Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά αφού έλιωσα σήμερα και την έκδοση για 360 καταλήγω στα εξής σε σύγκριση με την έκδοση του ps3 και αφού τα είχα ταυτόχρονα αναμμένα και άλλαζα κανάλι για να συγκρίνω:

1) Το gameplay είναι πιο αργό στο ps3, αφού στο 360 όλα τα ανθρωπάκια τρέχουν απίστευτα σαν τρελά και με ξενέρωσε!

2) Στο 360 δεν υπάρχει πρόβλημα από framerate drop ή slowdown καθόλου σε αντίθεση με το ps3 που έχει προβλήματα σε αυτόν τον τομέα, γεγονός που βελτιώνει την εικόνα του παιχνιδιού αλλά υπάρχει άλλο πρόβλημα που το αναφέρω στο 3

3) Στο 360 φαίνονται 2 παράλληλες γραμμές στο γρασίδι (λες και είναι κομμάτι αυτού), αλλά όταν κινείται η μπάλα πάνω κάτω στην οθόνη αυτές οι γραμμες κινούνται όπου πάει η μπάλα και βελτιώνουν το γρασίδι που βρίσκεται κοντά στην μπάλα πάντα, και χαλάνε αυτό που βρίσκεται μακριά. Αν το παρατηρήσεις σου την σπάει έντονα

4) Οι θεατές είναι καλύτεροι στο 360 και δεν πιξελιάζουν, μόνο στο κάτω διάζωμα των γηπέδων, ακόμα και σε πολύ κοντινό ζουμ. Στα 2α-3α διαζώματα κλπ πιξελιάζουν το ίδιο με του ps3.

5) Τα χρώματα μου φάνηκαν το ίδιο και στις δυο εκδόσεις

6) Έπαιξα το πρώτο μου ματς στο Live του 360 και μάλιστα ranked αλλά το ματς ήταν άθλιο, μέσα στο lag (οι παίκτες εξαφανίζονταν και βρίσκονταν πιο κάτω, όπως και η μπάλα κλπ), και σε replay των γκολ ή κάποιων φάσεων, μικρά σχόλια πατωντας τα κουμπιά του τύπου (goal, nice shot, its not over yet κλπ). Το σκορ στο 1ο μου ματς με παίκτη που ήξερε απότι φαινόταν pro έφτασε στο τραγικό πόλο 6-3 σε 10λεπτο παιχνίδι. Φανταστειτε να το μάθω πόσο θα έρχονται τα ματς. Παίξαμε Barca - Τσελσι, και εγώ είχα Τσελσι και νίκησα, ενώ και η μπάρτσα δεν μου φάνηκε κατι ιδιαίτερο...Στο ps3 δεν δουλέυει το Live ακόμα.Στο 360 κόλλαγε περίεργα. Πιστεύω ότι είναι ακόμα θέμα server που θα διορθωθεί, αφού δεν έχει ανοίξει επίσημα. Ήταν ήδη 220 εγγγραμμένοι...

7) Στο 360 Live μπορείς να παίξεις διπλό με έναν φίλο σου και στην ίδια ομάδα, αλλά όχι με 2vs2

Αυτά πιστεύω ότι είναι τα κυριότερα των 2 εκδόσεων. Παραδέχομαι ότι με απογοήτευσαν και οι δυο. Έχω και κάποιους φίλους να μου λένε ότι είναι και μούφα και στενοχωριέμαι. Δεν μπορω να δεχθω ότι το παιχνίδι δεν πήγε καθόλου μπροστά.

Είμαι σκεπτικός και δεν ξέρω ποιά κονσόλα να ακολουθήσω και να ασχοληθώ. Ίσως να καταλήξω στην ps2 έκδοση που είναι και η πιο πλήρης, κι ας έχει χειρότερα γραφικά. Όμως είναι κατάντια να γυρίσω εκεί έχοντας 360,ps3,wii...

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, οι επόμενες ημέρες θα δείξουν. Το φίφα πάντως δείχνει πιο κοντά από ποτέ. Seabass βουλιάζουμε φίλε, ξύπνα...

Δημοσ.

ekei na deis framedrops stathis! xaxa...ti na klasei to pc...pos na paiksei tetoio game...xaxa...toulaxiston to diko mou... LORD ego exo 2048 re file k mou katevazei me 20kb...steile pm na mou peis apo pou katevazeis esy... ;) ego TL pantos...

Δημοσ.

Lord αν σου πω ps2 θα με πιστέψεις?

Εννοείται πω αν είχα σούπερ pc θα έπαιζα εκεί. Όμως δεν έχω λεφτά για να φτιάξω τέτοιο pc, οπότε και πάω στις κονσόλες...

Δημοσ.
Paidia emena pantws petaei kathoti me 1024 4net kai kataivazei sinexeia me 105kb/sec ara...

Mallon den to katevazete apo swsta sites gi' ayto kai sernete.

Τα 105 τα δικά σου δεν είναι απαραίτητα "ιπτάμενα" για άλλους. Εγώ τώρα κατεβάζω με 300+ και θεωρώ ότι σέρνεται, όταν το TL συνήθως "βαράει" σταθερά 800άρια. Γενικά πάντως, μετά από 5 ώρες νταραβεριού με το θείο, η μέση ταχύτητα είναι γύρω στα 160, γι' αυτό λέμε ότι δεν πάει μία.

