Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μετά το install στον σκληρό δίσκο το παιχνίδι άλλαξε εντελώς και σχεδόν σε όλα τα γήπεδα έγινε smooth χωρίς να κολλάει! Απίστευτο!

Μόνο 1-2 γήπεδα έχουν λίγο πρόβλημα αλλά και πάλι παίζεται το παιχνίδι! Εντάξει απλά δεν θα παίζω σε αυτά τα 1-2 γήπεδα! Τώρα το gameplay έγινε αργό και smooth! Αρχίζω και πορώνομαι πάλι!

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν εχω προλαβει να κανω ρυθμισεις κτλ ακομα παιδια, εχω δουλεια στο pc. Μολις εχω νεοτερα, θα γραψω! Θα δοκιμασω και για τη Γερμανια, αν και μου φαινεται πολυ κουφο! :P ευχαριστω για τις απαντησεις

ΥΓ : γιατι στο thread οταν παταω τελευταια σελιδα, με βγαζει στην 120 και μετα πρεπει να παω χειροκινητα στην 125??

Δημοσ.
Παιδιά μετά το install στον σκληρό δίσκο το παιχνίδι άλλαξε εντελώς και σχεδόν σε όλα τα γήπεδα έγινε smooth χωρίς να κολλάει! Απίστευτο!

Μόνο 1-2 γήπεδα έχουν λίγο πρόβλημα αλλά και πάλι παίζεται το παιχνίδι! Εντάξει απλά δεν θα παίζω σε αυτά τα 1-2 γήπεδα! Τώρα το gameplay έγινε αργό και smooth! Αρχίζω και πορώνομαι πάλι!

ποια γηπεδα εχουν προβλημα θελω να τα δοκιμασω.

εγω μεχρι τωρα δεν εχω βρει κανενα. δεν τα δοκιμασα ολα.

Δημοσ.

Kai ti akrivws provlima exoyn ayta ta gipeda? Diladi an einai se simeio poy einai poloi paixtes mazi trwei kapoia kolimatakia h' se simeia poy einai polla grafika mazi? Ti akrivws paroysiazoyn ayta ta 3 sigegrimena gipeda gia na prosexoyme perissotero wste na doyme an to paroysiazei kai se emas h' oxi?

Δημοσ.

Λοιπον, δεν αντεξα και εγω και πηγα και δοκιμασα! Ειναι σαν καινουριο παιχνιδι πλεον! Δεν κολλαει πουθενα, αν και δοκιμασα μονο 2 γηπεδα και τα replay ειναι normal, οπως θα επρεπε! Απιστευτο! Δοκιμασα και με game mode on και η εικονα σκουραινει και βελτιωνεται ομως αισθητα (ακομα περισσοτερο απο οτι ηταν!!!) ! τωρα καταλαβαινω γιατι τα εβαλες +6 forisp2004! εχεις βαλει και το brightness +6 εκτος απο τα χρωματα?

Το προβλημα ειναι το χορταρι και ο κοσμος στις εξεδρες υποθετω..

Δημοσ.

εχει δικιο. αλλα παιζετε ανετα αλλα γιατι να παιξεις αυτα τα γηπεδα ? ? ? εχεις 13 + ποσα θα βαλουν με update καποια στιγμη η μεσω Playstation store

Δημοσ.
Λοιπον, δεν αντεξα και εγω και πηγα και δοκιμασα! Ειναι σαν καινουριο παιχνιδι πλεον! Δεν κολλαει πουθενα, αν και δοκιμασα μονο 2 γηπεδα και τα replay ειναι normal, οπως θα επρεπε! Απιστευτο! Δοκιμασα και με game mode on και η εικονα σκουραινει και βελτιωνεται ομως αισθητα (ακομα περισσοτερο απο οτι ηταν!!!) ! τωρα καταλαβαινω γιατι τα εβαλες +6 forisp2004! εχεις βαλει και το brightness +6 εκτος απο τα χρωματα?

Το προβλημα ειναι το χορταρι και ο κοσμος στις εξεδρες υποθετω..

ολα +6 τα εβαλα. τα δοκιμασα ενα ενα αλλα μου αρεσε καλυτερα ολα +6

το χορταρι εχει βελτιωθει αισθητα με αυτα που σου ειπα. φενεται real .

Δημοσ.

Ολα εχουν βελτιωθει αρκετα.. Ηταν που ηταν πολυ καλα τα γραφικα, τωρα ηρθε και εδεσε! ευχαριστω για τα tips! αυριο θα εχετε εντυπωσεις απο 2vs2! :-D

Δημοσ.

Παιδιά απλά μην παίζετε στα παρακάτω γήπεδα:

Orange Arena, Antlion Colossium, Teatro Blanco, Bernabeu. Όλα τα άλλα πάνε τέλεια. Απλά αυτά έχουν τα προβλήματα. Όχι ότι δεν παίζονται βέβαια, απλά να μην σας την σπάει. Όλα μια χαρά πάνε πάντως. Τώρα το χαίρομαι. Gameplay άπαιχτο!

Ε ρε πως αλλάζει η ψυχολογία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...