Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Eeeee , ase mas re PDS.

Otan sou lega oti i mixani tou pes6@360 einai to "next-gen" tous, mou leges arloumpes oti perimeneis trela pramata. Twra pou vlepeis oti einai i oloidia mou les "Μια χαρα βλεπω τα γραφικα.Δεν περιμενα καλυτερα." ???

Για μηχανη γραφικων εννοουσα κυριως για το gameplay Blackjim.

Δεν ελεγα ουτε λεω αρλουμπες.

Αν ειναι το ιδιο και το gameplay τοτε σημαινει οτι αυτο δεν ειναι το next-gen προ,γιατι επιμενω ακομα οτι θα υπαρξει.

De kserw gia to gameplay , kai an de to doume kai to paiksoume de mporoume na sxoliasoume. Alla ta grafika ( se sxesi me to hype pou eixame ) einai metria ews idia patata me to 360 , opws legame... :(

Το λες και μονο σου για το gameplay.πρεπει να το δουμε πρωτα.

Τα γραφικα ειναι μετρια οπως και ολων των pes και ειδικα οπως του πρωτου pes στο Ps2

Γι αυτο ειπα και μια χαρα ειναι τα γραφικα(για να μην παρεξηγουμαι)

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για μηχανη γραφικων εννοουσα κυριως για το gameplay Blackjim.
!?

Eleges mixani grafikwn kai ennoouses gameplay? :?

Kai de les arloumpes? :mrgreen::mrgreen:

Kamia sxesi to ena me to allo re.

Dare , esena 6 screens de sou ftanoun na katalaveis oti einai i idia mixani me ligi veltiwsi?

Επισκέπτης
Δημοσ.
!?

Eleges mixani grafikwn kai ennoouses gameplay? :?

Kai de les arloumpes? :mrgreen::mrgreen:

Kamia sxesi to ena me to allo re.

Dare , esena 6 screens de sou ftanoun na katalaveis oti einai i idia mixani me ligi veltiwsi?

Κοιτα blackjim δεν ξερω πως μπορω να εκφρασω το ''νεα μηχανη'' ωστε να εμπεριεχει μεσα καινοτομιες στο gameplay η εννοια.

Γι αυτο το ειπα μηχανη γραφικων.Μπορει να κανω λαθος στον τροπο που το ειπα.:oops:

Μπορεις να πεις οτι ειπα λαλακία,γιατι δεν ηξερα ακριβως την εννοια.

Αλλα δεν νομιζω να εχω δειξει οτι λεω αρλουμπες γενικοτερα,αν πιστευεις κατι τετοιο τι να πω,πιστευα οτι υπηρχε ενας σχετικος σεβασμος μεταξυ μας

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μαλιστα..πρωτα ηταν οτι μολις περασει στο PS3 θα δουμε το πραγματικο next gen PES.

Τωρα φταιει οτι ειναι ΤΟ ΠΡΩΤΟ PES ΣΤΟ PES3...

Οκ παιδες keep on dreaming!

1ον.αυτο ποιος το ειπε?παντως οχι εγω...

Αν εννοεις εμενα,ειχα εκφρασει τις επιφυλαξεις μου για το αν θα ειναι αυτο το next-gen pes,λογο του οτι θα βγει και στο Ps2 με οτι αυτο συνεπαγεται.

2ον. το επαιξες και εχεις δει αν ειναι το πραγματικο next-gen pes.?

Μην μου πεις,''ειδα τις φωτο'' ...

Δημοσ.
1ον.αυτο ποιος το ειπε?παντως οχι εγω...

Αν εννοεις εμενα,ειχα εκφρασει τις επιφυλαξεις μου για το αν θα ειναι αυτο το next-gen pes,λογο του οτι θα βγει και στο Ps2 με οτι αυτο συνεπαγεται.

2ον. το επαιξες και εχεις δει αν ειναι το πραγματικο next-gen pes.?

Μην μου πεις,''ειδα τις φωτο'' ...

Ναι ΚΑΙ εσυ το ειχες πει και φυσικα αναμεσα στα αλλα μιλαγες ΚΑΙ για το ΟΠΤΙΚΟ μερος του παιχνιδιου που τωρα μετα απο τις πρωτες φωτος που ειδες το ξεχασες και αρχισες να μιλας για gameplay κτλ...

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μαλιστα..πρωτα ηταν οτι μολις περασει στο PS3 θα δουμε το πραγματικο next gen PES.

Τωρα φταιει οτι ειναι ΤΟ ΠΡΩΤΟ PES ΣΤΟ PES3...

Οκ παιδες keep on dreaming!

Ναι ΚΑΙ εσυ το ειχες πει και φυσικα αναμεσα στα αλλα μιλαγες ΚΑΙ για το ΟΠΤΙΚΟ μερος του παιχνιδιου που τωρα μετα απο τις πρωτες φωτος που ειδες το ξεχασες και αρχισες να μιλας για gameplay κτλ...

