Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Outstanding review απο pcaction για την έκδοση για pc!

http://www.pcaction.de/?article_id=616629

9/10 και καλύτερο από το φιφα08! Τα εννιάρια πάνε και έρχονται για το pro2008 σιγά σιγά, και το fifa08 χάνεται στο βάθος...

Έχει επίσης και βίντεο από 5λεπτο αγώνα Inter - Barca. Τα γραφικά μου αρέσουν πάρα πολύ φίλοι μου και η περιγραφή κλάσεις ανώτερη από του παρελθόντος! Η έκδοση για κονσόλες ακόμα πιο αργή! Δεν αντέχω άλλο, το θέλω τώρα...

Υ.Γ. Μην γίνεστε κομπλεξικοί. Κανείς δεν μίλησε για ανωτερώτητα του ps3 για μια ακομη φορά το λέμε! Απλά αναφέρουμε πολλές απόψεις, ότι για ps3 θα είναι πιο αργό, αυτό που ζητάνε όλοι δηλαδη. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή παραμύθι. Εγώ έχω όλες τις κονσόλες και όπου είναι καλύτερο θα το παίξω. Ευελπιστώ να είναι στο ps3 πιο αργό (αυτό εννοώ καλύτερο) γιατί με βολεύει το χειριστήριο και η μεταφορά του option file. Αυτά...

Δημοσ.
Δεν μίλησε κανείς για διαφορά σε γραφικά φίλε μου. Απλά υπάρχουν άπειρες αναφορές που λένε ότι η έκδοση για ps3 είναι πιο αργή και πιο smooth σε σχέση με αυτή του 360. Τώρα γιατί και πώς, άντε ρώτα τους. Λες όλοι που το λένε να είναι ηλίθιοι?

Ρε polakis an θες πιο αργό pes άλλαξε το game speed από το menu. Όλες οι εκδόσεις είναι ολόιδιες, φτυστές πως το λένε.

Και κάτι από το review που παρέθεσες: On the PC the game speed is even a bit slower than the technically identical versions for consoles.Κάτι που εγώ δεν πιστεύω.

Δημοσ.

9/10 και καλύτερο από το φιφα08! Τα εννιάρια πάνε και έρχονται για το pro2008 σιγά σιγά, και το fifa08 χάνεται στο βάθος...

Έχει επίσης και βίντεο από 5λεπτο αγώνα Inter - Barca. Τα γραφικά μου αρέσουν πάρα πολύ φίλοι μου και η περιγραφή κλάσεις ανώτερη από του παρελθόντος! Η έκδοση για κονσόλες ακόμα πιο αργή! Δεν αντέχω άλλο, το θέλω τώρα...

Υ.Γ. Μην γίνεστε κομπλεξικοί. Κανείς δεν μίλησε για ανωτερώτητα του ps3 για μια ακομη φορά το λέμε! Απλά αναφέρουμε πολλές απόψεις, ότι για ps3 θα είναι πιο αργό, αυτό που ζητάνε όλοι δηλαδη. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή παραμύθι. Εγώ έχω όλες τις κονσόλες και όπου είναι καλύτερο θα το παίξω. Ευελπιστώ να είναι στο ps3 πιο αργό (αυτό εννοώ καλύτερο) γιατί με βολεύει το χειριστήριο και η μεταφορά του option file. Αυτά...

Ασε ρε polakis. Δακtυλος της sony εισαι και εσυ για να πουλησει το pro στο Ps3... :P Ακομα δεν ειδαμε final releases και εχουμε και αποψη...

Δημοσ.

Να σας υπενθυμίσω ότι και τα PES5-6 έπαιρναν στην αρχή 9ράκια και 10ράκια. Μετά από 4-5 μήνες άρχισαν τα όργανα και έλεγαν όλοι ότι δεν άξιζαν τέτοια βαθμολογία κλπ κλπ. Οπότε ας κάνουμε υπομονή, ας δούμε την final version και μετά κρίνουμε

Δημοσ.

Πρώτα απόλα δεν εχει επιλογή ταχύτητας στο μενού και 2ον δεν είναι δική μου η άποψη περί ταχύτητας, αλλά δεκάδων άλλων που έχουν παίξει pro-εκδόσεις σε εκθέσεις. Δεν προμοτάρω καμία κονσόλα. Μακάρι να είναι καλύτερο στο wii να πορωθούμε!

Δημοσ.

Και κάτι από το review που παρέθεσες: On the PC the game speed is even a bit slower than the technically identical versions for consoles.Κάτι που εγώ δεν πιστεύω.

Ω μα και ομως στεκει.. Η PC version του PES6 ειναι μακραν πιο αργη και ρευστη απο τις κονσολες..Γιατι να μην ισχυει το ιδιο και με το pes2007? Δεν παιζει ρολο μονο το γεγονος οτι ειναι ιδιες οι engine.. Ειναι και αυτο ενα ενδεχομενο..

