DouglasMortimer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Θα παρουμε ενα ΧΒΟΧ γιατι αρχιζει και χειμωνιαζει τωρα και θα μας ζεσταινει το μπρικι... Κανενα φωκο μην παρουμε και ολα καλα... Να λεμε και τα ασχημα ε? A , είσαι σωστός! Το χbox, θα έβραζε και το νερό στη λεκάνη!!
ProEvoFan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 ela iremista pali arxisate...opos ola ta port etc k to pro exoun provlima sto ps3...eimai sxedon sigouros oti sto 360 tha trexei mia xaroula...eidika sto demo ego den eida pixeliasmenous theates..tora ta paidia lene oti sto ps3 vlepoun...k fantazomai tha einai idia periptosh me to nbalive opou to koino sto ps3 htan athlio!
mobage Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 pira to PES 2008 gia ps3 x8es. merika apla facts. yparxei prob sto framerate, kyriws sta replay pou fainetai olo to stadio, se mikra stadia den yparxei toso, k oso paizeis de to katalavaineis. Yparxei pi8anothta to paixnidi na paizei poly kalytera se full HDMI o8ones, o aderfos mou pou to pire apo plaisio mou eipe oti to epaikse ekei ligo k epaize teleia se olh th diarkeia. kata pasa pi8anothta provlhmata 8a ftiaxtoun me updates/patches pou 8a vgoun. k gia osous den einai sxetikoi me to 8ema, to ps3 symvainei na exei 60Gb HDD, to PES2008 exei epilogh na to kaneis install sto disko, se OLA ta paixnidia tou ps3 ws twra pou exw paiksei k paizontai online yparxoun updates pou ftiaxnoun KAI to single player game, oxi mono to online opws anafer8ike. kai telos, to ps3 exei ypologistikh isxy 2TFLOPS enw to xbox360 ligo katw apo 1TFLOPS. o isxyroteros yperypologisths sto kosmo exei ypologistikh isxy 360 peripou TFLOPS an 8ymamai kala. de xriazetai na malwnete gia tpt. pantws oi online server gia to pes2008 de prepei na leitourgoun akoma k giafto vgazei to "registration code already in use" otan pas na kaneis register sto network. sto katw katw to paixnidi kanonika kykloforei avrio sthn ellada....
DouglasMortimer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 ela iremista pali arxisate...opos ola ta port etc k to pro exoun provlima sto ps3...eimai sxedon sigouros oti sto 360 tha trexei mia xaroula...eidika sto demo ego den eida pixeliasmenous theates..tora ta paidia lene oti sto ps3 vlepoun...k fantazomai tha einai idia periptosh me to nbalive opou to koino sto ps3 htan athlio! Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι port φίλε μου στο ps3 . Είναι γραμμένα σε cross platform engines (όπως τόσο καιρό καυχιώντιαι οι devs), και όλως τυχαίως στο ps3 χωλαίνουν....
foufoutios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 A , είσαι σωστός! Το χbox, θα έβραζε και το νερό στη λεκάνη!! Γι αυτο σκεφτομαι και εγω να παρω ΧΒΟΧ τα χριστουγεννα. Φαντασου ζεστασια και θαλπωρη..! Αρκετα με τις βλακειες και ας μπουμε ξανα στο θεμα. Δυο πραγματα που ειδα και μου κακοφανηκαν ειναι μια περιπτωση offside που κανονικα δεν ειναι (οι αμυντικοι μπροστα απο τη μεσαια γραμμη και ο επιθετικος βγαινει offside) και αλλο ενα μειον ειναι τα εμμεσα φαουλ που σε κανενα ποδοσφαιρακι δεν υπαρχουν αλλωστε
DouglasMortimer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Γι αυτο σκεφτομαι και εγω να παρω ΧΒΟΧ τα χριστουγεννα. Φαντασου ζεστασια και θαλπωρη..! Αρκετα με τις βλακειες και ας μπουμε ξανα στο θεμα. Δυο πραγματα που ειδα και μου κακοφανηκαν ειναι μια περιπτωση offside που κανονικα δεν ειναι (οι αμυντικοι μπροστα απο τη μεσαια γραμμη και ο επιθετικος βγαινει offside) και αλλο ενα μειον ειναι τα εμμεσα φαουλ που σε κανενα ποδοσφαιρακι δεν υπαρχουν αλλωστε Αυτό με το offside το παρατήρησα σε όλα τα pes μέχρι τωρα. Α ρε γιαπωνέζε, να ήξερες και τους κανόνες... Το έμμεσο δεν θα έλεγα ότι μου λείπει...
