Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
PDS13 , ok an itheles na peis kati allo. Alla na paradexteis , pws i 360 version , itan i vasi gia to 'next-gen' tous. ;)

Tzampa fagame to hype gia to ps3.

Αυτο που εχω πει και εχω τονισει πολλες φορες(δες τα παραπανω quote παλαιοτερων Post μου) ειναι οτι ειμαι αισιοδοξος για το μελλον το pes,αλλα διαχωριζω το ακριβως επομενο.(τους λογους τους εχω αναφερει.)

Αν δεν λαβω υποψην το παραπανω που ειχα πει και αν δεν δω gameplay,πως θα πω οτι η 360 εκδοση ηταν η βαση για το next-gen τους?

Αυτο που μπορω να πω με σιγουρια ειναι οτι τα γραφικα εκ πρωτης οψεως δεν εχουν μεγαλη διαφορα απο αυτα της εκδοσης του 360.(pes 6)

Auto pou les pantws , den stekei. H 360 version DEN itan port. Itan nea engine , kai exoume tin idia kai twra ( profanws ). Elpizw auto na to katalavaineis.

Εγω πιστευω οτι δεν ειναι νεα ,γιατι σου δινει την ιδια ακριβως αισθηση με την εκδοση του Ps2.

Παιξε pes του ps1 και μετα παιξε pes του ps2 για να καταλαβεις ακριβως πως εννοω εγω την νεα μηχανη(και οχι μονο στα γραφικα,αλλα κυριως στο gameplay)

Τωρα το αν θα χρησιμοποιησουν την ιδια με του 360(pes 6),αυτο ειναι αλλο θεμα,θα το δουμε στο μελλον σε αυτο και στα επομενα pes.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτο που εχω πει και εχω τονισει πολλες φορες(δες τα παραπανω quote παλαιοτερων Post μου) ειναι οτι ειμαι αισιοδοξος για το μελλον το pes,αλλα διαχωριζω το ακριβως επομενο.(τους λογους τους εχω αναφερει.)

Αν δεν λαβω υποψην το παραπανω που ειχα πει και αν δεν δω gameplay,πως θα πω οτι η 360 εκδοση ηταν η βαση για το next-gen τους?

Αυτο που μπορω να πω με σιγουρια ειναι οτι τα γραφικα εκ πρωτης οψεως δεν εχουν μεγαλη διαφορα απο αυτα της εκδοσης του 360.(pes 6)

Akrivws auto thelw na pw.

E twra gia to gameplay kai ton kwdika ekei , e den mporw na ton dw gia na sou pw an einai neos i oxi. Profanws tha kineitai panta sta plaisia tous proigoumenou PES.

Εγω πιστευω οτι δεν ειναι νεα ,γιατι σου δινει την ιδια ακριβως αισθηση με την εκδοση του Ps2.

Παιξε pes του ps1 και μετα παιξε pes του ps2 για να καταλαβεις ακριβως πως εννοω εγω την νεα μηχανη(και οχι μονο στα γραφικα,αλλα κυριως στο gameplay)

Τωρα το αν θα χρησιμοποιησουν την ιδια με του 360(pes 6),αυτο ειναι αλλο θεμα,θα το δουμε στο μελλον σε αυτο και στα επομενα pes.

Den exw oute ps1 ,oute ps2. Kai elpizw na min xreiastei na parw ps3 pote :mrgreen::mrgreen::twisted::twisted:

Alla pes6 sto PC me pes6 sto 360 exoun xtypiti diafora se gameplay. An leei kati auto.

Perimenoume videos kai isws kapoio article apo kapoion pou epaikse to game kai niwthei na mas pei sovara 2 pramata. :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Den exw oute ps1 ,oute ps2. Kai elpizw na min xreiastei na parw ps3 pote :mrgreen::mrgreen::twisted::twisted:

Α...ρε sony haters:-P:-P

Εχω παιξει την 360 εκδοση και δεν υπαρχει καμια διαφορα στο gameplay απο αυτην του ps2.

