Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ ότι η διαφορά έχει μικρύνει ή κι ότι μπορεί να έχει εκμηδενιστεί κιόλας...Το φιφα είναι πολύ καλό game. Περιμένουμε και Κονάμι όμως.

Να πάρουμε στα χέρια μας την τελική έκδοση. με φουλ edit mode, να βάζουμε τις φάτσες με την κάμερα, χορηγούς κλπ, να πορωθούμε και τέτοια...

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιζω παιχνιδια σε HD 1080ι απο 32" lcd!

Εχω ολα τα PES original αν σου λεει κατι αυτο....

Hμουν PES fan μεχρι φετος!

Σημερα αγορασα το πρωτο οriginal fifa!

Ειναι το πιο αληθωφανες ποδοσφαιρο που εχω παιξει!

Αν δεν το χεις παιξει, παρε κονσολα, αξιζει....

Δεν εχω διαβασει παρα μονο λιγες απο τις 53 σελιδες αυτου του τοπικ.

Μπορεις να μου εξηγησεις ποιες οι διαφορες του FIFA08 για PC με το FIFA08 για κονσολα? Εννοω να μου πεις ολα τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα μεταξυ των 2.

Μπορει να τα εχεις πει ηδη. Αν το εχεις κανει πες το μου, για να ψαξω τι ειπες ωστε να μην τα επαναλαμβανεις....

Το λεω αυτο γιατι εχω δει καποιους σε αυτο το τοπικ να μιλουν για αυτη την περιβοητη διαφορα μεταξυ εκδοσεων κονσολας-PC. Και θελω να μαθω ποια ειναι αυτη....

Δημοσ.
Δεν διαφωνώ ότι η διαφορά έχει μικρύνει ή κι ότι μπορεί να έχει εκμηδενιστεί κιόλας...Το φιφα είναι πολύ καλό game. Περιμένουμε και Κονάμι όμως.

Να πάρουμε στα χέρια μας την τελική έκδοση. με φουλ edit mode, να βάζουμε τις φάτσες με την κάμερα, χορηγούς κλπ, να πορωθούμε και τέτοια...

Φάση θα έχει αυτό.

Δεν εχω διαβασει παρα μονο λιγες απο τις 53 σελιδες αυτου του τοπικ.

Μπορεις να μου εξηγησεις ποιες οι διαφορες του FIFA08 για PC με το FIFA08 για κονσολα?

Ρώτα καλύτερα στο fifa topic

Δημοσ.
Έλιωσα το φιφα08 7 ώρες και παρακάτω σας παρουσιάζω τα αρνητικά του σημεία που με εκνεύρισαν:

1) Ο ρυθμός του αγώνα είναι υπερβολικά αργός (πιο αργός απότι θα έπρεπε)

Εμενα μου αρεσε πολυ ο ρυθμος. Περισσοτερο και απο τον ρυθμο του PRO6, το οποιο εξακολουθω βεβαια να πιστευω οτι ειναι καλυτερο του FIFA08 γενικα.

2) Οι τερματοφύλακες είναι για κλάματα, στις εξόδους τους περπατάνε και τρώνε τα γκολ για πλάκα. Ειδικά σε σέντρες που η μπάλα πάει δίπλα τους δεν βγαίνουν να την πιάσουν και τρώνε τα γκολ για πλάκα

Οι τερματοφυλακες δεν παιρνουν και οσκαρ εξυπναδας αλλα ειναι καλυτεροι απο του PRO6.

3) Εντελώς unresponsive το παιχνίδι. Οι εντολές καθυστερούν 0,5 δευτερόλεπτα περίπου, όπου καταντάει σπαστικό.

Με το πληκτρολογια παρατηρησα και εγω μια καθυστερηση σε ενα μονο πραγμα: Στην αλλαγη κατευθυνσης των παικτων.

Με joystic αυτο περιοριστηκε λιγο, αλλα δεν εξαφανιστηκε.

