polakis21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Μου αρέσει που βγάζετε όλοι τώρα το pro μούφα ξαφνικά ενώ 10 χρόνια το λιώνατε. Βγήκε ένα καλό φιφα και αμέσως θάβετε το άλλο. Φοβερή λογική μπράβο. Πώς από σούπερ ρεαλιστικό έγινε ξαφνικά μούφα το pro δεν καταλαβαίνω. Λίγο υπομονή μέχρι τις 25 Οκτωβρίου παιδιά, και μετά πάμε όλοι μαζί στο φίφα αν ειναι μούφα το pro. Πως βγάζετε μούφα το pro ενώ όλοι βλέπουμε ότι έχει το gameplay που όλοι αγαπήσαμε με καλύτερα γραφικά? Απότι βλέπω όμως οι περισσότεροι ήδη έχουν αλλάξει καράβι πριν δουν και την άλλη πλευρά...
DouglasMortimer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Συγνωμη φιλε μου, μα νομιζω πως εσυ χρειαζεσαι γιατρο που θεωρεις εκπληκτικη την εκδοση του demo για pc.Ενα ακομη πραγμα που παρατηρωπαιζοντας το demo και γινεται πιο εντονο σε καθε καινουριο ματς, ειναι κατι που συχαινομαι και υπηρχε μεχρι περσυ στο FIFA.Οτι σουταρεις, γραφει! Και δεν εχει να κανει με μενα μονο, αλλα και απ οποιον μπροστα στα ματια μου δοκιμασε το demo!Δεν αμφιμβαλω φιλε οτι το PES θα ειναι ιδιο και στο PS3!Γι αυτο μαλλον δεν το κυκλοφορησαν στο PSN χθες!Η konami εχει λερωμενη τη φωλια της!Αν κυκλοφορουσαν το ιδιο χαλι και στο PSN, παραμονη της κυκλοφοριας του FIFA, θα εκτοξευαν σημερα τις πωλησεις του FIFA στα υψη!Ισως εσυ εισαι ευχαριστημενος με το demo, επειδη δεν εχεις next gen κονσολα για να δεις τρελα παραγματα για την ωρα, αλλα και το γεγονος οτι το FIFA στα pc s ειναι cur gen!Οσοι ομως εχουν κονσολα βλεπουν το next gen PES σαν cur gen!Μη τα βλεπεις μονο απ τη δικη σου οπτικη γωνια.... Αρχικά, ότι σουτάρεις δεν γράφει! Δοκίμασε top player δυσκολία ή όπως αλλιώς λέγεται. Δεύτερον, παίζεις το demo με τους καλύτερους παίχτες του κόσμου λογικό είναι να σουτάρουν καλά, αλλά σε καμία περίπτωση ώπος στο pes6 ( με τα θερμικά σουτ του Adriano, gerrard κλπ). Τρίτον ελπίζω να έχεις παίξει όλη τη σειρά Pro -Evo για να εκφέρεις σωστότερη άποψη (πράγμα που δεν πιστεύω). Τέταρτον, λές να μην έχω απαιτήσεις από τις δύο 8800 Ultra που έχω, κόστους περίπου όσο τρία PS3! Τέλος δεν ξέρω τι τρελά πράγματα έχεις δει εσύ στο PS3, πάντως Lost Planet, World in conflict, Bioshock, Company of heroes, Crysis multiplayer Beta, Stalker, Dirt, Call of Juarez,Jericho, MOHA κ.α δεν έχεις δει και ούτε θα δείς στο PS3 όπως τα βλέπω εγώ 1920x1200, 16x AA, και Dx10 effects.
alou Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Πιο φτηνά σούρχεται να αγοράσεις ένα multiplex να κάνεις τη δουλειά σου ρε boy... Polakis, μήπως όλα αυτά γίνονται γιατί ο κόσμος - δικαιολογημένα - έχει αγανακτήσει με την κονάμι?
