polakis21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Official Playstation Magazine Review: 9/10 "...Theres no other game on PS3 that you're guaranteed to be playing obsessively this time next year. PES is magic because it is football in all its glory and madness, and as such you're never really finished with it." Δεν έχει κάποιο λόγο να σπρώξει τόσο το PES ή κάποιο άλλο παιχνίδι. Αλλωστε το ίδιο περιοδικό έδωσε 5 και 6 σε Lair, H. Sword, οπότε καταλαβαίνετε... Κόλαση το pro2008! Σε λίγο ακολουθούν και scans με νέες λεπτομέρειες... Αντε να δούμε τώρα τί θα πείτε...
mihranalthaqafi Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Μαρεσει που οταν βγαινει ενα κακο review αμεσωσ το κραζεις λεγοντας τι πραγματα ειναι αυτα ενα μηνα πριν κλπ κλπ και μολις βγει ενα καλο λες ΚΟΛΑΣΗ ΚΟΛΑΣΗ χωρις να το εχεις παιξει καν.. Ο ορισμος του fanboy:mrgreen:
polakis21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Απλά το ΟΡΜ έχει αποκλειστικό review της τελικής έκδοσης ενώ οι Γάλλοι έκαναν review του ντέμο...
foufoutios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Οπως και να εχει, το pro ειναι pro και η πλειοψηφια θα το αγορασει μονο για αυτο το λογο.. Οι περισσοτεροι εχουμε λιωσει μπροστα απο μια οθονη παιζοντας pro με την παρεα
B.F. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Ωραια, οποτε οι κατοχοι των PC και X360 πρεπει να ναι σαφως απογοητευμενοι!Εγω αν η εκδοση του παιχνιδιου, ηταν σαν αυτη στο demo του PC, δεν θα κανα ουτε τον κοπο να το κατεβασω απο κανενα torrent site.Και ενταξει οι κατοχοι των pc s!Οσοι εχουν Χ360 τι πρεπει να πουν?Εσυ Polakis21 τα χεις ολα και δεν πρεπει να χεις παραπονο!Και γω εχω ενα PS3 αλλα εχω παραπονο! Οτι δεν δεχομαι το "next gen" PES του Χ360 να ναι ιδιο με του PC. Και η σαφως ανωτερη εκδοση σε PS3 να χει ελαχιστες διαφορες απ του PC!H Konami μιλησε για 18GB στο Playstation 3! Ας περιμενουμε το demo σε PSN και μετα μιλαμε ολοι!Απο βαθμολογιες, εχουμε χορτασει!Αλλοι δινουν 9αρια στο FIFA και αλλοι στο PES!Καλυτερα να χει ο καθενας την δικη του αποψη.... Αν το δουμε στο PSN σημερα....
B.F. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Οπως και να εχει, το pro ειναι pro και η πλειοψηφια θα το αγορασει μονο για αυτο το λογο.. Οι περισσοτεροι εχουμε λιωσει μπροστα απο μια οθονη παιζοντας pro με την παρεα Και το sensible soccer το χα λιωσει στην Amiga μου, αλλα δε το παιζω ακομα.... Παιδια γινεται λιγο αντικειμενικοι!Και γω γαυρος ειμαι αλλα δεν λεω οτι ο Γιασικεβιτσιους ειναι αχρηστος επειδη δεν υπεγραψε στον Ολυμπιακο!Ελεος....
foufoutios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Τωρα γινεσαι λιγακι υπερβολικος νομιζω.. Αλλο πριν 10+ χρονια και αλλο το σημερα.. Το pro οπως και να εχει, απασχολει μεγαλο ποσοστο των gamers μονο και μονο επειδη ειναι pro.. Αντικειμενικη αποψη δε μπορει να εχει κανεις γιατι πολυ απλα δεν εχει βγει το final release
B.F. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Ακριβως!Και γω πηρα το PS3 και ειπα στους φιλους μου οτι οταν βγει το PES θα το λιωσουμε και τωρα ολοι μας εχουμε αλλαξει γνωμη!Περιμενουμε ομως ακομη....Γι αυτο, ποτε δεν ξερεις!Φυσικα αν το FIFA ειναι καλυτερο, θα παιξω FIFA!Δεν ειμαι κολημενος!Για καθε τιτλο στο PS3 σκαω 70ευρω και πρεπει να προσεξω που θα τα σκασω!Δεν εχω μονο το pc μου να πω, ενταξει μωρε, εξαλου τζαμπα το κατεβασα!Οσοι κατεχουν κονσολα, εχουν απαιτησεις!!!!
MiltoZ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Και το sensible soccer το χα λιωσει στην Amiga μου, αλλα δε το παιζωακομα.... Παιδια γινεται λιγο αντικειμενικοι!Και γω γαυρος ειμαι αλλα δεν λεω οτι ο Γιασικεβιτσιους ειναι αχρηστος επειδη δεν υπεγραψε στον Ολυμπιακο!Ελεος.... Δεν υπέγραψε τελικά? Καλύτερα, σαπάκι είναι.
foufoutios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Μα λογικο ειναι, οτι μεχρι να βγει η τελικη εκδοση, δε μπορουμε να πουμε η να ξερουμε Αν το FIFA ειναι καλυτερο και εγω μαζι σου θα το αγορασω! Απλα το pro εχει δημιουργησει ενα Α' ονομα εξαιτιας πολλων πραγματων που βαριεμαι να αναλυσω. Ολοι τα ξερουμε αλλωστε
B.F. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδια, αφου πανω κατω τα ιδια ισχυριζομαστε οι περισσοτεροι εδω μεσα, δεν παμε να μαζεψουμε καμια πληροφορια, αν το δουμε στο PSN σημερα?
