Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε petran χαλάρωσε λίγο. Το slowdown που λέω στα κορνερ εννοώ in game όταν εκτελείται και έχει κόσμο. Αυτό μόνο. Αλλού δεν υπάρχει. Έχω διαβάσει τελευταία review και λένε ότι το slowdown είναι ανεπαίσθητο και δεν σου δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Ασε που δύσκολο το βλέπω για μεταφορά option file στο 360. Όχι ότι δεν θα το παίζω και στις 2 εκδόσεις βέβαια. Και δεν φταίει το ps3 για τα slowdown φίλοι μου ,αλλά το ίδιο το παιχνίδι της κονάμι! Εδώ και χρόνια υπάρχει και το παραδέχεται η Κονάμι! Φταίει η όλη κατασκευή του παιχνιδιού που όπως λέει η Κοναμι είναι ίδια από εποχής σούπερ Νες! Γιαυτό και είπε ότι θα γίνει η μεγάλη αλλαγή στο pes2009 όπως είπε κι ο seabass. Παρόλα αυτά το παιχνίδι χαρακτηρίζεται ως το καλύτερο pro ever εύκολα Από όλους σε όλα τα preview/review...

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έτσι ακριβώς p3tran. Για άλλη μια φορά ο RSX φρενάρει το playstation3. Απορώ, πού είναι εκείνος ο φωνακλάς που νόμιζε ότι το pes2008 στο ps3 θα είναι 100 Terabyte, ενώ οι άλλες version θα διατίθενται σε δισκέτα 5.25!!

ελα ρε φωναξες ? ? ?

1ον λογικοτατο ακουγετε η ιδια κοναμι να θελει να πουλησει και το pes 2008 σε μια κονσολα next gen οπως το x-box 360 που στην καλυτερη περιπτωση να πιασει 8,5gb χωρητικοτητα το δισκακι

και 2ον που δεν μπορει σαν next gen κονσολα να βγαλει εστω μια εξοδο 1080p(σαν ανωτερο απο το ps3 που ειναι και εχει καλυτερα γραφικα)

αντιθετα στο ps3 θα ειναι 18gb (θα το δειτε πολυ συντομα αυτο )

και σαν next gen κονσολα βγαζει και ταυτοχρονα 2 εξοδους 1080p .

για να μην τα ξαναλεμε σας αρεσει δεν σας αρεσει στο ps3 το pes 2008 θα εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα εικονας και θα ειναι πολυ ανωτερο απο pc kai x-box 360.

αυτα θα τα δειτε συντομα.

Δημοσ.
και 2ον που δεν μπορει σαν next gen κονσολα να βγαλει εστω μια εξοδο 1080p(σαν ανωτερο απο το ps3 που ειναι και εχει καλυτερα γραφικα)

Ευτυχως, ετσι θα μπορω να βαζω π.χ. την μια ομάδα στην μιία full hd οθόνη μου και την άλλη ομάδα στην άλλη full hd οθόνη μου για πραγματικό next gen gaming.

PS3 rox.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μην το κάνετε αυτό πάλι. Και αυτό ισχύει και για τον Petran και για τους υπόλοιπους. Μην κάνετε και το τοπικ για το pro2008 μάχη μεταξύ ps3 και xbox360. Τα προβλήματα (αν αυτά υπάρχουν) αφορούν την Κονάμι και όχι τις κονσόλες και την δύναμή τους...Καθαρά

