Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δηλαδη αν το κανουμε install δεν εχει καθολου κολληματα? Δε το εχω δοκιμασει αυτο! Οσο για το framerate, δεν ειναι και τοσο τραγικο οσο το παρουσιαζουν μερικοι.. Σιγουρα ειναι ενοχλητικο και δε θα επρεπε να υπαρχει σε καμια περιπτωση, αλλα γινεται 1-2 φορες αν γινει σε ολο το παιχνιδι.. Το ειπαμε και πριν.. Και εγω μια 37αρα Samsung tulip εχω.. Μπορω να αλλαξω ρυθμιση και να φαινεται ακομα καλυτερη η εικονα? Ειναι ηδη πολυ ομορφα τα γραφικα και ρεαλιστικα, αλλα γινεται ακομα καλυτερο??

Δημοσ.
Δηλαδη αν το κανουμε install δεν εχει καθολου κολληματα? Δε το εχω δοκιμασει αυτο! Οσο για το framerate, δεν ειναι και τοσο τραγικο οσο το παρουσιαζουν μερικοι.. Σιγουρα ειναι ενοχλητικο και δε θα επρεπε να υπαρχει σε καμια περιπτωση, αλλα γινεται 1-2 φορες αν γινει σε ολο το παιχνιδι.. Το ειπαμε και πριν.. Και εγω μια 37αρα Samsung tulip εχω.. Μπορω να αλλαξω ρυθμιση και να φαινεται ακομα καλυτερη η εικονα? Ειναι ηδη πολυ ομορφα τα γραφικα και ρεαλιστικα, αλλα γινεται ακομα καλυτερο??

ακου. βαλε λειτουργεια παιχνιδιου (on) απο το μενου (εγκατασταση) της samsung.

ελπιζω το ps3 να το εχεις με hdmi στην samsung.

μετα μεσα απο το βασικο μενου του pes 2008 sto system settings ειναι τελευταια επιλογη το install. κανε install.

μετα παλι απο το system settings στο screen adjustments και color adjustments κανε ολες τις επιλογες +6 εφοσον πρωτα εχεις κανει (on) την λειτουργεια παιχνιου στην samsung.

αυτα .

δοκιμασε και πεσ μου

και οσο για την samsung καλη επιλογη.

Δημοσ.

Εννοειται πως το εχω συνδεδεμενο με HDMI :P Θα δοκιμασω τα settings που μου εδωσες και θα ξαναγραψω! +6 γιατι να τα κανω ολα?αυτο ειναι για τα χρωματα αν θυμαμαι καλα, ποσο εντονα θα ειναι. ευχαριστω για ολα :-D

Δημοσ.
Εννοειται πως το εχω συνδεδεμενο με HDMI :P Θα δοκιμασω τα settings που μου εδωσες και θα ξαναγραψω! +6 γιατι να τα κανω ολα?αυτο ειναι για τα χρωματα αν θυμαμαι καλα, ποσο εντονα θα ειναι. ευχαριστω για ολα :-D

βαλε game mode απλα για ζωντανια χρωματων τα εχω ολα +6

αν δεν βαλεις game mode μην τα πειραζεις τα χρωματα.

samsung le26r71b kai samsung le37m86b

η 37'' ειναι ιδια με του foufoutios

Δημοσ.

Πειραξα τα χρωματα χωρις game mode και μου φανηκε αθλιο. Θα το δοκιμασω οπως το λες και θα γραψω εντυπωσεις!! thnx για ολα παιδια!

Δημοσ.
Εγω ειχα την τυχη να παρω αυτη http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69980286&product=955965 . πολυ καλη τηλεοραση! αυτο για το game mode, δεν το ηξερα..

