Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Afhste na doume thn telikh ekdosh na paiksoume me WIDE CAMERA pou to kanei ena klik pio argo kai meta milame!Perysi oi idioi brhzate thn ekdosh gia to 360 epeidh htan pio argo apo tis alles ekdoseis kai oi paixtes htan pio "xontroi"!fetos einai grigoro kai einai moyfa!Kathe xrono ta idia alla sto telos oloi ayto tha paizoyme....

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιζω παιχνιδια σε HD 1080ι απο 32" lcd!

Εχω ολα τα PES original αν σου λεει κατι αυτο....

Hμουν PES fan μεχρι φετος!

Σημερα αγορασα το πρωτο οriginal fifa!

Ειναι το πιο αληθωφανες ποδοσφαιρο που εχω παιξει!

Αν δεν το χεις παιξει, παρε κονσολα, αξιζει....

Το be a Pro mode ειναι απιστευτο!

Διαβασε και τα προηγουμενα μυνηματα μου για να δεις

αν κατεχω απο PES!Μεχρι στιγμης τα σκαγα καθε χρονο

για να το αποκτησω!Δεν ειμαι σιγουρος για φετος!Αν ειναι

οπως το demo του pc, δεν δινω cent!

Δημοσ.
Παιζω παιχνιδια σε HD 1080ι απο 32" lcd!

Εχω ολα τα PES original αν σου λεει κατι αυτο....

Hμουν PES fan μεχρι φετος!

Σημερα αγορασα το πρωτο οriginal fifa!

Ειναι το πιο αληθοφανες ποδοσφαιρο που εχω παιξει!

Αν δεν το χεις παιξει, παρε κονσολα, αξιζει....

Το be a Pro mode ειναι απιστευτο!

Διαβασε και τα προηγουμενα μυνηματα μου για να δεις

αν κατεχω απο PES!Μεχρι στιγμης τα σκαγα καθε χρονο

για να το αποκτησω!Δεν ειμαι σιγουρος για φετος!Αν ειναι

οπως το demo του pc, δεν δινω cent!

Σεβαστό αυτό που λες, αφού έπεξαιξες το next gen fifa. Αυτό που δεν εξηγείς είναι, το τι κακό έχει το demo του pro-ev για pc, το οποίο μου φαίνεται πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα.

Το 1080i δεν είναι resolution για να καμαρώνεις..

1080i has twice the framerate but half the resolution of a 1080p signal using the same bandwidth -wiki

Δημοσ.

Έλιωσα το φιφα08 7 ώρες και παρακάτω σας παρουσιάζω τα αρνητικά του σημεία που με εκνεύρισαν:

1) Ο ρυθμός του αγώνα είναι υπερβολικά αργός (πιο αργός απότι θα έπρεπε)

2) Οι τερματοφύλακες είναι για κλάματα, στις εξόδους τους περπατάνε και τρώνε τα γκολ για πλάκα. Ειδικά σε σέντρες που η μπάλα πάει δίπλα τους δεν βγαίνουν να την πιάσουν και τρώνε τα γκολ για πλάκα

3) Εντελώς unresponsive το παιχνίδι. Οι εντολές καθυστερούν 0,5 δευτερόλεπτα περίπου, όπου καταντάει σπαστικό.

4) Δεν υπάρχουν διαιτητές και επόπτες! (next gen είπαμε?)

5) Στα υπέροχα γραφικά του φίφα εγώ βλέπω χάλια πρόσωπα και παίκτες ουραγκοτάγκους που δεν μοιάζουν απο κοντά...

6) Γήπεδα που φωτίζονται αλλά είναι σκοτεινά! Δεν καταλαβαίνω τον λόγο, ειδικα την νύχτα...

7) Δεν μπορείς να κάνεις load formation στο live αλλά ούτε και να σώσεις formation στο live! Δεν μπορείς επίσης να βάλεις βελάκια και position edit στο live ενώ offline μπορείς! Μπράβο ΕΑ

8. Όλοι οι παίκτες έχουν ακριβώς την ίδια κίνηση και ρυθμό σχεδόν...

9) Δεν υπάρχει μπαλιά τρύπα πίσω από την σέντρα, απαγορεύεται! Αλλάζει το ποδόσφαιρο η ΕΑ. Έλεος.

10) Οι παίκτες στην μπαλιά τρύπα, αυτοί που είναι να δεχτούν την πάσα τρέχουν μπροστά χωρίς να κοιτούν πίσω την μπάλα, με αποτέλεσμα οι αμυντικοί να κερδίζουν την μπάλα...

