kratistos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Να σαι καλά γιατί κάποιοι ανεγκέφαλοι εδώ μέσα δεν παίρνουν χαμπάρι....
forisp2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 τι εγινε paredwse ? αν δεν αντεχεις την αληθεια σβηστα ολα οσα εγραψα. τα αλλα που εγραψα μπορουσες να τα διαβασεις ? ? ?
Bourdoulas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Ρε φίλε στο Insomnia βρήκες να βγάλεις τα ψυχολογικά σου;
DouglasMortimer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 ΡΕ DouglasMortimer ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ 1 ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΙΓΙΣΤΗ ΤΟ PES 2008 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PS3 ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?18 GB BLUE-RAY DISC ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ. ΓΙΑ ΤΟ Χ-ΒΟΧ 360 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ DL-DVD ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 8.5 GB. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ 1900χ1200 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ FULL HD 1920x1080p ? ? ? ΕΠΕΙΔΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΝΒΑ 08 ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ. ΤΟ PS3 EINAI ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ. ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΑΙ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΥΟ Matrox QID Pro 256MB PCI ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ PS3. ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ PC ΤΟ PS3. AN ΒΑΛΕΙΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ. ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ... ΑΡΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ PS3 KΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ HD ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ FULL HD SAMSUNG ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΟ PES 2008 ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΝ ΕΧΟΥΝ GAME-PC H' X-BOX 360. SORRY ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ PS3. Λοιπόν με σένα συμβαίνει ένα από τα δύο. Ή είσαι 15χρονο, ή εδώ και 5 χρόνια ζεις σε ψυγείο. Τι matrox 256(επαγγελματική) και τρίχιες είναι αυτές που λες; Αν θες να μάθεις ποια ανάλυση είναι μεγαλύτερη, 1920x1200 ή 1920x1080p, κάνε τον πολλαπλασιασμό ( Αν φτάσατε μέχρι εκεί στο σχολείο). Στα gaming Pc σήμερα παίζουν σε αναλύσεις 2560x1600. To ΝΒΑ live για Pc είναι current gen (να μην πω last gen), γι αυτό στις κονσόλες είναι πολύ πολύ καλύτερο (στην EA έχουν ξεχάσει ότι το Pc είναι ισχυρότερο από τις κονσόλες, από την 8800 και μετά). Σύγκρινε οποιοδήποτε cross platform game, και θα διαπιστώσεις ότι στο pc είναι γραφικά ανώτερο (spider-man 3 , dirt,ultimate alliance, call of juarez lost planet (no ps3), bioshock (no ps3) κ.α.) Αυτό με τον επεξεργαστή που λες είναι επιεικώς γελοίο. Δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα multipurpose processor με τον cell του PS3 που βλέπει μόνο 512mb ram άνα κύκλο μηχανής. Αν ο cell μπορούσε να κάνει την διαφορά θα είχες και free antialiasing, όπως έχει το xbox360. Γιατί αυτό μετράει στα παιχνιδια. Αυτό που μπορείς να συγκρίνεις είναι ο synthesizer του ps3 με το chip γραφικών του X360. Κατά κοινή ομολογία ο synthesizer είναι λίγος μπροστά στο xbox 360 gpu ( το έχει αποδεχτεί όλη η hardware κοινότητα του πλανήτη - εσύ, όχι). H embedded ram βλέπεις ήταν κίνηση mat. Το PS3 είναι ένα καλό πακέτο ψυχαγωγίας, αλλά μια τεχνολογική αποτυχία της SONY, και αυτό γιατί στον μισό πλανήτη η 8800 κυκλοφόρησε ταχύτερα από το PS3. (Θυμηθείτε ότι τα pc έκαναν κάμποσο καιρό να φτάσουν το ps2 στην απεικόνιση – και αυτό μεταφράστηκε σε εμπορική επιτυχία). Ενώ για το PS3 τα ίδια παιδία (ΝVIDIA) που κατασκεύασαν την GPU του, είναι αυτοί που δήλωσαν ότι η 8800gtx είναι ισχυρότερη σε απεικόνιση από το PS3 – άρθρο του gamespot. Φαντάσου δύο από αυτές, ή καλύτερα δύο ultra. Δες την υπογραφή μου. Αυτά για τις matrox είναι ασυναρτησίες, και δεν θα έπεπε να τα σχολιάσω. Οι επαγγελματικές κάρτες δεν είναι κατασκευασμένες για παιχνίδια, πόσο μάλλον οι matrox που είναι πολύ πίσω από τις προτάσεις ΑΤΙ/NVIDIA. Αν δεν θέλεις να δεχτείς τα παραπάνω, κοινώς αποδεχτά σχόλια, γύρνα στο ψυγείο ή διάβασε κανένα σχετικό άρθρο στο internet(αν στο επιτρέπει η γνώση σου στα αγγλικά) P.S. Και όσον αφορά το pes 2008, ακόμα και στο XBOX360 θα φαίνεται καλύτερο, ανα σκεφτείς ότι ένα 4x antialiasing θα έχουν. Εσύ τί θα έχεις....
poromenos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Καμία διαφορά ανάμεσα σε xbox 360 και ps3 version
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Εγώ πάλι παραβλέπω το κλασικό επιχείρημα των "περισσοτέρων GB στο δισκάκι" και υποστηρίζω το εξής: Το PES2008 είναι καλύτερο στο PS3, γιατί αυτή η κονσόλα είναι εξωτερικά πιο καλαίσθητη από το 360 ή τα pc-κουτιά μας. Λέει και Sony στο πλάι!