foufoutios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Αυτό με το offside το παρατήρησα σε όλα τα pes μέχρι τωρα. Α ρε γιαπωνέζε, να ήξερες και τους κανόνες... Το έμμεσο δεν θα έλεγα ότι μου λείπει... Στο φιφα τα εχει αυτα? εδω να μου πεις πρεπει να προσπαθησεις για να βγεις offside αλλα λεμε τωρα...
p3tran Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 kai telos, to ps3 exei ypologistikh isxy 2TFLOPS enw to xbox360 ligo katw apo 1TFLOPS. o isxyroteros yperypologisths sto kosmo exei ypologistikh isxy 360 peripou TFLOPS an 8ymamai kala. de xriazetai na malwnete gia tpt. μαλλον 2 teraflops δεν φτανουν ουτε για σταθερο framerate ουτε και για κερκιδες στο pro. :lol:
mobage Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 kai telos eleos, mporei to pes 2008 na mhn itan oti perimename sthn arxh, alla k pali mprosta sto fifa... den yparxei sigrish, an k teleftaia ginetai prospa8eia apo EA na miasei perissotero sto pes. to fifa afth th stigmh isws 8a sigrinotan me to 1o PES sto ps2 gia emena.
DouglasMortimer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 kai telos eleos, mporei to pes 2008 na mhn itan oti perimename sthn arxh, alla k pali mprosta sto fifa... den yparxei sigrish, an k teleftaia ginetai prospa8eia apo EA na miasei perissotero sto pes. to fifa afth th stigmh isws 8a sigrinotan me to 1o PES sto ps2 gia emena. Πιστεύω ότι το fifa βελτιώθηκε... Η σύγκριση είναι λίγο υπερβολική Αλλά για μένα το pes2008 ήταν ότι ακριβώς περίμενα. Καλύτερο από το Pes 6.
mobage Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 exoume ksefygei ligo tou 8ematos alla den yparxoun benchmarks se racing game giati ola ta racing games ftiaxnontai gia na trexoun omala, 8ysiazontas syni8ws leptomeries sta grafika, fantasou se ena fps na trexeis th pista se 10 secs, 8a kollisei to sympan, gia na to pw apla. telos diavasa oti oi server gia to pes2008 8a leitourgoun th paraskevh gia online, logika tote 8a mporoume na kanoume k register k na paiksoume
kirileman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Πιστεύω ότι το fifa βελτιώθηκε... Η σύγκριση είναι λίγο υπερβολική Αλλά για μένα το pes2008 ήταν ότι ακριβώς περίμενα. Καλύτερο από το Pes 6. Έχω το φιφα στο pc. Έκατσα να παίξω λίγο ο άμοιρος. ΑΠΑΛΕΥΤΟ, άθλιο, χάλασαν και τα γραφικά οι άμπαλοι. Μιμούνται τόσο καιρό το pro (από τα πλήκτρα μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια στα φάουλ) και δεν έχουν καταλάβει ότι η διαφορά είναι αλλού. Αλλά και τέτοια γραφικά; Αφού νόμιζα πως μου φερε ο θείος λάθος έκδοση. Τι να πω; Πάλι μόνο του θα παίξει μπάλα το pro, ειδικά φέτος που δείχνει πραγματικά όμορφο και ώριμο όσο ποτέ. Κρίμα στον κόπο του θείου. Του χρόνου πάλι.
foufoutios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Αληθεια, για ΧΒΟΧ ποτε βγαινει ? το pro εννοω.. δεν εχουμε ακουσει καμια γνωμη
polakis21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Φέτος για pc υπάρχει μόνο το pro. Για να μην σας πω και γενικότερα. Διαβάζω τώρα ότι κάποιοι που έχουν την έκδοση 360 και λένε ότι είναι πιο γρήγορο και από την κόλαση! Ξενέρα δηλαδή...Εγώ θα το έχω για 360 σε κανά δίωρο... Για pc και ps2 μας βλέπω φέτος παιδιά...
DouglasMortimer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Έχω το φιφα στο pc. Έκατσα να παίξω λίγο ο άμοιρος. ΑΠΑΛΕΥΤΟ, άθλιο, χάλασαν και τα γραφικά οι άμπαλοι. Μιμούνται τόσο καιρό το pro (από τα πλήκτρα μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια στα φάουλ) και δεν έχουν καταλάβει ότι η διαφορά είναι αλλού. Αλλά και τέτοια γραφικά; Αφού νόμιζα πως μου φερε ο θείος λάθος έκδοση. Τι να πω; Πάλι μόνο του θα παίξει μπάλα το pro, ειδικά φέτος που δείχνει πραγματικά όμορφο και ώριμο όσο ποτέ. Κρίμα στον κόπο του θείου. Του χρόνου πάλι. Στο pc, μάστορα, δεν υπάρχει φιφα. Λυπάμαι τα λεφτά που έδωσες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.