Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φίλε μου μία ερώτηση:Την διαφήμιση του Fifa την έχεις δει?Αν όχι κανε μια αναζήτηση στο youtube κ δες την.Αφού το κάνεις πες μου αν ένα τέτοιο goal ειναι ρεαλιστικό!Κ στο PES έχει μερικά άκυρα goals αλλά όχι κ έτσι...Γνώμη μου!

εσύ από διαφημίσεις τα βγάζεις τα συμπεράσματά σου ;;; καλό κ αυτό..

Δημοσ.

Εαν του χρονου το fifa κανει λιγο πιο γρηγορη την αποκριση του παικτη και σε πασα και σε κινηση και λιγο πιο "ρευστη" την κινηση νομιζω οτι θα αποτελει ενα φοβερο ποδοσφαιρακι. Παντως το γεγονος οτι εγω και αρκετος κοσμος που ουτε ηθελα να το βλεπω μεχρι περισυ φετος το αγορασα και μαλιστα το παιζω, οδηγει στο συμπερασμα οτι εχει κανει μεγαλα βηματα προοδου και καταφερε επιτελους να οδηγησει σε σωστο δρομο την "εμμονη" του για διαφοροποιημενο gameplay απο την πετυχημενη συνταγη του pes..

Το να λεμε το ενα simulator και το αλλο arcade ειναι bull crap imho.. Το καθενα εχει τα καλα και ασχημα σημεια του στο gameplay.. Προσωπικα αυτο που με ενδιαφερει να δω φετος στο pes ειναι η διορθωση των "bugs" του gameplay οπως το μικρο τακλιν που δεν σφυριζεται φαουλ και γενικοτερα το ψυχρο τακλιν απο μπροστα ή πλαγια που περνει μπαλα αλλα και ποδια αλλα δεν σφυριζεται επειδη δεν ειναι απο πισω, να μην "ανοιγουν" οι αμυντικοι οταν περνει την μπαλα ενας επιθετικος ή μεσος με φοβερα χαρακτηριστικα, καλυτερο μαρκαρισμα και γενικα καλυτερο AI.. Επειδη το gameplay ειναι ιδιο και απαραλλαχτο τοσα χρονια υπαρχουν ακομα και στο διπλο στανταρντ τροποι να σκοραρει καποιος εκμεταλλευομενος τις αδυναμιες του scripted AI οποτε ειναι εμφανες οτι πρεπει να εχει ανανεωθει απαραιτητως.. Αυτα με ενδιαφερουν πιο πολυ, και αυτα ειναι που θεωρω οτι εχουν κουρασει πολυ κοσμο που παιζει και Οnline..

Παντως ενα ειναι σιγουρο.. Οτι το pes πλεον δεν παιζει μονος του σε διαφορετικο ταμπλω για πρωτη φορα μετα απο χρονια.. Και αν συνεχισει με τα ιδια bugs θα κουρασει και θα απογοητευσει συντομα.. Ειναι ενα ποδοσφαιρακι που εχει ναι μεν συνδεθει για την παρεα και το 1vs ή 2vs2 αλλα αυτο που μοιαζει σημερα ακατορθωτο για το fifa (δλδ να παρει την θεση του σε τετοιου ειδους καταστασεις) αυριο μπορει να μην ειναι..

Δημοσ.

Ρε φιλε slider δεν ειμαι βαλτος της ea!Την εχω δει την διαφημιση!Δεν αγγιζουν το τελειο και τα δυο ποδοσφαιρακια!Αυτο που θελω να πω ειναι οτι φετος ολα δειχνουν οτι δεν υπαρχει διαφορα αναμεσα σε fifa και pes!Και τα δυο ποδοσφαιρακια αξιζουν!Μακαρι οπως εχω ξαναπει να βγουν και αλλα δυο να γουσταρουμε!Οσοι ειμαστε πορομενοι εχουμε την διιαθεση να τα σκαμε αν βγαινουν καλα ποδοσφαιρακια, οσα και να ναι!Απλα πιστευω οτι

στην konami μαλακιστηκαν πολυ φετος σε σχεση με την ea που εστρωσε κολο μετα απο χρονια....

Δημοσ.
Παιδιά Φιλολάου 41 Παγκράτι

Τηλ 2107521361

Όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε. Γίνεται πανικός!

Τελικα δεν εισαι παρτακιας!Επρεπε απο χθες να χες ενημερωσει τα

παιδια polaki!!!!)

Δημοσ.
Paidia gia na min polylogoyme se grafika einai poly anwtero to fifa 08 se gameplay omws to pes 2008. Symfwneite h' oxi mazi moy?

