Slider23 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά δείτε τι βρήκα : http://cgi.ebay.co.uk/PS3-PRO-EVOLUTION-SOCCER-2008-UPDATE-FILE-PES-EVO-7-6_W0QQitemZ130164867237QQihZ003QQcategoryZ117562QQcmdZViewItem Τι μπορούμε να κάνουμε??Κάποιος που να ξέρει από αυτά(εγώ είμαι παντελώς άσχετος) αν γίνεται να ασχοληθεί λίγο μπας κ βελτιώσουμε λίγο την εικόνα του PES!TO gameplay είναι τέλειο!
Slider23 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Κ κάτι ακόμα που νομίζω ότι εδώ έχουμε καλύτερες πιθανότητες http://pes2008editing.blogspot.com/
The_Edge Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Πριν λίγο γύρισα απο The Mall όπου είχα την ευκαιρία να δω με τα μάτια μου το pes2008 στο PS3. Το framerate είναι επιεικώς ΤΡΑ-ΓΙ-ΚΟ. Δε νομίζω η έκδοση για 360 να παρουσιάσει αυτά τα χάλια.
Slider23 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά για να περάσουμε το Patch πρέπει να είμαστε online?? Δείτε λίγο ποια είναι η διαδικασία...Ευχαριστώ! http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=14273
NonBorn Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Πριν λίγο γύρισα απο The Mall όπου είχα την ευκαιρία να δω με τα μάτια μου το pes2008 στο PS3. Το framerate είναι επιεικώς ΤΡΑ-ΓΙ-ΚΟ. Δε νομίζω η έκδοση για 360 να παρουσιάσει αυτά τα χάλια. Kάνεις install στο HDD και το framerate είναι μια χαρά!! Στο 360 όντως θέλω να δω πως θα ναι... γιατί αν πρεπει να γινει κ εκεί install χαιρετίσματα,τρεχουμε για σκληρούς Πάντως φαίνεται ότι το νέο pes ήθελε κι άλλο χρόνο το παραδέχτηκε και ο seabass. Παρόλα αυτά είναι πολύ καλό!! Πολύ καλύτερο από ότι περίμενα... Και σκάλες ανώτερο από την έκδοση του PC του οποίου έπαιξα demo και έφριξα... Αυτά!
frou-frou Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Πριν λίγο γύρισα απο The Mall όπου είχα την ευκαιρία να δω με τα μάτια μου το pes2008 στο PS3. Το framerate είναι επιεικώς ΤΡΑ-ΓΙ-ΚΟ. Δε νομίζω η έκδοση για 360 να παρουσιάσει αυτά τα χάλια. Kάτι μου λέει ότι το next-gen Fifa πρέπει να προωθηθεί φέτος πολύ περισσότερο στις κονσόλες με κάθε τρόπο. Στο PC άραγε γιατί δεν έχει καθόλου προβλήματα?
Freakster Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Και σκάλες ανώτερο από την έκδοση του PC του οποίου έπαιξα demo και έφριξα... ωχ; Τι εχει η εκδοση για πισι;
littlelouievegos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Και σκάλες ανώτερο από την έκδοση του PC του οποίου έπαιξα demo και έφριξα... Το pc πρεπει να εχει την ιδια ακριβως εκδοση με αυτη του 360 αλλα με καλυτερο framerate και οχι καποια ψιλοκολληματα που ειχα δει στο demo του 360.. Παντως αυτο ειχε γινει θεμα και ειχαν πει παιδια οτι το οικτρο gameplay του demo δεν εχει καμια σχεση με την final version ..Και μαλιστα εχει επιβεβαιωθει απο πολλους αυτο. Δυστυχως περα απο κατι βιντεακια demo για ps3 δεν ειχαμε για να κανουμε συγκρισεις οποτε αναγκαστικα περιμενουμε 2-3 μερες να βγει στο 360/pc για να δουμε τι θα λεει..Αν ειναι οπως τα latest videos που εχουν βγει στο νετ θα ειναι μια απο τα ιδια με το ps3 για ολες τις εκδοσεις.. Και φυσικα οπως εχουμε πει πολλες φορες το PC εχει και LOD mixer,superpatches κλπ κλπ..