Δημοσ.

Perimenw review apo gamespot kai eurogamer mallon to proto 8 kai to 2o 7...

Δημοσ.
Ω μα και ομως στεκει.. Η PC version του PES6 ειναι μακραν πιο αργη και ρευστη απο τις κονσολες..Γιατι να μην ισχυει το ιδιο και με το pes2007? Δεν παιζει ρολο μονο το γεγονος οτι ειναι ιδιες οι engine.. Ειναι και αυτο ενα ενδεχομενο..

Πιο ρευστή version ναι, πιο αργή δεν πιστεύω. Το pes 6 είχε την ίδια, περίπου, αίσθηση σε όλες του τις εκδόσεις, όπως διαπίστωσα, εκτός από τα γραφικά. Πάντως, η KONAMI κάνει καλή δουλειά και στην pc version. Φανταστείτε να ήταν ένα φθηνιάρικο Port με πολλά κολλήματα.

Δημοσ.

Μετά από πολλά χρόνια αποφάσισα να πάρω το fifa 08 να το δοκιμάσω, μετά από όσα ακούω σε διάφορα forum. Πήρα την PC Version οπότε όσα πώ ισχύουν για αυτήν την έκδοση . Έχω και το Demo του Pes 2008 PC οπότε θα κάνω μια μικρή σύγκριση μεταξύ Fifa 08 PC(full game) vs Pes 2008 PC (Demo) στο ίδιο pc που τα έπαιξα αλλά και γενικά διαφορές Fifa - Pes.

1) Ο ήχος ( σχολιασμός,μουσική,κόσμος) είναι καλύτερος στο Fifa.Φυσικά στο Demo του PES ακόμα δεν υπάρχουν πολλά πράγματα.Λογικά θα κινηθεί σε μέτρια επίπεδα εδώ το PES.

2)Τόσα Χρόνια λένε για το Fifa και τα καλά γραφικά του.Εμένα του pes μου φάνηκαν ανώτερα.Το χόρτο πολύ καλύτερο , οι παίκτες ,τα πρόσωπα.Γενικά στο pes μου φάνηκαν καλύτερα και δεν το περίμενα.Στο Fifa δείχνουν λίγο καλύτερα τα στάδια και οι θεατές αλλά πάλι σου δίνει την εντύπωση της μακέτας.Θα σύγκρινα τα γραφικά του fifa και με παλιότερες εκδόσεις του Pes.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έλεγαν τόσο πολλά πράγματα για τα γραφικά.Θα έλεγα οτι το Fifa έχει πιο "χαρούμενα" χρώματα παρά καλύτερα γραφικά.Σου δίνει την εντύπωση οτι όλο αυτο είναι μια μακέτα.

3)Το Fifa έχει περισσότερες ομάδες ,και πιο πλούσιο menu αλλά σε πολλά σημεία το menu του Pes μου φένεται πιο εύχρηστο.

4) Ο αγωνιστικός χώρος του Fifa μου φάνηκε πολύ μικρός.Η πάσα ειναι βελτιωμένη από πριν μερικά χρόνια(έχω χρόνια να παίξω Fifa όπως είπα).Όταν κάνεις σουτ, η πλησιάζεις τιν αντίπαλη εστία χάνεις λίγο την αίσθηση της μπάλας και του χώρου(βλέπω την μπάλα μετά το σουτ και δεν μπορώ να καταλάβω τη τροχιά έχει και που θα καταλήξει).Η μπάλα είναι χοντροκομένη σε σχέση με τους παίκτες ή μου φένεται?

5) Πολλές αντιγραφές από το PES έχει το Fifa.Δεν είναι κακό αυτό

6)Το Fifa ΔΕΝ μου φάνηκε πιο αργό απο το Pes.Ϊσα ϊσα που μου φάνηκε πιο γρήγορο.(ίσως κάτι φταίει με το Pc μου? η το αργό τέμπο που κρατάω στο pes? ή το μικρό γήπεδο του Fifa?, δεν ξέρω)

7)Το Pes δεν νομίζω ότι το αγαπήσαμε για τον ρεαλισμό του ακριβώς.Αλλά επειδή έκανες όμορφες φάσεις νιώθοντας ότι τις έκανες εσύ και όχι κάπια combo κουμπιών.

Η konami προσπάθησε εδώ και μερικά χρόνια να κάνει το Pes δυσκολότερο(θετικό ακούγεται αρχικά) με αποτέλεσμα να κάνει τις αντίπαλες ομάδες να παίζουν full άμυνα.Αυτό δυσκόλεψε τις "όμορφες" φάσεις και πολλές φορές μας ανάγκασε να παίζουμε με stadar επαναλαμβανόμενες κινήσεις.

8) το animation του pes δεν συγκρίνεται με του fifa.Είναι πολύ ανώτερο.