Δεν ξερω αν ειναι feature ή bug αλλα ουτε εμενα μου αρεσε πολυ παροτι δεν ειναι και πολυ ενοχλητικο.

4) Δεν υπάρχουν διαιτητές και επόπτες! (next gen είπαμε?)

Αρχικα, με τις default ρυθμισεις δεν υπαρχουν διαιτητες και εποπτες. Αλλα μπορεις να τους βαλεις πολυ απλα επιλεγοντας τους....)

5) Στα υπέροχα γραφικά του φίφα εγώ βλέπω χάλια πρόσωπα και παίκτες ουραγκοτάγκους που δεν μοιάζουν απο κοντά...

Και παλι διαφωνω. Παροτι δεν μου αρεσαν στο FIFA2007 τα προσωπα τους και πολυ, στο 2008 εντυπωσιαστηκα!

6) Γήπεδα που φωτίζονται αλλά είναι σκοτεινά! Δεν καταλαβαίνω τον λόγο, ειδικα την νύχτα...

:confused::confused:

Δεν βλεπω σκοτεινα γηπεδα....

8. Όλοι οι παίκτες έχουν ακριβώς την ίδια κίνηση και ρυθμό σχεδόν...

Διαφωνω. Οι καλοι ειναι πιο γρηγοροι και ικανοι καθαρα....

9) Δεν υπάρχει μπαλιά τρύπα πίσω από την σέντρα, απαγορεύεται! Αλλάζει το ποδόσφαιρο η ΕΑ. Έλεος.

:-D

10) Οι παίκτες στην μπαλιά τρύπα, αυτοί που είναι να δεχτούν την πάσα τρέχουν μπροστά χωρίς να κοιτούν πίσω την μπάλα, με αποτέλεσμα οι αμυντικοί να κερδίζουν την μπάλα...

Sometimes....

11) Οι ντρίμπλες γίνονται και δεν γίνονται. Όποτε θέλει το ΑΙ την κάνει και όποτε θέλει όχι. Πατάς ας πούμε το LT+RS και εκεί που νομίζεις ότι θα κάνεις ντρίμπλα, δεν την κάνει και χάνεις την μπάλα...

Δεν το εχω συναντησει ως τωρα....

12) Δεν έχει την μαγεία ανάπτυξης, φαντασίας και πλουραλισμού κίνησης στον χώρο όπως στο pro/we.

Fully agreed!

Όλα αυτά τα παραπάνω είναι γεγονότα, που ότι και να πείτε, είναι πραγματικά.

Δεν ειναι ολα γεγονοτα, τουλαχιστον στην PC εκδοση του αναφερομαι....

Δημοσ.

Γειά σε όλους.Είμαι καινούργιος στην παρέα.Έχω παρακολουθήσει αρκετές(αν όχι όλες) τις σελίδες αυτού του topic.Παίζω Pro από την εποχή του Super Nintendo(πληροφοριακά).Το topic αφορά το PES κ' γι'αυτό θα μιλήσω παραθέτοντας απλά την άποψη μου...Αυτό που φαίνεται αμέσως(έστω κ σε οτι βίντεο έχουμε δει μέχρι τώρα) είναι ότι έχουν γίνει αισθητές βελτιώσεις στο PES 2008.Ενδεικτικά αναφέρω μία έξοδος του τερματοφύλακα που μάζεψε με εκτίναξη την μπάλα(στο 1ο βιντεάκι της τελικης εκδοσης).Οι κινήσεις των C.Ronaldo κ' Zuninho στο χώρο μου φάνηκαν πολύ αληθινές,όπως επίσης κ' ο διαιτητής.Η προσθήκη εικόνων από οπαδούς(εικόνα σε παγκάκι κ' Pub) κ' η συνέντευξη ποδοσφαιριστών θα δώσουν λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά στο Μaster League.Τα γραφικά είναι βελτιωμένα(αρκετά ικανοποιητικά) όπως κ' η κίνηση των παικτών.Κλείνω με το πιο σημαντικό που είναι το gameplay...H συνταγή είναι δοκιμασμένη κ'έχει αντέξει στο χρόνο κ' πιστεύω πως για μία ακόμη φορά το Pro θα με δικαιώσει κ' είναι από τους βασικούς λόγους που πήρα το ps3:mrgreen::mrgreen:!Ελπίζω η Konami να μην με διαψεύσει απογοητεύωντας εκατομμύρια fans του Pro σε όλο τον κόσμο....Προσωπικά θα το εμπιστευτώ!!Υπομονή λίγες μερούλες ακόμη....