The_Edge Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Kάνεις install στο HDD και το framerate είναι μια χαρά!! Στο 360 όντως θέλω να δω πως θα ναι... γιατί αν πρεπει να γινει κ εκεί install χαιρετίσματα,τρεχουμε για σκληρούς Πάντως φαίνεται ότι το νέο pes ήθελε κι άλλο χρόνο το παραδέχτηκε και ο seabass. Παρόλα αυτά είναι πολύ καλό!! Πολύ καλύτερο από ότι περίμενα... Και σκάλες ανώτερο από την έκδοση του PC του οποίου έπαιξα demo και έφριξα... Αυτά! Έκανες εσύ install στο σκληρό και το framerate σου έφτιαξε? Στο 360 το παιχνίδι δεν θέλει install. Γιατί δεν υπάρχει καν η έννοια του install. Ένα παιχνίδι είτε παίζει καλά, είτε δεν παίζει. Έτσι είναι οι παιχνιδομηχανές. Δεν κάνεις 1002 πατέντες, διαλέγεις τη σωστή κάμερα μπας και παίξεις σωστά. Από την άλλη, μου ακούγεται λογικό να υπάρχει framerate drop όταν πας να παίξεις παιχνίδια στο οικιακό σου blu-ray player.
NonBorn Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Έκανες εσύ install στο σκληρό και το framerate σου έφτιαξε? Στο 360 το παιχνίδι δεν θέλει install. Γιατί δεν υπάρχει καν η έννοια του install. Ένα παιχνίδι είτε παίζει καλά, είτε δεν παίζει. Έτσι είναι οι παιχνιδομηχανές. Δεν κάνεις 1002 πατέντες, διαλέγεις τη σωστή κάμερα μπας και παίξεις σωστά. Από την άλλη, μου ακούγεται λογικό να υπάρχει framerate drop όταν πας να παίξεις παιχνίδια στο οικιακό σου blu-ray player. Ναι έφτιαξε... Κάνε install και εσύ να δεις... Και τις εξυπνάδες αλλού όχι σε μένα! Καλό gaming!
schumacher_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά για να περάσουμε το Patch πρέπει να είμαστε online??Δείτε λίγο ποια είναι η διαδικασία...Ευχαριστώ! http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=14273 To patch αυτό είναι για το demo του pes2008 στο pc και μόνο... και είναι αρκετά πιο ενδιαφέρον από το να παίζεις με εθνικές ομάδες όλη την ώρα. Το κατεβάζεις και το εγκαθιστάς, δεν έχει κάποια ιδιαίτερη διαδικασία...
polakis21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Μπορούμε να κάνουμε Install to παιχνίδι στο ps3?
forisp2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Ναι έφτιαξε... Κάνε install και εσύ να δεις... Και τις εξυπνάδες αλλού όχι σε μένα! Καλό gaming! παιδια δεν ξερω αν εχει δικιο γιατι εγω το install ston hdd το εκανα πριν παιξω και ετσι δεν αντιμετωπισα προβληματα framerate καθολου . Αλλα μαλλον εχει δικιο Η εικονα ειναι τελεια μιλαμε για ποιοτητα. gameplay απιστευτο. δεν το περιμενα τοσο ρεαλιστικο. οσο για τα προβληματα εικονας που ακουω μηπως ειναι και προβλημα tv ? ? ? η απλα μηπως παιζετε με av καλωδιο ? και οχι hdmi game mode στην tv βαλατε ? δεν ξερω αν εχουν και αλλες εκτος απο samsung. εβγαλα το game mode για λιγο και εκανε καποια πιξελαρισματα και το χορτο ηταν λιγο... οπως και οι οπαδοι. μονο στα πολυ κοντινα ομως. με το game mode ομως ειναι τελεια εικονα. κατα την γνωμη μου αν υποστηριζει η tv hdmi version 1.3 μην το συζητατε το ps3 το υποστηριζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.