p3tran Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 εγω δεν λεω τιποτα. απλα διαβασα τη συνεντευξη του seabass που λεει οτι α) οι 2 εκδοσεις ειναι ολοϊδιες και β) παρʼολα αυτα κανει πιο πολλα κοψιματα στο ps3 το τι λεει ο καθε τζιτζιφιογκος στο internet ειτε γιατι ειναι τυφλο fanboy ειτε γιατι θελει να τραβηξει hits στο site του, καταλαβαινεις κι εσυ οτι ειναι για τον πεο οταν βγαινει ο δημιουργος του παιχνιδιου και λεει τα παραπανω..
ultralisk Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Θα σου σκάσουμε 70αρια για next gen παιχνίδια και θα μας δώσεις slowdown? next gen το PES????LOOOOOOOOOOL για να μην τα ξαναλεμε σας αρεσει δεν σας αρεσει στο ps3 το pes 2008 θα εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα εικονας και θα ειναι πολυ ανωτερο απο pc kai x-box 360. αυτα θα τα δειτε συντομα. XAXAXAXAXAXA...ρε φίλε εδώ το Θαλασσόμπασο (Seabass) είπε ότι τα slowdowns είναι πιο έντονα στο PS3,τι μας λες; ....πραγματικά το απόλυτα άκυρο ποστ Αλλά επιμένω ακόμα και τώρα ότι στο ps3 θα είναι πιο αργό και πιο smooth πιο smooth δεν ξέρω,αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ θα είναι πιο αργό με το slowdown που θα πέφτει
polakis21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Το πιο πολλά κοψίματα θα το κρίνουμε μέσα από τα 2 παιχνίδια. Αυτό οφείλεται στην Κονάμι, που ποτέ δεν έφτιαξε το slowdown σε καμία κονσόλα, και επίσης ότι ναι ήταν πιο δύσκολος ο προγραμματισμός στο ps3, όπου επιθυμούσε ο seabass να το βγάλει 1-2 μήνες πιο μετά για ps3 για να το φτιάξει σωστά, αλλά όπως είπε τον πίεζαν η σόνυ και η Κονάμι. Τόσο βλάκες δηλαδή. Ούτως η άλλως εγώ τόσα χρόνια παίζω χωρίς περιγραφή, για να νιωθω την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού καλύτερα, οπότε δεν είχα και πότε slowdown...lol
B.F. Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Λοιπον.... Για τον forisp2004.... Ειμαι και γω κατοχος PS3 αλλα αυτα που αναφερεις εδω μεσα δεν κολανε πουθενα!Αλλος τα σκαει στο Χ360 για να παιξει halo και Gears of war, αλλος τα σκαει στο PS3 για να παιξει Gran Turismo και Heavenly Sword, αλλος τα σκαει στο PC για να παιξει Warcraft και Football Manager!Ειναι θεμα γουστου!Αλλος δεν βγαινει τοσο οικονομικα και παιρνει wii, αλλος εχει φτιαξει απο τωρα Pc για το 2010!Μακαρι να γινοταν να τα χα ολα, αλλα δεν παιζει....Εχω ενα pc για να φτιαχνω μουσικη και να σηκωνει ανετα το Football Manager και ενα PS3 για να ευχαριστιεμαι παιχνιδια και ταινιες!Το θεμα ομως ειναι αλλο.... Εσυ τα σκασες για PS3(οπως και γω...), αλλος για Χ360 αλλα και οι δυο θα παιξουμε φετος το ιδιο PES μ αυτο που μπορουν να σηκωσουν και τα προπερσινα Pc s!Ο Polakis 21 θα στειλει πολλους εδω μεσα που κατεχουν κονσολα στα μαγαζια μεθαυριο, να σκασουν στα τυφλα 70ευρω!Δεν ειναι πλεον το PES μακραν το καλυτερο ποδοσφαιρακι! Εγω φετος θα το δοκιμασω πρωτου το αγορασω στα τυφλα(πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο)!