B.F. Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δεν σου λεω Mobage οτι εισαι λαθος!Γουσταρεις pes και καλα κανεις!Και γω γουσταρω pes!Οχι το φετινο ομως!Εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια!Βγηκε το fifa που με εντυπωσιασε και ξεφυγα λιγο απ τα συνιθισμενα!Τις ιδιες τριπλες, τα ιδια σουτ, τον ιδιο σχολιαστη των αγωνων(πως τον αντεχετε ακομα???),μερικα απαραδεκτα γηπεδα,ευκολο AI, τους ιδιους παικταραδες(adriano,ronaldo,beckam....νομιζουν εκει στην konami οτι μονο αυτοι ξερουν μπαλα), περυσι ειχαν ακομη τον zidane(τον εχουν και φετος?Δε το χω προσεξει....Δεν συνεχιζω να μιλαω ετσι για το pes!Και γω εχω στεναχωρηθει με οσα ειδα φετος! Αλλα περιμενουμε πολλα απ τη konami, πρεπει να το παρουν χαμπαρι!Αλλα οσο το PES πουλαει, δεν διχνουν διαθεση για βελτιωση!
p3tran Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Πάντως παιδιά με βλέπω να πηγαίνω στην pc έκδοση που μάλλον είναι και η καλύτερη Εκτός και αν βγεί το we2008 στις 22 Νοεμβρίου το japan στο ps3, που είναι region free, θα έχει αγγλική γλώσσα, και ίσως διόρθωση αυτών των προβλημάτων,αφού είχαν 2 μήνες παραπάνω να φτιάξουν τα λάθη τους... Ελπίζω και περιμένω ειμαι σιγουρος οτι αν ηταν στο 360 το ιδιο με το ps3 (ή ποσο μαλλον αν ηταν καλυτερο στο ps3), δεν θα συζητουσες καν για pc. ομως δεν το αντεχει η καρδουλα σου να παιζεις pro στο 360 επειδη ειναι καλυτερο απο το ps3, οποτε με γεια το καινουργιο pc. oσο για το επομενο pro που θα ειναι καλυτερο στο ps3... περιμενε εσυ, και πιστευω it will be worth the wait..
dreamdok Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Se kamia periptosi filarako, to FIFA08 den siggrinete me tpt, mallon den etixe na pareis to xeria sou to game kai ta les ola auta apo sinithia. Prepei na to sinithiseis oti fetos eisai 2os. Συμφωνώ απόλυτα.. Το φιφα από με αρχή από πέρυσι έκανε τρομερή πρόοδο φέτος δε είναι απίστευτο sim αλλά και διασκεδαστικό ταυτόχρονα, τι και αν παίζαμε pro παλιά ? πρέπει σονι και καλά να είναι πάντα το καλύτερο ?
foufoutios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Οσα σε συμφερουν μου φαινεται διαβαζεις P3tran.. Πως εβγαλες το συμπερασμα οτι ειναι καλυτερο, δε μπορω να το καταλαβω.. Με παικτες φλιπερακια ? με χορταρι που εδω ειναι ετσι και αλλου ειναι γιουβετσι ? ελεος δηλαδη πια με το 360... Το pro φετος ειναι μαπα και αυτο ειναι το συμπερασμα! κατσε εκει με το "my precious" σου και ασε και καμια αντικειμενικη γνωμη να ακουστει
speedy23 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δεν είναι άσχημο αλλά νομίζω θα ήταν πολύ καλύτερα να το έκαναν πιο αργό. Θα ήθελα να δοκιμάσω να παίξω ένα διπλό στο Fifa, μήπως κι εκεί λύνονται κάποια από τα προβλήματα που έχει (όχι όμως και αυτό της πολύ αργής απόκρισης των παιχτών) και τότε θα αποφανθώ για το ποιό είναι το καλύτερο. Το να λέμε ότι το Fifa είναι χειρότερο από το PES επειδή τα... παλιά Fifa ήταν της πλάκας παιχνίδια, είναι τουλάχιστον αστείο, σοβαρευτείτε. Η σύγκριση γίνεται για την φετινή έκδοση και μόνο για τις next gen κονσόλες. Δεν λέω ότι το Fifa είναι καλύτερο γενικά (σε πάρα πολλούς τομείς όμως είναι! Και όχι μόνο στα γραφικά) αλλά είναι σίγουρα υπολογίσιμη δύναμη. [/color] Δεν εχεις παιξει διπλο στο Live ή γενικοτερα για το φετινο FIFA?Αλλη αισθηση σιγουρα αλλα τα προβληματα παραμενουν.Συμφωνω παντως απολυτα μαζι σου.Για ολα τα προβληματα που αντιμετωπιζει το FIFA (με κυριοτερο το unresponsiveness αλλα και αλλα μικροτερα οπως πχ η αλλαγη παιχτη που δεν δουλευει σωστα) η ΕΑ εχει κανει τεραστια βελτιωση φετος και μπραβο τους.Εγω αυτο θα συνεχισω να παιζω υστερα κι'ολας αφου επιβεβαιωσες οτι η ταχυτητα του demo ειναι ιδια.Ντροπη ρε Κοναμι!Ποδοσφαιρακι της λεσχης θα παιξουμε?Οσο για το τυπο που ειπε οτι το pes θα παιζουμε λογω ιστοριας και ονοματος απλα ενα καραlol!Το FIFA ειχα να το ακουμπησω 8 χρονια διοτι πολυ απλα η ΚΟΝΑΜΙ ηταν ετη φωτος μπροστα αλλα τα ιδια που εκανε η ΕΑ τοτε,αυτα κανουν οι Γιαπωνεζοι τωρα. ΥΓ:B.F., οι σχολιαστες αλλαξαν φετος στο pro και σιγουρα ειναι καλυτεροι(δεν ηταν και το πιο συσκολο πραγμα αυτο ετσι κι'αλλιως....)
