xavier Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 pantws h ps2 version einai san na valane patch sto pes6, den exei allaxei tpt oson afora to gameplay, mikres diafores apla sto passing system monaxa...oute diving, oute nees triples, oute grigores ekteleseis sta foul, tpt...
kirileman Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 apla i gnomi sou, sinexise na paizeis auto pou paizeis tosa xronia den mporei na sou pei kaneis ti einai swsto kai ti lathos, gia emena to PES einai apla 3eperasmeno Ναι, είναι απλά η άποψή μου με την βαρύτητα που μπορεί να έχει. Η παρέα μου δεν είναι πιτσιρίκια. Μιλάμε για ηλικίες από 32 - 36 που έχουν φάει με το κουτάλι τα ποδοσφαιράκια εδώ και 14 χρόνια, ειδικά fifa και pro σε όλες τις εκδόσεις, οπότε έχουμε κατασταλαγμένη άποψη και σίγουρα δεν παρασυρόμαστε από εντυπωσιακές cut scenes και next-gen γραφικά, επιγονατίδες στα μοντέλα παιχτών κλπ. (RBR αντί για Dirt, Pro αντί για Fifa). Αυτό που έχω να πω για το gameplay που κυρίως με ενδιαφέρει είναι το εξής. Δεν μπορεί κανείς να με πείσει ότι το gameplay του fifa next-gen (που τελικά δεν διαφέρει πολύ από το gameplay του pc-fifa) ξεπερνά αυτό του pro 2008 που έχει εμπλουτιστεί με ακόμα περισσότερα στοιχεία τα οποία θα δούμε στο fifa του χρόνου και βάλε, ειδικά όταν είναι προφανές πως η ea ψάχνεται ακόμα στα θέματα σουτ και ball physics. Πριν λίγο πήρα και την ps2 έκδοση του pro. Μπορεί να μην βλέπεται και μπορεί αν είναι "πετσοκομμένη" (λείπουν πολλά στοιχεία), αλλά τη διαφορά τη νιώθεις και τη βιώνεις όσο παίζεις. Χειρισμός μπάλας, τρίπλα, κοντρόλ, το πως πατάνε στο χόρτο, οι αντιδράσεις του γκολκίπερ, τα πάντα. Όσο για τα γραφικά, αν το fifa πλησιάζει σε gameplay το pro, το ίδιο κάνει και το pro στα γραφικά, ας μην το ξεχνάμε και αυτό! Επαναλαμβάνω, αυτά είναι απλά ή γνώμη μου...
frou-frou Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 H ταχύτητα στο pc είναι ένα κλικ πιο κάτω απο αυτή του χβοχ (καλό αυτό). Κατα άλλα είναι ακριβώς το ιδιο. Μέχρι πέρσι βέβαια είχαμε config με βάση τα κουμπία στο ps2 gamepad. Φέτος έχουμε του xbox:shock: Nαι αλλά στην έκδοση για Pc δεν έχουμε προβλήματα με απότομα slowdown και framedrops όπως στις κονσόλες.
B.F. Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Μήπως να αφήσουμε τον κόσμο να κάνει τις επιλογές του και να σταματήσουν μερικοί να ομιλούν εκ μέρους του "αγανακτισμένου πρώην pro-fun;".Έχω σκυλοβαρεθεί να ακούω κάθε χρόνο ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ. Έχω παίξει το demo του pro στο pc και την ps3 version του fifa. Πειράζει που εξακολουθώ να γουστάρω το demo του pro? Πειράζει που θεωρώ ότι το gameplay είναι έτη φωτός μπροστά; ΔΕΝ ΜΕ ΓΕΛΑΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΦΙΦΑ, βλέπω τι κρύβεται πίσω από την μάσκα, το αναγνωρίζω, το έχω μάθει απ'εξω, δεν με γελάει. Άλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Θα μπορούσα να παίζω το demo του pro (ούτε καν το fulll game που σε μισή ώρα θα το έχω) μέχρι να βγει η επόμενη έκδοση. Παρατήστε με, λοιπόν, ήσυχο με τα κωλοσούτ του φίφα και το ανύπαρκτο AI. Και αυτά από έναν 32χρονο που παίζει ποσοσφαιράκια στο pc και στις κονσόλες από το fifa soccer 95 και ίσως μερικοί να θυμούνται αν γνωρίζω το αντικείμενο ή όχι. Αυτή είναι η γνώμη μου... Κουλαρε μεγαλε!Δεν σου πε κανεις να μη παιξεις pes!Και γω παιζω!Και γουσταρω!Αλλα φετος παιζω και fifa!Πιο πολυ μαλιστα!Εισαι και χρονια ποδοσφαιροφιλος και σε σεβομαι!Ξεκινησες απο fifa 95!Χαλι ετσι?Θα μου πεις, δεν επαιζαν και αλλα ποδοσφαιρακια τοτε....