Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
apo amstrad 6128 katagomai :P opou to match day 2, htan o kuriarxos, meta eixe bgei ena kalo podosfairaki pou legotan emlyn(den thumamai akrivws ton titlo,oxi to emilio butragenio pou htan sto styl tekkan) to opoio htan prwtoporiako gia thn epoxh tou, alla me ateleiwta bugs sto 1vs1

meta arxisame sto master system me kati italy 90,kick off den poluepaixa pote, oute sensible soccer, meta mega drive me fifa 95 pou ekane thn epanastash...

Ok man, εισαι της γεvνιας μου....Αυτο το italy 90, τρελη μουφα(που το θυμηθηκες...)

Εκεινη τη χρονια επαιζε και το Gazza(Gascoigne), αν το θυμασαι....Anyways, κριμα

που προλαβες αυτη την γεννια και δεν ασχοληθηκες με kick off και sensible!!!!

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι proevofan να ειναι fan το παιχνιδι αλλα το pro ειναι και αρκετα ψευτικο σε ορισμενα σημεια οπως βεβαια και αληθινο σε αλλα.Αλλα οταν βλεπεις τοσα χρονια και δεν διορθωνουνε τα αρνητικα του και καθε χρονο τα ιδια ξενερωνεις μαυτους.Δεν μπορει δηλαδη οι παικτες να στριβουνε επιτοπου ετσι σαν μπαλακια του πινγκπονγκ.Αυτο μπορει ναι μεν να ειναι fan και να αρεσει ισως σε μικρους ηλικιακα gamers αλλα δεν ειναι ρεαλιστικο και σε χαλαει οταν θες να δεις κατι πιο "close to reality".Οπως και το πως τρεχουν κλπ. Ηχος μετριος ,Γραφικα απλα καλα,κηνιση μη ρεαλιστικη πανω κατω πινγκ πονγκ.Μπορει να ειναι fan αλλα καπιοι θελουν περισσοτερα.σιγουρα αυτοι που το αγαπανε θα το παιξουνε τρελλα αλλα αντεικιμενικα νομιζω (και εγω προ επαιζα διοτι το φιφα ητανε μια ζωη μαπα gameplay) φετος το φιφα ειναι καλυτερο διοτι βελτιωθηκε τρομερα και το προ βελτιωθηκε ελαχιστα.Οτι θα αρεσει βεβαια σε παρα πολους ειναι σιγουρο.Το θεμα ειναι για ποσο ακομα

Δημοσ.
Ok man, εισαι της γεvνιας μου....Αυτο το italy 90, τρελη μουφα(που το θυμηθηκες...)

Εκεινη τη χρονια επαιζε και το Gazza(Gascoigne), αν το θυμασαι....Anyways, κριμα

8db3_1.JPGrealsports_soccer_pal.gif

Περισσότερο μούφα από αυτό αποκλείεται :lol:

Δημοσ.

Μπορει να ειμαι απο Salonika αλλα προλαβα να δω κ εγώ τον Κυριο οπως λεει κ ο Polakis...Αυριο το πρωι θα το εχω στα χερια μου!Επιτελους!Παμε ολοταχως για ενα εποικοδομητικό Σαβ/ακο δλδ Κοοοολαασηηη :devil: :devil:

p.s Πολύκαρπε είσαι πολυ σωστος...Σ'ευχαριστω πολυ για το τηλ που εδωσες :mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Από την χαρά μου δεν εχώ την διάθεση να απαντήσω κ σε μερικά post :lol::lol::lol::lol:

"Γλυτώσατε" από μένα...Τουλαχιστον για σήμερα:devil: !

Δημοσ.

o dino dinni εχει τον seabass για τα @@ του :-D

Δημοσ.

Loipon eimai se filo mou kai den mporo na grapso ellinika prota apo ola.

Paizo to pro2008 se ps3. Ektos apo to gameplay pou einai argo kai teleio, ola ta alla ta kseftilise i konami kai o seabass! Milame gia tin proxeirotita se olo tis to megaleio! Nomizei o seabass oti mporei na koroideuei synexeia ton kosmo.

To paixnidi den exei epilogi meras nyxtas, vroxis xioniou kai winter summer, opos episis kai epilogi plithous kosmou me asterakia (ligo,poly kosmo klp)!!!den ginetai meta apo 10 xronia na afaireis afta ta options file seabass.

Episis exei pixeliasmenous kai me gonies sto perigramma tous theates, otan deixnei kontino kapoiou paikti kai fainontai oi theates apo piso einai me gonies to perigramma.

Exoume provlima framerate kai oxi slowdown! Emfanizetai afti i diafani grammi sto pano meros tis tv, to klasiko prob toy framerate drop. Eftiaksan to gameplay kai xalasan to optiko alla kai to kommati ton options einai petsokomeno! Ntropi seabass

Kai perito na sas po oti opoios den exei hd tv den mporei na to paiksei kala giati paei olo to paixnidi spasta! An den exeis hdmi i component teleioses...Dokimasa se 2 SD tvs kai paei spasta synexos!

To mono kalo einai oti eftiaksan to gameplay kai einai argo kai smooth.

Alla exoun xalasei kommatia poy itan dedomena.

Mallon afto tha paizo vevaia alla me skeptikismo...

Perimena polla parapano apo tin konami filoi mou...

Δημοσ.
ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗ MEDIA...RKT!!! TO PES 2008 EINAI EKEI TΩΡΑΑΑΑ!!! ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ!!!:-D:-D:-D

Παρακαλω να τσεκαρετε πριν λετε κατι για να μην ξεσηκωνετε το κοσμο αδικα.Μονο σε PS3 εχουν οπως και ολη αγορα πλεον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...