps3! Εγώ μάλλον θα πάω να αλλάξω το 360 μου και να πάρω κονσόλα άσπρη αλλά με hdmi πάνω γιατί και θέλω να έχω την πλήρη ανάλυση για το 360 μου (επειδή έχω και full hd 1080p tv) αλλά και να παίξω το pro με hdmi όπου λογικά θα είναι πιο αργό! Το παιχνίδι φτιάχνει πολύ! Υ.Γ. Μάλλον με βλέπω να πουλάω το pro2008 για ps3 και να παραγγέλνω το winning eleven 2008 για ps3 που βγαίνει 22 Νοέμβρη και ελπίζω να έχουν διορθώσει το πρόβλημα των slowdown/framerate...Αλλιώς...
kirileman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 To Pro exei afisei istoria gia to gameplay tou kaka ta psemata, alla kapou exei kollisei ta teleutaia 2 xronia, pantos xoris ton antagonismo oute to FIFA oute to PES den tha eftanan sto simeio pou efthasan twra. Tha diafonisw sto simeio pou les gia to shoot sto FIFA kai einai edw pou fainetai poso ligo script xrisimopiite sto FIFA giati meta apo ena shoot mporoun na ginoun ta panta akrivos san tin pragmatikotita, antitheta sto PES an shootaris px me ton antriano i me ton henry exeis ena 70 % pithanotita na scorareis. Kai episis tha diafonisw katheta sto simeio pou les oti oi 2 ekdoseis tou fifa einai paromiotipes giati stin pragmatikotita einai poly liga ta kina. H ekdosi NEXT GEN einai argo realistiko kalodoulemeno paixnidi me tromera physics tis mpalas kai animations enw to FIFA OLD GEN einai to palio arcade FIFA me poly liga simulation stixeia poly kalo omos gia arxarious ton paixnidion podosfairou. Κατ'αρχάς χαίρομαι για το ύφος σου και πραγματικά με ωθείς στο να γράψω πέντε πράγματα επί της ουσίας (σε αντίθεση με τον άλλο φίλο...). Ναι, με adriano έχεις 70% πιθανότητα να σκοράρεις... πάνω στη γραμμή της περιοχής υπό τέλειες προϋποθέσεις! Ο kaka μου βαλε 2/2 φάουλ από τα 19 μέτρα, δεν με παραξένεψε και το βρήκα λογικό. Την τουρκία είχα άλλωστε (στο demo του pc). Για το φίφα, δεν είναι πανομοιότυπες οι εκδόσεις αλλά δεν είδα διαφορές ουσίας. Ξεγελάνε τα καλύτερα animations αλλά διαπιστώνω πως το AI είναι το ίδιο. Σίγουρα παίζεται ευχάριστα και δεν έχει σχέση με τη σαχλαμάρα στο pc αλλά έχω περισσότερες απαιτήσεις τώρα πια. Λεπτομέρειες όπως οι κόντρες, τα "τζαρτζαρίσματα", η ποικιλία αποκρούσεων του τερματοφύλακα, η απίστευτα βελτιωμένη κεφαλιά-πάσα, τα κοντρόλ, ακόμα και το fake-πέσιμο δεν υπάρχουν στο fifa next-gen. Πάντως είναι κοντά. Το πιο σημαντικό είναι το εξής: ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΤΣ. Σε παλαιότερες εκδόσεις έλεγα "μα τι κάνουν; εγώ θα την έδινα εκεί". Στο pro 2008 κάνουν ότι θα έκανα και γω και όλοι μας. Σπάνια να βγει μια παράλογη πάσα ή μάλλον να μην δοκιμαστεί να βγει η σωστή -η λογική- πάσα (επιτυχώς ή μη). Υπάρχει ελεύθερος παίχτης; Σε κείνον θα πάει η μπάλα την κατάλληλη στιγμή. Υπάρχει χώρος για σουτ; ΘΑ ΓΙΝΕΙ! Είναι απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Γι'αυτό έχω τόσο εντυπωσιαστεί!!!! ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ FOOTBALL SIMULATION (ΚΑΙ Α.Ι.) και ξεπερνά το ball physics που μόλις τώρα η EA κατάλαβε τι είναι. Και όλα αυτά, από ένα pc demo. Το βράδυ θα έχω το full pc game για πιο ολοκληρωμένη εικόνα οπότε θα γράψω τις εντυπώσεις μου στο σχετικό θέμα.