εγω απο e-shop την πηρα αλλα ειχα την πειρα απο την 26'' πρωτα... που ειχα παρει στην ηλεκτρονικη αθηνων

Δημοσ.

egw exw auti. ton iouli tin pira 1600 euro.. tote oi full hd itan sta ipsh! eidika stis 40 intzes. pleon epesan polu!!!! me vlepw na feygei amesa i fat sony 29'' pou exw sto domatio mou kai na erxetai siga siga mia full hd samsung san tou foufoutiou. se analogiko sima pws ta paei?

sorry gia to offtopic paidia alla i sizitisi gia mia kali tv panta einai epikairi sto sigkekrimeno session...

Δημοσ.
egw exw auti. ton iouli tin pira 1600 euro.. tote oi full hd itan sta ipsh! eidika stis 40 intzes. pleon epesan polu!!!! me vlepw na feygei amesa i fat sony 29'' pou exw sto domatio mou kai na erxetai siga siga mia full hd samsung san tou foufoutiou. se analogiko sima pws ta paei?

sorry gia to offtopic paidia alla i sizitisi gia mia kali tv panta einai epikairi sto sigkekrimeno session...

πολυ καλη . εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος. εξαλλου

εαν ειχα παραπονο απο την samsung δεν θα επαιρνα samsung παλι.

η 40'' σου ειναι σαν την 26'' μου σειρα r

Δημοσ.

Σε καποια καναλια ειναι σαν crt. Χωρις κανενα προβλημα δηλαδη.. Σε καποια αλλα ομως, το σημα ειδικα, εχει κατι σαν ghost effect που ειναι ενοχλητικο.. Γενικα ειναι αρκετα μεγαλη η οθονη, αλλα εχει πολυ καλη ποιοτητα! Εβαλα και blu ray ταινια και εμεινα με ανοιχτο το στομα :P

Τη ρυθμιση για το 1080p την εκανε αυτοματα το playstation οταν το ανοιξα! πρεπει να κανω κατι αλλο για να εχω καλυτερη εικονα σε παιχνιδια που δεν υποστηριζουν 1080? Σαν το pro ας πουμε?

Συγκριτικα με το φιφα για να μπουμε παλι στο θεμα μας, εσω αρχισει να αλλαζω γνωμη απο χθες! Σιγουρα το φιφα ειναι πολυ βελτιωμενο σε σχεση με αλλες χρονιες και μου εκανε τρομερη εντυπωση, ομως το pro ειναι μπροστα ακομα.. αυτα :-)

Δημοσ.
Σε καποια καναλια ειναι σαν crt. Χωρις κανενα προβλημα δηλαδη.. Σε καποια αλλα ομως, το σημα ειδικα, εχει κατι σαν ghost effect που ειναι ενοχλητικο.. Γενικα ειναι αρκετα μεγαλη η οθονη, αλλα εχει πολυ καλη ποιοτητα! Εβαλα και blu ray ταινια και εμεινα με ανοιχτο το στομα :P

Τη ρυθμιση για το 1080p την εκανε αυτοματα το playstation οταν το ανοιξα! πρεπει να κανω κατι αλλο για να εχω καλυτερη εικονα σε παιχνιδια που δεν υποστηριζουν 1080? Σαν το pro ας πουμε?

Συγκριτικα με το φιφα για να μπουμε παλι στο θεμα μας, εσω αρχισει να αλλαζω γνωμη απο χθες! Σιγουρα το φιφα ειναι πολυ βελτιωμενο σε σχεση με αλλες χρονιες και μου εκανε τρομερη εντυπωση, ομως το pro ειναι μπροστα ακομα.. αυτα :-)

oraia! diladi san tin tv pou exw idi diladi :). me to install telika eksalifthike to provlima sto pes entelws?

Δημοσ.

σαν ρυθμιση οχι εσυ δεν κανεις κατι αλλο. εβαλες λειτουργια παιχνιδιου ? ? ?

και οσο για το σημα καναλιων βαλε χωρα γερμανια για ρυθμιση καναλιων οχι γλωσσα μενου.

θα πιανει καλυτερα. δεν ξερω γιατι αλλα εχει καλυτερο σημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...