Freakster Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Nzeppos στο ps3 θα εχει 10 gb περισσοτερο περιεχομενο λεμε. Τελος.
Stathiss19 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Καλό θα ήταν σε κάθε λύση να βάζετε και το πιθανό κόστος στο πλάι..γιατι εγώ βλέπω καλύτερη λύση το ps3 ως συνάρτηση λεφτά-παροχές..κάτι που το 360 δεν το έχει..και η λύση για 2 ultra είναι ίσως για κάποιον που βγάζει 2000 τον μήνα..η που δεν έχει άλλη ασχολία στη ζωή του απο τα παιχνίδια..
Freakster Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Παροχες ξε-παροχες, αν θες να παιξεις το next gen pro evo και μονο, χτυπας ενα 360 core και τελειωσες... 250 κανει.
enigmak Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Μια χαρα και στα 2 φαινεται, το content ειναι ακριβως το ιδιο. Το λυπητερο ειναι για τους ''βετερανους'' pro ο μοχλος. Κατα κοινη ομολογια το D-Pad του Xbox 360 ειναι τουλαχιστον αθλιο... Μηδεν ακριβια. Και σαν κατοχος ενος Xbox δυστυχως θα αναγκαστω να χρησιμοποιω το analog stick, κατι που δε το εχω συνηθισει στο συγκεκριμενο παιχνιδι. Εσεις προτεινετε καποιο συγκεκριμενο control configuration για να κανει το ολο θεμα του χειρισμου πιο playable?
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Υπάρχει άνθρωπος με τρίδιπλες ultra κάρτες γραφικών των 3000 ευρώ που να έχει πειστεί από κάποιον άλλο (πιο πτωχό) ότι αυτές οι υλοποιήσεις είναι πεταμένα λεφτά?
Stathiss19 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Η απόλαυση ενός παιχνιδιού και δη τόσο χαβαλετζίδικου όπως το προ είναι σχετική και καθαρά προσωπική για τον καθένα μας..εγώ όταν παίζω με την παρέα γουστάρω τόσο πολύ την καζούρα που μου κάνουν ή τους κάνω που πολλά απο τα μείον τα προσπερνώ..όταν μιλάω για παροχές εννοώ -πάντα για μένα- πολλά πράγματα..το ps3 μου προσφέρει να απολαύσω μερικά παιχνίδια που μπορεί να υπάρχουν και στο 360 αλλά μπορεί και όχι..το ίδιο συμβαίνει και για το 360..εγώ απέρριψα εξ'αρχής το 360 γιατι μπορεί να μου προσφέρει πληθώρα τίτλων αλλά για μένα που δεν με ενδιαφέρει να το "πειράξω" δεν έχει μεγάλη σημασία αυτό..αντίθετα η δυνατότητα να βλέπω τόσο dvd όσο και blu-ray ταινίες..όσες κυκλοφορούν..δεν με νοιάζει πάλι η ποσότητα..είναι ένα συν..Το δίλημμα μάλλον έγκειται στην κάρτα γραφικών που για να έχει την τελειότητα χρειάζεσαι αρκετά χρήματα τόσο για την κάρτα αλλά και για το τροφοδοτικό και οθόνη με ιδιαίτερα υψηλή ανάλυση..και με δεδομένο οτι η κοινότητα των χρηστών που διαθέτουν τέτοια προνόμια είναι μικρότερη σε σύγκριση με αυτούς που διαθέτουν κονσόλες..καταλαβαίνετε που καταλήγω..και αν κοιτάξετε γενικά το πώς κινείται η αγορά θα καταλάβεται πολλά πράγματα..αυτα..
john2gr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Καλό θα ήταν σε κάθε λύση να βάζετε και το πιθανό κόστος στο πλάι..γιατι εγώ βλέπω καλύτερη λύση το ps3 ως συνάρτηση λεφτά-παροχές..κάτι που το 360 δεν το έχει..και η λύση για 2 ultra είναι ίσως για κάποιον που βγάζει 2000 τον μήνα..η που δεν έχει άλλη ασχολία στη ζωή του απο τα παιχνίδια.. Πριν από έναν χρόνο είχα κάνει μια αναβάθμιση των 1200-1300 ευρώ. Με ένα fast forward ερχόμαστε στο σήμερα με τα Timeshift, Call Of Duty 4, Unreal Tournament 2007 και PES2008 που τρέχουν σε 1920χ1440 μαζί με 16xAF και το κυριότερο με 60 καρέ το δευτερόλεπτο στο μηχάνημα του ενός χρόνου. Αν ξέρεις τι, πως και πότε να αγοράσεις, ένα high-end PC σου κρατάει πάρα πολύ καιρό και δεν είναι το ακριβό sport που θέλουν να σας περάσουν μερικοί. Αρκεί πάντα να ξέρεις τι αγοράζεις και αν γουστάρεις να το "πειράξεις" όταν θα δεις να ζορίζεται κάπου
friksos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Level7.nu Interview With Seabass ... L7: Are there any differences between the PS3- and the Xbox 360-versions? Seabass: No, none. ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.