Στο PSN δεν ειδαμε ποτε το demo, αλλα το ειδα και σε Pc και σε Χ360 και απορω γιατι υπαρχει τοσος φανατισμος υπερ του PES!Αν η τελικη εκδοση ειναι οπως του demo, περα απ τους κατοχους Pc που δεν εχουν το Next gen FIFA, οσοι κατεχουν κονσολα, γιατι να τα σκασουν στην KONAMI? Ας σταματησει αυτος ο πολεμος μαγκες!Ας δουμε ολες τις εκδοσεις σε ολα τα μηχανηματα για να βγαλουμε συμπερασματα!Ας γινουμε και λιγο αντικειμενικοι!Πρωτη φορα παραδεχθηκα οτι το FIFA τα σπαει!Περιμενω και το PES!Μακαρι να το χουν βελτωσει!Για πρωτη φορα θα εχουμε δυο αξιολογα ποδοσφαιρακια(οι πιο μεγαλυτεροι θυμηθητε τι γινοταν καποτε με KICK OFF 2 και Sensible Soccer στον Amiga).Ας βγαλει και η 2κ ενα και ειμαι διαθετημενος να σκαω 200 ευρω τον χρονο και για τα τρια!Αρκει να το αξιζουν πραγματικα..!
p3tran Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Το πιο πολλά κοψίματα θα το κρίνουμε μέσα από τα 2 παιχνίδια. δεν καταλαβα? τι να κρινεις ακριβως δηλαδη? μηπως δεν ξερεις να διαβαζεις ρε pol? But when we compared them directly we were shocked because the PS3 has a little bit more slowdown and we don't really know why ή μηπως θες να σου κολλησω την ταμπελα του πιο τυφλου απο τους τυφλους fanboys? ο SEABASS' date=' οχι ο καθε τυχαιος σε καθε φορουμ, λεει οτι τα βαλανε διπλα-διπλα για απευθειας συγκριση, και "σοκαριστηκανε" που στο ps3 εχει πιο πολλα κοψιματα και δεν ξερουνε γιατι [b']τι[/b] ακριβως δηλαδη θες να δεις και να τεσταρεις εσυ, ο τελευταιος χρηστης, που να βγαλει διαφορετικο αποτελεσμα απο αυτο που λεει ο δημιουργος του παιχνιδιου? ε? ειναι ωρα να αφησεις τις βλακιες τυπου Ούτως η άλλως εγώ τόσα χρόνια παίζω χωρίς περιγραφή, για να νιωθω την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού καλύτερα, οπότε δεν είχα και πότε slowdown...lol και να σοβαρευτεις. αϊντε ;] και για να γουσταρεις, παρε και το συμπερασμα: 360 > ps3, και στο pro evo
polakis21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Εν τω μεταξύ τώρα μιλάμε για την λεπτομέρεια της λεπτομέρειας που δεν επηρεάζει το παιχνίδι έτσι. Μιλάμε για μικρό σπασιματάκι του ενος εκατοστού του δευτερολέπτου, άντε ελάχιστα παραπάνω. Ούτε που θα μας απασχολεί στο παιχνίδι, είτε είναι αυτό στο 360 είτε είναι στο ps3
p3tran Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 αγορι μου ειναι καλυτερο στο ps3 που μας ελεγες? ναι ή ου? τι αρχιζεις τα damage control απο τωρα, πριν καν βγει το game? <<βγαλε τον ηχο και δεν θα εχεις σπασιματα>>, <<ο εκφωνητης ετσι κι αλλιως ειναι βαρετος>>, <<ναι αλλα με βολευει καλυτερα το joystick>> κλπ κλπ κλπ αυτα ειναι λογια για ατομα που εχουν τα μισα χρονια απο εσενα!! μπρος, παμε μαζι μαθηματα θαρρους: <<ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΤΟ PRO EVO ΣΤΟ PS3 ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΠΑΠΑΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο SEABASS ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΟΛΙΓΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 360>> πεστο!