Υπομονή. 4-5 ώρες έμειναν ακόμα και θα το έχω. Άλλωστε για... έλεγχο το κατεβάζω, σιγά μην το παίξω στο 360, περιμένω την -original- έκδοση για PC, να λιώσουμε στο online.

edit: Διάβασα τώρα το μήνυμα του polakis και απογοητεύτηκα, ήλπιζα να ήταν αργό όπως στο ps3 και όχι φλιπεράκι (θα θυμηθούμε όμως πάλι το Kick Off, γουστάρω!). Πάω να παίξω κανα fifa να περάσει η ώρα μέχρι να κατέβει, έχω λιώσει στο καμένο practice mode που ελέγχεις μόνο ένα παίχτη σ' όλη την ομάδα και προσπαθείς να πάρεις μεγάλη βαθμολογία.

Δημοσ.

Έτσι. Lualua και τα μυαλά στα κάγκελα, αυτόν παίρνω συνέχεια αλλά γκολ δεν βάζει με τίποτα το παλικάρι.

Δημοσ.

Αυτά πιστεύω ότι είναι τα κυριότερα των 2 εκδόσεων. Παραδέχομαι ότι με απογοήτευσαν και οι δυο. Έχω και κάποιους φίλους να μου λένε ότι είναι και μούφα και στενοχωριέμαι. Δεν μπορω να δεχθω ότι το παιχνίδι δεν πήγε καθόλου μπροστά.

Είμαι σκεπτικός και δεν ξέρω ποιά κονσόλα να ακολουθήσω και να ασχοληθώ. Ίσως να καταλήξω στην ps2 έκδοση που είναι και η πιο πλήρης, κι ας έχει χειρότερα γραφικά. Όμως είναι κατάντια να γυρίσω εκεί έχοντας 360,ps3,wii...

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, οι επόμενες ημέρες θα δείξουν. Το φίφα πάντως δείχνει πιο κοντά από ποτέ. Seabass βουλιάζουμε φίλε, ξύπνα...

Και εμενα που το επαιξαν τα ιδια μου λενε και ειναι και fans της σειρας.Δεν γινεται οι fans να τα λενε τυχαια και να ειναι τοσο βλακες.Παρομοιο σκηνικο με περσυ στο 360.Πολυ κατωτερο των προσδοκιων.Ρε σεις ειπαμε ειμαστε προακιδες αλλα δεν γινεται να δεχομαστε οτι release βγαζουν με τυφλα ματια.Ξυπναμε...Δεν γεινεται σωστη δουλια στις καινουργιες κονσολες.Στις παλιες δεν επαιζε το θεμα ποτε να μην αρεσει σε καπιους.Απο το 360 και μετα ειχε αρχισει να ξενερωνει ο κοσμος.Δεν ειναι τυχαια αυτα.Περιμενω να το παιξω και εγω το fullgame για να πω αλλα απο οτι διαβαζω ενα συμπερασμα ειναι σιγουρο.Οτι ακομα και οι κολλημενοι με την σειρα πιο πολυ προσπαθουνε να πεισουν τον ευατο τους οτι τελικα δεν ειναι τοσο μουφα απο οτι τους φανηκε στην αρχη παρα να το ευχαριστιουνται.Αν ητανε γ@μ@το θα φενοτανε κατευθειαν ,εδω μεσα εχουμε πηξει στα post τυπου (τελικα δεν ειναι τοσο ασχημο οπως νομιζα στην αρχη ,δεν κολλαει τοσο αμα κανεις install κλπ κλπ).Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.Προσπαθουμε να πεισουμε τους ευατους μας οτι δεν ειναι κακο...Εχει ο κοσμος 360&ps3 και θα παιζει το προ08 στο ps2.Ti να πω.Μαλακιζεται η κοναμι

Δημοσ.
Και εμενα που το επαιξαν τα ιδια μου λενε και ειναι και fans της σειρας.Δεν γινεται οι fans να τα λενε τυχαια και να ειναι τοσο βλακες.Παρομοιο σκηνικο με περσυ στο 360.Πολυ κατωτερο των προσδοκιων.Ρε σεις ειπαμε ειμαστε προακιδες αλλα δεν γινεται να δεχομαστε οτι release βγαζουν με τυφλα ματια.Ξυπναμε...Δεν γεινεται σωστη δουλια στις καινουργιες κονσολες.Στις παλιες δεν επαιζε το θεμα ποτε να μην αρεσει σε καπιους.Απο το 360 και μετα ειχε αρχισει να ξενερωνει ο κοσμος.Δεν ειναι τυχαια αυτα.Περιμενω να το παιξω και εγω το fullgame για να πω αλλα απο οτι διαβαζω ενα συμπερασμα ειναι σιγουρο.Οτι ακομα και οι κολλημενοι με την σειρα πιο πολυ προσπαθουνε να πεισουν τον ευατο τους οτι τελικα δεν ειναι τοσο μουφα απο οτι τους φανηκε στην αρχη παρα να το ευχαριστιουνται.Αν ητανε γ@μ@το θα φενοτανε κατευθειαν ,εδω μεσα εχουμε πηξει στα post τυπου (τελικα δεν ειναι τοσο ασχημο οπως νομιζα στην αρχη ,δεν κολλαει τοσο αμα κανεις install κλπ κλπ).Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.Προσπαθουμε να πεισουμε τους ευατους μας οτι δεν ειναι κακο...Εχει ο κοσμος 360&ps3 και θα παιζει το προ08 στο ps2.Ti να πω.Μαλακιζεται η κοναμι

To allo den to aneferes. Oti an exeis apo ta nea ps3 pws tha paixeis paixnidia toy ps2 sto neo ps3 afoy den mporeis:lol::X:lol: efoson i sony katergise to backword combability sta nea ps3 mallon mono an exeis 2 konsoles mia ps2 kai mia ps3. A re sony esy kai i alximies-exipnades soy...

Gi' ayto 360 kai pali 360(Toylaxiston pros to paron...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...