MiltoZ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Πάντως για να μπορείς να κρίνεις και για να σε ενδιαφέρει το ΑΙ στα δύο παιχνίδια πρέπει να τα παίζεις στο δυσκολότερο επίπεδο, κάτι που δεν θα το κάνουν οι περισσότεροι. Εκτός αν είστε όλοι τόσο καλοί οπότε πάω πάσο.
mobage Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 1) an den ypirxan framerate drops k to game epaize teleia me th taxythta pou prepei, poio 8a itan to kalytero pistevete? (opoioi exete paiksei k ta 2) 2) peite mou epitelous pws 8elete na ekselix8ei parapanw to gameplay tou PES? opws eipa einai sim, panta itan, k par' ola afta se ka8e ekdosh ypirxan 1-2 kainouries triples kai alla pragmata. pleon einai k full licenced. (onomata omadwn paiktwn klp) kapote paizame me ta 1x1 cm pixel k mas arkouse... twra pairneis paixnidia me ypergrafika k ta variesai se 30 wres. kaneis de mou apantise telika. legontas to PES kseperasmeno epeidi itan idi sto epipedo pou einai twra to fifa prin kapoia xronia kai anagastika den exei terastia peri8oria veltiwshs opws eixe to fifa einai ili8io. k sas to lew, an eiste graphics quality junkies liwste to fifa oso 8elete. sto PES peftei to framerate sta replay, e kai? oso gia ta sout me ton adriano pou lete, k sth pragmatikothta an einai monos tou eksw apo th perioxh den evaze 3/5? ton exoun kanei xeirotero sto 2008 btw. k mh mou apanthsei kaneis an den kseka8arisei poianou paixnidiou to gameplay ws podosfairo nomizei oti einai kalytero giati exw vare8ei. kserw oti h diafora pleon einai poly mikrh, eidika se sxesh me prohgoumena xronia, alla yparxei akoma diafora.
hchat Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Καλημερα.. Πηρα το PES2008 για PS3 και ειδα καποια ψιλοκοληματακια στο παιχνιδι και μου ειπαν οτι αν το κατεασω στον δισκο θα παιζει στρωτα. Ξερετε πως κατεβαζουμε αρχεια στον δισκο? Ισχύει αυτο? Ευχαριστω προκαταβολικα
frou-frou Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Λοιπόν νομίζω ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει κάποιος τα πράγματα. Το Fifa είναι κλάσεις ανώτερο από το Pro στα γραφικά και στα καλούδια(ήχος,μενού,πολλά πρωταθλήματα,επίσημες εμφανίσεις κτλ) αλλά ώς εκεί. Από gameplay όμως είναι πολύ πίσω ακόμα για να μπορέσει να κοντράρει έστω και λίγο το ανυπέρβλητο Pro. Δεν λέω τα 2 τελευταία χρόνια οι next-gen εκδόσεις έχουν κάνει τρομερά άλματα προόδου, αλλά πρέπει να φάνε πολλά ψωμιά ακόμα για να φτάσουν το επίπεδο ρεαλισμού που έχει το Pro. Για την έκδοση για Pc δεν την σχολιάζω κάν, πρέπει να έχεις τάσεις αυτοκτονίας για να το παίξεις εκεί. Απλά πολλοί οπαδοί του απογοητεύτηκαν γιατί περίμεναν 1 τρελλή super next gen έκδοση με photorealistika γραφικά και πολλά ακόμα +. Στο gameplay δεν υπάρχει αντίπαλος.
