Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις. Θα μας τα ακυρώσεις όλα και θα μας βγάλεις και βλάκες. Αν δεν σου αρέσει πάρε το φιφα και μην κράζεις το pro. Ακου εκεί το βιντεο του ps3 δεν φαίνεται πιο ωραίο! Σε όλα τα φόρουμ αυτό λένε. Ασε μας εμάς να παίξουμε την παιχνιδάρα και παίξε φιφα εσύ...

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις. Θα μας τα ακυρώσεις όλα και θα μας βγάλεις και βλάκες. Αν δεν σου αρέσει πάρε το φιφα και μην κράζεις το pro. Ακου εκεί το βιντεο του ps3 δεν φαίνεται πιο ωραίο! Σε όλα τα φόρουμ αυτό λένε. Ασε μας εμάς να παίξουμε την παιχνιδάρα και παίξε φιφα εσύ...

Νομιζω τον αποστομωσες...:mrgreen:

Δημοσ.

Φιλε Polakis21, εχεις δικιο....Το PES για PS3 φενεται διαφορετικο απ τις υπολοιπες εκδοσεις!Αλλα προσωπικα δε βλεπω κατι τρομερο για να πω οτι

προκειται για next gen game!Οτι ειναι πιο βελτιωμενο απ το PES 6, ειναι!

Θα περιμενω, γιατι σαν οπαδος του PES, δεν μπορω να πιστεψω ολα αυτα

που συμβαινουν ειδικα φετος!Εγω αυριο το πρωι, θα σκασω 70ευρω για το

FIFA και αν μπορεσω θα τα σκασω και για το PES τον αλλο μηνα!Αλλα η

πρωτη μου επιλογη φετος ειναι το FIFA!Ειναι ενα τελειως διαφορετικο

παιχνιδι!Ειναι ενα NEXT GEN SOCCER game!Γι αυτο σκασαμε φραγκα ολοι

μας για να παρουμε κονσολα!Γι αυτο οσοι δεν εχουν κονσολα δε θα παιξουν

next gen FIFA στο pc τους.Οσοι ομως εχουν next gen κονσολα, θα παιξουν

την ιδια εκδοση!Ενω τα παιδια που εχουν Χ360 γιατι να παιξουν το PES με μια ιδια εκδοση που τη σηκωνει το προπερσινο pc τους και κατωτερη εκδοση απο το PS3.

Και κατι αλλο....Οταν το PES εβγαινε μονο για PS2 και το FIFA σε ολα τα

formats(εννοειται τοτε παγκοσμιως πουλουσε περισσοτερο το FIFA), ειχε ολοκληρο Ελληνικο πρωταθλημα πριν 10 χρονια περιπου, τι λεμε τωρα, ολοκηρη Greek edition!Στο PES δεν εχει υπαρξει ακομα ουτε ελληνικο manual!

Δεν ξερω, καλα θα κανουμε να περιμενουμε γιατι μια ΑΕΚ, ενας ΠΑΟ και μια

καλυτερη σε εισαγωγικα εκδοση για PS3, για μενα δεν σωζουν την παρτιδα!

Δημοσ.

Οπως και να χει,ειτε λιγο καλυτερο το pro ειτε πολυ καλυτερο,παραμενει pro ρε παιδια...δηλαδη κλασης ανωτερο σε gameplay απο το fifa....

To fifa ηταν και παραμενει πολυ ρομποτιστικο ποδοσφαιρακι...

Γνωμη μου...

Δημοσ.
Φιλε Polakis21, εχεις δικιο....Το PES για PS3 φενεται διαφορετικο απ τις υπολοιπες εκδοσεις!Αλλα προσωπικα δε βλεπω κατι τρομερο για να πω οτι

προκειται για next gen game!Οτι ειναι πιο βελτιωμενο απ το PES 6, ειναι!

Θα περιμενω, γιατι σαν οπαδος του PES, δεν μπορω να πιστεψω ολα αυτα

που συμβαινουν ειδικα φετος!Εγω αυριο το πρωι, θα σκασω 70ευρω για το

FIFA και αν μπορεσω θα τα σκασω και για το PES τον αλλο μηνα!Αλλα η

πρωτη μου επιλογη φετος ειναι το FIFA!Ειναι ενα τελειως διαφορετικο

παιχνιδι!Ειναι ενα NEXT GEN SOCCER game!Γι αυτο σκασαμε φραγκα ολοι

μας για να παρουμε κονσολα!Γι αυτο οσοι δεν εχουν κονσολα δε θα παιξουν

next gen FIFA στο pc τους.Οσοι ομως εχουν next gen κονσολα, θα παιξουν

την ιδια εκδοση!Ενω τα παιδια που εχουν Χ360 γιατι να παιξουν το PES με μια ιδια εκδοση που τη σηκωνει το προπερσινο pc τους και κατωτερη εκδοση απο το PS3.