9)Δεν ασχολήθηκα με modes.Φαντάζομαι του fifa είναι ανώτερα.Αλλά εγώ μια ζωή έπαιζα απλά παιχνίδια για να παίξω και δεν ξεκινούσα πρωταθλήματα κτλ.

10) γενικά το pes για μένα είναι πολύ καλύτερο του fifa ακόμα.Φυσικά έχει κουράσει λίγο το πάνω κάτω ίδιο gameplay αλλά ακόμα είναι πολύ ανώτερο του fifa τουλάχιστον στο pc που τα δοκίμασα

11) τα games θα κριθούν από το gameplay στο τέλος.Καλά όλα τα άλλα αρκεί να μην φτάνουν σε ακρότητες και κανένα από τα 2 games δεν φτάνει σε ακρότητες όσο αναφορά γραφικά,ήχο κτλ.Το gameplay είναι το πάν.

Δημοσ.
Μετά από πολλά χρόνια αποφάσισα να πάρω το fifa 08 να το δοκιμάσω, μετά από όσα ακούω σε διάφορα forum. Πήρα την PC Version οπότε όσα πώ ισχύουν για αυτήν την έκδοση . Έχω και το Demo του Pes 2008 PC οπότε θα κάνω μια μικρή σύγκριση μεταξύ Fifa 08 PC(full game) vs Pes 2008 PC (Demo) στο ίδιο pc που τα έπαιξα αλλά και γενικά διαφορές Fifa - Pes.

....

Το fifa08 στις κονσόλες (ps3, xbox360) είναι το "φοβερό", "τρομερό", "καινούριο" κλπ και όχι της έκδοσης για pc που ακολουθεί τα πρότυπα των προηγούμενων fifa...

ΥΓ: τα κοσμητικά επίθετα για το fifa στις κονσόλες δεν τα λέω καθόλου ειρωνικά, καθώς δεν έχω καμία από τις 2... και εξάλλου από τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει έχω μείνει έκπληκτος με την εξέλιξη του παιχνιδιού... αλλά το fifa08 για το pc είναι απλά :lol:

Δημοσ.

Καλά το fifa08 για pc είναι απλά για τα μπάζα φίλοι μου. Στις κονσόλες είναι καλό πάντως. Αλλά νομίζω ότι την πόρωση και την διασκέδαση του pro, ειδικά τώρα που θα είναι και οπτικά λίγο καλύτερο, δεν την φτάνει με τίποτα...

Αναμένονται κολασμένα πρωταθλήματα σε myxbox.gr και ps3forums.gr στο pro2008! Τρέξτε να προλάβετε να κλείσετε θέση!!!!

Δημοσ.

Να συμφωνήσω κι εγώ με τους προλαλήσαντες, ότι το Fifa08 σε PC δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το next-gen Fifa των παιχνιδομηχανών. Είναι τελείως άκυρη η σύγκριση που έγινε.

Όσοι δεν έχετε δει το Fifa08 σε 360/PS3 προσπαθήστε οπωσδήποτε να το τσεκάρετε, είναι εκπληκτικό και σίγουρα πιο δύσκολο από το PES. Το μόνο σοβαρό μειονέκτημα που μπορώ να του προσάψω είναι η υπερβολική ευστοχία της CPU στις εκτελέσεις φάουλ. Κατά τ' άλλα φαίνεται να υπερέχει στους περισσότερους τομείς (από γραφικά μέχρι ball physics και γενικά un-scripted gameplay), όμως παρ' ολ' αυτά πιστεύω ότι δεν έχει το feeling του PES.

Θα χρειαστεί να ασχοληθεί καιρό κάποιος μαζί του για να το συνηθίσει και εκεί είναι που θα φανεί αν το παιχνίδι έχει τελικά βάθος ή όχι.

Στο μεταξύ περιμένουμε το PES, άντε 2 βδομάδες έμειναν ακόμα. Θέλω να δω τι ευτράπελα θα έχουμε φέτος τις πρώτες μέρες του online, πόσες φορές θα κρασάρουν οι server της Konami, πόση ώρα θα περιμένουμε για να φορτώσουν τα μενού κλπ.

Δημοσ.
...Το μόνο σοβαρό μειονέκτημα που μπορώ να του προσάψω είναι η υπερβολική ευστοχία της CPU στις εκτελέσεις φάουλ...

Σχετικά με τις εκτελέσεις φάουλ από τη cpu που αναφέρεις για το fifa08, έχω βγει από τα ρούχα μου με το ίδιο θέμα, με το demo του pes2008!! Φάουλ κοντά στην περιοχή δεν έχω κάνει πολλά, λιγότερα από 15-20 σίγουρα. Πάνω από 50% έχουν καταλήξει μέσα! Ίσως φταίει που παίζω πάντα αντίπαλος με Γαλλία-Βραζιλία, οπότε οι εκτελέσεις φάουλ γίνονται είτε από τον Henry, είτε από Ronaldinho κλπ, αλλά είναι εκνευριστικό... :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...