teofross Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 kaneis de mou apantise telika. legontas to PES kseperasmeno epeidi itan idi sto epipedo pou einai twra to fifa prin kapoia xronia kai anagastika den exei terastia peri8oria veltiwshs opws eixe to fifa einai ili8io. k sas to lew, an eiste graphics quality junkies liwste to fifa oso 8elete. sto PES peftei to framerate sta replay, e kai? oso gia ta sout me ton adriano pou lete, k sth pragmatikothta an einai monos tou eksw apo th perioxh den evaze 3/5? ton exoun kanei xeirotero sto 2008 btw. k mh mou apanthsei kaneis an den kseka8arisei poianou paixnidiou to gameplay ws podosfairo einai kalytero giati exw vare8ei. kserw oti h diafora pleon einai poly mikrh, eidika se sxesh me prohgoumena xronia, alla yparxei akoma diafora. Εγω δεν συμφωνω απολυτα φιλε μου διοτι το προ εχει πολλα περιθωρια βελτιωσης.Στον τομεα γραφικων,στον ηχο που ειναι χαλια, στο animation οταν τρεχουν οι παικτες.Τα τελευταια χρονια λοιπον δεν βελτιωνεται σαυτους τους τομεις που υστερει παρα ελαχιστα.Το φιφα σαυτα ηταν καλυτερο αλλα και παλι βελτιωνεται ενω φετος βελτιωθηκε παρα παρα πλου εκει που υστερουσε στο gameplay και τροπο αναπτυξης παιχνιδιου και ball physics που σιγουρα το προ ηταν μακραν καλυτερο σαυτο το τελευτεο ομως το φιφα το ξεπερασε φετος.Αυτη ειναι η γνωμη μου δεν μπορει να συμφωνουν ολοι.Πολοι θα παιζουν προ που εχουν συνηθησει ετσι κιαλλιως.Αλλοι το φιφα.Το θεμα ειναι παντως οτι η κοναμι δεν κανει τοσο σωστη δουλια τα τελευτεα χρονια παρα στις παλιες κονσολες του 2000.Ενω στις καινουργιες τα release που βγαζει ειναι μετρια σε σχεση με ps2 πχ.Αυτο δεν ειναι καλο διοτι ολος ο κοσμος προχωραει...
MiltoZ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 oso gia ta sout me ton adriano pou lete, k sth pragmatikothta an einai monos tou eksw apo th perioxh den evaze 3/5? ton exoun kanei xeirotero sto 2008 btw. Όχι k mh mou apanthsei kaneis an den kseka8arisei poianou paixnidiou to gameplay ws podosfairo nomizei oti einai kalytero giati exw vare8ei. kserw oti h diafora pleon einai poly mikrh, eidika se sxesh me prohgoumena xronia, alla yparxei akoma diafora. Παροτι το φιφα έχει αντιγράψει το προ σε πολλά πράγματα, είναι διαφορετικά. Πρέπει οπωσδήποτε να διαλέξουμε κάποιο δηλαδή?
littlelouievegos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Παροτι το φιφα έχει αντιγράψει το προ σε πολλά πράγματα, είναι διαφορετικά. Πρέπει οπωσδήποτε να διαλέξουμε κάποιο δηλαδή? Αυτο ακριβως. Δεν μπορω να καταλαβω αυτη την ψυχωση καποιων να διαλεξουν στρατοπεδο με καθε θυσια. Δλδ δεν μπορεις να παιζεις και τα 2;
stixeo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 gia mena to kako arxizi me to oti iparxoyn 2 mono antagonistes! palia ipirxan 4, 5, h 6 diaforetika podosferakia kai etsi eixame perisoteres simantikes anabatmisis mesa stin xronia. ego paizo kai me ta 2 alla exo tin idia glikopikri gefsi to fifa. . .kati toy lipi... to pro me ta kolimata kai to lipes periexomeno ...den soy ftani.