Δημοσ.

prosopika den mu arese to videaki idietera...apo demo tou pro2008

k apo ti katalava den poliasxolithikan sthn konami fetos me to pro....perimune mexri 15 na dume ti ekanan....

xthes epeksa meta apo toso bla bla bla pou diavasa gia to to demo tou fifa2008, se ps3 se hd tv .omologw oti apo 5 lepta pou xa peksei sinolika to fifa 2007 eftasa sta 20 lepta gia to next gen game ths ea.eimai siguros oti merikoi pou postarun edw forum h einai entelos tufloi h ta pernun apo ths eteries paixnidion.akoma einai piso sthn ea sto thema sim....

Δημοσ.
prosopika den mu arese to videaki idietera...apo demo tou pro2008

k apo ti katalava den poliasxolithikan sthn konami fetos me to pro....perimune mexri 15 na dume ti ekanan....

xthes epeksa meta apo toso bla bla bla pou diavasa gia to to demo tou fifa2008, se ps3 se hd tv .omologw oti apo 5 lepta pou xa peksei sinolika to fifa 2007 eftasa sta 20 lepta gia to next gen game ths ea.eimai siguros oti merikoi pou postarun edw forum h einai entelos tufloi h ta pernun apo ths eteries paixnidion.akoma einai piso sthn ea sto thema sim....

Που λες ελαβα μια μερα μεηλ και ποιος ηταν; Η ea! Μου λεει θα εχω χαρτζηλικι αν υποστηριξω το παιχνιδι της, ε τι να κανω να πω οχι; Φοιτητης ειμαι.

Ελεος ρε φιλε, τοσοι συμφωνουμε, μαλλον εσυ εισαι τυφλος. Να μη σου αρεσει κατι το καταλαβαινω, αλλα οχι οτι ειμαστε τυφλοι επειδη μας αρεσει, τπτ καλο δε βρηκες;

Δημοσ.
to physics htan kalo k episis h manual pases ala paramenei pooooli robotiko akoma diliadi fifia :).... poli doros gia to tpt ;)

Το παιχνιδακι ειναι κορυφη και το καλυτερο ποδοσφαιρακι που εχει βγει μεχρι στιγμης

Δημοσ.

Παντως με ανησυχει αυτο που λετε για τη δυσκολια του ακομα και στο pro difficulty.Το ιδιο ελεγε νομιζω και το review του eurogamer.Kαλο το sim αλλα καπου να το ευχαριστιομαστε και το παιχνιδι ετσι?Αμα ειναι να μου βγει η πιστη και να σιχτιαριζω,no thanks.

Δημοσ.
to physics htan kalo k episis h manual pases ala paramenei pooooli robotiko akoma diliadi fifia :).... poli doros gia to tpt ;)

Re file mporeis dwse kai esy ta leuta stin konami na sou vgalei to idio paixnidi kai tou xronou ;)

Δημοσ.
Παντως με ανησυχει αυτο που λετε για τη δυσκολια του ακομα και στο pro difficulty.Το ιδιο ελεγε νομιζω και το review του eurogamer.Kαλο το sim αλλα καπου να το ευχαριστιομαστε και το παιχνιδι ετσι?Αμα ειναι να μου βγει η πιστη και να σιχτιαριζω,no thanks.

megalh kouventa!:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...