Και πιστέψτε το, το μόνο παιχνίδι που λιώνω ακόμα και Live και offline είναι το pro6 στο 360, μια πολύ πρόχειρη έκδοση και παρολα αυτά είναι το μόνο που με κρατάει. Και το pro6 έχει slowdown στο 360 φίλοι. Ε και τί έγινε. Απλά είναι εκνευριστικό που μετά από τόσα χρόνια η Κονάμι δεν μπορεί να το διορθώσει, ούτε σε next gen κονσόλα. Είναι ελάχιστο όμως μπροστά στην πόρωση που μου προσφέρει το pro, πόρωση που ακόμα και το πολύ καλό νέο fifa08 δεν μου την έδωσε. Ούτε gears, ουτε pgr4 ουτε halo3 ούτε τίποτα. Φανταστείτε τί θα πάθω τώρα με το pro2008 και στις 2 κονσόλες, που όλοι παραδέχονται ότι είναι καλύτερο από το pro6, παρά το slowdown που θα έχει. Χαλάλι του, είμαστε συνηθισμένοι. Αν σας ενοχλεί και τόσο, βγάλτε την περιγραφή και είστε οκ. Ούτε slowdown ούτε τίποτα...

Δημοσ.

Επίσης νέα άποψη:

A few more impressions from Rob McLean (PESFAN Site) he was given PES2008 for ps3 by Seabass for winning the recent tournament in Seville:

"The "jittering" was very very very very very minimal. It did not bother me in the slightest, it is noticeable, but does not bother me and i am very fussy."

"Seriously. I love pes 2008. Its the first game iv ever played and loved from the start, and i am probably one of the most fussy players you will ever meet."

He also said on other posts that the shooting works very well and that he had fears about the goalkeepers after playing the demo on the 360 but in the final version goalies are great.

Δημοσ.

Κι άλλο:

And some good news to, i just talked with a friend who was down in spain this weekend he now have the ps3 version of the game and he have played it with a friend today and he claims that there is no lag ingame .... only on replays and some cutscenes

And that made me a lot happier =) looking forward to the full game next week

Δημοσ.

To gameplay να είναι καλό κ' στα @@ μας οι κονσόλες....Ρε Konami Σηκωσέ το,το τιμημένο(εδώ και χρόνια) δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμένω:devil: !!

Δημοσ.
Χαλάλι του, είμαστε συνηθισμένοι. Αν σας ενοχλεί και τόσο, βγάλτε την περιγραφή και είστε οκ. Ούτε slowdown ούτε τίποτα...

Ποσο τελειωμενο funboy του Pro εισαι polakis !!!!

Α ρε τι ειναι αυτα που γραφεις τωρα? μασαμε τα slowdown λες και δεν τρεχει τιποτα?!

ααααπο δω ρε!!!

Ούτε gears, ουτε pgr4 ουτε halo3 ούτε τίποτα....

Τραβα αγορι μου παρε μια μπαλα και τρεξε στα χωραφια να χαρεις ποδοσφαιρο !

Να κλωτσισεις την μπαλα χωρις slowdown!

Γιατι μας τυρανας με τα ποστς σου?

Δημοσ.

Ρε φίλε εσύ τι ασχολείσαι? Το τόπικ είναι για το pro εσένα τί σε νοιάζει αν είμαι φαν του pro και βαριέμαι το gears που το τερμάτισα σε 6-7 μέρες και δεν το ξανάπαιξα ποτέ? Ή αν έπαιξα το Pgr4 10 λεπτά και το βαρέθηκα? Ότι γουστάρω κάνω. Και να είμαι μπαλαδόρος όπως και η μισή για να μην πω παραπάνω Ελλάδα. Και τα slowdown δεν με ενοχλούν καθόλου γιατί πάντα ήταν αμυδρά. Που θα πάνε θα εξαφανιστούν κι αυτά

Αντε παίξε τώρα τις παιχνιδάρες σου κι άσε μας εμάς.

Gears τερματίστηκε και δεν ξανακουμπήθηκε (απλά ένα σαββατοκύριακο live και αυτό ήταν)

pgr4 (έπαιξα 5 λεπτά με έναν φίλο μου και μετά το κλείσαμε)

Halo3 πολύ καλό (αν και περίμενα καλύτερα γραφικά)

Ακόμη παίζω pro6 live γιατί είμαι ποδοσφαιρόφιλος και λάτρης του pro, όχι επιφανειακά όμως αλλά με ιστορία και πάρα πολλούς τίτλους σε διαγωνισμούς και με ταξίδια στο εξωτερικό για πανευρωπαικά

Ασε μας λοιπόν εμάς τους ποδοσφαιρόφιλους και παίξε ότι θες και μην ασχολείσαι...