foufoutios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Το FIFA εχει βελτιωθει εντυπωσιακα φετος, το μονο που με ξενερωνει ειναι τα σουτ... αυτο μονο.. Και εγω φετος το pro απο συνηθεια θα ελεγα το αγορασα και απο το ονομα που εχει φτιαξει.. περιμενα πολλα περισσοτερα και απογοητευτηκα, αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν παιζεται κιολας..
polakis21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 petran άσε μας στο πόνο μας για το pro σε όλες τις κονσόλες που είναι χειρότερο των προσδοκιών. Έπαιξα χθες και στο 360 και ξενέρωσα. Ταχύτητα πιο γρήγορο και από την κόλαση, ριπλέι σπαστά, κόσμος πιξελιάζει και εκεί, και στο γρασίδι 2 παράλληλες γραμμές που κινούνται μαζί με την μπάλα για να διορθώνουν το γρασίδι εκεί που είναι η μπάλα, και τρελό lag στο live! Ασε τώρα τις συγκρίσεις. καλύτερα να πάω pc που δεν θα έχει τίποτα από αυτά...
foufoutios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Ασε τώρα τις συγκρίσεις. καλύτερα να πάω pc που δεν θα έχει τίποτα από αυτά... εγω λεω να παρεις ενα Fifa με 3,80 το τριημερο μπας και αλλαξεις γνωμη μη δωσεις ενα σωρο λεφτα για pc
p3tran Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 petran άσε μας στο πόνο μας για το pro σε όλες τις κονσόλες που είναι χειρότερο των προσδοκιών. Έπαιξα χθες και στο 360 και ξενέρωσα. Ταχύτητα πιο γρήγορο και από την κόλαση, ριπλέι σπαστά, κόσμος πιξελιάζει και εκεί, και στο γρασίδι 2 παράλληλες γραμμές που κινούνται μαζί με την μπάλα για να διορθώνουν το γρασίδι εκεί που είναι η μπάλα, και τρελό lag στο live! Ασε τώρα τις συγκρίσεις. καλύτερα να πάω pc που δεν θα έχει τίποτα από αυτά... πολακη ασ'τα ψοφια σε τα μας.
polakis21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δεν αφήνω τα ψόφια γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Τα έβαλα πλάι πλάι και ξενέρωσα και με τα δυο. μπορεί στο 360 να μην έχει κολλήματα, αλλά παίζουμε ποδόσφαιρο καί όχι 100μ σπρίντ, ούτε bowling που έχουμε 2 γραμμές, μια δεξιά μία αριστερά... Τί να πω δεν ξέρω...Εδώ διαβάζω ότι και στο ps2 μουφα λένε ότι είναι! Πολύ γρήγορο λέει, γραφικά αίσχος, και ίδιο με το pro6...Και ότι είναι χωρίς widescreen πάλι και φαίνεται χάλια σε lcd τηλεοράσεις! Απογοήτευση πλήρης...
john360 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 οι ανθρωποι απλα ειναι γυφτοι.τσαμπα τα λεφτα τοσα χρονια..
teofross Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Νομιζω οτι οι περισσοτεροι εχετε χασει την μπαλα εδω μεσα!Γι αυτο εχω να δω καιρο posts απο μερικα παιδιαπου ηταν καιρο στην κουβεντα! Βλεπετε με τα ιδια σας τα ματια οτι η konami σας πουλαει μια μουφα!Τι ψαχνετε να βρειτε? Οι pc gamers δεν εχουν το next gen Fifa, οποτε τους δικαιολογω που θα παιξουν την μαλακια του κινεζου! Οσοι εχουν κονσολα, προτεινω για το καλο τους να δοκιμασουν καποιον τιτλο απ τους δυο πρωτου τον αγορασουν με κλειστα τα ματια!70 ευρω ειναι αυτα! Οι pc gamers απ την αλλη, μπορουν να το κατεβασουν απ το Internet το pes γιατι δεν αξιζει ουτε cent!Ετσι και αλλιως οι πιο πολλοι pc gamers(οχι ολοι, υπαρχουν ακομα ανθρωποι) δε θα δινατε δραχμη για κανεναν τιτλο!Με downloading στηριζετε τις προσπαθειες των δημιουργων που γουσταρετε! Sorry, αλλα τι να πω....Ολη τη σειρα PES, την εχω αγορασει, αλλα φετος η konami εγγραψε ολους τους πιστους οπαδους στο μ _ _ _ ι της!Και γω την konami μαζι με καποιους αλλους πιστους της σειρας στα r x % μας! Καποτε η Konami μας πουλουσε τον ιδιο τιτλο, γιατι δεν υπηρχε αντιπαλος!Φετος ομως υπαρχει και αν συνεχισει οπως φετος δυναμικα και η konami τον χαβα της, τοτε την....πηρε και τη σηκωσε! Ευλογημενη η ΕΑ!!!! πες τα ρε φιλε
Maximvs Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 ...μαλλον ακοιξαν οι servers σημερα παιδια....ετσι ειδα απο τα παιδια στο ps3forums...για καν'τε καμια δοκιμη!
polakis21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Το winningelevenblog.com έκανε το τέλειο review για μένα για την έκδοση ps3. Του έδωσε 8/10 και αναφέρει όλα τα λάθη ακριβώς όπως είναι. Αλλά αναφέρει επίσης ότι υπάρχει το κλασικό τέλειο gameplay που δεν μπορεί να αγνοήσεις, και μετά το install τα προβλήματα μειώνονται αισθητά, δεν εξαφανίζονται, αλλά μπορεί να ζήσεις με αυτά. Κάπως έτσι αισθάνομαι κι εγώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.