Κι ομως κυκλοφορουσαν καμια 10αρια στην αγορα!Και γω καμια φορα φορτωνω εναν Amiga emulator και χτυπαω κανα Sensible ετσι για να γινομαι!Με τον George Weah της Milan(τον θυμασαι καθολου?), καρφωνω οσα σουτ καρφωνει και ο Adriano εξω απ την περιοχη στο Pes....Μεγαλη παικτουρα....Να φανταστεις, o Becham ηταν 20 χρονων στη Manchester, τοτε στο Sensible!Και κει ηταν παικταρας!Τωρα που ειναι τεμπελης(εχω χρονια να τον δω να παιζει μπαλα), τον απολαμβανω πιο πολυ στο pes απ οτι τοτε στο Sensible! Τι νομιζεις ρε φιλε, οτι εχεις να κανεις με παιδακια εδω μεσα???? Οσοι εχουν αποψεις τις αναφερουν και οσες ειναι σωστες γινονται κατανοητες απο τους περισσοτερους!Θα μας βαλεις τις φωνες και θα μας μαλωσεις!Τι ειμαστε.... τα παιδια σου? Πιες τον μπαφο σου και παιξε κανα προ και ασε μας εμας να τσακωνομαστε! Εμεις εδω τα βρισκουμε....
john2gr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Nαι αλλά στην έκδοση για Pc δεν έχουμε προβλήματα με απότομα slowdown και framedrops όπως στις κονσόλες. Με καλή έννοια λέει ότι είναι ένα κλικ πιο αργό ο priv. Και το γεγονός ότι τα κουμπιά είναι τα ίδια με του X360 controller επιβεβαιώνει ακόμα περισσότερο ότι η βάση της next gen έκδοσης ήταν αυτή του PES6 στο X360 (όχι ότι δεν το ξέραμε ήδη αλλά τέσπα )
anamenos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Ναι, είναι απλά η άποψή μου με την βαρύτητα που μπορεί να έχει. Η παρέα μου δεν είναι πιτσιρίκια. Μιλάμε για ηλικίες από 32 - 36 που έχουν φάει με το κουτάλι τα ποδοσφαιράκια εδώ και 14 χρόνια, ειδικά fifa και pro σε όλες τις εκδόσεις, οπότε έχουμε κατασταλαγμένη άποψη και σίγουρα δεν παρασυρόμαστε από εντυπωσιακές cut scenes και next-gen γραφικά, επιγονατίδες στα μοντέλα παιχτών κλπ. (RBR αντί για Dirt, Pro αντί για Fifa). Αυτό που έχω να πω για το gameplay που κυρίως με ενδιαφέρει είναι το εξής. Δεν μπορεί κανείς να με πείσει ότι το gameplay του fifa next-gen (που τελικά δεν διαφέρει πολύ από το gameplay του pc-fifa) ξεπερνά αυτό του pro 2008 που έχει εμπλουτιστεί με ακόμα περισσότερα στοιχεία τα οποία θα δούμε στο fifa του χρόνου και βάλε, ειδικά όταν είναι προφανές πως η ea ψάχνεται ακόμα στα θέματα σουτ και ball physics. Πριν λίγο πήρα και την ps2 έκδοση του pro. Μπορεί να μην βλέπεται και μπορεί αν είναι "πετσοκομμένη" (λείπουν πολλά στοιχεία), αλλά τη διαφορά τη νιώθεις και τη βιώνεις όσο παίζεις. Χειρισμός μπάλας, τρίπλα, κοντρόλ, το πως πατάνε στο χόρτο, οι αντιδράσεις του γκολκίπερ, τα πάντα. Όσο για τα γραφικά, αν το fifa πλησιάζει σε gameplay το pro, το ίδιο κάνει και το pro στα γραφικά, ας μην το ξεχνάμε και αυτό! Επαναλαμβάνω, αυτά είναι απλά ή γνώμη μου... To Pro exei afisei istoria gia to gameplay tou kaka ta psemata, alla kapou exei kollisei ta teleutaia 2 xronia, pantos xoris ton antagonismo oute to FIFA oute to PES den tha eftanan sto simeio pou efthasan twra. Tha diafonisw sto simeio pou les gia to shoot sto FIFA kai einai edw pou fainetai poso ligo script xrisimopiite sto FIFA giati meta apo ena shoot mporoun na ginoun ta panta akrivos san tin pragmatikotita, antitheta sto PES an shootaris px me ton antriano i me ton henry exeis ena 70 % pithanotita na scorareis. Kai episis tha diafonisw katheta sto simeio pou les oti oi 2 ekdoseis tou fifa einai paromiotipes giati stin pragmatikotita einai poly liga ta kina. H ekdosi NEXT GEN einai argo realistiko kalodoulemeno paixnidi me tromera physics tis mpalas kai animations enw to FIFA OLD GEN einai to palio arcade FIFA me poly liga simulation stixeia poly kalo omos gia arxarious ton paixnidion podosfairou.
