polakis21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 http://www.pcaction.de/?article_id=616239 Κι άλλο βιντεάκι με περιγραφή. Ολλανδία - Αγγλία. Πολύ καλό το gameplay και επιτέλους έχει πλεονέκτημα ο αμυντικός απότι φαίνεται! Όλα αυτά τα βίντεο είναι από pc...
bjorg Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Πολύ καλά τα βιντεάκια παιδιά. Εγώ θα το αγοράσω στο PS3. Είναι φανταστικό και κατά πολυ ανανεωμένο απο το προηγούμενο.
blu-ray Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Να ρωτήσω κάτι υπάρχει μεγάλη διαφορά στην έκδοση για ps2 απο αυτήν του ps3 ?
bjorg Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Ε... δεν θα υπάρχει λές; Σίγουρα μεγάλη διαφορά στα γραφικά. Φαντάσου πως πέρα απο τις δυνατότητες που έχει το PS3 (και φυσικά δεν έχει το PS2), θα μπορείς να παίζεις το PES 2008 σε HD-TV! Βάζεις ένα HDMI καλωδιάκι και είσαι βασιλιάς. Στο gameplay δεν νομίζω να υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Ίσως να λοίπουν και κάποιες cut scenes. Βέβαια αυτά είναι όλα εικασίες. Το απολύτος λογικό πάντως είναι πως θα έχουν διαφορά.
polakis21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Φανταστείτε ότι τα τελευταία βίντεο είναι από έκδοση pc. Η έκδοση για 360 είναι πιο αργή ενώ η έκδοση για ps3 ακόμα πιο αργή!!!Κόλαση
bjorg Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δεν μου φάνηκε αργό στα δυο videos που είδα. ΝομίΖω πως το PES είναι το κορυφαίο ποδοσφαιράκι τα τελευταία χρόνια και συνεχίζει να είναι. Σε μερικές μέρες που θα το έχουμε στα χέρια μας θα εξάγουμε συμπεράσματα.
anamenos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Ε... δεν θα υπάρχει λές; Σίγουρα μεγάλη διαφορά στα γραφικά. Φαντάσου πως πέρα απο τις δυνατότητες που έχει το PS3 (και φυσικά δεν έχει το PS2), θα μπορείς να παίζεις το PES 2008 σε HD-TV! Βάζεις ένα HDMI καλωδιάκι και είσαι βασιλιάς. Στο gameplay δεν νομίζω να υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Ίσως να λοίπουν και κάποιες cut scenes. Βέβαια αυτά είναι όλα εικασίες. Το απολύτος λογικό πάντως είναι πως θα έχουν διαφορά. sta grafika nai alla anfivallw gia to gameplay...
Slider23 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Να μαθαίνουμε σιγά-σιγά μερικά κολπάκια γιατί έρχεται επόχη καψίματος(στο νέο Pes) και πρέπει να είμαστε ζεστοί !!
john2gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 http://www.pcaction.de/?article_id=616239 Κι άλλο βιντεάκι με περιγραφή. Ολλανδία - Αγγλία. Πολύ καλό το gameplay και επιτέλους έχει πλεονέκτημα ο αμυντικός απότι φαίνεται! Όλα αυτά τα βίντεο είναι από pc... Μούφα μου φάνηκε εμένα το video. Καταρχήν πόνεσαν τα μάτια μου από το framerate (για το οποίο θα φταίει το fraps μιας και θα το έγραψαν με 25-30fps) και μου φάνηκαν το ίδιο μουσκάρια με τους παίκτες του demo. Μερικά ανοίγματα της μπάλας είναι εντελώς αντιρεαλιστικά. Σε κάποιο σημείο δίνει κάτω πάσα και αντί να την δώσει ο παίκτης στον κοντινότερο... την πάσαρε στο κενό, σαν να πατούσε πατημένο το κουμπί για να κάνει μακρινή πάσα, πράγμα που δεν φάνηκε να συμβαίνει. Μερικές συγκρούσεις ήταν για γέλια και το μόνο αξιόλογο που είδα ήταν οι κάπως καλύτεροι τερματοφύλακες. Καμιά ουσιαστική διαφορά πάντως σπό το demo και συνεχίζω να πιστεύω ότι το PES3 ήταν πολύ καλύτερο (το μοναδικό του μειονέκτημα ήταν οι τραγικοί τερματοφύλακες).
anamenos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Den vgike to paixnidi giauto den mporoume na to krinoume austira. Apopsi mou pantos einai oti fetos ta standart ta anevase i EA kai oxi i Konami kati pou ekane tosa xronia...
frou-frou Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Εχει αναφερθεί πολλές φορές ότι και οι 3 εκδόσεις next-gen ps3,pc,xbox360 θα είναι ίδιες και βασίζονται στην ίδια μηχανή γραφικών. Τώρα ο καθένας λέει τα δικά του. Εδώ τρέχει καλύτερα εκεί χειρότερα. Και οι 3 εκδόσεις είναι 99% οι ίδιες που είδα σε πολλά sites.
polakis21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δεν μίλησε κανείς για διαφορά σε γραφικά φίλε μου. Απλά υπάρχουν άπειρες αναφορές που λένε ότι η έκδοση για ps3 είναι πιο αργή και πιο smooth σε σχέση με αυτή του 360. Τώρα γιατί και πώς, άντε ρώτα τους. Λες όλοι που το λένε να είναι ηλίθιοι?
p3tran Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Τώρα γιατί και πώς, άντε ρώτα τους. Λες όλοι που το λένε να είναι ηλίθιοι? yes
teofross Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δεν μίλησε κανείς για διαφορά σε γραφικά φίλε μου. Απλά υπάρχουν άπειρες αναφορές που λένε ότι η έκδοση για ps3 είναι πιο αργή και πιο smooth σε σχέση με αυτή του 360. Τώρα γιατί και πώς, άντε ρώτα τους. Λες όλοι που το λένε να είναι ηλίθιοι? Απλα οσοι εχουνε ps3 και γενικα οσοι ειναι παλιοι fan του ps εχουνε μεσα τους μια κρυφη ελπιδα οτι και καλα στο ps3 το pro evo θα ειναι "αλλο" παιχνιδι λογω κοναμι-σονυ παλιων δεσμων.Αυτο θα αποδειχτει σε λιγο καιρο αν ειναι αληθεια διοτι οσον αφορα το hardware και γενικα τις δυνατοτητες του 360 πχ και του ps3 δεν υπΑρχει καμια διαφορα και μαλιστα το 360 μεχρι στιγμης στα ιδια games τα καταφερνει καλυτερα.
littlelouievegos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Παντως στο 360 και στο PC ηταν ολοιδιες οι version με την διαφορα οτι στο PC δεν υπηρχε το παραμικρο stuttering.. Αλλα αυτα μαλλον ηταν προβληματα του demo οπως και η smooth κινηση του παικτη και γενικοτερα το pace του παιχνιδιου που μαλλον θα φτιαχτουν στην full version.. Τα videakia με το βελτιωμενο gameplay παντως ηταν και απο pc και απο ps3 οποτε αυτο με κανει να πιστευω οτι και στο 360 το ιδιο θα ειναι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.