11) Οι ντρίμπλες γίνονται και δεν γίνονται. Όποτε θέλει το ΑΙ την κάνει και όποτε θέλει όχι. Πατάς ας πούμε το LT+RS και εκεί που νομίζεις ότι θα κάνεις ντρίμπλα, δεν την κάνει και χάνεις την μπάλα...

12) Δεν έχει την μαγεία ανάπτυξης, φαντασίας και πλουραλισμού κίνησης στον χώρο όπως στο pro/we.

Όλα αυτά τα παραπάνω είναι γεγονότα, που ότι και να πείτε, είναι πραγματικά. Ε λοιπόν αυτά κύριοι κάνουν το παιχνίδι εκνευριστικό και σπαστικό και για μένα λιγότερο διασκεδαστικό από το pro/we. Και όταν ένα gameplay είναι επιτυχημένο δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξεις. Και αυτό κάνουν στην Κονάμι. Απλά το βελτιωνεις οπτικά, πολύ η λίγο (όπως κάνει η Κονάμι). Η ΕΑ είχε ανάγκη να αλλάξει γιατί είχε ανύπαρκτο ποδόσφαιρο! Όχι η Κοναμι.

Και όποιος νομίζει ότι η Κονάμι είναι τελειωμένη, είναι γελασμένη...

Περιμένετε μέχρι 25 Οκτώβρη. Κοντός ψαλμός αλληλούια...

Το φιφα είναι μια καλή προσπάθεια, αλλά μέχρι εκεί. Την μαγεία του pro δεν την πιάνει, όσο καλό και αν είναι πιστεύω

Δημοσ.
Έλιωσα το φιφα08 7 ώρες και παρακάτω σας παρουσιάζω τα αρνητικά του σημεία που με εκνεύρισαν:

2) Οι τερματοφύλακες είναι για κλάματα, στις εξόδους τους περπατάνε και τρώνε τα γκολ για πλάκα. Ειδικά σε σέντρες που η μπάλα πάει δίπλα τους δεν βγαίνουν να την πιάσουν και τρώνε τα γκολ για πλάκα

3) Εντελώς unresponsive το παιχνίδι. Οι εντολές καθυστερούν 0,5 δευτερόλεπτα περίπου, όπου καταντάει σπαστικό.

5) Στα υπέροχα γραφικά του φίφα εγώ βλέπω χάλια πρόσωπα και παίκτες ουραγκοτάγκους που δεν μοιάζουν απο κοντά...

6) Γήπεδα που φωτίζονται αλλά είναι σκοτεινά! Δεν καταλαβαίνω τον λόγο, ειδικα την νύχτα...

7) Δεν μπορείς να κάνεις load formation στο live αλλά ούτε και να σώσεις formation στο live! Δεν μπορείς επίσης να βάλεις βελάκια και position edit στο live ενώ offline μπορείς! Μπράβο ΕΑ

9) Δεν υπάρχει μπαλιά τρύπα πίσω από την σέντρα, απαγορεύεται! Αλλάζει το ποδόσφαιρο η ΕΑ. Έλεος.

10) Οι παίκτες στην μπαλιά τρύπα, αυτοί που είναι να δεχτούν την πάσα τρέχουν μπροστά χωρίς να κοιτούν πίσω την μπάλα, με αποτέλεσμα οι αμυντικοί να κερδίζουν την μπάλα...

11) Οι ντρίμπλες γίνονται και δεν γίνονται. Όποτε θέλει το ΑΙ την κάνει και όποτε θέλει όχι. Πατάς ας πούμε το LT+RS και εκεί που νομίζεις ότι θα κάνεις ντρίμπλα, δεν την κάνει και χάνεις την μπάλα...

12) Δεν έχει την μαγεία ανάπτυξης, φαντασίας και πλουραλισμού κίνησης στον χώρο όπως στο pro/we.

Όλα αυτά τα παραπάνω είναι γεγονότα, που ότι και να πείτε, είναι πραγματικά. Ε λοιπόν αυτά κύριοι κάνουν το παιχνίδι εκνευριστικό και σπαστικό και για μένα λιγότερο διασκεδαστικό από το pro/we. Και όταν ένα gameplay είναι επιτυχημένο δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξεις. Και αυτό κάνουν στην Κονάμι. Απλά το βελτιωνεις οπτικά, πολύ η λίγο (όπως κάνει η Κονάμι). Η ΕΑ είχε ανάγκη να αλλάξει γιατί είχε ανύπαρκτο ποδόσφαιρο! Όχι η Κοναμι.