Αν δεις διαφορα ps1 εκδοση με ps2,θα καταλαβεις τι εστι next-gen εκοδοση του pes.

Ελπιζω να δουμε και εμεις τετοιου ειδους διαφορα στις next-gen κονσολες καποια στιγμη γιατι αλλιως θα βρεθω στην δυσαρεστη θεση να κραζω μαζι σου την Κοναμι:mrgreen::-P

Δημοσ.
Α...ρε sony haters:-P:-P

Εχω παιξει την 360 εκδοση και δεν υπαρχει καμια διαφορα στο gameplay απο αυτην του ps2.

auto pou les den iparxei...exw kai tis 2 ekdoseis, terastia diafora sto gameplay, to kathena exei ta uper kai ta kata tou (gia na eimaste antikeimenikoi)

Επισκέπτης
Δημοσ.

παιδια εγω δεν ειδα διαφορες,αρα και να υπαρχουν δεν ειναι τεραστιες.

Εκτος αν εννοειτε την διαφορα λογο του χειριστηριου,εκει ναι υπαρχει διαφορα.

edit:δυο ελληνικα Reviews του παιχνιδιου

http://www.gameover.gr/default.php?pid=6&cat=X360&cat_id=2&art_id=2459'>http://www.gameover.gr/default.php?pid=6&cat=X360&cat_id=2&art_id=2459

Ευτυχώς, τα παραπάνω δεν επηρεάζουν το χειρισμό ο οποίος παραμένει κορυφαίος, κάτι στο οποίο βοηθά και το χειριστήριο του 360, το οποίο είναι σαφώς πιο άνετο από το αντίστοιχο του πρώτου Xbox. Η αίσθηση του ελέγχου που έχει ο παίκτης πάνω στους ποδοσφαιριστές είναι μάλλον το καλύτερο στοιχείο της έκδοσης του 360, καθώς το αυξημένο βάρος και οι (οριακά) περισσότερες δυνατότητες αλληλεπίδρασης ποδιών και μπάλας, κάνουν την όλη εμπειρία να δείχνει κάπως πιο «σοβαρή» σε σχέση με την αυξημένη ταχύτητα και την ευκολία αλλαγής πορείας που χαρακτηρίζει τους ποδοσφαιριστές στην έκδοση του PS2.Aπό την άλλη πλευρά, είναι βέβαιο πως ο νέος χειρισμός θα ξενίσει κάποιους από τους πιο φανατικούς φίλους της σειράς, ειδικά όσους έχουν μεγαλώσει με το Winning Eleven.

http://www.gameover.gr/default.php?pid=6&cat=X360&cat_id=2&art_id=2459

Με λίγα λόγια, η έκδοση του PES6 για το Xbox 360 δεν είναι μόνο κατώτερη ποιοτικά από την αντίστοιχη του PS2 αλλά και προκλητικά πετσοκομμένη από σημαντικά χαρακτηριστικά, μεταμορφώνοντας τη γιορτή σε ένα αρκετά λυπηρό γεγονός που αποτυγχάνει να επαληθεύσει το μύθο που κουβαλάει η σειρά.

Πρωτίστως, όσοι ανησυχούν για την συμπεριφορά του χειριστηρίου του Xbox 360 μπορούν να ηρεμήσουν. Για έναν τίτλο που έχει σχεδιαστεί με ακρίβεια πάνω στις προδιαγραφές του DualShock, καταφέρνει να μεταφερθεί πολύ ικανοποιητικά στην κονσόλα της Microsoft.