Ενα προχειρο που βρηκα σε αυτο το forum

και για να μην παρεξηγηθω αυτην την φορα,εγω υποστηριζω μονο οτι το μελλον

του pes θα ειναι καλο,δεν λεω δηλαδη οτι το pes του ps3 θα ειναι καλυτερο,αυτα ειναι μονο φημες...

Ενα ακομα που αφορα αποψη μου και μπορεις να το βρεις στο ps3forums.gr

Εγω ειμαι αισιοδοξος για το μελλον της σειρας.

Το μονο που με βαζει σε αρνητικες σκεψεις για την ακριβως επομενη εκδοση του pes στο ps3 ειναι το γεγονος οτι θα κυκλοφορισει και για το ps2...

φοβαμαι δηλ οτι υπαρχει περιπτωση η εκδοση του ps3 να ειναι port απο το 2 και να εχουμε τα ιδια με το pes του 360...

Ιδωμεν...

Επισης εχω πει απειρες φορες και εχω την ιδια αποψη και τωρα,οτι τα pes ποτε δεν ειχαν καλυτερα γραφικα απο τον ανταγωνισμο.

Το να κατηγορουμε καποιον χωρις να τον ξερουμε ειναι πανευκολο.

Η Αληθεια ειναι παντως οτι θα μπορουσαν να τα κανουν καλυτερα τα γραφικα δεν το συζητω(αν ειναι οπως στις photo το τελικο game).

Aλλα με τον καιρο θα τα βελτιωσουν.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κοιτα απο εσενα,δεν περιμενα κατι αλλο εκτος απο ειρωνια.

Και δεν ειπα ,ουτε αφησα να εννοηθει οτι ο Blackjim ειναι ασχετος.

Εμενα ηθελες να πεις ασχετο,οποτε πες το καταμουτρα και οχι πλαγίος.

Δημοσ.

Loipon , osoi pistevete oti oi eikones einai apo beta ktl , mono ton eauto sas koroidevete.

Nai , oi eikones ftanoun gia na deis oti einai i palia engine. Kai oxi , de tha exei allages me tin 'final' version. Pote evgale i konami screenshots pou den itan apo teliki ekdosi? Milaw panta gia grafika kai tpt allo.

Otan doume to Fifa08 kai to NBA 2K8 , tha deite pws prepei na einai ena next-gen sports game. Ta an kapou trivoun ta matia tous oute pou me noiazei.

PDS13 , ok an itheles na peis kati allo. Alla na paradexteis , pws i 360 version , itan i vasi gia to 'next-gen' tous. ;)

Tzampa fagame to hype gia to ps3.

Kai tha deis oti kai se gameplay de tha exoume trela pramata. Elpizw kai thelw na apodeixtw lathos. Eilikrina.

Auto pou les pantws ,

Το μονο που με βαζει σε αρνητικες σκεψεις για την ακριβως επομενη εκδοση του pes στο ps3 ειναι το γεγονος οτι θα κυκλοφορισει και για το ps2...

φοβαμαι δηλ οτι υπαρχει περιπτωση η εκδοση του ps3 να ειναι port απο το 2 και να εχουμε τα ιδια με το pes του 360...

den stekei. H 360 version DEN itan port. Itan nea engine , kai exoume tin idia kai twra ( profanws ). Elpizw auto na to katalavaineis.

Episeis , mia eidisi pou den kserw kata poso stekei

one of the press releases has said graphics will be the same across the PS3, 360 and PC versions, so these are the graphics we're going to get regardless of what platform it's on.

Pantws thelw na dw ingame screens me tin wide camera. Isws ( autin tin aisthisi exw ) veltiwsan ta models twn paixtwn ws pros tis analogies tous. Giati tou PES6 itan ligo afysika genika ( podia san tou Goofy ktl :mrgreen: ).

Δημοσ.
Famitsu saw WE11 on PS3 ?

Gia osous de katalavan :P , translation

- Yesterday, the journalists of Famitsu could see a demonstration of versions PS3 and Wii.

- Today, one should be entitled to a small article on the site of Famitsu (perhaps with images).

- Without counting the sound, Blu-Ray of WE11 on PS3 would make 19,2GB.

- Jon Kabira already recorded the comments in April.

- The new physics of the players was improved and modifies their control and the gameplay.

- SONY would have helped to finance the production of the play (at a rate of 210,000,000 Yen)!!

(210.000.000 Yens = 1.533.000 ? !!!)

link

:-?:neutral::-?

'H peftei xontro doulema i ontws tha trivoume ta matia mas...

Τελικά τι από τα δύο συμβαίνει?

Δημοσ.
Τελικά τι από τα δύο συμβαίνει?
Palia "news" einai auta. :P

Profanws epese doulema :???:

An 19GB kai 1,5M ? pigan se physics kai AI ... e prepei na exoume eksomoiwti tis NASA :mrgreen::mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...