Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να πω κάτι μόνο που θα προκαλέσει:

Στα στατιστικά του αγώνα έχει από κάτω χορηγό το ign.com...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.kala sovara?

Em na pos eksigounte kapia pragmata.pote kai tipota den einai tixaio.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πολύ καλό το παιχνιδάκι εκτός από τα στάδια που έχουν το πρόβλημα και στην ψιλοσπάει.

Δεν μπορώ να μπω ιντερνετ με προ2008.

Βάζω τον κωδικό που έχει στο πίσω του μανουαλ και μου λέει your codes is already in use!!!!

polakis sou zitaei kodiko gia to ps3? apo pote simvenei auto? kai telika den sto dexete?

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά μετά από κάποιο λιώσιμο στο ps3 φτάνω στο εξής συμπέρασμα. Το παιχνίδι βασίζεται στην ίδια μηχανή gameplay, με έξτρα καμιά 10αριά animations, αλλά παρουσιάζει υπερενοχλητικά προβλήματα που στην ουσία καταστρέφουν το παιχνίδι! Λυπάμαι που το λέω αλλά η πρώτη παρουσία pes σε ps3 μάλλον αποτυχία κρίνεται, καθώς είναι το πρώτο pes που το λιγότερο με προβληματίζει αν όχι απογοητεύει. Δεν ξέρω πώς θα είναι η έκδοση του 360, αλλά δεν νομίζω να έχει και μεγάλες διαφορές.

Φτάνω σε σημείο να πιστεύω ότι η καλύτερη έκδοση θα είναι το pro2008 σε ps2! Εκεί θα είναι φουλ έξτρα με 40 γήπεδα, φουλ edit mode κλπ, ΑΕΚ, ΠΑΟ μέσα και απόλα. Με χειρότερα γραφικά βέβαια αλλά με δουλεμένη μηχανή και απροβλημάτιστο...

Στεναχωριέμαι που τα γραφω όλα αυτά, αλλά τέρμα πια η κοροιδία της Κονάμι και του seabass. Το παιχνίδι υποφέρει φανερά, τρέχει με το ζόρι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και το slowdown/framerate problem πάει συννεφο. Ειδικά σε κάποια γήπεδα, το παιχνίδι δεν παίζεται σχεδόν, αφού σχεδόν παντου καθυστερεί! Ειδικά όταν απομακρύνεται η μπάλα από την μεγάλη περιοχή και ανοίγει το πλάνο, το παιχνίδι σέρνεται...

Εμφανίζονται διαφανείς γραμμές στο πάνω μέρος της οθόνης, δειγμα του μεγάλου προβλήματος στο framerate, ενώ οι οπαδοί είναι αισχρής ποιότητας, χειρότεροι και από την έκδοση pro6 του 360!Ίδια τέρματα σε όλα τα γήπεδα, χορτάρι σε σκάλες ποιότητας και με κουλά σημάδια...

Περιμένω και την έκδοση 360 για να την τσεκάρω, αλλά δεν ελπίζω και πολλά. Μάλλον με βλέπω για μια ακόμη χρονιά με έκδοση για ps2 σε ps3 να την βγάζω που θα είναι υπεπλήρης έκδοση.

Κρίμα ρε seabass, σε περνάει ακόμα και το fifa σιγα σιγά, και βγήκες να δικαιολογηθείς πριν καν βγει το παιχνίδι, διαφημίζοντας ήδη το 2009!

Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό με pro/we και είναι ένα μεγάλο χτύπημα για μένα (ξέρετε την τρέλα μου για το παιχνίδι), αφού μένω κενός ποδοσφαιρικά για φέτος (εκτός κι αν η έκδοση ps2 είναι καλή και μας κρατήσει) αφού ούτε το fifa έχει το κάτι για να με κρατήσει (αργό, βαρετο, unresponsive και χωρίς ένταση)...

Να πω ότι είναι ένα μεγάλο χτύπημα και για το ps3 που στήριζε πολλά σε αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν μπορείς να μην είσαι αντικειμενικός και να μην δεις αυτά τα τρανταχτά λάθη. Λες και ο κώδικας του pro δεν τον σηκώνει το ps3! Δεν το πιστεύω...

Αναμονή για τις εκδόσεις 360 και ps2 μπας και δούμε άσπρη μέρα.

Sorry αν σας κούρασα με το μήνυμα αυτό αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος...

Δημοσ.

Μα φανηκε το πραγμα, ειναι δυνατον ο παραγωγος να παραδεχεται προβληματα 24ωρα πριν κυκλοφορησει; Τι ηλπιζε, να γλυτωσει το κραξιμο επειδη ηταν ειλικρινης; Α ρε Κοναμι...

Δημοσ.

Ayta exei o programmatismos gia games toy ps3.

Egw pistevw giati kapoy to exw diavasei(An vrw to arthro tha sas pw link) oti einai poly dyskolotero na sxediaseis paixnidia gia ena sistima me enan Cell Processor(Ps3) epexergasti para gia enan Custom IBM PowerPC CPU(Xbox360) me vasi oti elege to arthro.