Και κατι αλλο....Οταν το PES εβγαινε μονο για PS2 και το FIFA σε ολα τα

formats(εννοειται τοτε παγκοσμιως πουλουσε περισσοτερο το FIFA), ειχε ολοκληρο Ελληνικο πρωταθλημα πριν 10 χρονια περιπου, τι λεμε τωρα, ολοκηρη Greek edition!Στο PES δεν εχει υπαρξει ακομα ουτε ελληνικο manual!

Δεν ξερω, καλα θα κανουμε να περιμενουμε γιατι μια ΑΕΚ, ενας ΠΑΟ και μια

καλυτερη σε εισαγωγικα εκδοση για PS3, για μενα δεν σωζουν την παρτιδα!

συμφωνω με το παλικαρι απολυτα..απλα θελω να πω και κτι αλλο....ειναι δικαιωμα του καθενα να παιζει οποιο ποδοσφαιρακι και να το υποστηριζει...αλλα λιγοι εκριναν το παιχνιδι αντικειμενικα το προ κ το φιφα δλδ...αλλοι το κρινανε επειδη απλα και μονο λεγετε φιφα...αλλος ελεγε επαιξα 1 ματς και το εκλεισα...κι εκρινε ετσι το παιχνιδι...ελεος...μιλαμε για NEXT GEN FIFA 08..ειναι το πρωτο ποδοσφαιρακι στις next gen κονσολες νομιζω...το φιφα κερδισε πολλυς φαν του προ...για πρωτη φορα στην ιστορια...αυτο τα λεει ολα

Δημοσ.
Οπως και να χει,ειτε λιγο καλυτερο το pro ειτε πολυ καλυτερο,παραμενει pro ρε παιδια...δηλαδη κλασης ανωτερο σε gameplay απο το fifa....

To fifa ηταν και παραμενει πολυ ρομποτιστικο ποδοσφαιρακι...

Γνωμη μου...

Ναι φιλε ηταν.Φετος ομως εχει γινει το αναποδο.Φτιαχτηκε το φιφα ανθρωπινο και εγεινε ρομποτικο το προ και arcade.Βαρας σουτ ΑΛΟΥ εχεις τον μοχλο κατευθυνση και αυτο παει αλου μονο του εκει που θελει στο γαμα πχ επειδη το σουτ το εκανε ο c.ronaldo ή ο adriano.

Δημοσ.

Ρε παιδιά αφού η Κονάμι έχει την πιο πετυχημένη συνταγή στον κόσμο και πουλάει! Περιμένετε να την αλλάξει? Εμείς θέλαμε ένα καλύτερο pro6 και αυτό παίρνουμε. Αν δεν σας αρέσει παίξτε φιφα που έβγαλε για πρώτη φορά ένα σοβαρό ποδοσφαιράκι. Η Κονάμι το έχει 10 χρόνια τώρα. Αν εσείς πιστεύετε ότι το φιφα είναι καλύτερο από το ήδη καλό pro των τόσων χρόνων που βελτιώνεται και άλλο φέτος (έστω και λίγο) τότε παιξτε φιφα. Η μαγεία του pro δεν χάνεται φίλοι μου. Τώρα ξαφνικά το βγάζετε μούφα το pro ενώ 10 χρόνια το αποθεώνατε? Έλεος. Και τί έγινε που θα είναι καλύτερο στο ps3? Απαγορεύεται? Τόσα παιχνίδια βγαίνουν καλύτερα και χειρότερα σε διάφορες κονσόλες, το προ σας πείραξε. Εγώ τις έχω όλες τις κονσόλες και έτσι δεν με νοιάζει...

Δεν είπαμε ότι είναι μούφα το φίφα. Μια χαρά είναι. Αλλά δεν μπορείτε να βγάζετε άχρηστο το pro, με τόσα χρόνια προσφοράς στο gaming με τέλειο gameplay και ενώ σου βγάζει καλύτερο παιχνίδι από το pro6...

Λίγη λογική δεν βλάπτει. Ο καθένας επιλέγει ότι θέλει...

Υ.Γ. Το φίφα08 στο wii είναι πάρα πολύ καλό! Το έγραψα και κάνεις το πλάγιο με τα χέρια κι έτσι!