MiltoZ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 :lol::lol: Γιατί τον πρεσάρεις ρε τον άνθρωπο, άστονα και έχει τις μαύρες του.
Slider23 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδιά το forum είναι για το Pro κ από ότι βλέπω τώρα τελευταία μόνο για αυτό δεν μιλάμε.Πρέπει να καταλάβετε κάτι...Επειδή 10 χρόνια έχουμε φάει άπειρες ώρες παίζωντας Pro ανεξαρτήτως κονσόλας κ' όπως κ να το δούμε μας έχει χαρίσει πλουραλιστικότητα στις κινήσεις κ φαντασία στον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού,μας κάνει να το περιμένουμε σαν τρελοί!!Όποιοι από εσάς θέλετε να μηδενίσετε όλα αυτά που έχει πετύχει το Pro επειδή έχει 2-3 λαθάκια νομίζω ότι είναι άδικο!Όσοι πάλι θεωρείται ότι το να δώσετε 70euro σε αυτό το Pro δεν αξίζει μην τα δώσετε,αυτο όμως ΔΕΝ σημαίνει ότι μπορείτε να κρίνετε αυτούς που θέλουν να το αγοράσουνε!Τέλος προσωπικά μου αρέσει η ρεαλιστικότητα κ' όχι να βάζω 70 ψαλιδάκια σε 20 ματς όπως γινόταν στο Fifa,στο Pes τόσα χρόνια έχω βάλει 3-4 ψαλιδάκια κ' αυτό λέει πολλά!! Βλέπωντας κάποια post που μιλούσαν για το Fifa επιρεάστικα κ' είπα να το δοκιμάσω...Ευτυχώς με πρόλαβε η διαφήμιση του παιχνιδιού ! http://www.youtube.com/watch?v=3s9U2l14kpM Όσο κ' να άλλαξε παραμένει Fifa!Αυτά μόνο εκεί γίνονται.... Η επιλογή είναι δική σας....
MiltoZ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδιά το forum είναι για το Pro κ από ότι βλέπω τώρα τελευταία μόνο για αυτό δεν μιλάμε.Πρέπει να καταλάβετε κάτι...Επειδή 10 χρόνια έχουμε φάει άπειρες ώρες παίζωντας Pro ανεξαρτήτως κονσόλας κ' όπως κ να το δούμε μας έχει χαρίσει πλουραλιστικότητα στις κινήσεις κ φαντασία στον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού,μας κάνει να το περιμένουμε σαν τρελοί!!Όποιοι από εσάς θέλετε να μηδενίσετε όλα αυτά που έχει πετύχει το Pro επειδή έχει 2-3 λαθάκια νομίζω ότι είναι άδικο!Όσοι πάλι θεωρείται ότι το να δώσετε 70euro σε αυτό το Pro δεν αξίζει μην τα δώσετε,αυτο όμως ΔΕΝ σημαίνει ότι μπορείτε να κρίνετε αυτούς που θέλουν να το αγοράσουνε!Τέλος προσωπικά μου αρέσει η ρεαλιστικότητα κ' όχι να βάζω 70 ψαλιδάκια σε 20 ματς όπως γινόταν στο Fifa,στο Pes τόσα χρόνια έχω βάλει 3-4 ψαλιδάκια κ' αυτό λέει πολλά!!Βλέπωντας κάποια post που μιλούσαν για το Fifa επιρεάστικα κ' είπα να το δοκιμάσω...Ευτυχώς με πρόλαβε η διαφήμιση του παιχνιδιού ! http://www.youtube.com/watch?v=3s9U2l14kpM Όσο κ' να άλλαξε παραμένει Fifa!Αυτά μόνο εκεί γίνονται.... Η επιλογή είναι δική σας.... Το μόνο που λέει είναι ότι αν έκανες ψαλιδάκια στο pro και όχι το fifa θα έλεγες τι μ@λακια που είναι το fifa που δεν μπορείς να κάνεις ψαλιδάκια.