nzeppos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Άντε μισή ώρα έμεινε ακόμα για να το δούμε και σε PC, προς το παρόν το "ελέγχω" στο 360. Επιτέλους μπορούμε να σώσουμε τα replay, είναι μια πρόοδος κι αυτή. Δυστυχώς όμως φαίνεται ότι δεν διόρθωσαν το περσινό παρατράγουδο, που όταν πας να παίξεις ένα Konami Cup με random ομάδες, σου ανακατεύει και συλλόγους και εθνικές (οπότε απλώς δεν παίζεις Konami Cup...). Άλλο ένα μείον οι πολλές απευθείας κόκκινες που δίνονται, ακόμα και στο κέντρο του γηπέδου. Τα συν είναι αρκετά και βαριέμαι να τα γράψω, είναι και η ώρα τέτοια.
ProEvoFan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 loipon na sas po gia to thn ekdosh tou 360 pou thn psiloeliosa...loipon..einai elaxista pio argo apo to demo...pali grigoro k se kourazei se kapoia shmeia...ayto pou mou th dinei omos pio polu einai oti de prolavaino na do poios paixths exei thn bala..perno dino perno dino...trikimia! xaxa...genika tha elega entyposiasthka apo ta modela ton paixton k thn kinish ths balas...ta dyxtia mou fanhkan na mhn exoun thn trelh elastikothta tou demo eidika otan h bala paei se gonies xamila pou ekanan kati koula...paizo sto top player k to AI otan kerdizei gyrizei th bala k troei xrono..genika den exo stavrosei nikh akoma...framedrops pouthena ingame...mono sta replays...se ola ta replay akoma k meta apo kathe fash...alla poikilei analoga to gipedo pou paizeis...sto jose alvalade paradeigma htan elaxisto...genika to eyxaristithika k me allh bala k allo xlootapita einai allo game se sxesh me to demo! ayta pros to paron...ola mazi ta eipa...
nzeppos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Εμένα πιο πολύ από το ΑΙ του αντιπάλου, μου άρεσε το ΑΙ των δικών μου. Πρώτη φορά βλέπω σε PES να κινούνται τόσο λογικά οι συμπαίκτες μου. Πολλά κάθετα κοψίματα, σωστές θέσεις στις σέντρες και τις αντεπιθέσεις, σωστή υποστήριξη κλπ. Κι εγώ με το ζόρι νικάω στο Top Player (με γαύρο και Εθνική) αλλά εντάξει, τώρα το μαθαίνω. Με δυσκολεύει κι η ταχύτητα, πολλές φορές χάνεις την μπάλα από αυτά που γίνονται, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Frame drops δεν έχω δει πουθενά μέσα στο παιχνίδι και έχω παίξει κάμποσα γήπεδα, μέρα και νύχτα, με διάφορες καιρικές συνθήκες. Εκεί όμως που το παιχνίδι βαράει τρελό slowdown είναι στα πέναλτυ. Πήγα σε penalty shootout με τη Γαλλία και ξενέρωσα τη ζωή μου, τα πάντα κινούνταν στο 60-70% της συνηθισμένης ταχύτητας, χάλι μαύρο. Τώρα βάζω να δω την PC έκδοση, να δούμε τι θα δούμε...
