kirileman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Στο pc, μάστορα, δεν υπάρχει φιφα. Λυπάμαι τα λεφτά που έδωσες.. Δεν μου πήρε λεφτά ο θείος ρε συ.
Maximvs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 για το gameplay του PES δεν εχει κανεις να πει τιποτα?
xavier Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 re paidia sthn ps2 version den evalan to voutigma?
playstation3 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 για το gameplay του PES δεν εχει κανεις να πει τιποτα? το gameplay του pes2008 στο ps3 ειναι απαιχτο...
foufoutios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Για το gameplay : Χρειαζεται να το συνηθισεις, οπως αλλωστε σε ολα τα καινουρια παιχνιδια.. Ειναι οντως πολυ καλο και ρεαλιστικο, αλλα προσπαθωντας να το κανουν ρεαλιστικο, εχουν κανει καποια μικρα λαθη πιστευω.. Προσωπικα, δυσκολευομαι στην αμυνα αφου αρκετες φορες ακομα και αν παταω το κουμπι, ο παιχτης δεν κλεβει τη μπαλα! Ισως φταιει και οτι εχω παρει αδυναμη ομαδα στη league Αν δω κατι αλλο θα το ποσταρω. Πασες, σουτ, κοντρες κτλ κτλ ειναι πολυ πολυ καλα
papeipa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Re paidia edw den leme poia konsola einai h kalyterh yparxei allo section giayto!!! edw milame gia to pes2008! Sto ps3 einai APARADEKTO kai as ponaei kapoious! gia na ginei kapws ypoferto prepei na kanw 100000 rithmiseis na paizw se orismena ghpeda me orismenes mpales na exei mono hlio oi filathloi na mhn fainontai ktlp!650 eyrw gia oles aytes tis ypoxwriseis????MISO PAIXNIDI!!!Omadiko kraksimo prepei na faei h konami kai h sony giati kaka ta psemmata to ps einai h mana toy pro (yparxoun apaithseis!!!) kai ayto to pes2008 einai ena ektrwma!!!
xavier Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 telika xerei kaneis an mporei na kaneis theatro sto ps2?
kirileman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 για το gameplay του PES δεν εχει κανεις να πει τιποτα? Αν μου επιτρέπεις να πω την άποψή μου χωρίς να έχω ps3 και μόνο από το demo στο pc (αυριο θα έχω το full game), το θεωρώ ότι καλύτερο έχω δει από τη σειρά. Σωστό tempo, πολύ καλή ανάπτυξη, οι τερματοφύλακες βελτιωμένοι, τα σουτ εξαιρετικά ρεαλιστικά, το ίδιο και οι πάσες, πραγματικά δεν έχω βρει κάτι μεμπτόν. Δεν είχα καμία δυσκολία να συνηθίσω το παιχνίδι γιατί δεν είναι κάτι ξένο, απλά αντιμετωπίζω προβλήματα στην άμυνα. Οι καλοί αντίπαλοι σε τριπλάρουν για πλάκα, θέλει μεγάλη προσοχή και όχι βιαστικές ενέργειες για κλέψιμο, πολλές φορές επιλέγω να κάνω άμυνα με το R2 πατημένο για να αμύνομαι συνεχώς μετωπικά. Αν επιχειρήσει να τρέξει από πλάγια, τότε τον ακολουθώ με turbo. Τέλος, μου αρέσει πολύ η τρίπλα, το πως κόβουν την μπάλα απότομα δεξιά ή αριστερά, οι μεταξύ τους κόντρες (και με τον διαιτητή), οι αποκρούσεις και γενικά όλες οι βελτιωτικές πινελιές που έχουν γίνει.
Slider23 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Polakis μήπως βγήκε κανένα option file??Με τις ρυθμίσεις που έκανα κ με το Hdmi το παιχνίδι είναι άψογο σ.σ Μόλις βγει κανά option file για Ps3 να κάνετε το link post asap...Thanks;)
ProEvoFan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 sigoura tha vgei..hdh exoun ksekinhsei me high quality textures gia tis faneles...opote se lgo kairo tha exoume sigoura kati...
The_Sheep Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 ti fatsa tou tin evale kaneis sto game? valte kamia screenshot
nzeppos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Όπως έχουμε ξαναπεί, στο PC δεν υπάρχει κανένα Fifa, η έκδοση η οποια έχει συζητηθεί παντού (και κοντράρει το PES) είναι η Fifa NextGen. Όσο για το Pro, κάτι κάνει ο nextgen θείος αλλά προς το παρόν σέρνεται... Πότε θα βγει σε PC μωρέεεεεεε.
LORD12345 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 To eide kaneis to pes2008 se xbox360? Vgike simera to prwi. An to dei kaneis as mas pei entypwseis se sigrisei panta me tin ekdosi se ps3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.