Υ.Γ.2 Εγώ μια χαρά σημαδεύω στα σουτ μου στο pro και δεν πάει όπου θέλει...

Δημοσ.

Δεν ειπε κανεις οτι το PES ειναι μουφα!Απλα οτι δεν ειναι καλυτερο του FIFA φετος οπως ισχυριζονται ολοι οι PES fans!Και μας μενει πλεον το παραπονο οτι

δεν υπαρχει βελτιωση!Ακομα ο παιχτης περναει σαν φαντασμα μερικες φορες

αναμεσα απο αλους πιο ρεαληστικα απ οτι περνανε τα φαντασματα μεσα απο

τοιχους στο Sillent Hill.Πρεπει η KONAMI να καταλαβει οτι απευθύνεται σε

εκατομυρια κοσμο...Ποσοι απ αυτος θα συνεχισουν να κανουν τα στραβα τα

ματια????

Δημοσ.

κανεις δεν ειπε οτι το προ ειναι μουφα..αυτο ελειπε και ειναι κλασεις ανωτερο απ το 6...απλα το φιφα εκανε τεραστια βελτιωση εγινε απιστευτα πιο ολοκληρωμενο,εφτιαξε το μεγαλο μειονεκτημα του(gameplay,AI)κι εγινε πιο sim ποδοσφαιρακι απ το προ κ πολυ πιο δυσκολο...προσωπικα εμενα μου αρεσαν ολα αυτα και θα το παρω...οπως επισης σαν φαν του προ εδω και χρονια θα παρω και το προ... κι αν δεν κανω λαθος εμαθα οτι και στις 2 κονσολες θα ειναι η ιδια ταχυτητα..αν κανω λαθος διορθωστε με

Δημοσ.

Ρε polaki δεν ειπα οτι το pro2008 ειναι για τα μπαζα!! Απλα ειναι κακο δηλαδη να εχουμε απαιτησεις μεγαλυτερες?Δηλαδη και καλα εσυ πιστευεις οτι αυτα τα ακυρα που εχουνε δεν μπορουνε να φτιαξουνε? Απλα τα φτιαχνουνε ενα ενα την φορα και σιγα σιγα για να λενε οτι κατι αλλξανε και πουλανε καθε χρονο "νεο" game.Τοσα χρονια παιζεις οπως λες κανεις οτι δεν καταλαβαινεις? Δεν ειπαμε οτι το προ ειναι αισχος.Αλλα τωρα να κανουμε τα κοροιδα οι προ εβο fans σαυτα που κοροιδεαυαμε τοοοσα χρονια την ΕΑ με τις ιδιες παπαριες που εκανε καθε χρονο και πουλαγε "νεες" εκδοσεις και στην ουσια ητανε το ιδιο και χαλαγε κατι για να το ξαναβαλει την μεθεπομενη εκδοση να πουλησει? Τους τα εχωνε ολος ο κοσμος και ξυπνησανε φενεται απο περσυ προσπαθουνε.Μαυτην την λογικη αγοραζουμε οτι προ ναναι επειδη ειναι ελαχιστα καλυτερο απο το πριν (που το ειχε κανει χειροτερο απο το πιο πριν για να το ξαναφτιαξει) δεν προκειται ποτε η κοναμι να βελτιωσει το προ.Εχουμε απαιτησεις γιαυτο που αγοραζουμε επιδη μπορουνε.Τωρα αν καπιοι αλλα καταλαβαινουνε οτι λεμε απλα το φιφα ωραιο και το προ αισχος...τι να πω

Δημοσ.
Τώρα ξαφνικά το βγάζετε μούφα το pro ενώ 10 χρόνια το αποθεώνατε? Έλεος.

ayto na legete...

re mixalis entaksei mi trelathoume..dld esy eides oti einai akoma pio grigoro apo to pc k to 360? pos ginete ayto?

epishs otan leme kalhtero sto ps3 den enooume oti exei kalhtera grafika..apla h taxythta apo ti fanhke apo to video einai pio argh...me apotelesma oi kinhseis na einai pio smooth..stamatas na paizeis sa trelamenos na prolaveis to treno k to eyxaristiesai...apla pramata..epishs me kouremeno xortaraki kotiakste poso pio omorfo fenete..einai h poiothta mikri vevaia alla still..

Δημοσ.

koita tora na mpo sti diadikasia pio einai kalitero kai pio den m aresei an den exoun kikloforisei kai vlepoume video sto ena kai sto allo demo to opoio einai pio xeiropiasto.telos panton opou kai na einai kalitero n ousia einai mia tha to liosoume

Δημοσ.

Hail Hitler !!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...