plasma3d Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Μου αρέσει που βγάζετε όλοι τώρα το pro μούφα ξαφνικά ενώ 10 χρόνια το λιώνατε. Βγήκε ένα καλό φιφα και αμέσως θάβετε το άλλο. Φοβερή λογική μπράβο. Πώς από σούπερ ρεαλιστικό έγινε ξαφνικά μούφα το pro δεν καταλαβαίνω. Λίγο υπομονή μέχρι τις 25 Οκτωβρίου παιδιά, και μετά πάμε όλοι μαζί στο φίφα αν ειναι μούφα το pro. Πως βγάζετε μούφα το pro ενώ όλοι βλέπουμε ότι έχει το gameplay που όλοι αγαπήσαμε με καλύτερα γραφικά? Απότι βλέπω όμως οι περισσότεροι ήδη έχουν αλλάξει καράβι πριν δουν και την άλλη πλευρά... +1 ;) ;)
Blackjim Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Μου αρέσει που βγάζετε όλοι τώρα το pro μούφα ξαφνικά ενώ 10 χρόνια το λιώνατε. Βγήκε ένα καλό φιφα και αμέσως θάβετε το άλλο. Φοβερή λογική μπράβο. Πώς από σούπερ ρεαλιστικό έγινε ξαφνικά μούφα το pro δεν καταλαβαίνω. Λίγο υπομονή μέχρι τις 25 Οκτωβρίου παιδιά, και μετά πάμε όλοι μαζί στο φίφα αν ειναι μούφα το pro. Πως βγάζετε μούφα το pro ενώ όλοι βλέπουμε ότι έχει το gameplay που όλοι αγαπήσαμε με καλύτερα γραφικά? Απότι βλέπω όμως οι περισσότεροι ήδη έχουν αλλάξει καράβι πριν δουν και την άλλη πλευρά... Eipes 3-4 fores to idio prama kai epimeneis.Tha sou apantisw mia fora elpizwntas oti tha katalaveis ti thelw na pw. To na les 10 xronia to liwnate kai twra einai moufa , den stekei kai einai isopedwtiko. Apo tote pou vgikan ta x360 kai ps3 , ta standards twn games allaksane , eite to thes eite oxi. Prin to PES ( kathoti itan demeno sto ps2 ) eixe orio to hardware tou PS2 ( koroidevontas tous PC users kathws ekei exei poly perissotera perithwria ). Gia 5,6,7 xronia loipon , to game epairne oti mporouse apo to PS2 kai mas arese , de mporousame na zitisoume kai polla perissotera. Twra edw kai 2 xronia vgainoun poly anwtera games logw kalyterou hardware. Gi auto theloume apo to PES analogi ekseliksi. Aplo einai. "Βγήκε ένα καλό φιφα και αμέσως θάβετε το άλλο." Apo persi egw perimena polla apo to PES6 , kathws evgaine se poly anwtero hardware apo to ps2 , kai eida ena port apo to ps2 me mia athlia 3d engine. Egw tote eipa oti to game emeine sto arcade epipedo tou ps2 kai de proxwrise. De ta eipa xthes, oute otan vgike to fifa08. Ta eipa persi otan epaiksa to pes6 kai eida auta pou evlepa stin epoxi ps2 me kainourgio perityligma. "Πώς από σούπερ ρεαλιστικό έγινε ξαφνικά μούφα το pro δεν καταλαβαίνω." Auto monos sou to symperanes? To PES itan kai einai to arcade pou itan. Den allakse apo realistiko se moufa pote. Apla paliwse. Alliws evlepes ena game 3-4 xronia prin kai alliws to vlepeis simera. Otan eixa n64 to ISS64 mou fainotan to super paixnidi se sxesi me to ISS sto SNES. Ola einai sxetika... "Λίγο υπομονή μέχρι τις 25 Οκτωβρίου παιδιά" Kai meta ligo ypomoni mexri to neo PES2012 sto PS4 pou tha einai apisteuto kai super-ouaou... Ta akousame ki alli fora apo kapoious fan pou einai stin kosmara tous kai de vlepoun ti ginetai. Na tous xairetai o seabass. " Απότι βλέπω όμως οι περισσότεροι ήδη έχουν αλλάξει καράβι πριν δουν και την άλλη πλευρά..." Tin eidame tin allin plevra kai de sygkinei pleon. Eidame to pes6 sto 360 kai eidame kai to fetino demo apo to PES2008 , aka PES6 v2. To demo eidame , oxi tin alpha oute tin beta version. To demo einai opws sxedon einai to retail , ti na allaksei? Proswpika tha ksanasxolithw me to PES otan katsei kai ksanagrapsei to game apo tin arxi. Autin einai ekseliksi , oxi 2-3 tweaks kai teleiwsame. To "gameplay pou oloi agapisame" kalo itan oso kratise alla to varethika. Antitheta to Fifa08 einai apisteuta ethistiko kai sim me poly kalo epipedo. Aksizei na asxolitheis mazi tou. Opws eipe kai o priv , The king is dead , long live the king :twisted:
privateer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 τα πράγματα είναι απλά: There's a new sheriff in town Αποκλειστικά στο insomnia η pic των 3 τελευταίων pro evo fans: Ένας είναι ο Hal9000. Ποιός άραγε?
