Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αγορι μου ειναι καλυτερο στο ps3 που μας ελεγες? ναι ή ου?

Η απάντηση είναι ναι, είναι καλύτερο στο ps3 (δεν μίλησα ποτέ τεχνικά αλλά χρηστικά, πότε θα το καταλάβετε)...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ναι αλλά επίσης δεν είναι ρεαλιστικό όταν όλα τα σκορ θυμίζουν πόλο,όπως γίνεται πλέον στο PRO

Αν παρακολουθείς αγγλικό πρωτάθλημα συμβαίνουν συχνά κατι 3-5,6-1 κτλ...Με πιο πρόσφατο κάτι που συνέβει πριν μία εβδομάδα στην Eredivisie της Ολλανδίας h Χερενφεν κερδισε 9-0 την Χερκουλες!Το Pro προσπαθεί να σου δώσει σε 10-15 λεπτά/ημίχρονο όσα συμβαίνουν σε 45 λεπτά πραγματικού χρόνου!

Δημοσ.
Όντως και προφανώς δεν ξέρει ούτε ο ίδιος... :-)

γεια σου ρε Μουρίνιο

Αν παρακολουθείς αγγλικό πρωτάθλημα συμβαίνουν συχνά κατι 3-5,6-1 κτλ...Με πιο πρόσφατο κάτι που συνέβει πριν μία εβδομάδα στην Eredivisie της Ολλανδίας h Χερενφεν κερδισε 9-0 την Χερκουλες!Το Pro προσπαθεί να σου δώσει σε 10-15 λεπτά/ημίχρονο όσα συμβαίνουν σε 45 λεπτά πραγματικού χρόνου!

καλά...sweet dreams...μετά το update του PRO, η άμυνα έγινε κλαρίνο...σαν του Σαλέα ένα πράμα...από εκεί και πέρα καλά κρασά

Δημοσ.
ναι ρε παιδες, ο ultralisk δεν εχει ιδεα απο games. (50.000 gamerscore)

ελατε να του μαθετε εσεις....

Πρέπει να έχει και το μεγαλύτερο gamerscore στην Ελλάδα. Αν δεν κάνω λάθος ακολουθεί ο Icematrix καi o Zeph.. πως τον λένε.

Δημοσ.

καλά...sweet dreams...μετά το update του PRO, η άμυνα έγινε κλαρίνο...σαν του Σαλέα ένα πράμα...από εκεί και πέρα καλά κρασά

Thanks...Πίνω κρασάκι και παίζω Pro!Στην υγειά σου:P:p

Δημοσ.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το γέλιο σου petran δεν καταλαβαίνω που απευθύνεται. Νομίζω ότι έκανα μια πολύ λογική τοποθέτηση εδω πέρα. Και ξέρεις πολύ καλά ότι δεν έχω κόλημα με κονσόλες. Εγώ κι αν έχω λιώσει το pro στο 360 και το ξέρεις κιόλας. Δεν καταλαβαίνεις ποια ειναι η λογική μου στο θέμα του pro2008? Ή μήπως πιστεύεις ότι το pro του ps3 θα είναι χάλια και δεν θα παίζεται? Αν θες να παραμείνεις σε αυτή την κόντρα κονσολών με γειά σου με χαρά σου αλλά εγώ δεν θα σε ακολουθήσω. Και εξακολουθώ να πιστεύω πάντως ότι στο ps3 θα είναι πιο αργό και πιο smooth όπως λένε όλοι (τώρα αν δεν τους πιστεύεις όλους τους δεκάδες ή εκατοντάδες που το έπαιξαν και στις 2 κονσόλες δεν με απασχολεί και πολύ).

Ο καιρός γαρ εγγύς που λέμε. Έχουν μείνει μόλις λίγες μέρες, και μόλις τα δοκιμάσω και τα 2 θα σου απαντήσω σε όλα. Και στην ταχύτητα του παιχνιδιού, και στην ομαλότητα, και στην διάρκεια των slowdown και κατα πόσο αυτά επηρεάζουν το παιχνίδι, αλλά και το κυριότερο, ποιά κονσόλα με βολεύει καλύτερα και σε ποιά το ευχαριστιέμαι συνολικά σε όλους τους τομείς, κι όχι κολλώντας σε ένα ελάχιστο slowdown που πάντα υπήρχε επαναλαμβάνω. Τα λέμε σε 5-6 μέρες...

Και ναι μετά το update του pro τον Απρίλιο, η Κονάμι τα κατέστρεψε όλα και έγινε πόλο το παιχνίδι στο 360...

Δημοσ.

Καλά, βρε total footballist... Ποιο update πήγες και έβαλες;;; Αυτό με το defense όλων στο 0;;; :-)

Δημοσ.
Καλά, βρε total footballist... Ποιο update πήγες και έβαλες;;; Αυτό με το defense όλων στο 0;;; :-)

επειδή είσαι νεούδι στο PRO απʼ ότι φαίνεται και δεν ξέρεις,σε συγχωρώ ;)

Δημοσ.

polaki μην με κανεις τωρα να ανατρεξω σε αυτο το τοπικ και να σου κοτσαρω καμια 10ρια σελιδες quotes ΔΙΚΑ ΣΟΥ

που μας ελεγες οτι "το ps3 το ενα", "το ps3 το αλλο", "μακραν καλυτερο στο ps3"

και ολες τις μ@λακειες που εχεις γραψει. βαζω στοιχημα οτι απο τις 100 σελιδες του τοπικ, πανω απο 10% ειναι δικο σου hype για το ps3.

τωρα ξαφνικα που τα bluray και τα 148gigabytes τα πηρε ο διαολος, και μαθαινουμε -οχι απο ασχετους, αλλα απο τον ιδιο το δημιουργο του pro-

οτι στο 360 παει καλυτερα,

αντι να πεις ʽναι, φαινεται πως εκανα λαθος στις προσδοκιες μουʼ, εχεις σκοπο να μας φλομωσεις σε αλλου τυπου παπαρα?

please, dont!!

p.s. φριξε καλυτερα να προσεχεις τι κοροϊδευεις... φαινεται ποσο ασχετος απο pro εισαι.

Δημοσ.
επειδή είσαι νεούδι στο PRO απʼ ότι φαίνεται και δεν ξέρεις,σε συγχωρώ ;)

Επειδή είσαι μεγαλόψυχος απ' ότι φαίνεται και δεν κρατάς κακία, κι εγώ σε συγχωρώ για τη λάθος εκτίμιση σου... :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...