Μεχρι το φιφα2008 ετσι ηταν fits.Δηλαδη μεχρι και περσυ

Δημοσ.
Φιλε Xavier, sorry αλλα δεν νομιζω να γνωριζεις τι σημαινει η λεξη exomeioths οπως μας λες.Και για

να σε δω αν εισαι οντως γερολυκος, να μας πεις κανενα

απ τα ποδοσφαιρακια που χεις παιξει το 86....

apo amstrad 6128 katagomai :P opou to match day 2, htan o kuriarxos, meta eixe bgei ena kalo podosfairaki pou legotan emlyn(den thumamai akrivws ton titlo,oxi to emilio butragenio pou htan sto styl tekkan) to opoio htan prwtoporiako gia thn epoxh tou, alla me ateleiwta bugs sto 1vs1

meta arxisame sto master system me kati italy 90,kick off den poluepaixa pote, oute sensible soccer, meta mega drive me fifa 95 pou ekane thn epanastash...

Δημοσ.

Πολακι το εβαλες ,προλαβες? Πες κανα σχολιο ειναι τοσο διαφορετικο απο το ντεμο οπως πιστευες? Ριξε κανα update κανα info

Δημοσ.

Το πρόβλημα με την ΕΑ τόσα χρόνια ήταν ότι το FIFA πούλαγε πάντα μια χαρά οπότε δεν τους απασχολούσε να την ψάξουν και πολύ για να βελτιώσουν το gameplay που πονούσε. Μετά από ατελίωτο κράξιμο για πολλά χρόνια φαίνεται ότι έκαναν δουλειά. Κάπως έτσι είναι και η κατάσταση σήμερα με το PES. Αφού ξέρουν ότι θα πουλήσουν καλά ότι και να γίνει, δεν υπάρχει δημιουργικό άγχος και γι αυτό βλέπουμε κάθε χρόνο το ίδιο πράγμα. Καλό είναι μεν, ίσως να είναι και λίγο καλύτερο από το FIFA, αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις μία από τα ίδια. Πρωσοπικά δεν με νοιάζει ποιό θα είναι καλύτερο, εγώ λίγο χρόνο θα αφιερώσω και στα δύο γιατί είναι άπειρα τα καλά games που βγαίνουν συνέχεια, αλλά καλό θα τους κάνει άμα σφίξουν λίγο οι κωλοι στην Konami.

Δημοσ.
Το πρόβλημα με την ΕΑ τόσα χρόνια ήταν ότι το FIFA πούλαγε πάντα μια χαρά οπότε δεν τους απασχολούσε να την ψάξουν και πολύ για να βελτιώσουν το gameplay που πονούσε. Μετά από ατελίωτο κράξιμο για πολλά χρόνια φαίνεται ότι έκαναν δουλειά. Κάπως έτσι είναι και η κατάσταση σήμερα με το PES. Αφού ξέρουν ότι θα πουλήσουν καλά ότι και να γίνει, δεν υπάρχει δημιουργικό άγχος και γι αυτό βλέπουμε κάθε χρόνο το ίδιο πράγμα. Καλό είναι μεν, ίσως να είναι και λίγο καλύτερο από το FIFA, αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις μία από τα ίδια. Πρωσοπικά δεν με νοιάζει ποιό θα είναι καλύτερο, εγώ λίγο χρόνο θα αφιερώσω και στα δύο γιατί είναι άπειρα τα καλά games που βγαίνουν συνέχεια, αλλά καλό θα τους κάνει άμα σφίξουν λίγο οι κωλοι στην Konami.

symfono apolitos

Δημοσ.

loipon ti xamos einai aftos...ego to game to perimeno prota apo to theio sto 360 k an eimai ikanopoiimenos apo thn taxythta tha to paro sto ps3 giati me to control tou 360 sto pro de th paleyo...

tora..os anafora to fifa k to pes2008demo...

h ea exei kanei trelh douleia...trelh veltiosh...omos sto pro niotheis oti paizeis bala...dld...nai men ta grafika tou fifa einai oraia...k atmosfairika..alla opote perneis th bala prepei na perimeneis ligo na kanei i bala ta dika ths sta podia sou k meta na kanei oti exeis pei esy...den exei thn amesothta tou pro...i psalida exei sxedon eksafanistei alla pistevo oti to fifa thelei kati akoma...

oso gia to simulator pou lete synexeia tha diafoniso...to podosfairo den exei simulator..oute to fifa einai oute to pro...an pate na paiksete bala kapou mono tote tha exete simulator..:) to thema gia mena panta se ena podosfairaki einai na einai FUN...kai ayto einai to pro...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...