DouglasMortimer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Εσείς όλοι οι FIFA fans πως διαπιστώσατε ότι το FIFA είναι καλύτερο; Έχει καλύτερη AI, γραφικά, μήπως καλύτερο Animation; Γιατί από τα βίντεο που βλέπω ( εκτός από τα γραφικά) μοιάζει να είναι το ίδιο ηλίθιο παιχνίδι με αυτό το αίσχως που έβγαλαν για PC. Τα player models είναι καλά, αλλά το animation είναι μέτριο (οι παίχτες σουτάρουν την μπάλα από απόσταση, και τρέχουν σαν παλαιστές!). Το passing θυμίζει pes 6 (είναι δηλαδή πολύ εύκολο και ακριβές - αυτόματο), ένα βήμα πίσω από το pes2008 (που για να δώσεις σωστά πάσα πρέπει να σημαδέψεις σωστα). Επίσης το σπαστικό Depth of Field στα replay (πάγια στρατιγική της EA) δείχνει ακριβώς την αδυναμία της "νέας" engine της ΕΑ να απεικονισει πολλά models μαζί με πλήρη details. Επειδή σε αυτό το foroum ακούω μόνο συνθήματα για το ποιό είναι καλύτερο, καλά είναι να παραθέσουμε και κανένα επιχείρημα.
foufoutios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Σωστος ο mortimer, αν και δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο το καινουριο φιφα! Μονο απο τα βιντεο που εχω δει μπορω να ξερω
Thanasis159 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Ότι και να κάνει το FIFA το PRO θα είναι πάντα από πάνω!!!
kratistos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 καλά χαλαρώστε λίγο πρώτα,μετά ΠΑΙΞΤΕ και κανα demo και έρχεστε να γράψετε...
DouglasMortimer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 καλά χαλαρώστε λίγο πρώτα,μετά ΠΑΙΞΤΕ και κανα demo και έρχεστε να γράψετε... Εσυ που χαλάρωσες και μετά έπαιξες και demo, τι κατάλαβες? Οτι to fifa είναι καλύτερο, μάλλον. Το γιατί, το παρέλειψες βέβαια.
john2gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδιά αφού η Κονάμι έχει την πιο πετυχημένη συνταγή στον κόσμο και πουλάει! Περιμένετε να την αλλάξει? Εμείς θέλαμε ένα καλύτερο pro6 και αυτό παίρνουμε. Να σου πω λοιπόν τι θέλω εγώ. Θέλω καλύτερα collisions και χέρια να μην περνάνε μέσα από σώματα όπως στα πρώτα Winning Eleven του PSX. Θέλω να πηγαίνει ο παίκτης προς τα πάνω όταν πατάω το "Up arrow" κι όχι προς τα διαγώνεια που βρίσκεται η μπάλα ή ο αντίπαλος. Θέλω όταν πατάω "Up arrow" να μην σταματάει στα καλά καθούμενα ο παίκτης ενώ έχω πατημένο το βελάκι. Θέλω όταν γίνεται penalty ή φάουλ ( http://rapidshare.com/files/58352368/No_Penalty.avi.html ) ο διαιτητής να το δίνει. Θέλω όταν πατάω το κουμπί του κλεψίματος ο παίκτης ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΩ να βγάζει το πόδι και να προσπαθεί να κλέψει, έστω κι ας μην πάρει την μπάλα αλλά να κάνει ότι τον διατάζω κι όχι να με γράφει στα @@ του και να τρέχει λες και δεν έχω πατήσει το κουμπί κλεψίματος ( http://rapidshare.com/files/58306914/PES2008.avi.html ). ΔΕΝ θέλω να χρειάζεται να πατάω το γ@μημένο το super cancel όποτε θέλω να αλλάξω πορεία, πρόβλημα που υπάρχει από το PES3. Θέλω να στρώσει τον κώλο της η Konami και να φτιάξει τα τόσα προβλήματα που είχε ΚΑΙ ΕΧΕΙ το PES, προβλήματα που φωνάζουμε τόσο καιρό ότι υπάρχουν κι η εταιρεία αντί να τα διορθώνει μας γράφει στα @@ της. Ε ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ :evil:
DouglasMortimer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Να σου πω λοιπόν τι θέλω εγώ. Θέλω καλύτερα collisions και χέρια να μην περνάνε μέσα από σώματα όπως στα πρώτα Winning Eleven του PSX. Θέλω να πηγαίνει ο παίκτης προς τα πάνω όταν πατάω το "Up arrow" κι όχι προς τα διαγώνεια που βρίσκεται η μπάλα ή ο αντίπαλος. Θέλω όταν πατάω "Up arrow" να μην σταματάει στα καλά καθούμενα ο παίκτης ενώ έχω πατημένο το βελάκι. Θέλω όταν γίνεται penalty ή φάουλ ( http://rapidshare.com/files/58352368/No_Penalty.avi.html ) ο διαιτητής να το δίνει. Θέλω όταν πατάω το κουμπί του κλεψίματος ο παίκτης ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΩ να βγάζει το πόδι και να προσπαθεί να κλέψει, έστω κι ας μην πάρει την μπάλα αλλά να κάνει ότι τον διατάζω κι όχι να με γράφει στα @@ του και να τρέχει λες και δεν έχω πατήσει το κουμπί κλεψίματος ( http://rapidshare.com/files/58306914/PES2008.avi.html ). ΔΕΝ θέλω να χρειάζεται να πατάω το γ@μημένο το super cancel όποτε θέλω να αλλάξω πορεία, πρόβλημα που υπάρχει από το PES3. Θέλω να στρώσει τον κώλο της η Konami και να φτιάξει τα τόσα προβλήματα που είχε ΚΑΙ ΕΧΕΙ το PES, προβλήματα που φωνάζουμε τόσο καιρό ότι υπάρχουν κι η εταιρεία αντί να τα διορθώνει μας γράφει στα @@ της. Ε ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ :evil: Λοιπόν, έχεις δίκιο σε αρκετά από αυτα που λές. Τα collisions στο pes 2008 είναι αρκετά βελτιωμένα, όχι τέλεια. Πάντως πολύ καλύτερα από το FIFA. Tο super cancel είναι καθαρά προσωπική σου άποψη. Εμένα με βολεύει και δίνει ένα βαθμό δυσκολίας στο interception της μπάλας. Ο έλεγχος είναι καλός (απορώ που διαμαρτύρεσαι), απλά όταν ο παίχτης είναι σε διαδικασία μιας κίνησης, δεν μπορεί να την αλλάξει ακαριαία (αυτό συμβαίνει στο Fifa και με ενοχλεί αφάνταστα - δεν είναι ρεαλιστικό ένας παίχτης ενώ έχει σηκωμένο το πόδι του, να στρέφεται κατα τυχαία γωνία χωρίς να το κατεβάσει πρώτα). Έπειτα john ελπίζω να χρησιμοποιείς gamepad. Τελικά προσφέρει καλύτερη αίσθηση κίνησης, αν και υστερεί λίγο σε ακρίβεια. Όσο για την προέκταση του ποδιού είναι οπτικά σωστότερο να γίνεται κατά τη διάρκεια μαρκαρίσματος και όχι στ καλά καθούμενα (πράγμα που συμβαίνει), πάντα imo.
ProEvoFan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 katarxhn einai adiko na sigrinoume ena game pou vriskete hdh sta rafia k ena pou exoume dei demo pou paixthke ton aygousto k pou profanos htan etoimo mesa sto kalokairi...kaname tosh ypomonh as perimenoume na doume ligo akoma thn full ekdosh tou pro...na paiksoume k se kanena allo gipedo me kamoia allh balitsa..me pio argo tempo..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.