p3tran Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά δοκίμασα χθες το pro2008 στο 360 με vga cable και πάει πιο αργά με απιστευτα ρεαλιστική ταχύτητα! Δεν ξέρω αν είναι θέμα framerate αλλά πάει τέλεια και το ευχαριστιέμαι! Δεν πάει πάνω κάτω η μπάλα σαν τρελή! Ίσως είναι επειδή το vga είναι ψηφιακό σήμα, όπως και το hdmi καλώδιο του ps3, και γιαυτό πάει πιο αργά και το ps3! Εγώ μάλλον θα πάω να αλλάξω το 360 μου και να πάρω κονσόλα άσπρη αλλά με hdmi πάνω γιατί και θέλω να έχω την πλήρη ανάλυση για το 360 μου (επειδή έχω και full hd 1080p tv) αλλά και να παίξω το pro με hdmi όπου λογικά θα είναι πιο αργό! Το παιχνίδι φτιάχνει πολύ! Υ.Γ. Μάλλον με βλέπω να πουλάω το pro2008 για ps3 και να παραγγέλνω το winning eleven 2008 για ps3 που βγαίνει 22 Νοέμβρη και ελπίζω να έχουν διορθώσει το πρόβλημα των slowdown/framerate...Αλλιώς... poli δεν εχει σημασια το καλωδιο στην ταχυτητα. ιδεα σου ειναι απο εκει και περα, καλα θα κανεις να παρεις ενα 360 με hdmi που λες, γιατι θα βελτιωθει καπως η ποιοτητα εικονας γενικοτερα στην tv σου. 1080p μπορεις να εχεις και τωρα με vga/component, εκτος κι αν πηρες καμια sony tv που μπλοκαρει επιτηδες αυτα τα σηματα
polakis21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Αφού ξέρεις ότι έχω sony bravia 55'' 1080p και μπλοκάρει. Οπότε πάω για ανταλλαγή 360 με 360hdmi... Και δεν είναι η ιδέα μου. Ελα να το δεις αν θέλεις. Είναι πιο αργό με vga 100% πάντως στο ps3 σε normal long camera δεν έχει slowdown. To ps3 έχει εύκολα option files μεταφορά, μπορείς να βάλεις πολλές εικόνες με κάμερα στο παιχνίδι ενώ στο 360 μόνο 9(!!!!), είναι πιο αργό στο ps3 και πιο ανθρώπινο, αλλά στο 360 δεν κολλάει καθόλου και έχει καλύτερους θεατές. Και παίζω και στην wide cam που είναι καλύτερη στο 360. Δεν ξέρω πού να παίξω...
B.F. Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Εγω δεν συμφωνω απολυτα φιλε μου διοτι το προ εχει πολλα περιθωρια βελτιωσης.Στον τομεα γραφικων,στον ηχο που ειναι χαλια, στο animation οταν τρεχουν οι παικτες.Τα τελευταια χρονια λοιπον δεν βελτιωνεται σαυτους τους τομεις που υστερει παρα ελαχιστα.Το φιφα σαυτα ηταν καλυτερο αλλα και παλι βελτιωνεται ενω φετος βελτιωθηκε παρα παρα πλου εκει που υστερουσε στο gameplay και τροπο αναπτυξης παιχνιδιου και ball physics που σιγουρα το προ ηταν μακραν καλυτερο σαυτο το τελευτεο ομως το φιφα το ξεπερασε φετος.Αυτη ειναι η γνωμη μου δεν μπορει να συμφωνουν ολοι.Πολοι θα παιζουν προ που εχουν συνηθησει ετσι κιαλλιως.Αλλοι το φιφα.Το θεμα ειναι παντως οτι η κοναμι δεν κανει τοσο σωστη δουλια τα τελευτεα χρονια παρα στις παλιες κονσολες του 2000.Ενω στις καινουργιες τα release που βγαζει ειναι μετρια σε σχεση με ps2 πχ.Αυτο δεν ειναι καλο διοτι ολος ο κοσμος προχωραει... Συμφωνω φιλε μου!Βασικα οσοι εχουν και τα δυο παιχνιδια μονο μπορουν να εχουν μια ολκληρωμενη αποψη στο πιο απ τα δυο ποδοσφαιρακια βελτιωθηκε αισθητα!Αν δε μπορει να παραδεχτει κανεις οτι ολοι μας αγορασαμε φετος ενα update του pes6 με τοσα λεφτα, τοτε τι να πω!Φετος στο fifa βρηκα πιο ενδιαφεροντα πραγματα προσωπικα!Στο Pes βρηκα σχεδον τα ιδια!Αυτο που λεει και ο φιλος Teofross: ο κοσμος προχωραει...
privateer Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δεν ξέρω πού να παίξω... Πολύ απλά στο pc. Έχει τα θετικά και των 2 console versions. No slowdowns πιο αργό gameplay και κορυφαίο editing.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.