Slider23 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Το μόνο που λέει είναι ότι αν έκανες ψαλιδάκια στο pro και όχι το fifa θα έλεγες τι μ@λακια που είναι το fifa που δεν μπορείς να κάνεις ψαλιδάκια. Φίλε μου γνώμη σου!Πάντως πιστεύω ότι στα μεγάλα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου κ στο Champions League όταν μπαίνει ένα ψαλιδάκι γίνεται αμέσως θέμα γιατι είναι γκολ σπάνιας ομορφιάς(βλέπε Rivaldo με την Barca) κ' δεν συμβαίνει κάθε μέρα!!Καταλήγουμε λοιπόν σε αυτο που σου είπα...Ρεαλιστικότητα!!
ultralisk Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 ναι αλλά επίσης δεν είναι ρεαλιστικό όταν όλα τα σκορ θυμίζουν πόλο,όπως γίνεται πλέον στο PRO
polakis21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Καλά ζήσε στον κόσμο σου militoz εσύ. Ποιός έχει τις μαύρες του ρε φίλε? Δεν με απασχολεί φίλοι μου αν είναι τεχνικά καλύτερο στο ps3. Χέστηκα βασικά. Το slowdown υπάρχει εδώ και 10 χρόνια σε όλες τις κονσόλες, αλλά είναι σχεδόν μηδαμινό που δεν επηρεάζει το παιχνίδι, που επίσης χέστηκα. Τα παιχνίδια μπορεί να είναι ίδια, αλλά και πάλι και το χειρηστήριο του ps3 με βολεύει παραπάνω, και τα option file θα περνιούνται πιο εύκολα. Πώς να το κάνουμε δηλαδή? Δεν καταλαβαίνετε όταν μιλάμε. Δεν μίλησε ποτέ κανείς για τεχνική ανωτερώτητα του ps3 σε σχέση με το 360! Πόσες φορές θα το πούμε πια... Τώρα αν ο seabass προβληματίστικε που στο ps3 θα κάνει ένα εκατοστό του δευτερολέπτου περισσότερο slowdown (γιατί για τόσο θα μιλάμε, αποκλείεται παραπάνω) δεν μας πολυαπασχολεί φίλοι μου. Τί 0,5 δευτερόλεπτα τί 0,7, δεν καταλαβαίνω. Αυτά τα λέω επειδή γνωρίζω τα πάντα περί pro/we series, λεπτομέρειες που μπορεί να μην γνωρίζετε. Δεν είπε κανείς ότι είναι καλύτερο τo pro τεχνικά στο ps3 σε σχέση με το 360. Μιλούσαμε πάντα, για βόλεμα των περισσοτέρων με το χειρηστήριο, ευκολία μεταφοράς αρχείων, αλλά και παράδοσης για την Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο... Ε λοιπόν βάση αυτών φίλε petran (και εφόσον οι 2 εκδόσεις είναι τεχνικά ίδιες, άσχετα με το ελάχιστο slowdown που προϋπήρχε πάντα), η απάντηση στο ερώτημά σου: αγορι μου ειναι καλυτερο στο ps3 που μας ελεγες? ναι ή ου? Η απάντηση είναι ναι, είναι καλύτερο στο ps3 (δεν μίλησα ποτέ τεχνικά αλλά χρηστικά, πότε θα το καταλάβετε)... Κάνε ένα poll αν γουστάρεις και θα δείς τί εννοώ όταν θα συμπεράνεις την πλειοψηφία της επιλογής όσον αφορά της επιλογή κονσόλας για το pro (πάντα χρηστικά μιλώντας και όχι τεχνικά, που θα είναι ίδια παιχνίδια)
Nitro_20 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Mallon paizeis me tipous p dn kseroun amina ultrasilk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.