Και όποιος νομίζει ότι η Κονάμι είναι τελειωμένη, είναι γελασμένη...

Περιμένετε μέχρι 25 Οκτώβρη. Κοντός ψαλμός αλληλούια...

Το φιφα είναι μια καλή προσπάθεια, αλλά μέχρι εκεί. Την μαγεία του pro δεν την πιάνει, όσο καλό και αν είναι πιστεύω

Ρε συ polakis μην είσαι τόσο δογματικός! Είναι λογικό κάποιοι να έχουν εντυπωσιαστεί από το fifa. Αυτό που θα αντέξει στον χρόνο και στο PvP, 2v2, κλπ , αυτό θα είναι και το καλύτερο. Imo το pes θα είναι ο νικητής, αλλά ποτέ μη λες ποτέ.

Πάντως τα models του fifa είναι λίγο χοντροκομένα, πολύ καλα για παλαιστές παντως!

Και το Animation δεν είναι Γιαπωνέζικο, τι να κάνουμε οι κιτρινιάρηδες δεν πιάνονται, όταν πρόκειται για τέτοια πράγματα. Είναι μανούλες..

Δημοσ.

Δεν είμαι δογματικός. Και ούτε είπα ότι είναι μούφα το Fifa08. Είναι καλό. Απλά παρέθεσα ποιά είναι κατα την γνώμη μου τα αρνητικά του, όπου κάνουν το pro να υπερτερεί...

Δημοσ.

Polakis είμαι μαζί σου αν και δεν χρειάζεται να "τα παίρνεις" επειδή κάποιοι σε πειράζουν..αφού γουστάρουν φίφα ας παίξουν φίφα..εμείς που γουστάρουμε προ θα παίξουμε προ..δεν θα κατακρίνω την επιλογή κάποιου να παίζει φιφα..δικαίωμα του είναι..οτι θέλει ο καθένας παίζει..εγώ στις 15 οκτώβρη θα έχω το προ2008 για το ps3 και μετα τα λέμε..ως τότε δεν κρίνω τπτ..15 οχι 25..2 εβδομάδες έμειναν..

Δημοσ.

Polakis συμφωνω. Επισης το Βe a Pro, κατανταει κουραστικο μετα απο 5-10 ματς. Δηλαδη τι sim και καλα ειναι το παιχνιδι; Σχεδον ολοι ειναι ιδιοι... Τερματοφυλακες γ.τ.π. Το εχω ξελιγωσει το game και με εχει φερει στα ορια μου.

Για το demo του PES που επαιξα:

Λιγα πραματα. Η κινηση θυμιζει FIFA, το παιχνιδι γινεται απο πολυ γρηγορο σε αργο (σπαστικο).

Ευκολα goal απο corner. Και λιγο εχασε στο Gameplay απο το προηγουμενο...

Δημοσ.
Σεβαστό αυτό που λες, αφού έπεξαιξες το next gen fifa. Αυτό που δεν εξηγείς είναι, το τι κακό έχει το demo του pro-ev για pc, το οποίο μου φαίνεται πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα.

Το 1080i δεν είναι resolution για να καμαρώνεις..

1080i has twice the framerate but half the resolution of a 1080p signal using the same bandwidth -wiki

Φιλε DouglasMortimer δεχομαι οτι το PES 2008 ειναι σαφως καλητερο απ το

PES 6 αλλα οχι τοσο βελτιωμενο για next gen τιτλος!Περιμενα να παιξω ενα

καπως διαφορετικο PES ακομα πιο ρεαληστικο!Δεν ξερω....δεν ειναι αυτο που

περιμενα....Αντιθετως το FIFA με εντυπωσιασε, οπως και πολλους εδω μεσα!

Θα περιμενω τη τελικη του εκδοση, αλλα φετος δε θα το αγορασω με κλειστα

τα ματια οπως εκανα τοσα χρονια....Πιστευω να με καταλαβαινεις....

Δημοσ.
Φιλε DouglasMortimer δεχομαι οτι το PES 2008 ειναι σαφως καλητερο απ το

PES 6 αλλα οχι τοσο βελτιωμενο για next gen τιτλος!Περιμενα να παιξω ενα

καπως διαφορετικο PES ακομα πιο ρεαληστικο!Δεν ξερω....δεν ειναι αυτο που

περιμενα....Αντιθετως το FIFA με εντυπωσιασε, οπως και πολλους εδω μεσα!