To πρώτο πρόβλημα που παρατηρείται στο PES6 360 είναι η ανεξήγητη αλλαγή στην ταχύτητα του παιχνιδιού. Οι παίκτες μοιάζουν να κινούνται πιο αργά από την έκδοση του PS2, με το βάρος τους να μοιάζει περίεργα αυξημένο. Βέβαια, η προσπάθεια να αφομοιωθεί ένας πιο δυνατός τρόπος παιχνιδιού με τους παίκτες να έχουν πιο ρεαλιστικό όγκο είναι, όντως, μια σωστή επιλογή. Το πρόβλημα είναι όμως πως στην έκδοση του 360 αυτή η επιλογή καταλήγει να εφαρμόζεται και σε παίκτες του επιπέδου και της σπιρτάδας του Ronaldinho, του Henry κ.α., στερώντας τους έτσι το μεγάλο τους πλεονέκτημα που ονομάζεται "first touch από ακίνητη θέση". Αυτό έχει αντίκτυπο και στο ρυθμό των αγώνων δυσκολεύοντας τους να ανεβάσουν ταχύτητα, φτάνοντας σε έναν ικανοποιητικό ρυθμό μόνο σε ανοιχτό γήπεδο όπου, αναπόφευκτα, τα υπερμεγέθη στατιστικά των μεγάλων παικτών στο σπριντ και στον έλεγχο της μπάλας αναδεικνύονται. Εκεί λοιπόν που η έκδοση για το PS2 προσφέρει τη δυνατότητα για γρήγορο και όμορφο ποδόσφαιρο, στο 360 αντιμετωπίζουμε μια δίχως εξήγηση πτώση του ρυθμού που μας θυμίζει –ενίοτε- τις κακές εποχές του Winning Eleven.

Απο την ενασχοληση μου με το παιχνιδι,θα πω οτι συμφωνω με τις παρατηρησεις των 2 site,απλα συμφωνω περισσοτερο με το review του gamelife που βρισκει θετικο το οτι ειναι πιο αργο το παιχνιδι.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ναι,εχουν διαφορες οι 2 εκδοσεις,αλλα δεν εχουν σιγουρα τεραστιες διαφορες.

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω αν ασχολείστε καθόλου με τα we/pes παιχνίδια, αλλά η ανάλυση και η όψη των Κριστιάνο Ρονάλντο και Ροναλντίνιο, είναι καταπληκτική για πρώτη φορά σε παιχνίδι της Κονάμι. Και ακόμα δεν είδαμε περιβάλλοντα έτσι?

Και ας βγεί όπου θέλει, σε 360 ή ps3! Είναι ένα ακόμα βήμα παραπάνω και αυτό αρκεί. Και δεν είδαμε τίποτα ακόμα έτσι? Ούτε παγκους, ούτε edit mode, ούτε τουρνουά κλπ. Για περιμένετε να δούμε.

Ο Κ. Ρονάλντο είναι φοβερός επαναλαμβάνω. Πορώθηκα...

Επισκέπτης
Δημοσ.
Παιδιά δεν ξέρω αν ασχολείστε καθόλου με τα we/pes παιχνίδια, αλλά η ανάλυση και η όψη των Κριστιάνο Ρονάλντο και Ροναλντίνιο, είναι καταπληκτική για πρώτη φορά σε παιχνίδι της Κονάμι. Και ακόμα δεν είδαμε περιβάλλοντα έτσι?

Ενταξει,υπερβαλεις λιγο:)

Δεν νομιζω να ενθουσιαζουν οι εικονες αυτες.

Πρεπει να δουμε κανα βιντεο απο το παιχνιδι μηπως και δουμε διαφορα.

Δημοσ.

loipon epeidh orismenoi edo mesa psofane gia na thapsoun to ps3.. kaneis den eipe tpt gia to pro sto ps3...sxoliazame oloi mia dilosh kapoiou pou elege oti tha einai 3 fores kalhtero...sosta? tora to ps3 ti ftaiei k edo de to katalavaino...

allo tora.. oi photos sigritika me ti persinh patata einai arketa kalhteres....ta modela tolaxiston einai omorfa..dld oi paixtes moiazoun arketa alla h balitsa einai "tessara" na poume..opois paizei bala kserei.. genika ta grafika mizera einai...

