Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το winningelevenblog.com έκανε το τέλειο review για μένα για την έκδοση ps3. Του έδωσε 8/10 και αναφέρει όλα τα λάθη ακριβώς όπως είναι. Αλλά αναφέρει επίσης ότι υπάρχει το κλασικό τέλειο gameplay που δεν μπορεί να αγνοήσεις, και μετά το install τα προβλήματα μειώνονται αισθητά, δεν εξαφανίζονται, αλλά μπορεί να ζήσεις με αυτά. Κάπως έτσι αισθάνομαι κι εγώ...

+1 βοηθαει πολυ το install και οσοι εχουν ps3 ας το δοκιμασουν. Σχολια για ΧΒΟΧ δε βλεπω και αγχωνομαι... :P

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
+1 βοηθαει πολυ το install και οσοι εχουν ps3 ας το δοκιμασουν. Σχολια για ΧΒΟΧ δε βλεπω και αγχωνομαι... :P

Το ίδιο ακριβώς είναι στο xbox , απλά δεν έχει framedrops μέσα στο παιχνίδι. Μόνο στα replays.

Κατά τ'άλλα με απογοήτευσε, αν και θα του δώσω κι άλλες ευκαιρίες. Το κρατώ πιθανότατα για να παίζω με τους φίλους μου , για τον χαβαλέ δηλαδή.

Δημοσ.

Προσπαθησα να παιξω παλι FIFA σημερα αλλα πραγματικα κατι δε μου κανει... Ισως εχω συνηθισει το gameplay του pro.. Κατι, καπου χανει για μενα και γι αυτο το pro ειναι ακομα μπροστα.. κατι λειπει αλλα δεν ξερω τι (ουτε και η ΕΑ υποθετω)

Δημοσ.

2 erwtiseis mono k de ksanamilaw,

1) an den ypirxan framerate drops k to game epaize teleia me th taxythta pou prepei, poio 8a itan to kalytero pistevete? (opoioi exete paiksei k ta 2)

2) peite mou epitelous pws 8elete na ekselix8ei parapanw to gameplay tou PES? opws eipa einai sim, panta itan, k par' ola afta se ka8e ekdosh ypirxan 1-2 kainouries triples kai alla pragmata. pleon einai k full licenced. (onomata omadwn paiktwn klp)

kapote paizame me ta 1x1 cm pixel k mas arkouse... twra pairneis paixnidia me ypergrafika k ta variesai se 30 wres.

Δημοσ.

Μήπως να αφήσουμε τον κόσμο να κάνει τις επιλογές του και να σταματήσουν μερικοί να ομιλούν εκ μέρους του "αγανακτισμένου πρώην pro-fun;".Έχω σκυλοβαρεθεί να ακούω κάθε χρόνο ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ. Έχω παίξει το demo του pro στο pc και την ps3 version του fifa. Πειράζει που εξακολουθώ να γουστάρω το demo του pro? Πειράζει που θεωρώ ότι το gameplay είναι έτη φωτός μπροστά; ΔΕΝ ΜΕ ΓΕΛΑΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΦΙΦΑ, βλέπω τι κρύβεται πίσω από την μάσκα, το αναγνωρίζω, το έχω μάθει απ'εξω, δεν με γελάει. Άλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Θα μπορούσα να παίζω το demo του pro (ούτε καν το fulll game που σε μισή ώρα θα το έχω) μέχρι να βγει η επόμενη έκδοση. Παρατήστε με, λοιπόν, ήσυχο με τα κωλοσούτ του φίφα και το ανύπαρκτο AI. Και αυτά από έναν 32χρονο που παίζει ποσοσφαιράκια στο pc και στις κονσόλες από το fifa soccer 95 και ίσως μερικοί να θυμούνται αν γνωρίζω το αντικείμενο ή όχι. Αυτή είναι η γνώμη μου...

Δημοσ.
Μήπως να αφήσουμε τον κόσμο να κάνει τις επιλογές του και να σταματήσουν μερικοί να ομιλούν εκ μέρους του "αγανακτισμένου πρώην pro-fun;".Έχω σκυλοβαρεθεί να ακούω κάθε χρόνο ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ. Έχω παίξει το demo του pro στο pc και την ps3 version του fifa. Πειράζει που εξακολουθώ να γουστάρω το demo του pro? Πειράζει που θεωρώ ότι το gameplay είναι έτη φωτός μπροστά; ΔΕΝ ΜΕ ΓΕΛΑΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΦΙΦΑ, βλέπω τι κρύβεται πίσω από την μάσκα, το αναγνωρίζω, το έχω μάθει απ'εξω, δεν με γελάει. Άλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Θα μπορούσα να παίζω το demo του pro (ούτε καν το fulll game που σε μισή ώρα θα το έχω) μέχρι να βγει η επόμενη έκδοση. Παρατήστε με, λοιπόν, ήσυχο με τα κωλοσούτ του φίφα και το ανύπαρκτο AI. Και αυτά από έναν 32χρονο που παίζει ποσοσφαιράκια στο pc και στις κονσόλες από το fifa soccer 95 και ίσως μερικοί να θυμούνται αν γνωρίζω το αντικείμενο ή όχι. Αυτή είναι η γνώμη μου...

apla i gnomi sou, sinexise na paizeis auto pou paizeis tosa xronia den mporei na sou pei kaneis ti einai swsto kai ti lathos, gia emena to PES einai apla 3eperasmeno

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι?Το demo του pro στο pc και στο 360 ειχαν διαφορες?Διοτι αν δεν ειχαν καθολου ή ελαχιστες τελος παντων και αρεσε σε μερικους αυτο το αθλιο πραγμα,τοτε κλαφτα Χαραλαμπε...

Δημοσ.

H ταχύτητα στο pc είναι ένα κλικ πιο κάτω απο αυτή του χβοχ (καλό αυτό). Κατα άλλα είναι ακριβώς το ιδιο. Μέχρι πέρσι βέβαια είχαμε config με βάση τα κουμπία στο ps2 gamepad. Φέτος έχουμε του xbox:shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...