nzeppos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Σχόλια για την PC έκδοση: (δεν ξέρω αν εδώ είναι το κατάλληλο thread για να μιλήσουμε για το PES2008 PC αλλά μάλλον μας ενδιαφέρουν περισσότερο οι διαφορές που έχουν τα 3 format μεταξύ τους, παρά το ίδιο το παιχνίδι. Οπότε κι εγώ γράφω εδώ...) Ισχύει αυτό που είπε ο privateer, ότι είναι λίγο πιο αργό από του 360. Για την ακρίβεια η ταχύτητα μού θύμισε το PES6, μόνο σε κάποια ελάχιστα σημεία με κάποια μονοκόμματα σουτ φάνηκε να... επιταχύνει. Στα 1280x800 και με VSync On παίζει μια χαρά, δεν χάνει καρέ ούτε στα replays. Δυστυχώς όμως λόγω έλλειψης SM3.0 δεν μπορώ να το παίξω σε High Detail και περιορίζομαι στο Medium. Δεν δοκίμασα να βάλω FSAA και AA αλλά θεωρώ ότι δεν θα έχει πρόβλημα, θα παίζει μια χαρά (τα specs μου είναι Χ2 3800, 2GB/266, X800XL/256, Vista32 Ultimate, άμα δεν βγει το Age of Conan δεν αναβαθμίζω τίποτα!). Προφανώς και μου άρεσαν περισσότερο τα χρώματα στο 360 αλλά όπως είπα θέλω να το δω και σε High Detail με φουλ αναλύσεις, FSAA κλπ. Η αίσθηση που μου άφησε είναι ακριβώς αυτή που περίμενα, PC και πάλι PC για χίλιους δυο λόγους. Το μόνο που μένει είναι να μου έρθει και το original για να δοκιμάσω το δικτυακό κομμάτι (που είναι το ζουμί της υπόθεσης). Άσχετο. Δεν ξέρω αν φταίει η FLT έκδοση ή κάτι άλλο, αλλά δεν έχω διαφημίσεις στο παιχνίδι, έχουν όλες αντικατασταθεί από ένα πράμα που γράφει 256x128 Loading, ένα κωδικό και έχει κάτι color bars. Περίεργο... Οι δοκιμές συνεχίζονται μέχρι τελικής πτώσεως!
PanosVR1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 To επαιξα στο ΧΒΟΧ με vga cable και οχι με component και παίζει πιο αργά και με πιο ωραία χρώματα.Δοκιμες έγιναν σε μια lg22wtq-sf (τρομερό !!!! ταχύτητα κανονική και φοβερά χρώματα) και μετά έβγαλα το component από την Samsung 32 ιντσών και το συνέδεσα με το VGA και ηταν πιο ωραίο στα χρώματα και πιο αργό.
The_Edge Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Προφανώς δεν είναι πιο αργό, αλλά σου δίνει την αίσθηση οτι είναι πιο αργό. Δεν γίνεται να γίνει πιο αργό επειδή άλλαξες καλώδιο
teofross Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Εχει υπωθει οτι me to vga cable επειδη ανεβαζει και μεγαλυτερη αναλυση υπαρχει ενα μικρo dropdown στο framerate.Οποτε ισως οντως να πηγαινει λιγο πιο αργα αυτο και αλλα παιχνιδια.Προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει αλλα προκειται να παρω vga cable σημερα και θα δω αν οντως ισχυει αυτο.
polakis21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Πάντως να πω την αλήθεια, το pro2008 το ευχαριστιέσαι πιο πολύ στο 360 παρά στο ps3 που έχει κολλήματα. Ίσως αυτό να είναι το κύκνειο άσμα για το ps3! Τέτοιο χτύπημα δεν θα το αντέξει η Σονυ νομίζω. Φανταστείτε ότι φίλος μου χθες πήρε τηλέφωνο το μαγαζί που πήρε το pro για ps3 και έκανε ανταλλαγή παίρνοντας την έκδοση για Ps2 για να το παίξει σε ps3! Μιλάμε για μεγάλες στιγμές... Απογοήτευση... Εκτός κι αν βγάλουν firmwares και updates από Κονάμι για να φτιάξουν το παιχνίδι στο ps3 (που χλωμό το βλέπω)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.