parapano syberasmata de vgainoun apo liges eikones...tha symfoniso me dare..dld ti na poume..borei na exei ginei trelo gameplay..pou na to kseroume..prosopika pisteva bas k eftiaxnan kati kalitero logo ps3 alla apo ti vlepo ta idia skata..konami mas kourases...10 xronia tora ta idia vlepoume..pali kala pou ananeonoun ta modela tous i adidas k i nike stis emfaniseis k exoun kati na apasxolithoun gia na allaksoun oi ypalliloi sou...

oi diloseis tou mexes mas eleipan... xaxaxaxa de koitane na kanoun kalitera grafika

PS: to allo to koufo re paidia...i konami exei ta misa diakiomata gia tis emfaniseis...kai opu exei vazei k thn official grammatoseira..h EA pou exei OLA ta licenses..giat vazei tin idia se oles tis omades? :P re tha mas trellanoun aftoi...den enononte bas k doume kana podosfairaki ths prokophs?

EDIT: nai ontos i bala exei megethos balas volley...ektos to sxedio..kai o ronnie me to 16..ok..

Δημοσ.

Speculation From Japan Within 24 Hours

Its been less than 24 hours since Konami GmbH unveiled Pro Evolution Soccer 2008 on all formats through a press release including six images. Already news coming out of Japan is sparking the flames between fanboys and making a huge statement that at this point in time is not clear whether it is speculation or reality.

The post coming from the Japanese GAME11 Forums says the following:

"PES 2008のイメージはゲームのPCそしてXbox 360版である。 PS3イメージはソニー輸出禁止のためにKonamiによって解放されない。"

Google Translation:

"The image of PES 2008 is PC and Xbox 360 edition of the game. PS3 image is not released for the SONY embargo by Konami."

The translation is good and we gather that the post is saying Konami can't release any images of PES 2008 for the PS3 due to an embargo by Sony. Why would there be an embargo? What are the reasons behind this? Now if this statement is true then we are yet to see the PS3 images of PES 2008. Now at this moment in time this post is pure speculation, however as always we will try and find out if there is any truth behind this revelation.

kai synexizoume apo kei pou eimastan pali... :P

Δημοσ.
Speculation From Japan Within 24 Hours

Its been less than 24 hours since Konami GmbH unveiled Pro Evolution Soccer 2008 on all formats through a press release including six images. Already news coming out of Japan is sparking the flames between fanboys and making a huge statement that at this point in time is not clear whether it is speculation or reality.

The post coming from the Japanese GAME11 Forums says the following:

"PES 2008のイメージはゲームのPCそしてXbox 360版である。 PS3イメージはソニー輸出禁止のためにKonamiによって解放されない。"

Google Translation:

"The image of PES 2008 is PC and Xbox 360 edition of the game. PS3 image is not released for the SONY embargo by Konami."

The translation is good and we gather that the post is saying Konami can't release any images of PES 2008 for the PS3 due to an embargo by Sony. Why would there be an embargo? What are the reasons behind this? Now if this statement is true then we are yet to see the PS3 images of PES 2008. Now at this moment in time this post is pure speculation, however as always we will try and find out if there is any truth behind this revelation.

kai synexizoume apo kei pou eimastan pali... :P

Ki egw to diavasa alla to thewrw oneira merikwn.

Ti embargo dld? Mi deixnete tin PS3 ekdosi giati ... ti?

Na elpizoume pali oti tha doume ta trela pramata apo to ps3? Kala , den kourazontai merikoi na elpizoun s'auto to prama? :-?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Na elpizoume pali oti tha doume ta trela pramata apo to ps3? Kala , den kourazontai merikoi na elpizoun s'auto to prama? :-?

Συμφωνω,μικρο καλαθι.

Ας περιμενουμε το τελικο προιον μου φαινεται καλυτερα,γιατι απο αυτα που ακουμε απο δω και απο κει δεν βγαζουμε ακρη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...