Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλά ζήσε στον κόσμο σου militoz εσύ. Ποιός έχει τις μαύρες του ρε φίλε? Δεν με απασχολεί φίλοι μου αν είναι τεχνικά καλύτερο στο ps3. Χέστηκα βασικά. Το slowdown υπάρχει εδώ και 10 χρόνια σε όλες τις κονσόλες, αλλά είναι σχεδόν μηδαμινό που δεν επηρεάζει το παιχνίδι, που επίσης χέστηκα. Τα παιχνίδια μπορεί να είναι ίδια, αλλά και πάλι και το χειρηστήριο του ps3 με βολεύει παραπάνω, και τα option file θα περνιούνται πιο εύκολα. Πώς να το κάνουμε δηλαδή? Δεν καταλαβαίνετε όταν μιλάμε. Δεν μίλησε ποτέ κανείς για τεχνική ανωτερώτητα του ps3 σε σχέση με το 360! Πόσες φορές θα το πούμε πια...

Τώρα αν ο seabass προβληματίστικε που στο ps3 θα κάνει ένα εκατοστό του δευτερολέπτου περισσότερο slowdown (γιατί για τόσο θα μιλάμε, αποκλείεται παραπάνω) δεν μας πολυαπασχολεί φίλοι μου. Τί 0,5 δευτερόλεπτα τί 0,7, δεν καταλαβαίνω.

Αυτά τα λέω επειδή γνωρίζω τα πάντα περί pro/we series, λεπτομέρειες που μπορεί να μην γνωρίζετε. Δεν είπε κανείς ότι είναι καλύτερο τo pro τεχνικά στο ps3 σε σχέση με το 360. Μιλούσαμε πάντα, για βόλεμα των περισσοτέρων με το χειρηστήριο, ευκολία μεταφοράς αρχείων, αλλά και παράδοσης για την Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο...

Ε λοιπόν βάση αυτών φίλε petran (και εφόσον οι 2 εκδόσεις είναι τεχνικά ίδιες, άσχετα με το ελάχιστο slowdown που προϋπήρχε πάντα), η απάντηση στο ερώτημά σου:

αγορι μου ειναι καλυτερο στο ps3 που μας ελεγες? ναι ή ου?

Η απάντηση είναι ναι, είναι καλύτερο στο ps3 (δεν μίλησα ποτέ τεχνικά αλλά χρηστικά, πότε θα το καταλάβετε)...

Κάνε ένα poll αν γουστάρεις και θα δείς τί εννοώ όταν θα συμπεράνεις την πλειοψηφία της επιλογής όσον αφορά της επιλογή κονσόλας για το pro (πάντα χρηστικά μιλώντας και όχι τεχνικά, που θα είναι ίδια παιχνίδια)

Βρε αγορινα πριν μερικες σελιδες ειχες φαγωθει οτι η εκδοση του PS3 ακουγετε οτι θα ειναι πιο smooth και αυτο στα χρηστικα ανηκει...:mrgreen:

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλά p3tran,ξέρεις τι είναι να σου έχει μείνει ένα ρημαδο-PRO για να την πεις σχετικά με την υπεροχή έστω και σε ένα παιχνίδι απέναντι στο ΧΒΟΧ και όχι μόνο να μην το ξεπερνάει,αλλά να είναι και χειρότερο;;;;μην ξύνεις πληγές :lol:

p.s. φριξε καλυτερα να προσεχεις τι κοροϊδευεις... φαινεται ποσο ασχετος απο pro εισαι.

στάνταρ άτομο του folding και αυτός ;)

Δημοσ.

Re p3tran logiko einai na simvainei ayto...

1. Osoi einai katoxoi ps3 epeidi opoy nanai tha doyn tin "tromeri kai foveri" konsola toys na xanei edafos(Poio poly apo ayto poy exei xasei ews twra pagosmia se poliseis apo to 360)

2. Tha arxisoyn na ta girizoyn se oti exoyn pei mexri simera me prwto kai kalytero ayto peri blu ray

Kai telos

3. Epete synexeia eidika meta ta xristoygenna giati ekei prosdokei na kerdisei mpoliko edafos h sony(kai oxi mono...) me to petsokomeno ps3. Ante na doyme poios tha vgei nikitis apo ayta ta xristoygenna...

Symperasma:

En oligis ayta ta xristoygenna tha krithoyn polla anamesa stis dyo aytes next gen konsoles(An kai kata ti gnwmi moy exoyn eidi krithei kai den prokeite na ginoyn kai tromeres allages sto xwro toy next gen gaming se pagosmio epipedo).

Δημοσ.
Φίλε αν και δεν νομίζω να παίζεις πιο πολλά χρόνια από μένα, δεν πειράζει. Αν σε ενοχλούν οι πληροφορίες που δίνω αλλά και οι αόψεις μου, μπράβο σου. Διάβασε άλλο topic. Αν θες πόσταρε εσύ νέα για το pro2008 να μας διαφωτίσεις με τα εξαιρετικά σου post

Οταν επαιζα Pro επαιζες πεναλντακια στα Tiger (ηλεκτρονικα χειρος σε μεγεθος gameboy) .

Αντε να βγει το pro να ηρεμησουμε απο τα spam μυνηματα σου! Να κλειστεις στις κονσολες σου να παρεις και τα χρονομετρα σου και να μετρας στην καθυστεριση που εχει στο PS3 !

Υ.Γ. Παντως δεν σου κρυβω οτι εχω ριξει το γελιο μαζι σου ! Δεν σου ξανα απανταω αλλα επετρεψε να σε διαβαζω !

Δημοσ.