Twra apo kei kai pera ti na sas pw pistevw oti h ekdosi gia xbox360 logo tis megaliteris eykolias programmatismoy - sxediasmoy paixnidiwn einai eykoloteri na min exei ta kolimata poy anefere o filos polakis21.

Eidwmen...

Δημοσ.

Παιζοντας και εγω σημερα, αν και δεν ειχα πολυ χρονο να ασχοληθω, ειδα πως υπαρχουν μειονεκτηματα που δε θα περιμενε κανεις.. Πρωτα απο ολα το framerate και το "κολλημα" που τρωει σε καποια σημεια του αγωνα (οταν εχει πολλους παικτες αν καταλαβα καλα). Δευτερον, το gameplay, προσπαθωντας να το κανουν πιο ρεαλιστικο το χαλασαν! Ισως ειναι και η ιδεα μου βεβαια αφου ειχα συνηθισει το pro 6.. Κατα τα αλλα τα γραφικα ειναι πολυ καλα και γενικοτερα η κινηση κτλ κτλ ρεαλιστικη.. Αυτα για το pro και σαν συγκριση με το FIFA 08 που ετυχε να νοικιασω σημερα, ισως για πρωτη φορα να τα βαζω στο ιδιο επιπεδο.. (Αν και το fifa εχει αρκετα μειονεκτηματα στο gameplay).. αυτα απο εμενα και αν εχω κατι νεοτερο, θα σας πω :) θα προσπαθησω να ανεβασω φωτογραφιες αν και ειμαι λιγο ασχετος με αυτα. Η tv εχει pc input παντως.. οποια βοηθεια, δεκτη :P

Δημοσ.

Αν θελετε να δοκιμασετε το παιχνιδι στα ορια του παιξτε 2vs2. Δεν θα αντεξετε πανω απο 2-3 παιχνιδια.Το framerate ειναι τραγικο...Κρίμα

Δημοσ.

ego pantos pisteyo oti sto 360 tha einai mia xaroula to game..anarotiemai ti tha ginei me to ps3 opou kathe port einai tragiko...kala i konami gnosth tebela to sakatepse to port...edo den exei diorthosei alla k alla tosa xronia...sosto port tha ekane?

ego an k fan tou pro einai i proth fora pou to aftaki mou den idrose otan akousa oti kukloforise...den dino dekara tsakisth an de to do sto 360...k apo ti akouo exei ta xalia tou sto ps3 opote konami k tou xronou...tsaba tha to paikso apateones sto 360...oute eyro de tha parete...

na deite pou to pes6 tha einai kalhtero sto synolo...polakis k go abalos tha th vgalo fetos..eytyxos pou exo na pao strato... :P

Δημοσ.

Στο PC απλά δεν θα έχεις κολλήματα και αν βγει LOD Mixer θα μπορείς να χώσεις στο full όλα τα details (ναι ακόμα και το pixel-ιασμένο πλήθος έτσι θα διορθωθεί, όπως και το γρασίδι που μέχρι ενός σημείου φαίνεται καλό. Αρκεί να βγει το LOD Mixer πάντα). Το gameplay θα είναι ακριβώς ίδιο με τις PS3/X360 εκδόσεις οπότε αν πάσχει εκεί πέρα ο τίτλος και είναι όπως στο demo... άντε γεια!

Δημοσ.

Αν δεν έχουν αλλάξει βασικά πράγματα στη μηχανή του παιχνιδιού και τα patches που βγουν είναι στο... συνηθισμένο επίπεδο, τότε σε λίγο καιρό θα μιλάμε για εξαιρετικά γραφικά σε φανέλες και χορτάρι. Θα μιλάμε για εκατοντάδες μπάλες και γήπεδα (όχι 15, τρομάρα τους...). Σε κάθε νέα κυκλοφορία PES, έχω πλέον συνηθίσει να κάνω κράτει μέχρι να βγουν τα πρώτα turfs, χωρίς καλό χορτάρι δεν μπορώ να παίξω (ναι, αλήθεια λέω ο καμένος).

Θα μιλάμε για άλλη έκδοση, δηλαδή ό,τι ακριβώς έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Τώρα, όπως σωστά είπες, αν ο τίτλος πάσχει στο gameplay, δύσκολα τα πράγματα... Απλώς ευελπιστούμε ότι τουλάχιστον η εξωπραγματική ταχύτητα του demo θα μειωθεί στην τελική PC-έκδοση.

ps: μην ξεχνάμε και τις συνεχείς -εύκολες- αναβαθμίσεις στα option files.

Δημοσ.

To gameplay είναι πολύ καλό. Τα άλλα χαλάνε το game...

Ελπίζω η έκδοση για ps2 να είναι κομπλέ...Αλλιώς με βλέπω να παίρνω pc καλό που ούτως ή άλλως είναι καλύτερο και πατσάρεται...

Δημοσ.
To gameplay είναι πολύ καλό. Τα άλλα χαλάνε το game...

Ελπίζω η έκδοση για ps2 να είναι κομπλέ...Αλλιώς με βλέπω να παίρνω pc καλό που ούτως ή άλλως είναι καλύτερο και πατσάρεται...

Και μπορεις να παιξεις και με ps2 χειριστηριο, σωστα; ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...