Θα περιμενω τη τελικη του εκδοση, αλλα φετος δε θα το αγορασω με κλειστα

τα ματια οπως εκανα τοσα χρονια....Πιστευω να με καταλαβαινεις....

Θα συμφωνησω και εγω με τον B.F. !

Παντα απο τα demo και των δυο φετος θα παρω το FiFa με κλειστα ματια !

Η ΕΑ δουλεψε για την επομενη γενια και αν καποιος ειχε δει το Fifa 07 το οποιο εδειξε πολλα στοιχεια εξεληξης ( μια πολυ δυνατη μηχανη με γραφικα και κινηση παιχτων) σε σχεση με το Pro 6 το αποτελεσμα αυτης της εξεληξης ειναι το 08. Και αν συνεχισουν ετσι τοτε θα δουμε ακομα καλυτερα πραγματα!

Απο την αλλη παιζω και εγω Pro απο το ISS Deluxe στο Snes και μετα στο PS1 κλπ . Τοτε φωναζα και εμαθα πολλους φιλους μου να παιζουν PRo οι

οποιοι ηταν κολλμενοι με την σειρα Fifa !

Οπως εχει υποθει απο πολλους το Pro σκαλωσε και λογικο ειναι ρε παιδια τοσα χρονια ανεβενει δεν βαζω παροπιδες ααα τι ειναι αυτο φιφααα μπλιαχ μονο προ . Παντα δοκιζα και τα δυο, φετος με κρατησε το Fifa γιατι οπως ειπα παραπανω εχει αναβαθμιστει πληρως και δεν ειναι το γνωστο αθλιο Fifa που ξεραμε !

Να κατσει η ΚΟΝΑΜΙ να δουλεψει τα γραφικα την κινηση των παχτων δεν ειναι τιτλος για Next gen μηχανημα αυτο ουτε σε gameplay ουτε σε γραφικα .

Ειναι ξαναμασημενη επιτυχημενη μεν συνταγη αλλα εγω ομως θελω νεα πραγματακια!

Για να τελεωνω θα περιμενω να δω και την τελικη εκδοση οπως φωναζει και ο φιλοε πολακις και θα ξανακρινω παλι.

Να χαλαρωσουμε λιγο πδοσφαιρακια ειναι !

Ουτε για ομαδες δεν μαλωνουμε ετσι ρε παιδια!

Δημοσ.

Αναλογα πως παιζεις, με την valencia βγαζω απιστευτα γρηγορες αντεπιθεσεις.

Δεν το παρατηρησα, συνηθως δουλευω με το y και βγαινει ο τερματοφυλακας και μαζευει, αναλογα και τα στατιστικα του, τρωει καποια γκολ

Καθολου unresponsive, δε γινεται να πατας το μοχλο διαγωνια και να στριβει ο παιχτης λες και ειναι ο pacman, αναλογα την ισσοροπια και την ευλυγισια του στριβει ο καθενας. Ο Joaqin π.χ. ριχνει πιρουετες στο γηπεδο, καθολου unresponsive.

Λολ, αυτο δεν το παρατηρησα :mrgreen: Τουλαχιστον εχει σχολιασμο.

Τα προσωπα ειναι οντως περιεργα.

Σωστο, αλλα οχι οτι δε βλεπεις κιολας.

Ουτε στο προ μπορουσες, δεν ξερω αν το εφτιαξαν στη νεα εκδοση. Εγω, δεν το χρησιμοποιω, αλλα σιγουρα θα λειψει σε καποιους.

Μπααα.... Παιξτε μπαρτσα εναντιον αεκ και θα δειτε διαφορες.

Με μανουαλ through μπαλιες, εχω βγαλει απιστευτες πασες που δεν εβγαλα ποτε στο προ.

Δεν ειναι ο κανονας.

Δε ξερω τι λες. Αν ο παιχτης ειναι τεχνιτης και γρηγορος μια χαρα κανει τις τριπλες.

Επισης ο νεοκλασσικισμος που θελει να περασει το προ σε συνδυασμο με των παλαιων αρχων κινησεων φερνουν διολου πρωτογνωρα αισθηματα :mrgreen::mrgreen: Ουτε εργο τεχνης να σχολιαζαμε.

Πως βρεθηκα εγω, προ φανμπου να υπερασπιζομαι το φιφα, πειτε μου πως :confused: Το παιχνιδι ειναι πολυ διαφορετικο απο το προ 6, το ζητημα ειναι ποσο διατεθειμενοι ειστε να παιξετε κατι αλλο φετος. Ετσι, για να σπασει η μονοτονια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...