Συγκρινετε τις κονσολες βασει του χειροτερου PES

που εχει κυκλοφορισει ποτε?Ολοι το παιζουμε

σχετικοι εδω μεσα!Η καθε κονσολα απευθυνεται

στον καθενα ξεχωριστα!Και στο κατω κατω οσοι

φιλοι μου εχουν xbox και pc, με playstation

παιζαμε μια ζωη το PES!Θα το αλλαξετε και αυτο?

Δημοσ.

Kοιτα μπορει τεχνικα στο 360 να ειναι καλυτερο αλλα την διαφορα θα την κανει το Ps3 στο εξωφυλλο...οι διαφημιστες δουλεψαν τη μακετα σε cell επεξεργαστες:mrgreen:

Δημοσ.

Πραγματικά αυτή η εμμονή όλων σας στην σύγκριση των κονσολών και στο next gen wars είναι απίστευτη έτσι? Κι εγώ γελάω με όλους εσάς τους υπόλοιπους να με πείσετε για κάτι που δεν με ενδιαφέρει. Το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη, ενώ τις έχω και τις χαίρομαι όλες. είστε απίστευτοι πραγματικά.

Φίλε όταν λέμε smooth μιλάμε για ρυθμό παιχνιδιού...

Ultralisk αγόρι μου ασχολείσου με κανέναν άλλον να τον πείσεις ότι το 360 είναι καλύτερο από το ps3. Εμένα δεν με απαχολεί αυτό καθόλου. Και δεν είπα ποτέ ότι το ps3 είναι η καλύτερη κονσόλα. Μιλούσα πάντα και μόνο για το pro. Εσείς δεν θέλετε να καταλάβετε

Δημοσ.
Συγκρινετε τις κονσολες βασει του χειροτερου PES

που εχει κυκλοφορισει ποτε?Ολοι το παιζουμε

σχετικοι εδω μεσα!Η καθε κονσολα απευθυνεται

στον καθενα ξεχωριστα!Και στο κατω κατω οσοι

φιλοι μου εχουν xbox και pc, με playstation

παιζαμε μια ζωη το PES!Θα το αλλαξετε και αυτο?

Εεεε ναι μια ζωή με τσαπιά και με μουλάρια οργώναμε τα χωράφια μας τώρα ξαφνικά να πάρουμε τρακτερ? απαπαπαπα!!!

Δημοσ.
Ultralisk αγόρι μου ασχολείσου με κανέναν άλλον να τον πείσεις ότι το 360 είναι καλύτερο από το ps3. Εμένα δεν με απαχολεί αυτό καθόλου. Και δεν είπα ποτέ ότι το ps3 είναι η καλύτερη κονσόλα. Μιλούσα πάντα και μόνο για το pro. Εσείς δεν θέλετε να καταλάβετε

δεν χρειάζεται να πείσω κανέναν...μάτια έχουν και βλέπουν...για το PRO λέω που μας έπρηζαν όλοι ότι θα είναι πολύ καλύτερη η έκδοση για PS επειδή ή ΚΟΝΑΜΙ υποστηρίζει την SONY και ότι είδανε βιντεάκια και θα σπέρνει και ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ

Δημοσ.

Και petran δεν μίλησα ποτέ για τα gigabyte του bluray του ps3 και παπαριές...

Εγώ μίλησα βάσει δεκάδων εντυπώσεων κλπ που μιλούσαν για ανωτερότητα του ps3 όχι τεχνική, αλλά σε ρυθμό, μεταφορά αρχείων κλπ. Και ταυτόχρονα με την χρόνια συνήθεια του χειρηστηρίου του ps στο pro, μιλούσα για καλύτερη κατ'εμέ έκδοση στο ps3. Δεν καταλαβαίνετε με τίποτα έτσι?

Πέμπτη κοντή γιορτή. Αν είναι άθλιο στο ps3 θα σας το πω, δεν θα το κρύψω. Δεν είμαι κάφρος

Δημοσ.
Φίλε όταν λέμε smooth μιλάμε για ρυθμό παιχνιδιού...

polaki λες αρλουμπες παλι. ο seabass ειπε οτι ειναι ΟΛΟΪΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ PS3.

δεν εχει διαφορετικο ρυθμο λοιπον, εκτος αν τα κολληματα στο ps3 ειναι τοσο εμφανη που αλλαζουνε οντως το ρυθμο του παιχνιδιου. :-D

φυσικα και σε αυτη την περιπτωση, παλι λαθος κανεις αν το θεωρεις πλεονεκτημα...

Πέμπτη κοντή γιορτή. Αν είναι άθλιο στο ps3 θα σας το πω, δεν θα το κρύψω. Δεν είμαι κάφρος

οκ βαρωνε μυνχαουζεν. I believe you. ;]

Δημοσ.

Τεχνικά είναι ίδια ναι. Αλλά δεκάδες αν όχι εκατοντάδες εντυπώσεις μιλούν για καλύτερο ρυθμό και πιο αργό στο ps3. Δεν τα λέω εγώ. Θα δούμε όμως οι ίδιοι σε λίγες μέρες.

Έχεις pm petran στο next-gen.gr

Δημοσ.

Paidia etsi gia na alla3w tin routina... :-D

Den pate na pai3ete to ena kai monadiko podosfairaki pou iparxei fetos, to aristourgima pou legete FIFA08 :), kai aste tin konami na vgazei to idio game kathe xrono...

Δημοσ.

Το παίξαμε και το βαρεθήκαμε ήδη. Μηδέν πάθος αργός ρυθμός, άθλιοι τερματοφύλακες και όλες οι ομάδες συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο, είτε είναι η Μπάρτσα είτε είναι η Αούστρια Βιέννης...Καλό το παιχνιδάκι αλλά δεν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...