DouglasMortimer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά πιστεύει κανεις οτι η εκδοση ps3 είναι καλύτερη του pc η του xbox360 ? Αν ναι, χρειάζεται επειγόντως γιατρό! Οι τρεις εκδόσεις είναι ολόιδιες. Στο Pc βέβαια με ανάλυση 1900x1200 και 16x ΑΑ το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, όπως διαπίστωσα χθές που έπαιζα το demo. Αρκετά πιο αργή ανάπτυξη από το pes 6 (δεν αλωνίζεις το γήπεδο με ένα παίχτη), το passing game είναι δυσκολότερο, αλλά οι μακρινές πάσες – σέντρες λύνουν το πρόβλημα, πολύ καλά γραφικά αν εξαιρέσεις τις υφές των kits, και εκπληκτικό animation (στο τρέξιμο, σουτ, control, πάσα). Α! και κάτι τελευταίο. Το παιχνίδι που έπαιζα χθες είναι κλάσης καλύτερο από το video του polakis για PS3, από άποψη εικόνας ( το video είναι low res βέβαια). Το GAMEPLAY είναι τελείως ίδιο. PS3 fanboys μην τρελαίνεστε!!! Άκου σαφώς καλύτερη η έκδοση PS3. LOL!!
ProEvoFan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 ma kala bam ekane oti einai pio argo to pro sto ps3...isos einai etc k h telikh ekdosh sto 360 kai sto pc.. kaneis de trelainete...k nai apo oti video exoume dei os tora tou ps3 htan kalhterh..kako einai? sto pc oraio htan...oraia grafika...pali grigoro alla polu varu..einai gia kala pc...
anamenos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Opos kai na to kanoume to PES einai i nauarxirda gia to PS3 giati den kikloforisan kala paixnidia logiko einai na dwsoun kali kritiki Opos kai na to kanoume ena einai to kratoumeno to kalitero paixnidi stin istoria einai to FIFA08
B.F. Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά πιστεύει κανεις οτι η εκδοση ps3 είναι καλύτερη του pc η του xbox360 ? Αν ναι, χρειάζεται επειγόντως γιατρό! Οι τρεις εκδόσεις είναι ολόιδιες. Στο Pc βέβαια με ανάλυση 1900x1200 και 16x ΑΑ το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, όπως διαπίστωσα χθές που έπαιζα το demo. Αρκετά πιο αργή ανάπτυξη από το pes 6 (δεν αλωνίζεις το γήπεδο με ένα παίχτη), το passing game είναι δυσκολότερο, αλλά οι μακρινές πάσες – σέντρες λύνουν το πρόβλημα, πολύ καλά γραφικά αν εξαιρέσεις τις υφές των kits, και εκπληκτικό animation (στο τρέξιμο, σουτ, control, πάσα). Α! και κάτι τελευταίο. Το παιχνίδι που έπαιζα χθες είναι κλάσης καλύτερο από το video του polakis για PS3, από άποψη εικόνας ( το video είναι low res βέβαια). Το GAMEPLAY είναι τελείως ίδιο. PS3 fanboys μην τρελαίνεστε!!! Άκου σαφώς καλύτερη η έκδοση PS3. LOL!! Συγνωμη φιλε μου, μα νομιζω πως εσυ χρειαζεσαι γιατρο που θεωρεις εκπληκτικη την εκδοση του demo για pc.Ενα ακομη πραγμα που παρατηρω παιζοντας το demo και γινεται πιο εντονο σε καθε καινουριο ματς, ειναι κατι που συχαινομαι και υπηρχε μεχρι περσυ στο FIFA.Οτι σουταρεις, γραφει! Και δεν εχει να κανει με μενα μονο, αλλα και απ οποιον μπροστα στα ματια μου δοκιμασε το demo!Δεν αμφιμβαλω φιλε οτι το PES θα ειναι ιδιο και στο PS3!Γι αυτο μαλλον δεν το κυκλοφορησαν στο PSN χθες!Η konami εχει λερωμενη τη φωλια της!Αν κυκλοφορουσαν το ιδιο χαλι και στο PSN, παραμονη της κυκλοφοριας του FIFA, θα εκτοξευαν σημερα τις πωλησεις του FIFA στα υψη!Ισως εσυ εισαι ευχαριστημενος με το demo, επειδη δεν εχεις next gen κονσολα για να δεις τρελα παραγματα για την ωρα, αλλα και το γεγονος οτι το FIFA στα pc s ειναι cur gen!Οσοι ομως εχουν κονσολα βλεπουν το next gen PES σαν cur gen!Μη τα βλεπεις μονο απ τη δικη σου οπτικη γωνια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.