Δημοσ.

Παιζω απο ολα και pro (πεζει να παιζω και πιο πολλα χρονια pro απο σενα) και fifa και fight night και οτι αλλο πεσει στα χερια μου! αλλα οταν μπαινω να διαβασω κατι σωστο εδω μεσα βλεπω τα 5 / 10 ποστ ειναι δικα σου και ειδες τι γραφεις?

Δημοσ.

Φίλε αν και δεν νομίζω να παίζεις πιο πολλά χρόνια από μένα, δεν πειράζει. Αν σε ενοχλούν οι πληροφορίες που δίνω αλλά και οι αόψεις μου, μπράβο σου. Διάβασε άλλο topic. Αν θες πόσταρε εσύ νέα για το pro2008 να μας διαφωτίσεις με τα εξαιρετικά σου post

Δημοσ.
ελα ρε φωναξες ? ? ?

1ον λογικοτατο ακουγετε η ιδια κοναμι να θελει να πουλησει και το pes 2008 σε μια κονσολα next gen οπως το x-box 360 που στην καλυτερη περιπτωση να πιασει 8,5gb χωρητικοτητα το δισκακι

για να μην τα ξαναλεμε σας αρεσει δεν σας αρεσει στο ps3 το pes 2008 θα εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα εικονας και θα ειναι πολυ ανωτερο απο pc kai x-box 360.

αυτα θα τα δειτε συντομα.

παιζει να ειναι και το πιο ασχετο post σε ολοκληρη την ενοτητα....

Ρε παιδιά μην το κάνετε αυτό πάλι. Και αυτό ισχύει και για τον Petran και για τους υπόλοιπους. Μην κάνετε και το τοπικ για το pro2008 μάχη μεταξύ ps3 και xbox360.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ε οχι ρε φιλε!!! για ενα ολοκληρο χρονο και βαλε' date=' μας επρηζες οτι η καλυτερη εκδοση θα ειναι στο ps3, και ΑΜΑ βγει στο 360 κλπ κλπ κλπ

[b']ΤΩΡΑ[/b], που ο τσακατσουκας λεει στις συνεντευξεις οτι το game ειναι ολοϊδιο και απο πανω τρεχει και λιγοτερο ομαλα στο ps3 απο οτι στο 360,

τωρα κανεις γαργαρες και ζητας να μην γινεται συγκριση βαση του pro

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΗΜΑΡΤΟΝ :lol:

απο εμενα παντως, εχεις να φας καζο μεχρι να βγει καλυτερο Pro στο ps3 απο οτι στο 360 (δηλ. forever :devil:)

Δημοσ.

Σε πληροφορώ petran ότι σε όλα τα preview αναφερόταν ότι η έκδοση για ps3 είναι πιο smooth και πιο αργό. Τώρα τί λέει ο seabass δεν ξέρω. Κάτσε να βγει το παιχνιδάκι, να το παίξω και στις 2 κονσόλες και θα σου πω αμέσως. Εγώ σε έπρηζα όπως λες γιατί έτσι λένε όλοι μέχρι και σήμερα από τις εντυπώσεις τους. Δεν σε έπρηξα γιατί πιστεύω ότι το ps3 είναι κλάσεις ανώτερο, ποτέ δεν το είπα αυτό. Αν το πας εκεί, που εκεί το πας δηλαδή...

Μην κρίνεις τίποτα πριν βγει το παιχνίδι. Αν είναι κάποια έκδοση λιγότερο ομαλή θα στο πω αμέσως. Μην ανυσηχείς. Αλλά επιμένω ακόμα και τώρα ότι στο ps3 θα είναι πιο αργό και πιο smooth, όπου ακόμα και σήμερα το λένε σε εντυπώσεις από ps3, άσχετα με τον seabass. Για να δούμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...